Dodaj do ulubionych

Kafe pod palmą (2000)+

15.09.06, 22:00
Otwieramy szampana!!!
w końcu to nie byle jaka sumka;-))
Obserwuj wątek
    • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:02
      tak ładna i okrągła sumka!
      • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:03
        a co to za zielona zupka?
      • screen Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:04
        Kto by pomyślał....;-)
        • screen Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:07
          Zupka jest taka:
          1/2 kg. cukini
          1/2 kg porów
          1/2 kg. zielonej fasolki szparagowej
          1 peczek natki pietruszki
          1 mała cebula
          1 ząbek czosnku
          Ugotować i zmiksować wg uznania.
          Njalepiej nie dodawać soli.
          Mi smakuje ale po całym dniu tylko na niej mam juz dzisiaj ogromne zachcianki.
          • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:09
            smaczne toto?
            • screen Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:11
              Nie jest ohydne ale rewelacji nie ma, zwłaszcza, że nie solę
              Latem jadłyśmy z koleżanką w pracy na zimno i tłumaczyłysmy sobie, że to pyszne
              lody;-)
              • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:13
                Liz Hurley - Ulubiony koktajl
                Codziennie wypijam 6 filiżanek specjalnego koktajlu: gotuję w bulionie z
                kurczaka 1/4 posiekanej cebuli i 2 pokrojone w kostkę ziemniaki. Do całości
                dodaję 3 garści sałaty i gotuję 3 min. Miksuję w mikserze. Koktajl wypijam tuż
                po przyrządzeniu. Jest syty, pełen witamin i węglowodanów, ale bez tłuszczu,
                który w połączeniu z węglowodanami powodowałby tycie w talii.
                • screen Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:15

w życiu nie słyszałam aby gotować sałatę
                  Dlaczego kocham?
                  • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:16
                    widziałaś pokaz garka?
                    tam zupę robią z liścia sałaty ;-)
                    • screen Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:19
                      nie widziałam a co to takiego???
                      • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:44
                        taki garnek który miksuje, gotuje, miele,
                        drogi taki, bardzo drogi
                        • screen Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:47
                          jakoś nigdzie nie trafiłam na coś takiego.
                          I tak mnie nie stać;-)
                          • screen Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:54
                            Fantko, odebrałaś @ i zamilkłaś????:-))
                            • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 23:05
                              jestem, jestem,
                              tylko net mi dzisiaj bardzo powoli chodzi...
                          • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 23:07
                            garnek taki bardzo mi się podobał,
                            szczególnie na pokazie to wszystko cacy,
                            ale cena astronomiczna,
                            jak to przy tego typu sprzedażach ;-)
                            • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 16.09.06, 10:02
                              Kelner zrób kawy i usiądź ze mną pod palmą,
                              wypijemy kawę, posiedzimy, pomilczymy...
                              • kelnerpodpalma Re: Kafe pod palmą (2000)+ 16.09.06, 10:05
                                Dzień dobry Fantko
                                już robię kawę, czy rogaliki też podać?
                                • kelnerpodpalma Re: Kafe pod palmą (2000)+ 16.09.06, 10:09
                                  cicho tu od pewnego czasu,
                                  pracy prawie nie mam bo gości niewielu,
                                  stęskniłem się za tym gwarem,
                                  za tymi dziewczynami ;-)))
                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 16.09.06, 10:11
                                    nie przejmuj się Kelner,
                                    wszyscy mamy inne problemy,
                                    ale Twoją kafe lubimy bardzo ;-)
                                    • screen Re: Kafe pod palmą (2000)+ 17.09.06, 08:08
                                      Proszę o kawkę z pianką.
                                      Oferuję swoje śmietankowe patsie mleczko w mlecznej czekoladzie:-)
                                      • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 17.09.06, 11:52
                                        ja też kawy się napiję,
                                        ale ja proszę z odrobiną mleka,
                                        za ptasie mleczko na razie dziękuję,
                                        może trochę później ;)
                                        • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (2000)+ 17.09.06, 11:53
                                          ja poprosze o to co zwykle :herbatka i kocyk
                                          i jeszcze o chusteczki
                                          • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 17.09.06, 12:09
                                            Kiciu znowu nam powiedzą że kuracjuszkami jesteśmy ;-)
                                            • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (2000)+ 17.09.06, 12:11
                                              Fantka,ja mam usprawiedliwienie
                                              zapalenie zatok:/
                                              • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 17.09.06, 12:12
                                                no to kuracjuszka,
                                                Kelner jak widzę już się koło Ciebie kręci ;-)
                                                • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (2000)+ 17.09.06, 12:13
                                                  ech kręci:D
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 17.09.06, 12:25
                                                    leżaczek, kocyk, herbatka z malinami,
                                                    wszystko dostałaś?
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (2000)+ 17.09.06, 12:27
                                                    tak wszystko nawet miodzik:)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 17.09.06, 12:28
                                                    coś Ty mu zrobiła
                                                    że taką słabość ma do Ciebie?
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (2000)+ 17.09.06, 12:31
                                                    Fantka,poprostu jestem dla niego miła i nie krzycze na niego jak pomyli zamówienie
                                                    "bądź miły dla kelnera on będzie miły dla Ciebie "
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 18.09.06, 18:18
                                                    Kelnerku kochany ja też jestem dla Ciebie miła,
                                                    a Ty tylko o Kici myślisz ;-)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 18.09.06, 18:19
                                                    to ja COŚ poproszę,
                                                    sama nie wiem czego chcę ;)
        • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:07
          dzisiaj gdzieś czytałam o takim koktajlu odchudzającym
          mogę poszukać ;-)
          • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (2000)+ 15.09.06, 22:08
            hehe screen ja niekiedy w lecie w domu taka gotuje:)
            • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą (2000)+ 18.09.06, 18:19
              i znowu trzeba pic hihihi :P
              • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 18.09.06, 18:25
                rozpijamy się tu wirtualnie ;D
                • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą (2000)+ 18.09.06, 18:27
                  popadniemy w alkoholizm :x
                  • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 18.09.06, 18:29
                    kelner nam cienkie drinki podaje,
                    ma na nas oko ;D
                    • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 23.09.06, 17:38
                      pusto w kafe,
                      nawet kelnera nie ma,
                      stoliki piaskiem zasypane ;-)
                      • screen Re: Kafe pod palmą (2000)+ 23.09.06, 18:22
                        a ja bym sie drinka po ciężkiej pracy napiła...:(
                        Kelnerku nasz kochanieńki, przybywaj.
                        Jak wyjdę z wanny proszę żeby na odkurzonym stoliku stał pyszny drineczek;-)
                        • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 23.09.06, 19:03
                          ja też drineczka bym się napiła,
                          kelnerku wracaj,
                          przygotuj wygodny stolik i foteliki,
                          a potem drinki nam podaj
                          i coś dobrego na przegryzkę ;-)
                          • kelnerpodpalma Re: Kafe pod palmą (2000)+ 23.09.06, 19:08
                            Już przyszedłem,
                            i witam cieplutko :-)
                            stoliczek odkurzony,
                            foteliki wyłożone wygodnymi poduszkami ustawione,
                            już lecę przygotować drinki...
                            czy coś specjalnego sobie panie życzą ?
                            • kelnerpodpalma Re: Kafe pod palmą (2000)+ 23.09.06, 19:15
                              Witam Fantko!
                              Dla Ciebie już margerytę przygotowałem,
                              proszę :-)
                              • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 23.09.06, 19:16
                                dziękuję Ci serdecznie
                                • fantka Re: Kafe pod palmą (2000)+ 23.09.06, 19:17
                                  przygotuj dużego drinka dla Screen
                                  i odgrzej gołąbki dla Ślimaczka
                                • skorpionica11 Re: Kafe pod palmą (2000)+ 23.09.06, 19:17
                                  kelner masz jakiego popisowego drinka???
                                  • slimaczek14 Re: Kafe pod palmą (2000)+ 23.09.06, 19:19
                                    Ja poproszę to co Skorpi:))
                                    • skorpionica11 slimaczku ty tak w ciemno bedziesz pic 23.09.06, 19:20
                                      pierw musi cos kelner zaproponowac :))
                                      bo ja tam wszystkiego nie pije z%%
                                      • slimaczek14 Re: slimaczku ty tak w ciemno bedziesz pic 23.09.06, 19:22
                                        nieważne, wypiję to co TY, w końcu Ty skorpion i ja skorpion, smak powine być
                                        podobny
                                        • skorpionica11 Re: slimaczku hhee ciekawe spostrzezenie 23.09.06, 19:24
                                          :P tego jeszcze nie było
                                        • fantka Re: slimaczku ty tak w ciemno bedziesz pic 23.09.06, 19:24
                                          to co zamawiacie?
                                          kelner wszystko poda ;-)
                                          • slimaczek14 Re: slimaczku ty tak w ciemno bedziesz pic 23.09.06, 19:25
                                            fantka ja stary chemik jestem, nic mnie nie rusza;P
                                          • fantka Re: slimaczku ty tak w ciemno bedziesz pic 23.09.06, 19:25
                                            a może wszystkie każemy sobie gołąbki,
                                            nie zaszkodzi coś zjeść przed drinkiem ;)
                                            • slimaczek14 Re: slimaczku ty tak w ciemno bedziesz pic 23.09.06, 19:27
                                              o tak gołąbka chętnie, uwielbiam:)
                                            • fantka Re: slimaczku ty tak w ciemno bedziesz pic 23.09.06, 19:27
                                              Ślimaczku ja proponuję klasycznie
                                              gin z tonikiem, plasterkiem cytryny i dwoma kostkami lodu ;-)
                                              • fantka Re: slimaczku ty tak w ciemno bedziesz pic 23.09.06, 19:28
                                                gołąbki pyszne
                                                ja już dwa zjadłam,
                                                są z kaszą i mięsem
                                                w sosie grzybowym ;-)
                                                • slimaczek14 Re: slimaczku ty tak w ciemno bedziesz pic 23.09.06, 19:30
                                                  rewelacja;)
                                              • slimaczek14 Re: slimaczku ty tak w ciemno bedziesz pic 23.09.06, 19:28
                                                jasne, uwielbiam gin z tonikiem, pycha:))
                                                • fantka Re: slimaczku ty tak w ciemno bedziesz pic 23.09.06, 19:29
                                                  ja po malutkiej margerycie
                                                  też przestawiam się na gin z tonikiem ;)
                                                  • kelnerpodpalma podaję gołąbki 23.09.06, 19:30
                                                    czy po dwa wystarczy?
                                                  • kelnerpodpalma Re: podaję gołąbki 23.09.06, 19:30
                                                    bo gołąbki nie są za duże
                                                  • fantka Re: podaję gołąbki 23.09.06, 19:32
                                                    ja się skuszę na jeszcze jednego,
                                                    po tym pierwszym drineczku apetyt mi się poprawił ;)
                                                  • slimaczek14 Re: podaję gołąbki 23.09.06, 19:33
                                                    jak dla mnie styknie:)
                                                    dziękuję;)
                                                  • skorpionica11 kelner podaj lepiej drinka mocnego najlepiej:)) 23.09.06, 19:33
                                                    vodke + sok pomaranczowy z lodem
                                                  • kelnerpodpalma Re: kelner podaj lepiej drinka mocnego najlepiej: 23.09.06, 19:33
                                                    Oczywiście Skorpi
                                                    wedle życzenia ;-)
                                                  • kelnerpodpalma Re: kelner podaj lepiej drinka mocnego najlepiej: 23.09.06, 19:34
                                                    Ślimaczku smakowało Ci?
                                                  • fantka Re: kelner podaj lepiej drinka mocnego najlepiej: 23.09.06, 19:36
                                                    wygodne te foteliki
                                                    miło się siedzi ;-)
                                                  • slimaczek14 Re: kelner podaj lepiej drinka mocnego najlepiej: 23.09.06, 19:38
                                                    jasne, najlepsze jakie jadłam;)
                                                  • fantka Re: kelner podaj lepiej drinka mocnego najlepiej: 23.09.06, 19:40
                                                    kelner nasz skarbem jest,
                                                    jak on umie gotować !!!!!!
                                                  • skorpionica11 Re: kelner dzieki ;)) 23.09.06, 19:41
                                                    odrazu lepiej :P
                                                  • fantka Re: kelner dzieki ;)) 23.09.06, 19:44
                                                    takiego chłopaka mieć w domu to marzenie ;-)
                                                  • skorpionica11 Re: kelner dzieki ;)) 23.09.06, 19:49
                                                    no tak naleje drina i jeszcze poda zarcie:))
                                                  • fantka Re: kelner dzieki ;)) 23.09.06, 19:53
                                                    posprząta i ugotuje ;-)))
                                                  • skorpionica11 do fantki 23.09.06, 19:58
                                                    wiesz uwazam ze te sprzatanie to kwestia zgrania miedzy partnerami
                                                    trzeba sobie umiec chlopa wychowac
                                                    a co do gotowania to fakt ,fajnie jest miec faceta który umie cos wiecej zrobic
                                                    niz ugotowac wode na herbe :))
                                                  • fantka Re: do fantki 23.09.06, 20:01
                                                    gołąbki dobre zrobił ;-)
                                                  • fantka Re: do fantki 24.09.06, 10:08
                                                    Kelnerku kochany tylko Ty mi pozostałeś ;-)
                                                    czy kawusi mi zrobisz?
                                                  • kelnerpodpalma Re: do fantki 24.09.06, 10:10
                                                    Fantko usiadź wygodnie,
                                                    widziałem że jesteś na forum
                                                    więc świeżej kawy zaparzyłem :-)
                                                    czy zjesz rogalika?
                                                  • fantka Re: do fantki 24.09.06, 10:12
                                                    O tak!
                                                    kawa i rogalik to jest to
                                                    co mi w tej chwili potrzeba...
                                                    masełko i dżem poproszę jeszcze ;-)
                                                  • fantka Re: do fantki 24.09.06, 17:41
                                                    popołudnie ciepłe,
                                                    może usiądę pod palmą i odpocznę sobie...
                                                    kelnerku dotrzymasz mi towarzystwa?
                                                  • fantka Re: do fantki 24.09.06, 17:50
                                                    dzisiaj na jedno małe piwko mam ochotę,
                                                    może kelnerku ciemne masz ???
                                                  • fantka Re: do fantki 26.09.06, 19:30
                                                    a może coś zamówimy sobie?
                                                  • fantka Re: do fantki 26.09.06, 19:31
                                                    ja bym coś z przyjemnością
                                                    i owszem ;-)
                                                  • fantka Re: do fantki 26.09.06, 19:39
                                                    to ja ten kawałek tortu poproszę
                                                  • fantka Re: do fantki 27.09.06, 18:34
                                                    na te smutki,
                                                    to ja chyba coś muszę zjeść dobrego
                                                  • kelnerpodpalma PRZYJĘCIE :-) 28.09.06, 20:46
                                                    Czułem że dzisiaj będzie okazja i schłodziłem kilka butelek szampana ;-)

VIWAT NOWY ZARZĄD !!!

• asiunia311 Re: PRZYJĘCIE :-) 28.09.06, 20:52
                                                    Przyniosłam oliwki z migdałami na zagrychę!;-)
                                                  • fantka Re: PRZYJĘCIE :-) 28.09.06, 20:54
                                                    ja szampana chętnie się napiję ;-)
                                                    Asiuniu! migdały i oliwki, mniam :-)
                                                    chyba z Grecji wróciłaś ?
                                                  • asiunia311 Re: PRZYJĘCIE :-) 28.09.06, 20:55
                                                    Nie, Fantko droga;-) Ze sklepu;-)
                                                    Oliwki z migdałami mogę zażerać tonami...;-)
                                                  • fantka Re: PRZYJĘCIE :-) 28.09.06, 20:56
                                                    pychota ;)
                                                  • asiunia311 Re: PRZYJĘCIE :-) 28.09.06, 21:02
                                                    Smacznego:-) Bierz, ile masz ochotę:-)
                                                  • fantka Re: PRZYJĘCIE :-) 28.09.06, 21:03
                                                    dzięki ;)
                                                  • wesola_kicia Re: PRZYJĘCIE :-) 28.09.06, 21:09
                                                    ech kelner nalej mi piwa
                                                    i dolej 50
                                                  • fantka Re: PRZYJĘCIE :-) 28.09.06, 21:16
                                                    Kiciu 50-tka do piwa?
                                                  • broton Re: PRZYJĘCIE :-) 28.09.06, 22:14
                                                    ... Fantko - to sie nazywa piwo z nurkiem ...
                                                  • fantka Re: PRZYJĘCIE :-) 29.09.06, 06:57
                                                    Cześć Broton!
                                                    dawno Cię nie było...
                                                    może napijesz się ze mną kawy?
                                                  • slimaczek14 Re: PRZYJĘCIE :-) 28.09.06, 21:08
                                                    to ja poproszę:)
                                                    dobry wieczór:)
    • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 12:09
      sobotnie smutki:(
      Dzień dobry tak wogóle.
      • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 14:32
        Sobota bardzo ładna.
        Dzień dobry wszystkim :-)
        • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:39
          zapraszam na ploteczki,
          kelner nam to umili podając coś dobrego ;)
          • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:43
            no ja tu czekam od rana na jakiś trunek a kelnera nie widać:(
            • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:44
              no to zaraz go zawołam ;-)
              • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:44
                no to wołaj
                • kelnerpodpalma Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:46
                  Ślimaczku witam Cię cieplutko ;)
                  • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:47
                    witaj, witaj
                    dawno Cię nie widziałam:)
                  • kelnerpodpalma Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:47
                    Dla moich przyjaciół mam specjalne względy ;-)
                    • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:48
                      :) a gdzie Fantka zniknęła?
                    • kelnerpodpalma Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:48
                      Przygotowałem wygodne fotele,
                      może podać gorącą herbatkę z cytrynką ?
                      • kelnerpodpalma Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:49
                        Fantka mnie przysłała a sama poszła sprzątać łazienkę ;-)
                        • kelnerpodpalma Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:50
                          Ja tylko podam drinki i pójdę pomóc Fantce ;)
                          • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:51
                            no tak, a ja zostanę sama:(
                            • kelnerpodpalma Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:53
                              już podaję,
                              dotrzymam Ci towarzystwa dopóki nikt nie przyjdzie
                              • kelnerpodpalma Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:53
                                czy przygotować gin z tonikiem?
                                • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:55
                                  jasne poproszę, ale fantce miałeś pomagać:)
                                  poradzę sobie sama
                                  • kelnerpodpalma Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:57
                                    Widzę że Skorpi także jest,
                                    więc już niosę dwa drinki
                                    a sam pójdę pomóc Fantce ;-)
                                    barek zostawiam otwarty,
                                    wszystko jest przygotowane,
                                    proszę, częstujcie się same ;-)
                                    • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:58
                                      dziękuję:)
                                      • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:58
                                        Kelner chodź już
                                        • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 16:08
                                          teraz ja chwilę odpocznę,
                                          kelner niech sam kończy sprzątanie ;)
                                          • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 17:58
                                            Czy ktoś dotrzyma mi towarzystwa pod palmą?
                                            bo nawet kelner gdzieś polazł sobie ;(
                                            no cóż!
                                            sobota wieczorem ;-)
                                            • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 18:30
                                              ja mogę;)
                                              • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 18:33
                                                no nareszcie!
                                                długo czasu zajęła Ci ta droga,
                                                zresztą tak jak Ślimaczkowi ;-)
                                                • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 18:38
                                                  bo ja tak trochę jak kot swoimi ,krętymi ścieżkami chadzam:)
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 18:39
                                                    pełzasz chyba? ;-)
                                                  • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 18:44
                                                    pełzam, taniec godowy odprawiam jak kto woli:)
                                                  • screen Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 11:07
                                                    Wpadłam na kawkę;-)
                                                  • asiunia311 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 11:51
                                                    To i ja poproszę...ale herbatkę, earl greya koniecznie. Jest jeszcze wrzątek?:-)
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 12:00
                                                    A ja kawę potrzebuję,
                                                    jeszcze nie piłam,
                                                    no wiecie niedziela ;-)
                                                    wylegiwałam się trochę,
                                                    a co ;)))
                                                  • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 12:06
                                                    a ja coś na rozgrzanie, zimno mi jak nie wiem;(
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 12:14
                                                    sweterek albo kurtka ;)
                                                  • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 12:20
                                                    może być i ciepłe skarpety, no i jeszcze mleko z miodem, z nosa mi kapie i
                                                    gardło boli:(
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 12:27
                                                    no to dodatkowo gorące coś na rozgrzewkę,
                                                    nie powiem co,
                                                    bo dzieci czytają ;))
                                                  • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 12:30
                                                    dzięki, nikomu nie powiem ;)
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 12:31
                                                    ale zastosować możesz,
                                                    tak przypominam,
                                                    na wypadek gdybyś zapomniała ;)
                                                  • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 12:33
                                                    ale co? jaśniej proszę bo myślami jestem gdzie indziej;)
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 12:35
                                                    tak własnie podejrzewałam,
                                                    że zapomniałaś co tak naprawdę najbardziej rozgrzewa ;)
                                                  • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 12:37
                                                    a o to Ci chodziło, no faktycznie zapomniałam, ale wiesz Fantko starość nie
                                                    radość bilobil trza brać;)
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 12:40
                                                    tak wprost nie mogłam mówić,
                                                    bo wiesz,
                                                    jest niedziela w południe ;)
                                                  • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 12:42
                                                    no tia po teleranku, a przed wieczoorynką, no ale dotarło do mnie, tylko cholera
                                                    akurat nie mogę, moje lekarstwo na grzyby pojechało:(
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 18:11
                                                    Jak tak Ślimaczku?
                                                    czy Twoje lekarstwo wróciło z grzybami?
                                                    i mam nadzieję że nie z muchomorami ;-)
                                                  • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 18:34
                                                    Jasne, ze tak, a ile borowikow nawiozło:))
                                                  • asiunia311 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 18:36
                                                    Nawet u mnie je czuć!;-)
                                                    Te borowiki, rzecz jasna!;-)
                                                  • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 18:37
                                                    no ja myślę;P
                                                  • asiunia311 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 18:54
                                                    Oooo, żartujesz?;-) Trzeba to oblać!;-))))

Teraz to mam przegwizdane...;-)
                                                  • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 21:32
                                                    na razie nie ma co oblewać;P
                                                  • asiunia311 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 21:37
                                                    Eeeee, skoro tak mówisz...;-))))
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 21:42
                                                    wieczorem na spanie to coś by sie przydało ;-)
                                                  • asiunia311 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 21:45
                                                    Co Szanowna Pani sobie życzy? Mogę się pobawić w kelnera, skoro
                                                    Głównodowodzącego nie ma;-)))
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 21:54
                                                    może piwko po prostu ;)
                                                  • asiunia311 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 21:55
                                                    Nie ma sprawy;-) Jakie? Żubr, Tyskie, Żywiec, Warka, Carlsberg, Heinekken...?
                                                    ;-))) Do wyboru, do koloru;-)))
                        • slimaczek14 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 30.09.06, 15:50
                          Jasne, to poproszę o tę herbatkę:)
                          • broton Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 20:53
                            ... no strugane proszę ... piwo ...
                            • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 20:58
                              Broton gdzie byłeś jak Ciebie nie było?
                              A strugane z przyjemnością ;-)
                              • broton Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 21:42
                                ... Fantko moja droga ja jestem cały czas ...

... coś mocnego z piwa - może piwo z nurkiem ..??
                                • broton Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 21:56
                                  ... tak ... po prostu piwo ... rozmowa .. ploteczki ...
                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 22:11
                                    a może jest ciemne piwko ;-)
                                    • broton Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 22:12
                                      ... no widzę , że złapałaś ten smak ....
                                      • broton Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 22:13
                                        .... kelner - biegiem ....
                                        • screen Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 01.10.06, 22:16
                                          Ja też pewnego razu złapałam.... aż za bardzo;-)))
                                          • broton Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 02.10.06, 19:27
                                            ... czas na drugi raz ...
                                            • broton Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 02.10.06, 19:56
                                              ... a ja ciemne popijam ...
                                              • asiunia311 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 02.10.06, 20:09
                                                To i ja poproszę...Można?:-)
                                                • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 03.10.06, 19:04
                                                  Mam katar i temperaturę jak w Egipcie latem ;-)
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 03.10.06, 19:07
                                                    dlatego dzisiaj tylko goracą herbatę z sokiem malinowym poproszę ;)
                                                    nikogo nie ma
                                                    może kelner dotrzyma mi towarzystwa
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 05.10.06, 19:43
                                                    strugane dzisiaj może być !
                                                    Broton wypijesz ze mną ????
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 05.10.06, 19:58
                                                    usiadłam w wygodnym miękkim fotelu i odpoczywam :-)
                                                    jak tu przyjemnie, cieplutko, miło,
                                                    tylko morze szumi ;)
                                                    uwielbiam ten odgłos...
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 05.10.06, 20:03
                                                    Witaj Skorpi!
                                                    Usiądź na chwilę pod palmą,
                                                    może czegoś się napijesz?
                                                  • broton Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 05.10.06, 20:36
                                                    ...Skorpi - uważaj na orzechy ...

... strugane proszę .... piwo ....
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 06.10.06, 06:59
                                                    Kawę wypiję...
                                                    może orzechy nie będą leciały,
                                                    Broton dlaczego martwisz się tylko o Skorpi?
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 06.10.06, 18:58
                                                    na dzisiejszy piątkowy wieczór
                                                    to może coś procentowego by się przydało ;)
                                                    ale tak samej to mi się nie chce...
                                                  • skorpionica11 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 06.10.06, 19:08
                                                    fantka razem mozemy cos wypic :P
                                                    jesli chcesz
                                                    np.martini+sprite+kostki lodu :)
                                                    moze pozniej ktos jeszcze sie przyłonczy :)
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 06.10.06, 19:09
                                                    przydało by się żeby ktoś jeszcze się przyłączył,
                                                    bo nawet kelner gdzieś polazł ;)
                                                  • skorpionica11 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 06.10.06, 19:10
                                                    kelner ostanio cos nas zaniedbuje :P
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 06.10.06, 19:13
                                                    jego trzeba krótko trzymać
                                                    a ostatnio trochę mu popuściłam ;)
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 06.10.06, 19:16
                                                    to przygotuj to martini ;)
                                                  • skorpionica11 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 06.10.06, 19:20
                                                    manager.money.pl/styl/trunki/drinki/vodka;martini,drink,102.html
                                                    prosze wedle zyczenia :))
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 06.10.06, 19:23
                                                    Broton a dla Ciebie strugane czy martini ?
                                                  • fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 06.10.06, 19:28
                                                    Skorpi jak czytam te przepisy na drinki
                                                    to mam ochotę na siedzenie przy barze
                                                    i picie z takich kieliszków ;)
                                                  • skorpionica11 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 06.10.06, 19:30
                                                    hehee
                                                    no fakt wyglad robi swoje

• fantka Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 06.10.06, 19:32
                                                    zupełnie inaczej smakuje drink pity
                                                    przy barze w nocnym lokalu ;)
                                                  • skorpionica11 Re: Kelner poproszę coś mocnego na.... 06.10.06, 19:39
                                                    oraz przy boku przystojnego barmana
                                                    lub jakiego przystojniaka siedzacego przy barze :P
                                                  • skorpionica11 to moze teraz na 2 nozke :) 06.10.06, 19:48
                                                    cos wypijemy
                                                    :P
                                                  • broton Re: to moze teraz na 2 nozke :) 06.10.06, 19:50
                                                    ... to może po lampce armaniaku ...
                                                  • slimaczek14 Re: mogę się przysiąść? 06.10.06, 19:48
                                                    dobry wieczór:)
                                                  • skorpionica11 Re: mogę się przysiąść? 06.10.06, 19:56
                                                    re slimaczku ;P

broton alkoholi nie mozna mieszac
                                                    chcesz zebym połonczyla sie z Wisła :))
                                                  • skorpionica11 asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 19:57
                                                    bo broton nie chce juz martini
                                                  • slimaczek14 Re: asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 19:58
                                                    co dacie, padam z nog, właściwie to jeszcze z pracy nie wyszłam:(
                                                  • fantka Re: asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 19:59
                                                    Witaj Ślimaczku !
                                                    Siadaj przy barze
                                                    Broton serwuje armaniak ;)
                                                    może być armaniak ;)
                                                  • slimaczek14 Re: asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 20:00
                                                    może być,:)
                                                  • skorpionica11 Re: asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 20:02
                                                    slimaczu biedulka aby w piatek tak dlugo siedziec
                                                    juz sie lepiej czujesz??
                                                  • fantka Re: asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 20:04
                                                    a której kończysz Ślimaczku?
                                                  • slimaczek14 Re: asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 20:05
                                                    teoretycznie to skończyłam o 16. ale zaraz idę, jeszcze małe zakupy po drodze i
                                                    może po 22 dotrę do domu.
                                                    Zajrzę do Was ok 22.30, może kogoś jeszcze zastanę:)
                                                  • slimaczek14 Re: asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 20:04
                                                    fizycznie lepiej, nawet szczepiłam się dziś przeciw grypie, ale psychika mi
                                                    wysiadła zupełnie.
                                                  • skorpionica11 Re: asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 20:06
                                                    moge sie domyslac kazdemu by chyba siadla
                                                    zwlaszcza siedzac caly dzien w pracy
                                                    o zgrozo
                                                  • slimaczek14 Re: asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 20:08
                                                    tylko to akurat nie od pracy, a poza domem jestem dziś od 6.15 rano dotrę po
                                                    22.00 - udany dzień
                                                  • skorpionica11 Re: asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 20:10
                                                    ale naszczescie weekend masz wolny
                                                    to odpoczniesz z córeczka i facetem :))
                                                  • slimaczek14 Re: asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 20:12
                                                    z córeczką chciałaś powiedzieć, to przez niego właśnie mam doła,
                                                    a teraz zmykam, pa:)
                                                  • skorpionica11 Re: asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 20:16
                                                    pa pa :))milej nocki
                                                    eh to nie dobrze ,ci faci!!!
                                                  • broton Re: asia a ty sie pytasz pewnie :P co pijesz???? 06.10.06, 20:42
                                                    /... tu się nie zgodzę ...
                                                  • skorpionica11 dobranoc broton :P 06.10.06, 20:46
                                                    miłych snów :))

• girl32 Miłego dnia 08.10.06, 10:23
                                                    "Pogoda barowa" wiec pod palmą raczej nie posiedzimy:)
                                                  • slimaczek14 Re: Miłego dnia 08.10.06, 11:52
                                                    no ja napewno nie, kark mnie boli, chyba źle spałam:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka