be.em 25.09.06, 11:37 bo sobie żżeram z nudów własnie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fred127 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 11:39 Mysle ze jesli nawet tak. To prawie chyba napewno mozna to w latwy sposob zneutralizowac :) "Wiecej ciala do kochania" - tylko nie do przesady, bo nawet kota mozna zaglaskac na smierc :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 11:55 fred127 napisał: > Mysle ze jesli nawet tak. > To prawie chyba napewno mozna to w latwy sposob zneutralizowac :) jakieś konkretnhe propozycje;) ? > > > "Wiecej ciala do kochania" - tylko nie do przesady, bo nawet kota mozna > zaglaskac na smierc :) jakies 25 kilo w tą czy w tą;) co za problem? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fred127 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 11:59 > > Mysle ze jesli nawet tak. > > To prawie chyba napewno mozna to w latwy sposob zneutralizowac :) > > jakieś konkretnhe propozycje;) ? np. Wycieczka rowerowa w milym towarzystwie powiedzmy po parku. Albo basen, oczywiscie nie tylko moczenie ciala :) > > > > > > "Wiecej ciala do kochania" - tylko nie do przesady, bo nawet kota mozna > > zaglaskac na smierc :) > > jakies 25 kilo w tą czy w tą;) co za problem? ;)) > Wlasnie to 25 kilo mozebyc czasem przesada :) Ja myslalem raczej w porywach o 5 kilo :P Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:00 fred127 napisał: >> np. Wycieczka rowerowa w milym towarzystwie powiedzmy po parku. > Albo basen, oczywiscie nie tylko moczenie ciala :) basen? ;) a o sieksie ani słowa;) > > > > Wlasnie to 25 kilo mozebyc czasem przesada :) > Ja myslalem raczej w porywach o 5 kilo :P delicje to tylko 25 deko;) Odpowiedz Link Zgłoś
fred127 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:09 be.em napisała: > fred127 napisał: > > >> np. Wycieczka rowerowa w milym towarzystwie powiedzmy po parku. > > Albo basen, oczywiscie nie tylko moczenie ciala :) > > > basen? ;) a o sieksie ani słowa;) oj no nie chcialem zeby tak odrazu :) Nikt nie wiem jak sie konczy wycieczka rowerowa - zawsze mozna skrecic do lasu. > > > > > > Wlasnie to 25 kilo mozebyc czasem przesada :) > > Ja myslalem raczej w porywach o 5 kilo :P > > delicje to tylko 25 deko;) To chyba sie czym martwic :) 25 deko to nie 25 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:10 fred127 napisał: > oj no nie chcialem zeby tak odrazu :) > Nikt nie wiem jak sie konczy wycieczka rowerowa - zawsze mozna skrecic do lasu. za stara jestem na podchody;))) > > > > > > > 25 deko to nie 25 kilo. jakież to piękne i proste, prawda? ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
fred127 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:11 be.em napisała: > fred127 napisał: > > > oj no nie chcialem zeby tak odrazu :) > > Nikt nie wiem jak sie konczy wycieczka rowerowa - zawsze mozna skrecic do > > lasu. > > za stara jestem na podchody;))) Sugerujesz ze jestem za mlody ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:25 fred127 napisał: Sugerujesz ze jestem za mlody ?? :) gdzieżbym śmiała;)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 11:56 zn w biodra;) ale pamiętaj Gratis: ja Cię nie opuszczę;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 11:59 menk.a napisała: > zn w biodra;) > ale pamiętaj Gratis: ja Cię nie opuszczę;)))))) świetnie;)))) przetopisz mnie sobie i sprzedasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 12:05 nie znam się na przetwórstwie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 12:06 menk.a napisała: > nie znam się na przetwórstwie;))) luksus! nie zawężaj horyzontów;) kształć się, do 65 r zycia musisz pracować;) może się przyda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 12:19 no faktycznie, muszę zapracować na swoją emeryturę, by mieć za co kupić sobie pieluchomajtki;) moze już powinnam zarezerwować miejsce na uniwersytecie 3 wieku;) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 12:29 menk.a napisała: > no faktycznie, muszę zapracować na swoją emeryturę, by mieć za co kupić sobie > pieluchomajtki;) > moze już powinnam zarezerwować miejsce na uniwersytecie 3 wieku;) ja z Tobą luksia, ja z Tobą:) będziemy wyrywać gachów na peruki i sztuczne zęby;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 13:20 a nóż widelec wpadniemy w oko jakimś żigolo;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 14:44 > a nóż widelec wpadniemy w oko jakimś żigolo;))))) za pięćdziesiąt lat na tym samym forum.. "- Hej.. mam 28 lat i nick menk.a .. a Ty?" Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 16:09 to będzie moja wnuczka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 13:41 Partnerko, Ty jako "Postać Sztandarowa" szczególnie musisz dbać o linię;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 13:50 bycie wzorem to wielka odpowiedzialność, ale skoro era wieszaków się kończy.....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 13:55 Określimy Ci margines telerancji, ostatecznie nie należysz już do siebie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 14:00 zn jestem kobietą publiczną ?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 14:02 Żadnych takich. Kolektywna, nie znaczy publiczna. Zachciewa się jej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 14:16 wiem, że jestem upadła, chciałam się upewnić czy też publiczna;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 14:20 Zmartwiłem Cię???;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 14:58 Zawsze możesz liczyć na silne, męskie ramię;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 15:42 nie omieszkam się przypomnieć, kiedy zajdzie taka konieczność;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 15:49 Czuj się wpisana do kajeciku;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 16:10 zgłoszę się oczywiście;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 16:16 To jesteśmy umówieni;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 16:19 na opieranie się;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 16:49 na konkrety chyba przyjdzie czas;)?) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 16:55 Nie umiem tego ocenić. To groźba, czy zachęta???;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 16:59 a co silniej oddziałuje na Ciebie?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: nic w intelekt, wszystko w (_._)ę 25.09.06, 20:57 Wolę zachęty. Groźby podświadomie wywołują opór;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:01 "im więcej Ciebie tym mniej" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:04 arogancka_agrafka napisała: > "im więcej Ciebie tym mniej" ;))) > > wydrukuję sobie i nad łóżkiem powieszę;) albo nie! na lodówce! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:16 be.em napisała: > wydrukuję sobie i nad łóżkiem powieszę;) albo nie! na lodówce! ;)) Proponawałabym tatuaż, w dowolnie wybranym miejscu. Widocznym, bądź nie....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:25 arogancka_agrafka napisała: > Proponawałabym tatuaż, w dowolnie wybranym miejscu. > Widocznym, bądź nie....;)) > > po tych delicjach wszytsko mam widoczne;) jak ania mucha u kuby wczxoraj;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 21:31 be.em napisała: > > po tych delicjach wszytsko mam widoczne;) Wiesz nie pomyślałabym, że delicje powodują tak natychmiastowe obnażenie..;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:46 to "efekt motyla" który pociągnie za sobą wzrost Twoich opłat na paliwo, nowe ubrania, kremy wyszczuplające, rowerki.. itd. ... dzięki Tobie wszystkim nam będzie się żyło lepiej i dostatniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:47 szubrawiec76 napisał: > to "efekt motyla" który pociągnie za sobą wzrost Twoich opłat na paliwo, nowe u > brania, kremy wyszczuplające, rowerki.. itd. ... dzięki Tobie wszystkim nam będ > zie się żyło lepiej i dostatniej :) taka wizja, żeby Tobie żyło się dostatniej przeze mnie spowodowała, że lecę kupić sobie jeszcze 4 paczki;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:49 > taka wizja, żeby Tobie żyło się dostatniej przeze mnie spowodowała, że lecę > kupić sobie jeszcze 4 paczki;) lecę? hmm to oznacza jednak nie opłaty za paliwo... a na miotły :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:50 szubrawiec76 napisał: > lecę? hmm to oznacza jednak nie opłaty za paliwo... a na miotły :) no przecież pisałam Ci o chatce;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:51 to po co masz lecieć? skonsumuj trochę tego piernika :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:54 szubrawiec76 napisał: > to po co masz lecieć? skonsumuj trochę tego piernika :) wiekowy jest;) wolę młodsze i świeże:) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:56 sama nie chcesz.. a Jasia chcesz skusić?? chyba na swoje ciało zamierzasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 12:59 szubrawiec76 napisał: > sama nie chcesz.. a Jasia chcesz skusić?? chyba na swoje ciało zamierzasz :)) ach żebyś Ty wiedział, jakie ja mam ciało;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 13:01 też z Ciebie piernik? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 13:02 szubrawiec76 napisał: > też z Ciebie piernik? :)) he, he.. z lukrem;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 13:04 lepisz się do facetów?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 13:05 szubrawiec76 napisał: lepisz się do facetów?? :)) taaaa... i zostawiam słodkie smugi wszędzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 13:07 wychodzi na to że kto z Tobą przestaje to raczej nie może liczyć na zrzucenie kalorii :) Miejmy nadzieję że z tego się wylizują :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 13:10 szubrawiec76 napisał: Miejmy nadzieję że z tego się wylizują :) Nawet Ci nie napiszę jak;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 13:13 > Nawet Ci nie napiszę jak;))) wyobrażam sobie.. tacy lepcy.. a potem jeszcze taczanie się w chipsach.. obrzydliwe :)) .. lepiej nie pisz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 13:24 szubrawiec76 napisał: > wyobrażam sobie.. tacy lepcy.. to czasem bywa przyjemne;))) a potem jeszcze taczanie się w chipsach.. obrzydliwe :)) .. lepiej nie pisz! :) nie wybaczysz mi tych chipsów, co? znak firmowy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 13:34 > to czasem bywa przyjemne;))) masz rację. > nie wybaczysz mi tych chipsów, co? znak firmowy? ;) już wybaczyłem.. znaj pańską łaskę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 13:41 szubrawiec76 napisał: > już wybaczyłem.. znaj pańską łaskę :)) Ludzkie panisko;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 17:55 jeszcze trochę a mini delicje.. będziesz jeść mi z ręki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej 25.09.06, 20:12 szubrawiec76 napisał: jeszcze trochę a mini delicje.. będziesz jeść mi z ręki :)) na przemian z chipsami;) Odpowiedz Link Zgłoś