panisiusia 14.09.06, 17:14 Ponoć to jego debiutancki wernisaż. Ale ja pamiętam, że on już w Klanie coś tam pstrykał....Aha: nie wiem, gdzie to szalenie ważne wydarzenie ma miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panisiusia Re: Damian Aleksander fotografem 14.09.06, 18:16 Ja go poznałam w Idolu, potem widziałam w Klanie i jednocześnie dowiedziałam się, że gość w Romie melorecytuje. Gdzieś tam o reklamy się obijał(chyba Duluxa). Ogólnie rzecz biorąc "mistrz sztuk wszelakich" i cągle chyba jeszcze marzy o wielkiej karierze. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Damian Aleksander fotografem 14.09.06, 20:16 aaaaaaa psik!!! przepraszam, uczulenie mam na tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Damian Aleksander fotografem 15.09.06, 11:58 to taka męska Skrzynka do wszystkiego sie pcha a nic mu nie wychodzi tzn bardziej nikt go nie zauważa. jak dobrze pamietam to grał jeszcze w takim serialu o miskach Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Damian Aleksander fotografem 15.09.06, 12:05 O tak :) na półgoło :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Damian Aleksander fotografem 15.09.06, 14:16 dzisiaj to każden jeden może być fotografem... nawet JA ! :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Damian Aleksander fotografem 15.09.06, 14:26 No więc właśnie! Tyle, że to wernisaż Aleksandra tudzież Damiana otwiera jakąś galerię sztuki współczesnej i spośród tysięcy młodych fotografików wybrano właśnie jego. No ale luz, nie śmieję się z niego, bo a nóż on jakiś uzdolniony szcególnie jest... Odpowiedz Link Zgłoś