tygrysek_ 04.03.03, 10:25 ..mua kicia kaman sweet babe from hell !!!!! ogon mi sterczy, włos siem jeży,..oczy błyszczą!!!... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goraca_kicia juz jestem.... 04.03.03, 10:32 musialam zezwlok z ziemi otrzepac... poczekaj chwile, sie do porzadku doprowadze, wasy przyczesze, pazurki naostrze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: juz jestem.... 04.03.03, 10:33 nie ma czasu na to babe!! chodź niech Cie nabije na maszt bo już nie moge!!! potem bedziesz sie do stanu używalności doprowadzać!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: juz jestem.... 04.03.03, 10:48 eeee, nie tak szybko!!!! po pierwsze: nie ma daszku!!! po drugie: nia ma nastroju!!! a po trzecie, co Ty sobie myslisz? ze ja ledwo z worka wyciagnieta bede tak od razu do uzywania gotowa??? phi!!! nie ma tak!! Ty sie bierz do roboty, a ja sie lizac, znaczy myc bede:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: juz jestem.... 04.03.03, 10:53 jakie wąsy?? kurna maj sweet babe nie męcz mnie!! plizzzz... daj sie wykorzystać a potem możesz sie myć do następnego razu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: juz jestem.... 04.03.03, 11:05 a widziales kota bez wasow???!!! jak bym wtedy po plocie chodzila? nie ma wykorzystania!!! ja chce daszek! nastroj! i czyste futerko!!! myles sie dzisiaj??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: juz jestem.... 04.03.03, 11:54 ja??? chyba żartujesz!! od m-ca wody nie widziałem!!haha! ..ale nastrój moge Ci zrobić jak chcesz!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: juz jestem.... 04.03.03, 12:01 i Ty chcesz sie do mnie dobierac majac taka zalobe pod pazurami???!!! natychmiast do kaluzy! ale juz!!! i tylek moczyc inaczej nici z marcowania!!! no czekam na ten nastroj, czekam... miałłłł:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: juz jestem.... IP: *.pkobp.pl 04.03.03, 10:48 Te wąsy to jakiś nieodłączny rekwizyt? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: juz jestem.... 04.03.03, 10:50 a sio!!!!!! mi z piwnicy, wyją tylko i wyja nocami, a sio!!!!!!!!!!!!! pleni się to to i sra po katach;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: juz jestem.... 04.03.03, 11:06 ja jestem czysty kotek, mam kuwete wiec sie po piwnicach nie szlajam! i prosze sie na mnie miotla nie zamachiwac, bo zrobie prych prych!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: juz jestem.... 04.03.03, 11:16 taaaaaa czysty kotek, to co teraz robisz tutaj w piwnicy? po kartofle przyszłaś kiciu?:)))))) ps. zabije wam wszystkie okna zobaczycie łachahahahahaaaaaaaa.....zaśmiała się dozorczyni i popraiwajac garba ruszyła stanowczo po młotek.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: juz jestem.... 04.03.03, 11:40 prych prych!!! stara babo!! nie masz litosci dla biednych kotkow, co nie maja gdzie sie towarzysko spotykac!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś