Dodaj do ulubionych

obciąganie...

22.08.06, 22:32
...chciałam się tylko dowiedzieć, ale proszę o szczerość i głównie
panów...spotkałam się niedawno z anonsem o mniej więcej takiej treści:
"Czujesz niedosyt, samotność, pozwól że Ci pomogę (...) obciągnę, wezmę go do
ust za 50-100zł, (tylko obciągnę, dzwoń (i tutaj nr telefonu)"
czy znacie kogoś kto zdecydowałby się na odpowiedź na taki anons?
Obserwuj wątek
    • t-800 Re: obciąganie... 22.08.06, 22:51
      Badasz rynek, popyt na usługę?
      • mgielka_a Re: obciąganie... 24.08.06, 14:20
        przepraszam, ale nie moglam wziaqc udzialu w ropoczetym przeze mnie watku...
        nie raczej nie badam rynku, to to troche plytkie z Twojej strony t-800, no ale
        niestety coraz wiecej takich ludzi Twego pokroju...watek ropoczelam poniewaz
        pisze artykul na podobny temat do lokalnej gazetki i dziekuje wszystkim, ktorzy
        odpowiedzieli (nawet w tak watpliwy sposob)
        pozdrawiam
    • facet_z_bmw Re: obciąganie... 23.08.06, 08:56
      znam takich facetów
      • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 09:46
        ja rozumiem, że może kobiety tych facetów nie chcą tego robić, nieistotne
        ale żeby płacić? za to? za seks? w dzisiejszych czasach?
        nie potrafie tego zrozumieć, seks jt darmowy i wszechobecny
        ;)zbędna rozrzutność;)
        • klocek45 Re: obciąganie... 23.08.06, 09:54
          Za dobrze wykonana prace trzeba slono placic,
          kazdy profesjonalista sie ceni
          • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 10:09
            po co płacić za coś skoro można mieć to samo za darmo???;)
            • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 11:12
              > po co płacić za coś skoro można mieć to samo za darmo???;)

niektórym to się opłaca ... odpada płacenie za kolacje, drinki...etc. oraz czas który to pochłania :)
              • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 11:22
                można mieć przyjaciółkę/ przyjaciela do łóżka
                a pytanie 'po co płacić? nadal bez odpowiedzi;)))
                • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 11:26
                  > a pytanie 'po co płacić? nadal bez odpowiedzi;)))

dorzucam.. bo niektórzy są nieporadni lub akurat nie mają tej przyjaciółki/ela pod ręką

jeśli zaś to takie łatwe jak piszesz... to może odpowiesz mi - dlaczego istnieją burdele i najstarszy zawód świata?

Twoja odpowiedź na moje pytanie prawdopodobnie będzie zarazem odpowiedzią na Twoje :)
                  • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 11:45
                    istnieją bo ..faceci nie są mądrzy;)
                    • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 11:46
                      a kobiety łase na kasę :))
                      • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 12:01
                        kobiety są sprytne: niemądry płaci, mądry kasuje;)))
                        • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 12:12
                          jak się nie ma w głowie to się zarabia na tym co się ma ;))
                          • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 12:16
                            się nie wymydli;))))
                            tak czy siak po co płacić? ;)
                            trzeba wreszcie lansować wśród mężczyzn bezpłatny seks;))))
                            • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 12:21
                              mylisz się.... mężczyzn do tego nie musisz przekonywać :)))
                              • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 12:25
                                tych, którzy nie płacą - nie;)
                                ale ci którzy płacą : kampania konieczna;)
                                • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 12:29
                                  szukasz w złym miejscu

szukaj u źródeł .... to kobiety żądają zapłaty lub innych substytutów.. kolacje.. wina.. futra :))
                                  • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 12:31
                                    ...brylanty tak ciężkie, że chodzą pochylone ..;))))

'... I'm a material girl in the material world'
                                    na przemian z
                                    "...diamonds are the girl's best friends';))))))))
                                    • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 12:35
                                      - ile dałaś za ten brylant?
                                      - tylko trzy razy :))

:)))
                                      rozumiem że zarzuciłaś pomysł o zmianie nastawienia facetów? :)
                                      • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 12:45
                                        a kto powiedział, że ja mam brylat?;)))
                                        • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 12:53
                                          to był żart zaczynający się od słów ... "rozmawiają dwie kobiety" tyle że chodziło o futro

> a kto powiedział, że ja mam brylat?;)))
                                          a masz? ha ha :))
                                          • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 12:55
                                            czasem słyszę "moja złota, brylantowa..." tyle mam wspólnego z tym kamieniem;)
                                            • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 13:02
                                              > czasem słyszę "moja złota, brylantowa..."

hmmm bo tyle trzeba w Ciebie zainwestować? :)))
                                              • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 13:07
                                                słowa czasem mogą niewiele kosztować, a ja moge być czasem inwestycją
                                                długoterminową, o wysokiej stopie zwrotu, gwarantowaną (na ile można) ;)))
                                                • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 13:25
                                                  reklama dźwignią handlu :))
                                                  • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 13:31
                                                    też;)
                                                    ale dobry pr nie jt zły;)))
                                                  • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 13:36
                                                    właśnie...z seksem wszystko lepiej się sprzedaje :)
                                                  • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 13:57
                                                    seks gratis (bezcenny) - pamiętaj;)))))) za wszystko inne zapłacisz kartą;)
                                                  • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 14:32
                                                    wszystkie wydatki prowadzą do seksu :)))
                                                  • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 14:45
                                                    ale ja się upieram przy bezpłatnym seksie;) jt bezcenny;)
                                                  • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 14:49
                                                    romantyczka jesteś :)))
                                                  • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 15:07
                                                    też;)))
                                                  • izunia255 Re: Bara,bara,bara... 01.09.06, 17:07
                                                    ja też
                                                  • thomaspawel Re: Bara,bara,bara... 01.09.06, 17:19
                                                    a moze pani z tej samotnosci obciaga guziki i pozniej bierze je do ust aby
                                                    sprawdzic czy sa dobrze obciagniete...? hmmmm....
                                                    ludzie nie koniecznie mysla tylko o seksie. to mogla byc jakas zredukowana
                                                    krawcowa.
          • makwa.lz Re: obciąganie... 23.08.06, 14:26
            i 50 czy 100 zl to jest cenienie sie? wysokie poczucie wlasnej wartości!!!!
            • menk.a Re: obciąganie... 23.08.06, 15:08
              na waciki wystarczy;))
            • szubrawiec76 Re: obciąganie... 23.08.06, 15:13
              proponujesz wziąść tysiaka :))) ??
    • facet_z_bmw Re: obciąganie... 23.08.06, 12:34
      "szubrawiec" poprawnie odpowiedział na pytanie, ja dodam, że wiekszość
      normalnych facetów czasami ma ochotę na sex "w różnej postaci" z obcą
      kobietą-więc dlaczego nie burdel lub dziewczyna z ogłoszenia za kasę?
      "opieram się wszystkiemu, oprócz pokusy" powinno być męskim mottem
    • van_der_facet Re: obciąganie... 24.08.06, 14:32
      po wzięciu do ust poczucie samotnosci znika ????
      ciekawe....
    • tapatik Re: obciąganie... 01.09.06, 18:45
      Wolę zapłacić o wiele wyższą kwotę za kwiatek, kawę, kino itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka