mnietka.kokietka 05.09.06, 21:31 no i co obstawiamy, jaki problem przez 15 odcinków? bezpłodność ciacha??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiek Re: Magda M part tri 05.09.06, 21:43 :)))))))))) Mniecia, tożeś pojechała :))) Ja stawiam (tak w miarę mozliwości serio), że Bartek będzie działał. Coś zdziała i Magda będzie miała wyrzuty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Magda M part tri 05.09.06, 22:13 aasiek napisała: > :)))))))))) > Mniecia, tożeś pojechała :))) Ja stawiam (tak w miarę mozliwości serio), że > Bartek będzie działał. Coś zdziała i Magda będzie miała wyrzuty ;) Nooo....najpredzej to na skorze bedzie te wyrzuty miala po Bartku...;) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Magda M part tri 05.09.06, 21:44 Wybacz brutalność: ciacho wyjedzie za tydzień, do Los Angeles, bo jest chory. Ale nie powie Magdzi. Magdzia wymyśli, że on jej nie kocha i się w poniedziałku zakocha i w kimś jeszcze. Zostawili furtkę małachu... Ale Ty to pewnie wiesz, a ja Ci zabawę popsułam... Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Magda M part tri 05.09.06, 21:54 Wiecie, co mnie wkurza w MM? Jak "ekypa" idzie na ściankę, to nigdy nie pokazują, że ktoś tych bananowców asekuruje. Normalnie mnie skręca. To w Warszawie tak jest, że już na ściankach się szerpów wynajmuje i traktuje jak powietrze? Bo ja to w sumie w dosyć małym klubie się wspinam, i tam jak nie ma kumpla, to nie ma wędki;) Odpowiedz Link Zgłoś
kredka888 Re: Magda M part tri 01.10.06, 14:30 No wlasnie! mnie tez zawsze to bardzo dziwilo, kto im trzyma liny. Chodza cala grupa, wiec moga sie zmieniac, a oni tylko gadaja na wysokosciach, nikomu nie chce sie asekurowac. Myslalam ze moze cos przegapilam, bo ja zwykle "slucham" a nie ogladam filmy, siedzac przy kompie. Ale jednak nie... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Magda M part tri 05.09.06, 22:11 eee magda sztuczna jakas taka, a ciacho ma chyba guza mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Magda M part tri 05.09.06, 22:15 Czy On to w każdym ilmie musi być ciężko chory ?? Najpierw te bole nocą a teraz farba mu poszła za rozprawie - przegięcie ... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Magda M part tri 05.09.06, 22:17 nie wiem, bo to jedyny film w ktorym go widuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
monique251 Re: Magda M part tri 05.09.06, 22:13 bezpłodność ciacha? Nieee Coś innego...:-) Niech się ino tylko nie posikają... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Magda M part tri 05.09.06, 22:17 ja sikać? nigdy:) a no tak LA on jedzie tam bronić parys hilton przed złodziejami majtek:) a cielakowa pojedzie za nim i znowu... a tak naprawdę we tym czasie ciacho grał w oficerach i śmigał po pradze warszawiskiej - dlatego taki łysawy na gangsta go obcieli. a bartka lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Magda M part tri 06.09.06, 06:52 Trza olac MM i skupić sie na Oficerach, na jesieni 2007 ma byc 3 seria "3 Oficer" itvp.pl/oficerowie/ fajny materiał z konfy, Szyc wyglada na skacowanegi i z krecenia serialu Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: Magda M part tri 06.09.06, 07:06 zastanawia mnie jedna rzecz, ta sekretarka od waligory, w ciaze zaszla zima, teraz maja tam wiosne, a ona jak brzucha nie miala tak nie ma - ciekawe nie? Odpowiedz Link Zgłoś
agnetha04 Re: Magda M part tri 06.09.06, 11:08 Te, laferme, ona pewnie juz urodzila, albo co ;) Tylko jakos nic o tym dziecku nie mowia...W miedzyczasie Agata z Bartkiem - jessssuuu jak ona musiala byc zdesperowana! No ale tak to jest z chcica ;)) Ciacho boski jak zwykle, tylko czemu powtarzaja ten sam mowy co w M jak Milosc? Znow rak mozgu i znow go usmierca??? Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Magda M part tri 06.09.06, 07:10 tam była wzmianka,ze mineły 2 miechy, ale pory roku sie nie zgadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Magda M part tri 06.09.06, 09:21 Ale w porównaniu do wałkowanej tu zmiany pogody między pierwszą a drugą serią, to już chyba nic dziwnego ;) A ja znowu nie oglądałam, powtórek też pewnie mi się nie uda, ech... Odpowiedz Link Zgłoś