ewelina23-20 06.09.06, 11:08 Gdzie kobitki pracujecie i czym zajmujecie sie?? Czy zadowolone jestescie ze swojej pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siula5 Re: Do pracujących:) 06.09.06, 12:04 Mam fajną pracę przy komputerze, wpisuje wszystko co się dzieje w Olecku i okolicy, a pracuję w KPP w Olecku Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaw85 Re: Do pracujących:) 06.09.06, 13:03 Ja siedze cały dzionek przed komputerem i wklepuje zlecenia.Pracuje w dhl-u. Odpowiedz Link Zgłoś
havana_pl Re: Do pracujących:) 06.09.06, 13:12 Dzisiaj jest mój ostatni dzień pracy tu, czyli w biurze nieruchomości:( Jest tak cudownie, że na pewno będę tęsknić, nawet za tymi marudzącymi klientami, ale trudno, praca wakacyjna musiała kiedyś się skończyć... gdybym studiowała zaocznie, to pewnie bym została na dłużej. Pracę agenta nieruchomości polecam otwartym, wygadanym osobom, które dobrze czują się wśród ludzi, są w miarę zorganizowane i nie boją się zostawać po godzinach:) Pozdrowienia z pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.garstka Re: Do pracujących:) 06.09.06, 13:45 a ja dorabiam w wakacje w gabinecie stomatologicznym... bywa różnie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: Do pracujących:) 06.09.06, 15:07 a ja pracuję w biurze rachunkowym :) jako młodsza księgowa, więc siedzę cały czas przy kompie.. ale niestety trzeba będzie się za niedługo pożegnać z tą pracą... chociaż tu jest tak fajniee...... Niestety nie pasuje mi tylko to że to jest umowa zlecenie (standard dla studentki) a ja potrzebuje umowe o prace zeby moc odkladac na slub i wziac kredyt z moim przyszlym mezem na jakies mieszkanko lub domek nawet :) Odpowiedz Link Zgłoś
katikot Re: Do pracujących:) 06.09.06, 16:37 Jestem lektorką angielskiego i niemieckiego w szkole językowej i tłumaczką angielskiego, niemieckiego i węgierskiego - wolny strzelec. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7911 Re: Do pracujących:) 06.09.06, 17:27 Ja 3 miesiące temu zmieniłam miejsce pracy .Jestem bardzo zadowolona,pracuję jako księgowa w biurze rachunkowym:)W końcu mam normalnego szefa:) Odpowiedz Link Zgłoś
informatyk9 Re: Do pracujących:) 06.09.06, 17:43 Programista w małej firmie. Prawie zadowolona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_15 Re: Do pracujących:) 06.09.06, 21:26 Pracuję jako specjalista w dziale exportu na Rosje i kraje WNP. Bardzo lubię swoja pracę, ale szefa mam troszkę zrąbanego :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_de_flore Re: Do pracujących:) 08.09.06, 14:41 oooo motylek_15 :) ja wlasnie organizuje konferencje na Ukrainie, dla firm z Polski, ktore wchodza na tamte rynki, moze chcesz pojechac? :) Jak tak, to dawaj na priv! :) pozdrawiam, z redakcji branżowej gazety :) Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Do pracujących:) 07.09.06, 08:13 pracuje w sekretariacie. praca niestety malo rozwijajaca i nieduzo platna. Zaczynam rozgladac sie za czyms innym. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina-w Re: Do pracujących:) 07.09.06, 08:22 A ja zajmuje sie księgowością Ochotniczej Straży Pożarnej :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Do pracujących:) 07.09.06, 08:27 bleee.... pracuje jako asystentka projektu - organizuje szkolenia (od a do z... wszyskto na mojej glowie). praca fajna, tlyko, hmm, nudna i wcale mnie nie interesi tak naprawde. a chcialabym, eeeeeeh. pomyslow mam kilka przez duze K :D najchetniej bym wziela kredyt i zalozyla sciane wspinaczkowa. tylko mieszkam na zadupiu i podejrzewam, ze dlugo nie pociagnie taka sciana :( albo zalozyc knajpe, taka jakiej jeszcze nie ma - szczegoly mam dopracowane juz od podstawowki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
limooonka Re: Do pracujących:) 07.09.06, 10:27 jestem na stazu, ale juz ostatni miesiac, szkoda bo w wakacje nic sie nie dzialo a teraz zaczyna sie najlepsze :) a staz w centrum edukacji ekologicznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: Do pracujących:) 08.09.06, 10:21 A ja w firmie szkoleniowej,w sumie nie jest zle, ale dlugo nie pociagne w pracy na etat, po prostu to nie dla mnie kompletnie, w depresje mnie wpedza choc praca w sumie dobra i oszczedzac nie musze. Ale mam tyle pomyslow na swoja dzialalnosc.... Moze kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Do pracujących:) 08.09.06, 11:33 a jeśli o mnie chodzi to jestem asystentką głównej księgowej ( ale to brzmi ) i nic tylko cyferki i cyferki i komputer :) jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
zipjc Re: Do pracujących:) 08.09.06, 21:08 a ja pracuje a sekretariacie agencji pracy -> obsluga klienta + robienie wszytskiego za innych jak ktos nie zdazy ze swoja praca( sick!!!) + nieznosna kolezanka na tym samym stanowisku + dziwny szef = praca kiepska, zarobki ok, ale umowa zlecenie ( jestem studentka) czekam do listopada ( mam 2n tyg. wolnego i zarezerwowany bilet do Londynu) i zaczynam szukac pracy, tylko zastanawiam sie czy do tego czasu wytrzymam tam....;/ Odpowiedz Link Zgłoś
crrazy Re: Do pracujących:) 09.09.06, 08:23 po pierwsze wszystkich witam bo oficjalnie jestem tu po raz pierwszy, ale podglądam Was od jakiegoś czasu, i jest to wyjątkowo sympatyczne forum, na które lubię wskoczyć. po drugie... a ja nie mam pracy, bo studiuję dziennie, i nawet jak mam tylko 2 dni zajęć, to nikt mnie na jakimś fajnym stanowisku zatrudnić ;-( zastanawiam się czy nie przejść na zaoczne, bo taka sytuacja jest denerwująca-każdy chciałby mieć swój grosz. A w agencji pracy bardzo chciałabym pracować, bo po studiach moim marzeniem jest bycie doradcą personalenym.. no nic tak sobie się powyżalałam.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zipjc Re: Do pracujących:) 09.09.06, 10:58 wiesz co praca jako praca w agencji pracy jest OK, ale nie w TEJ konkretnej agencji pracy ( nazwy nie wymieniam), nie z ta atmosfera w firmie itp. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
renia85 Re: Do pracujących:) 12.09.06, 13:36 zipjc napisała: > wiesz co praca jako praca w agencji pracy jest OK, ale nie w TEJ konkretnej > agencji pracy ( nazwy nie wymieniam), nie z ta atmosfera w firmie itp. itp. Barod zjestem ciekawa w jakiej, bo ja tez pracowałam w takiej jednej, ale znalazłam inną pracę, ciekawszą i w lepszej atmosferze- bez zganiania pracy na inne osoby, bez 'podkładek' - ja jestem ok, to nie moja wina... Odpowiedz Link Zgłoś
ama84 Re: Do pracujących:) 11.09.06, 14:18 doskonale cie rozumiem, bo sama jestem w podobnej sytuacji. studiuje dziennie i pomimo moich silnych prob nie udaje mi sie znalezc zadnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
crrazy Re: Do pracujących:) 11.09.06, 15:55 no ja teraz próbuję poszperać w agencjach pracy tymczasowej, jakieś zastępstwa albo coś takiego ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Do pracujących:) 09.09.06, 21:25 Pracuje w TV :) i..uwielbiam ta prace! A w dodatku udaje mi sie ja pogodzic ze studiami dziennymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Re: Do pracujących:) 10.09.06, 12:50 od czterech dni w trzypietrowym sklepie z eleganckimi ubraniami dla kobiet. codziennie 10 h stoje i obsluguje klientki. gorzej jak musze kogos zmienic na pietrze z wyprzedazami 50-70% i układac te stosy ciuchów. Mało płaca a duzo trzeba robic, pociagne to tylko do konca miesiaca, inaczej bym sie wykonczyła:( na pazdziernik juz szukam czegos innego. Miłego dnia wam zycze i ide wypoczywac. jutro znowu 10h i tak az do nastepnej niedzieli.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś