to.ya 01.09.06, 21:37 - komunikat u mnie na ekranie: "Kanał TVN Style został wyłączony. Wkrótce na tej częstotliwości pojawi się nowy, atrakcyjny program." What's up?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: TVN Style 01.09.06, 21:51 pewnie operator mu wypowiedzial umowe, bo np. okazal sie za drogi. albo tvn style wypowiedzial umowe, bo operator nie dotrzymal warunkow. npisz maila do dostraczyciela kablowki, albo zadzwon na infolinie. ale tvn style? zadna strata, o ile ktos nie posiada dzieci albo ne jest fanem mlynarskiej i tej grubej. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: TVN Style 01.09.06, 21:56 Mnie tam to lipton, tylko jakoś zaintrygowało :) Ani dzieci ani fanka ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: TVN Style 01.09.06, 21:57 A napiszę chyba, by mi szumy z "Kultury" usunęli, bo nie da się oglądać ;((( Znaczy oglądać tak, ale nie słuchać, buuuuuuu ;((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: TVN Style 02.09.06, 10:10 Clarksona i TVN turbo tyż ni ma. zrobili się za drodzy dla aster city.. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: TVN Style 02.09.06, 10:16 magdary napisała: > Clarksona i TVN turbo tyż ni ma. Auuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: TVN Style 04.09.06, 09:29 a moze to poszło kablufffko? uny se te kabluffki zmieniajo programy jak chco, byle ilość się zgadzała... Odpowiedz Link Zgłoś