Dodaj do ulubionych

Do pracujących:)

06.09.06, 11:08
Gdzie kobitki pracujecie i czym zajmujecie sie??
Czy zadowolone jestescie ze swojej pracy??
Obserwuj wątek
    • siula5 Re: Do pracujących:) 06.09.06, 12:04
      Mam fajną pracę przy komputerze, wpisuje wszystko co się dzieje w Olecku i
      okolicy, a pracuję w KPP w Olecku
      • ewelina23-20 Re: Do pracujących:) 06.09.06, 12:28

• agatkaw85 Re: Do pracujących:) 06.09.06, 13:03
      Ja siedze cały dzionek przed komputerem i wklepuje zlecenia.Pracuje w dhl-u.
    • havana_pl Re: Do pracujących:) 06.09.06, 13:12
      Dzisiaj jest mój ostatni dzień pracy tu, czyli w biurze nieruchomości:( Jest
      tak cudownie, że na pewno będę tęsknić, nawet za tymi marudzącymi klientami,
      ale trudno, praca wakacyjna musiała kiedyś się skończyć... gdybym studiowała
      zaocznie, to pewnie bym została na dłużej.
      Pracę agenta nieruchomości polecam otwartym, wygadanym osobom, które dobrze
      czują się wśród ludzi, są w miarę zorganizowane i nie boją się zostawać po
      godzinach:)
      Pozdrowienia z pracy:)
      • m.garstka Re: Do pracujących:) 06.09.06, 13:45
        a ja dorabiam w wakacje w gabinecie stomatologicznym... bywa różnie :-/
    • dzagaa20 Re: Do pracujących:) 06.09.06, 15:07
      a ja pracuję w biurze rachunkowym :) jako młodsza księgowa, więc siedzę cały
      czas przy kompie.. ale niestety trzeba będzie się za niedługo pożegnać z tą
      pracą... chociaż tu jest tak fajniee...... Niestety nie pasuje mi tylko to że to
      jest umowa zlecenie (standard dla studentki) a ja potrzebuje umowe o prace zeby
      moc odkladac na slub i wziac kredyt z moim przyszlym mezem na jakies mieszkanko
      lub domek nawet :)
      • katikot Re: Do pracujących:) 06.09.06, 16:37
        Jestem lektorką angielskiego i niemieckiego w szkole językowej i tłumaczką angielskiego, niemieckiego i węgierskiego - wolny strzelec.
    • kasia7911 Re: Do pracujących:) 06.09.06, 17:27
      Ja 3 miesiące temu zmieniłam miejsce pracy .Jestem bardzo zadowolona,pracuję
      jako księgowa w biurze rachunkowym:)W końcu mam normalnego szefa:)
      • aashenta Re: Do pracujących:) 08.09.06, 15:03
        W sądzie
    • informatyk9 Re: Do pracujących:) 06.09.06, 17:43
      Programista w małej firmie. Prawie zadowolona ;)
    • motylek_15 Re: Do pracujących:) 06.09.06, 21:26
      Pracuję jako specjalista w dziale exportu na Rosje i kraje WNP. Bardzo lubię
      swoja pracę, ale szefa mam troszkę zrąbanego :)
      • cafe_de_flore Re: Do pracujących:) 08.09.06, 14:41
        oooo motylek_15 :) ja wlasnie organizuje konferencje na Ukrainie, dla firm z
        Polski, ktore wchodza na tamte rynki, moze chcesz pojechac? :)

Jak tak, to dawaj na priv!

:)
        pozdrawiam, z redakcji branżowej gazety :)
    • adsa_21 Re: Do pracujących:) 07.09.06, 08:13
      pracuje w sekretariacie.
      praca niestety malo rozwijajaca i nieduzo platna.
      Zaczynam rozgladac sie za czyms innym.
      • paulina-w Re: Do pracujących:) 07.09.06, 08:22
        A ja zajmuje sie księgowością Ochotniczej Straży Pożarnej :)))))))))))
      • mama007 Re: Do pracujących:) 07.09.06, 08:27
        bleee.... pracuje jako asystentka projektu - organizuje szkolenia (od a do z...
        wszyskto na mojej glowie). praca fajna, tlyko, hmm, nudna i wcale mnie nie
        interesi tak naprawde.
        a chcialabym, eeeeeeh. pomyslow mam kilka przez duze K :D najchetniej bym
        wziela kredyt i zalozyla sciane wspinaczkowa. tylko mieszkam na zadupiu i
        podejrzewam, ze dlugo nie pociagnie taka sciana :(
        albo zalozyc knajpe, taka jakiej jeszcze nie ma - szczegoly mam dopracowane juz
        od podstawowki :))))
    • limooonka Re: Do pracujących:) 07.09.06, 10:27
      jestem na stazu, ale juz ostatni miesiac, szkoda bo w wakacje nic sie nie
      dzialo a teraz zaczyna sie najlepsze :)
      a staz w centrum edukacji ekologicznej :)
      • prabucianka Re: Do pracujących:) 08.09.06, 10:21
        A ja w firmie szkoleniowej,w sumie nie jest zle, ale dlugo nie pociagne w pracy
        na etat, po prostu to nie dla mnie kompletnie, w depresje mnie wpedza choc
        praca w sumie dobra i oszczedzac nie musze.
        Ale mam tyle pomyslow na swoja dzialalnosc.... Moze kiedys...
    • rasgeea Re: Do pracujących:) 08.09.06, 11:33
      a jeśli o mnie chodzi to jestem asystentką głównej księgowej ( ale to brzmi ) i
      nic tylko cyferki i cyferki i komputer :) jestem zadowolona :)
      • zipjc Re: Do pracujących:) 08.09.06, 21:08
        a ja pracuje a sekretariacie agencji pracy -> obsluga klienta + robienie
        wszytskiego za innych jak ktos nie zdazy ze swoja praca( sick!!!) + nieznosna
        kolezanka na tym samym stanowisku + dziwny szef = praca kiepska, zarobki ok,
        ale umowa zlecenie ( jestem studentka) czekam do listopada ( mam 2n tyg.
        wolnego i zarezerwowany bilet do Londynu) i zaczynam szukac pracy, tylko
        zastanawiam sie czy do tego czasu wytrzymam tam....;/
        • crrazy Re: Do pracujących:) 09.09.06, 08:23
          po pierwsze wszystkich witam bo oficjalnie jestem tu po raz pierwszy, ale
          podglądam Was od jakiegoś czasu, i jest to wyjątkowo sympatyczne forum, na
          które lubię wskoczyć.

po drugie... a ja nie mam pracy, bo studiuję dziennie, i nawet jak mam tylko 2
          dni zajęć, to nikt mnie na jakimś fajnym stanowisku zatrudnić ;-( zastanawiam
          się czy nie przejść na zaoczne, bo taka sytuacja jest denerwująca-każdy
          chciałby mieć swój grosz. A w agencji pracy bardzo chciałabym pracować, bo po
          studiach moim marzeniem jest bycie doradcą personalenym.. no nic tak sobie się
          powyżalałam.. ;-)
          • zipjc Re: Do pracujących:) 09.09.06, 10:58
            wiesz co praca jako praca w agencji pracy jest OK, ale nie w TEJ konkretnej
            agencji pracy ( nazwy nie wymieniam), nie z ta atmosfera w firmie itp. itp.
            • renia85 Re: Do pracujących:) 12.09.06, 13:36
              zipjc napisała:

> wiesz co praca jako praca w agencji pracy jest OK, ale nie w TEJ konkretnej
              > agencji pracy ( nazwy nie wymieniam), nie z ta atmosfera w firmie itp. itp.

Barod zjestem ciekawa w jakiej, bo ja tez pracowałam w takiej jednej, ale
              znalazłam inną pracę, ciekawszą i w lepszej atmosferze- bez zganiania pracy na
              inne osoby, bez 'podkładek' - ja jestem ok, to nie moja wina...
          • ama84 Re: Do pracujących:) 11.09.06, 14:18
            doskonale cie rozumiem, bo sama jestem w podobnej sytuacji. studiuje dziennie i pomimo moich silnych prob nie udaje mi sie znalezc zadnej pracy.
            • crrazy Re: Do pracujących:) 11.09.06, 15:55
              no ja teraz próbuję poszperać w agencjach pracy tymczasowej, jakieś zastępstwa
              albo coś takiego ;-/
    • trocineczka Re: Do pracujących:) 09.09.06, 21:25
      Pracuje w TV :) i..uwielbiam ta prace! A w dodatku udaje mi sie ja pogodzic ze
      studiami dziennymi :)
    • isia85 Re: Do pracujących:) 10.09.06, 12:50
      od czterech dni w trzypietrowym sklepie z eleganckimi ubraniami dla kobiet.
      codziennie 10 h stoje i obsluguje klientki. gorzej jak musze kogos zmienic na
      pietrze z wyprzedazami 50-70% i układac te stosy ciuchów. Mało płaca a duzo
      trzeba robic, pociagne to tylko do konca miesiaca, inaczej bym sie wykonczyła:(
      na pazdziernik juz szukam czegos innego. Miłego dnia wam zycze i ide wypoczywac.
      jutro znowu 10h i tak az do nastepnej niedzieli.pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka