shatmach 20.09.06, 14:19 Może kogoś zaintresuje: Już dziś na stronie czat.serial.pl o godzinie 18:00 w pokoju Rozmowy odbędzie się czat z Anną Muchą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder pytanie mam 20.09.06, 14:28 Shatmach, co ona Ci zrobila? Dlaczego uporczywie piszesz o niej per Owadowa? Przeciez to obrzydliwe. Nie mowiac o tym, ze zarty z nazwiska fatalnie swiadcza o Żartujacym. Do Owada juz przywyklam, ale Owadowa kojarzy mi sie z grubą babą z targowiska, zoną niejakiego Owada, handlarza walutą. Coś w tym duchu. Bez urazy:) Dziwi mnie to po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: pytanie mam 20.09.06, 14:53 Ależ to nie jest złośliwe! Nie mam nic do panny Muchy. Nawet trochę dziwi mnie ta nagonka po gdyńskim festiwalu. Podoba mi się po prostu Owadowa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: pytanie mam 20.09.06, 14:55 o rany:) to z sympatii? no to nie ma sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: pytanie mam 20.09.06, 14:57 No czy z sympatii to nie wiem. Jest mi raczej obojętna. Na pewno nie pisałem tego złośliwie. Troche mnie dziwi to, że można to tak odbierac. Owadowa jak dla mnie brzmi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Czat z Owadową 20.09.06, 20:42 No i co? Był kto? Nie wyznaczyliśmy delegatów... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Czat z Owadową 02.10.06, 10:45 ależ... przecież... nawet Owad wie,ze jest Owad i jej to nie przeszkadza... jest to ksywka serialowa! emjotyczna całkiem. czat? a mnie nie było? bożżż śniła mi sie przedwczoraj..ach...te skrzydełka... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Czat z Owadową 02.10.06, 10:51 otoz to - mucha to owad a kobieta mucha to OWADOWA corka muchy to bedzie OWADÓWNA i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Czat z Owadową 02.10.06, 10:59 > otoz to - mucha to owad a kobieta mucha to OWADOWA > corka muchy to bedzie OWADÓWNA > i tyle jasne. w ten sposob kiedys mawiano, ze kobieta sedzia to sedzina. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Czat z Owadową 02.10.06, 11:48 > > jasne. w ten sposob kiedys mawiano, ze kobieta sedzia to sedzina. no właśnie a przecież wiadomym jest..że to PAPUGA Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Czat z Owadową 02.10.06, 13:41 nic własnie...też tak kiedyś myślałem.. trzeba było wejść w rzeczywistość emjotyczną żeby się przekonać w jakim Błędzie (Błądzie?) w jakiej nieświadomosci przyszło mi żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Czat z Owadową 02.10.06, 14:00 w rzeczywistosci emjotycznej Mucha jest Owadową? :-o Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Czat z Owadową 02.10.06, 14:41 si! czyli jaknajbardziej mersi Cebula zdrowa jest a Nożycoręka zręcznie kosi nagrody po różnych festiwalach za Plac Zbawiciela... tylko z Moskwą nie wiedzieliśmy co zrobic.. że niby tak pospolicie...? PARYZ-DAKHAR? no to został SANTANA od sceny niewymownie lyryczno-gitarowej Odpowiedz Link Zgłoś