Dodaj do ulubionych

Ohydne święto kobiet

IP: *.arcor-ip.net 08.03.03, 20:48
Idiotyczne jest to święto.
Znaczy dzisiaj trzeba kobiety szanować,kupować im kwiaty,prezenty,padać do
nóżek i życzenia składać.A jutro niby co?Na dzień dobry walnąć połowicę w
zęby,kazać zeżreć kwiaty z wczoraj,a prezenty zanieść do lombardu?O co tu
chodzi,kurwa?
A może się twórcy tego święta coś ze skansenem pomyliło,albo z haremem?
To czekać trzeba niby rok cały,aby przypomnieć sobie,że czasem powinno się
kwiatek do domu przynieść i uśmiechnąć się do babola,ujebanego akurat
smażeniem kotletów w kuchni?Tak trudno na codzień pomyśleć,że powinno się
szanować kobietę nie tylko 8 marca,ale codziennie?Iż dobre
słowo,kwiatek,uśmiech,drobny prezent i przytulenie można wykonać za każdym
razem,a nie z paniką w oczach,bo po pracy trzeba jeszcze lecieć po
kwiatek,obłudnie właśnie w tzw.święto kobiet?
Może ja tam do aniołków nie należę,bo i kobiety potrafią mnie czasami
zdenerwować.
Ale to święto wkurwia mnie tym bardziej,bo jest wredne,obłudne i wymyślone w
sumie diabli wiedzą po co...z pewnością przez jakiegoś pojeba,którego nie
było stać na codzienne bycie miłym i dlatego wymyślił sobie alibi akurat na 8-
go marca.
Gdybym był kobietą,nie szanowałbym tego święta ani przez chwilę.
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Ohydne święto kobiet IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 21:27
      A ja uwazam ,ze jest to mile swieto ...dla kobiet naturalnie .Myslac twoimi
      kategoriami nalezaloby zliwkidowac Dzien matki,Dzien babci i dziadka, dzien
      dziecka...etc.
      • Gość: maryjo2 Re: Ohydne święto kobiet IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 21:35
        I właśnie tak powinno się zrobić moim zdaniem.
        Witaj, Samcia :)*
      • Gość: leziox Re: Ohydne święto kobiet IP: *.arcor-ip.net 08.03.03, 21:36
        Racja Samcia.
        Idąc dalej tym śladem należałoby zlikwidować ludzkość i kosmos nie przeżywałby
        już więcej rozterek z powodu jakiegoś idiotycznego święta na sparszywiałej
        Ziemi.
        A taka radość ze święta kobiet u kobiety,to nic innego,tylko podświadoma chęć
        na podporządkowanie się czemuś albo komuś.
        No to dobrej zabawy!
    • kitek1 Ohydne urodziny lezia............... 08.03.03, 22:07
      tez zlikwidowac,
      proponowalbym:)
      • Gość: maryjo2 Re: Ohydne urodziny lezia............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 22:10
        Ja bym tam zaczęła od swoich :)
        • kitek1 moich??? 08.03.03, 22:13
          a kooj,
          z nimi,
          tez do syndykacji,
          a co mi tam:)
          • Gość: maryjo2 Re: moich !! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 22:19
            a nie twoich.
            Z twoimi sam sobie radź :)
            • kitek1 nic, nie czaje maryjko..................... 08.03.03, 22:22
              ktos z nas,
              za malo dzisiaj chyba,
              wypil sobie:)
              • menik Re: ty to kitek zawsze taki domyślny.., 08.03.03, 22:28
                kobitki lubiałyby kolejne urodziny, gdyby co rok odejmowało się rok :))

p.s.: taki duży ten kitek, a nie wie ...
                • kitek1 no to leziowi odjalem na maxa............. 08.03.03, 22:33
                  a maryjka napina sie:)
                  • Gość: maryjo2 Ja się nie napinam, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 22:36
                    głuptasku, w stosunku do Ciebie :)
                    Ale ten menik to jakiś trefny chyba?

kitek1 napisał:
                    > a maryjka napina sie:)
                    • kitek1 nie tyle trefny, ile nawalony..................... 08.03.03, 23:12
                      i hasla zapomnial:)
              • Gość: maryjo2 Re: nic, nie czaje maryjko..................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 22:30
                Kitek, to proste, posłuchaj:
                po co mi świętowanie moich własnych urodzin?
                Na tyle sklerozy jeszcze nie mam, żebym nie pamiętała, kiedy się urodziłam i
                kiedy stuknie mi 60-tka, sama będe wiedziała, że czas na emeryturę.
                A innych co tak naprawdę mogą obchodzić moje urodziny, skoro ja sama w gruncie
                rzeczy na codzień mało ich obchodzę?? Wysilanie się przez nich i dzwonienie z
                życzeniami raz do roku to czysty konwenans, i nic więcej.
                • kitek1 ty, ze swoich urodzin takiej afery jak lezio...... 08.03.03, 22:35
                  nie robisz,
                  wiec sie nie martw,
                  na setke,
                  na pewno z prezydentem cie odwiedzimy:)
                  • Gość: maryjo2 Re: ty, ze swoich urodzin takiej afery jak lezio. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 22:39
                    A kto by chciał tak długo żyć, kitku??
                    Hi,hi, ale emeryturkę długo musieliby mi wtedy dawać, może by nawet zaczęli do
                    niej dokładać.
                    :))
      • Gość: leziox Re: Ohydne urodziny lezia............... IP: *.arcor-ip.net 08.03.03, 22:14
        Wsadź sobie Kitek granat do dupy i wyciągnij zawleczkę.Odczekaj na detonację.
        To i święto pojeba Kitka też się skończy,a ludzie cię nienawidzący odetchną z
        ulgą,że kolejna kanalia nie zanieczyszcza powietrza.
        • kitek1 jako islamski terrorysta, dokonam tego na motorze. 08.03.03, 22:17
          twoim, z toba:)
          • Gość: leziox Re: jako islamski terrorysta, dokonam tego na mot IP: *.arcor-ip.net 08.03.03, 22:29
            Dla ciebie kitek,zaszczytem byłoby,jakbym cię moim motorem rozjechał od jaj po
            szyję,chociaż potem długo trzeba byłoby czyścić opony od plugawego smrodu
            skunksa w ludzkiej skórze.Biorąc jednak pod uwagę twoje wrodzone ograniczenie
            umysłowe,to i tak nic z tego tekstu nie zrozumiałeś,więc pozostajemy nadal w
            punkcie wyjścia.
            • lena8 Re: jako islamski terrorysta, dokonam tego na mot 08.03.03, 22:34
              Leziu a możesz powiedzieć jaki masz motor? znałam takiego jednego co miał
              zielone kawasaki zajebiscie się jechało :)))
              • kitek1 lezio ma WFM-ke, tez zajebiscie zielona........... 08.03.03, 23:17
                od rdzy jest:)
                • lena8 Re: lezio ma WFM-ke, tez zajebiscie zielona...... 08.03.03, 23:40
                  a Ty Kituś żadnego motorka nie masz?:)
                  • kitek1 az taki durnowaty, to ja nie jestem............... 08.03.03, 23:45
                    zebym sobie procesor,
                    w czasce bez przerwy,
                    chlodzic musial,
                    • lena8 Re: az taki durnowaty, to ja nie jestem.......... 08.03.03, 23:51
                      oh to już Ci się przegrzał?
                      • kitek1 tak, bo go w ogromnej doopie swojej trzymalem..... 09.03.03, 00:00
                        i na wielkiej plazy w NP do slonca wystawialem:)
    • lena8 zgadzam się 08.03.03, 22:30
      święto jest idiotyczne ale dla niektórych kobiet, które mają matołków facetów
      jest to jedyna okazja do dostania kwiatka, więc niech lepiej już zostanie;)
      • menik odezwała się kobieta, co facetów i kwiatki 08.03.03, 22:33
        ma na pęczki :)
        • lena8 Re: odezwała się kobieta, co facetów i kwiatki 08.03.03, 22:35
          odezwał się menik, który jakoś przytył dziwnie :((
          • Gość: leziox Re: odezwała się kobieta, co facetów i kwiatki IP: *.arcor-ip.net 08.03.03, 22:41
            Mam Hondę Lenoczka,taką 100 koni,ale nie lubię się przechwalać,odpowiadam tylko
            grzecznie,bo w przeciwieństwie do kitka dysponuję ukończoną kindersztubą.
            • ulalka Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx 08.03.03, 22:44
              poswieconym mnie ;P
              • Gość: leziox Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx IP: *.arcor-ip.net 08.03.03, 22:50
                Ulalka,ty dla mnie nie istniejesz,więc niby dlaczego mam cię traktować jako
                istotę ludzką?W stosunku do zwierzaków też nie zawsze wykoryzstuje się
                osiągnięcia kindersztuby...
                • Gość: maryjo2 Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 22:56
                  Leziu, co Ci jest?
                  Co takiego okropnego zrobiła Ci Ulalka, że tak sie do niej odzywasz?
                  Jest mi przykro widzieć Cię takiego poddenerwowanego, i na pewno masz ku temu
                  powód, ale czy naprawdę jest nim ulalka lub kitek?
                  :(
                  • Gość: leziox Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx IP: *.arcor-ip.net 08.03.03, 22:57
                    Ulalka wie,ja wiem.
                    Kitek wiedzieć nie musi.
                    Niech będzie że to ja jestem chujem.
                    • Gość: maryjo2 Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 22:59
                      Jak dla mnie to akurat nim nie jesteś,
                      i dlatego zapytałam o powody.
                    • ulalka Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx 08.03.03, 23:06
                      ulalka nie wie. coma.
                      • Gość: leziox Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx IP: *.arcor-ip.net 09.03.03, 00:19
                        Jakaś ty niewinna biedactwo.
                        Nic nie wiesz,nic nie rozumiesz,co?Lezio na ciebie napadł,ten skurwiel,och,jaka
                        przykrość.Nadal jezdeś,Ulka zakłamana pinda i nie zmieniłaś się ani o milimetr.
                        • randia_ Re: Leziu.... 09.03.03, 00:37
                          Przeciez ona zawsze jedynie pozory dobroci sprawieć umiała, więc po co
                          tłumaczysz tym którzy jeszcze nie wiedzą.... niech się sami przekonają.....
                          oj, prawda potrafi być bolesna........
                  • sawyer1 Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx 08.03.03, 22:59
                    wiesz. chyba wiem co Leziowi dolego. Sam to przerabialem i przerabiam co dzien
                    od nowa. to owe napady zacmienia stanow umyslu, ze wzgledu na dzialanie roznych
                    afektow. Oj, wspolczuje mu. Tylko kto mnie bedzie wspolczul?
                    • lena8 Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx 08.03.03, 23:28
                      ja Ci współczuje. a długo już się leczysz?
                • lena8 Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx 08.03.03, 22:58
                  a dlaczego Ulalka dla Ciebie Leziu ne istnieje?? i tylko grzecznie pytam nie
                  bij!!!:))
                  p.s to fajny masz motorek ja mam rowerek górski 6 przezutkowy, zielony na dwa
                  pedały z lampką o różnych światełkach, z torbą trójkątną zakładaną na ramę,
                  też jest fajny:)))
                  • Gość: leziox Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx IP: *.arcor-ip.net 08.03.03, 23:09
                    Sawyer,mój stress nie ma nic wspólnego z napadami na Ulalkę,choć cieszę się,że
                    usiłujesz mnie zrozumieć.
                    Fakt,iż jestem pojebanym psychopatą,dotyczy mnie i tylko mnie,a jeśli rzucam na
                    czyjąś głowę kalumnie,to wierz mi,nie za darmo.
                    I tak się gryziemy w sosie własnym.
                    • Gość: maryjo2 Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 23:13
                      Bardzo trafne stwierdzenie, Leziu.
                      Zwłaszcza, że Sawyer to Mario2
                      :)
                  • Gość: leziox Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx IP: *.arcor-ip.net 08.03.03, 23:13
                    Rowerek też mam,tylko chyba deko za ciężki jezdem na ten rowerek niestety...
                    • lena8 Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx 08.03.03, 23:31
                      ee tam za cięzki, lepiej przyznaj się że nie chce Ci się pedałowac panie
                      wygodnicki;))
                      • Gość: leziox Re: co zwlaszcza widac na watku..... n/tx IP: *.arcor-ip.net 09.03.03, 00:12
                        Lenoczka,pedałowanie mnie nie wzrusza,really.
                        Ale rowerek jest dla osób do 90 kg wagi.Ja ważę ponad 110,naturalnie tłuszcz w
                        ilościach śladowych,hehe-i ośki skrzypią,co dla ucha z wykształceniem
                        mechanicznym brzmi groźnie.
                        Więc wolę jednak motorek w sumie.Zresztą on nie ma pedałów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka