Dodaj do ulubionych

styl retro, styl pin-up

20.08.06, 13:38
czy podobaja wam sie ciuchy w klimacie retro? i w stylu pin-up?
zajrzyjcie sobie np. na strone sklepu zagranicznego ktory takie ciuchy
sprzedaje:
www.daddyos.com/retro/retroldy.html
pytam sie, bo robie 'research';) chcialabym szyc takie ciuchy i sprzedawac je
w swoim sklepie internetowym, ale zastanawiam sie czy bedzie u nas na taki
styl popyt?
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • supcik Re: styl retro, styl pin-up 20.08.06, 14:38
      bardzo mi sie podoba..no moze nie z takim zestawieniem jak na stronie ktora
      podalas,ale te sukienki sa bardzo ladne.koniecznie daj znac jak sie pojawi twoj
      sklep!!
    • jolitha Re: styl retro, styl pin-up 20.08.06, 15:18
      Swietne, mnie tez sie ten styl strasznie podoba !! Choc niektore rzeczy na tej
      stronie sa troche przesadzone :P Ogolnie jednak super, jakbym mogla to bym sie
      cofnela do tych czasow , wszystko superrr kobiece...Szkoda, ze ta moda na dobre
      nie wrocila, bo jednak niektore rzeczy troche nie pasuja, zeby w nich wyjsc na
      ulice...
    • myshen82 Re: styl retro, styl pin-up 20.08.06, 17:22
      nie wszystko mi sie podoba, ale taka sukienke:
      www.daddyos.com/retro/ja2.html to moglabym miec :)
      • frrancuzeczka Re: styl retro, styl pin-up 20.08.06, 18:08
        Oj podoba się bardzo :) Na stronie nawet znalazłam kilka perełek :) Lubię takie
        superkobiece ciuchy :)
      • emi_i_kot Re: styl retro, styl pin-up 22.08.06, 08:03
        myshen82 napisała:

> nie wszystko mi sie podoba, ale taka sukienke:
        > www.daddyos.com/retro/ja2.html to moglabym miec :)

Ooo, ta mi się podoba :) W ogóle bardzo mi się takie superkobiece sukienki
        podobają, tylko że ja je kupuję i kurzą się w szafie, bo potem się wydaje, że
        będę w czymś takim wyglądać na wystrojoną damulkę, i jak zwykle kończy się na
        spodniach :(((
        Więc tak, jak planujesz - ten styl, ale bardziej współczesny, nie dosłowny,
        raczej zainspirowany tamtymi czasami... i będzie super.
    • ama84 Re: styl retro, styl pin-up 20.08.06, 18:16
      super!! mi sie bardzo ten styl zawsze podobal.
    • bavvaria Re: styl retro, styl pin-up 20.08.06, 19:07
      swietnie:) bardzo bym chciala zeby takie ciuchy cieszyly sie zainteresowaniem,
      i bardzo mnie ciesza wasze wypowiedzi:) niektore sa faktycznie przesadzone i
      moglyby dziwnie wygladac na ulicy czy w pracy, ale chodzi mi o zaczerpniecie
      niektorych motywow z tych ciuchow:) i ogolnie taki styl, ale troche moze
      wysublimowany:) choc niektore z tych sukienek sa perfekt:)
      dziewczyny, jak tylko wszystko sie powiedzie to dam wam znac czy mam juz takie
      ciuchy w sprzedazy, o ile moderatorka sie zgodzi:) ale to moze potrwac jeszcze
      kawalek czasu.. w kazdym razie trzymajcie kciuki:)) pozdrawiam:)
      • lotos.flower Re: styl retro, styl pin-up 20.08.06, 19:35
        piekne, bardzo kobiece, choc niektóre faktycznie przesadzone
        życzę powodzenia w otwarciu sklepiku i z niecierpliwościa czekam na namiary :)
      • guapisima Re: styl retro, styl pin-up 20.08.06, 19:40
        Mi wiele z tych sukienek (lub niektóre ich elementy) bardzo się podoba, ale
        ponieważ w większości są one dość dopasowane, z moimi wymiarami (rozmiar 34,
        ale duży biust) trochę bałabym się kupić te stroje w sklepie internetowym.
        • frrancuzeczka Re: styl retro, styl pin-up 20.08.06, 21:42
          uuuuuuuu, przepraszam, za osobistą wycieczkę, ale mały rozmiar przy jednoczesnym
          zachowaniu dużego biustu to marzenie wielu kobiet.
          fiu, fiu :)
          • guapisima Re: styl retro, styl pin-up 20.08.06, 21:57
            Hmmm... akurat na figurę nie narzekam, ale Matka Natura starała się być
            sprawiedliwa w moim przypadku, więc tu mogłaby się znajdować dłuuuuga lista
            rzeczy "do poprawki" (z cellulitem na czele);
            A jeśli chodzi o sprzedawanie przez internet, to podejrzewam, że wiele
            dziewczyn i z idealną, i mniej idealną figurą może mieć wątpliwości przy kupnie
            ubrań, bo niestety - rozmiar rozmiarowi nierówny, a nawet jeśli tak, to z
            ciuszkami bywa tak, że mimo iż rozmiar ok, to czasami i tak coś nie gra...
            • bavvaria Re: styl retro, styl pin-up 20.08.06, 22:18
              zdaje sobie z tego sprawe:)) ja tez czasem mimo iz mi sie cos podoba, to boje
              sie kupic tak od razu (a noz bedzie zle wygladac). dlatego mysle ze podstawa
              bedzie mozliwosc zwrotu np. w ciagu 7 dni.. a poza tym dokladne wymiary
              ciuszkow zaprezentowane na stronie:) to moze troche pomoc:) pozdrawiam:)
              • paenka Re: styl retro, styl pin-up 28.08.06, 00:23
                ojej ja od ponad roku szukam bucikow s tylu pin up. No i sukieneczki takiej
                wlasnie koktajlowej w pasie z szarfa i do polowy lydki rozkloszowanej. Mmmmmmm
                ja tez czekam z niecierpliwosca.
              • paenka Re: styl retro, styl pin-up 28.08.06, 00:24
                tylko prosze o duzo nizsze ceny ;)
              • paenka Re: styl retro, styl pin-up 28.08.06, 00:26
                i sopdniczki olowkowej. ehhhh
    • chantal10 Re: styl retro, styl pin-up 21.08.06, 00:25
      Supr!!!!
      Niesamowicie kobiece stroje!!
    • enaka Re: styl retro, styl pin-up 25.08.06, 15:22
      Bardzo fajne. Tylko proponuje szyc tak jak w Chinach. Wysyla im sie konkretne
      wymiary, a oni zabieraja sie do pracy. Mam na mysli takie dziewczyny, jak
      powyzej (drobna figura, duzy biust) lub takie jak ja (spodnica/spodnie rozmiar
      42, bluzka/marynarka 38)
    • mish_a Re: styl retro, styl pin-up 27.08.06, 17:39
      To są cudeńka!
      Bardzo bardzo mi się podobają!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka