Dodaj do ulubionych

Jestem tu po raz pierwszy...

10.03.03, 16:31
i nie wiem co napisac...
W kazdym badz razie -pozdrawiam wszystkich:)
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: Jestem tu po raz pierwszy... 10.03.03, 17:20
      po raz pierwszy w nowym wcieleniu masz na mysli???
      • iwusia Re: Jestem tu po raz pierwszy... 10.03.03, 17:22
        akurat! napewno ktos z bywalców tylko pod innym nickiem. Jakos tak ostatnio
        wrazliwa jestem na nopwe nicki.
        ps. ale tak czy siak witaj:)
    • teenagelobotomy a ja tu jestem od zawsze. 10.03.03, 19:57
      pozdrawiam tym niemniej.
      • black_rose Hmmm..... 11.03.03, 09:12
        A dlaczego niby to ma byc moje nowe wcielenie?
        Krotko mowiac -jak sie ktos nowy pojawia to znaczy od
        razu, ze po prostu ksywe sobie zmienil ktos znajomy?
        Podoba mi sie taki sposob myslenia, nie ma co...
        • makary0 Re: Hmmm..... 11.03.03, 09:24
          Moda taka na zmiane ksywy a Ty Blada Róża nie jesteś modna?
          • black_rose Re: Hmmm..... 11.03.03, 15:41
            makary0 napisał:

> Moda taka na zmiane ksywy a Ty Blada Róża nie jesteś
            modna?

Nie blada tylko czarna jesli chodzi o szczegoly.
            A na modzie sie nie znam, bo to nie moja dzialka.
      • teenagelobotomy niestety cos mi sie pojeb@lo 11.03.03, 12:57
        Nigdy przedtem tutaj nie bylam. Dlaczego ten z pazurem i miesiaczka pisze "huj"
        przez samo "h"? Czy tutaj taka moda czyco?
    • emperor Re: Jestem tu po raz pierwszy... 11.03.03, 09:24
      tu i tak jest nudno:P

black_rose napisała:

> i nie wiem co napisac...
      > W kazdym badz razie -pozdrawiam wszystkich:)
      • saqqara Re: Jestem tu po raz pierwszy... 11.03.03, 09:46
        emperor napisał:

> tu i tak jest nudno:P

dlatego Empecjusz za zadne skarby nie moze sie z tym nudnym forum pozegnac,
        hehehe
        • emperor Re: Jestem tu po raz pierwszy... 11.03.03, 10:12
          a skad ty sie tutaj wzielas?? ... wiosne zwiastujesz?? :)))
          hehehe, a ja myslalem ze 21/03 wszyscy beda cie topic:)))

co do forum to nie jestem tylko na gazecie, tutaj wpadam tylko zeby sie
          zalatwic:))

saqqara napisała:

> emperor napisał:
          >
          > > tu i tak jest nudno:P
          >
          > dlatego Empecjusz za zadne skarby nie moze sie z tym nudnym forum pozegnac,
          > hehehe
          • tygrysek_ Re: Jestem tu po raz pierwszy... 11.03.03, 10:15
            jesteś nowy?? i huj z tym!!! kogo to obchodzi!??,..
            nie wiesz co pisac?? cos mądrego!
            • saqqara Re: Jestem tu po raz pierwszy... 11.03.03, 10:28
              Tiger
              badz mily, daj sie pokochac:))
              • tygrysek_ Re: Jestem tu po raz pierwszy... 11.03.03, 10:41
                ..no Tobie napewno sie dam!:)
                ..reszta spierdalać!!:-)))
                • iwusia Re: Jestem tu po raz pierwszy... 11.03.03, 10:55
                  chciałam coś napisać, ale spierdalam...
                  ;)
                  • tygrysek_ Re: Jestem tu po raz pierwszy... 11.03.03, 10:58
                    Iwuniu siostrzyczko! pisz , pisz!!
                    ja mówiłem tylko ze reszcie siem pokochać nie dam!:))
                    • iwusia Re: Jestem tu po raz pierwszy... 11.03.03, 11:01
                      na świętego Krzysztofa! Bracie nawet nie mozesz, tyś czystośc przecie
                      ślubował:))
                      • saqqara Re: Jestem tu po raz pierwszy... 11.03.03, 11:56
                        Tygrys
                        dasz sie?? nawet przed slubem?:))

• tygrysek_ Re: Jestem tu po raz pierwszy... 11.03.03, 12:18
                          no jasne że nie przed!!! tylko po!!!!!;-))
                          • saqqara Re: Jestem tu po raz pierwszy... 11.03.03, 12:37
                            znaczy sie ze najpierw trzeba Cie o pazur poprosic i znosic Twoje fochy
                            przedmiesiaczkowe???!!! a co ja z tego bede miala?;)
                            • tygrysek_ Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 07:24
                              niezapomniane wrażenia do końca swych dni!!!:-))
                              • saqqara Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 09:11
                                to nie za dlugo, bo znajac zycie, Ciebie i siebie popelnilabym sepuku juz na
                                drugi dzien po slubie:)))
                                • tygrysek_ Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 09:17
                                  hehe,... sepuku podczas stosunku,.... już sie rozmarzyłem,... krew, flaki, Ty
                                  martwa a ja w Tobie zażywający rozkoszy :-)))
                                  .. ani Miłosz ani Wisia Szymborska lepszej poezji od Ciebie nie tworzą!!!;-))

• saqqara Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 09:32
                                    jak sie bedziesz tak dalej rozmarzal to ja te sepuku zaraz popelnie:))))

Tobie to nawet Sienkiewicz z Mickiewiczem do piet nie siegaja, hehehe:)))jak
                                    sobie przypomne te Twoje kocie zawodzenia na daszku, fju fju:)))))

• tygrysek_ Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 09:36
                                      nooo,... to były czasy!!, kicia była dla mnie natchnieniem, muzą, wszystkim!!!
                                      ...kochałem jom całym swym kocim sercem i dzwonkiem!;-))
                                      • saqqara Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 10:00
                                        Ty tez nie byles kici obojetny... tak sadze:)))
                                        • tygrysek_ Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 10:27
                                          buuuu,.. szkoda że nie wiedziałem tego!:),..
                                          • saqqara Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 11:42
                                            a gdybys wiedzial, to co wtedy??:)
                                          • saqqara Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 11:46
                                            a gdybys wiedzial, to co?:)
                                          • saqqara Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 11:54
                                            a gdybys wiedzial, to co?:)
                                            • tygrysek_ Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 11:57
                                              och!, co ja bym wtedy zrobił!!!!;-))))))
                                              • saqqara Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 12:11
                                                no wlasnie sie pytam, co!!!
                                                :)
                                                • tygrysek_ Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 12:23
                                                  WSZYSTKO ABY ZADOWOLIĆ MUA KICIA BEBE!!!:-)))))
                                                  • saqqara Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 12:34
                                                    ja sie tam nie znam na kocich sprawach ale z tego co widzialam to ta kocia
                                                    maupa byla calkiem zadowolona z tych Twoich wygibusow:))
                                                  • tygrysek_ Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 13:59
                                                    no baaaaaa!!!!, spróbowałaby ino nie być!!!!;-))
                                                  • saqqara Re: Jestem tu po raz pierwszy... 12.03.03, 15:27
                                                    nie wiem jak ona, ale ja juz bym sie najezyla. nie ma prawa byc
                                                    niezadowolona??!!! wystarczy ze pregus jestes, nie badz jeszcze do tego swinia!
                                                    :)
                                                  • tygrysek_ Re: Jestem tu po raz pierwszy... 13.03.03, 07:20
                                                    nie ma prawa!!!, jedyne jej prawo to służyć mi!!hahah!:-))
                                                  • saqqara Tajger, cos Ci na mozgu uroslo??!!! 13.03.03, 08:39
                                                    jakie sluzyc???? jakie Tobie???!!!! ocipiales???!!!! to TY masz za kocyk pod
                                                    jej zmarzniete nozki robic, to TY masz ogrzewac jej zimne dlonie, to TY masz
                                                    byc na kazde zawolanie, to TY masz odczytywac jej kazde najmniejsze zyczenie
                                                    zanim jeszcze je wypowie.... mam kontynuowac??PANIAL???!!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Tajger, cos Ci na mozgu uroslo??!!! 13.03.03, 09:22
                                                    Boszszzz...dziewico nasza Frumowa w jakim swiecie iluzji Ty żyjesz!!!!???
                                                    obudź siem!!;-)))
                                                  • saqqara Re: Tajger, cos Ci na mozgu uroslo??!!! 13.03.03, 09:33
                                                    ze co? ze jak? dziewico??? czy Ty mnie przypadkiem nie obrazasz??? co???:)))
                                                    zadnej iluzji, ja mysle ze to wlasnie po to sa faceci dla kobiet, o!:)
                                                  • tygrysek_ Re: Tajger, cos Ci na mozgu uroslo??!!! 13.03.03, 09:52
                                                    ze co??? że jak ??? nie udawaj zaskoczonej!!!:-)) boś Ty czysta jak niezapisana
                                                    tablica!!!;-)))))

• saqqara ło matko chrystusowa!!! 13.03.03, 09:59
                                                    juz tyle lat na tym padole zyje i sie takich sensacji na swoj temat
                                                    dowiaduje... jeszcze troche i mi powiesz ze ja niepokalanie poczeta jestem..:))
                                                  • tygrysek_ Re: ło matko chrystusowa!!! 13.03.03, 10:36
                                                    a może pokalanie???? albo pod kolanem????:-))))
                                                  • saqqara Re: ło matko chrystusowa!!! 13.03.03, 11:20
                                                    Tygrys
                                                    powiedz mi wprost o co Ci chodzi, bo ja sie zaczynam bac:))))))
                                                  • tygrysek_ Re: ło matko chrystusowa!!! 13.03.03, 11:36
                                                    nie boj siem!;-)))))
                                                  • saqqara Re: ło matko chrystusowa!!! 13.03.03, 11:45
                                                    skoro tak mowisz to sie przestaje bac:))
                                                    a teraz powiedz co Ty chcesz, co?
                                                  • tygrysek_ Re: ło matko chrystusowa!!! 13.03.03, 12:49
                                                    miiiii??? o nic! jak zawsze zresztom!:-))
                                                  • saqqara Re: ło matko chrystusowa!!! 13.03.03, 13:03
                                                    dlaczego ja Ci nei wierze... :))
                                                  • tygrysek_ Re: ło matko chrystusowa!!! 13.03.03, 13:39
                                                    no właśnie nie wiem, nie wiem....:-)))
                                                  • saqqara Re: ło matko chrystusowa!!! 13.03.03, 14:05
                                                    ja Ci powiem... sie dziwnie krecisz, oczy spuszczasz, glowe odwracasz, lapy
                                                    krzyzujesz a ogon Ci tak nerwowo na boki chodzi.... tak to widze:))
                                                  • tygrysek_ Re: ło matko chrystusowa!!! 13.03.03, 14:13
                                                    aż tak to widać!?:-))
                                                  • saqqara Re: ło matko chrystusowa!!! 13.03.03, 14:39
                                                    nawet bardziej:))
            • lena8 Tygrys!! 12.03.03, 12:49
              tygrysek_ napisał:

> jesteś nowy?? i huj z tym!!! kogo to obchodzi!??,..
              > nie wiesz co pisac?? cos mądrego!

różyczka chciała się ładnie przywitać a Ty z chujami odrazu wylatujesz:P
              własnie niech pisze same mądre rzeczy tak jak tygrys heheh
              • tygrysek_ Re: Tygrys!! 12.03.03, 13:55
                hihi...właśnie!

PS...te! a ty już zapomniałaś hasła do skrzynki czy jak!!!????:-)
                • lena8 Re: Tygrys!! 12.03.03, 16:46
                  gdzieś kartka z tymi wszystkimi hasłami mi sie zapodziała :P
                  • tygrysek_ Re: Tygrys!! 13.03.03, 07:20
                    no to kurna żałuj!!!;PPPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka