Dodaj do ulubionych

poszukuję ZNAJOMYCH

26.09.06, 20:00
Cześc chciałam spytać czy ktoś tak jak ja poszukuje znajomych
mam poukładane życie prywatne więc nie szykam partnera
poszukuje znajomych obu płci poprostu z kim mogłabym od czasu do czasu
poklikać pożalić się pośmiać
interesuję się tym co interesujące tzn lubię spróbować wszystkiego czego nie
miałam możliwości jeszcze poznać przez 23lata
lubię prace przy kwiatach może dlatego że pracuję w sklepie ogrodniczym :)
poza tym lubię robić na szydełku i drutach zainspirowały mnie prace babci
mojego narzeczonego
zobaczyłam serwety obrusy i stwierdziłam że też sobie takie zrobię
oki nie przynudzam ale jeśli ktoś odpisze na mój list będę mile zaskoczona :)
pozdrowionka dla wszystkich furmowiczów
asia
Obserwuj wątek
    • karolinag2 Re: poszukuję ZNAJOMYCH 26.09.06, 22:37
      witam!!
      Coz na szydelku nie potrafie, na drutach probowalam ale brak mi cierpliwosci,
      ale umiem czasami cos wyszyc krzyzykiem. Nic specjalnego. Ja tez mam ochote
      poznac nowych ludzi. Pogadac tak po prostu o wszystkim i o niczym. Czasami nawet
      lepiej przez kompa przynajmniej czlowiek tak sie nie krepuje :)Zreszta ludzie w
      realu sa coraz mniej zyczliwi. Ja mam na imie Karolina jestem ze slupska to jest
      na pomorzu. Studiuje filologie rosyjska. Uwielbial czytac ksiazki ogladac dobre
      filmy i sluchac muzy. Lubie ludzi, lubie ich obserwowac ale jestem niesmiala z
      natury wiec zawiranie znajomosci nie jest dla mnie az tak prostym zadaniem.
      Bardzo zazdroszcze ludziom pewnosci siebie. To wszystko o mnie. Jak ktos ma
      ochote moze pisac. A Ciebie Asiu serdecznie pozdrawiam mam nadzieje ze jeszcze
      cos do siebie napiszemy. pozdr
      • ajusia7 Re: poszukuję ZNAJOMYCH 27.09.06, 22:43
        Witaj,
        bardzo się cieszę że odpisałaś na mój wątek
        Niestety mam taką pracę że nie ma mnie całymi dniami więc nie mam czasu prawie
        na nic ale chciałabym poznac Cię lepiej skoro już odpisałaś to coś tam oznacza
        a po za tym wiem gdzie jest Słupsk bo mam tam rodzinkę ja jestem z okolic Łodzi.
        Nieśmiało proponuję na pisanie do siebie na e-maila mój jest taki ajusia7@wp.pl
        Chętnie popisałabym z Tobą o właśnie o czym niestety chyba o tej rutynie co się
        kręci wokół mnie.
        Z niecierpliwością czekam na odpowiedź. :)
        pozdrowionka Karolino
        • savannah24 Re: poszukuję ZNAJOMYCH 29.09.06, 22:19
          witam,
          do mnie rowniez mozecie pisac maile, z checia zawre jakies nowe znajomosci :)
          rowniez mam partnera wiec w celu matrymonialnym nie wchodza w gre ;P moze
          nzajde tu jakas przyjaciolke z ktora bym mogla poplotkowac ale i takze powaznie
          pogadac :)

zapraszam na maila :)

Sava
          • a_gadek Re: poszukuję ZNAJOMYCH 04.10.06, 14:42
            no to i ja się dołączam... mam 24 lata i od 6 miesięcy jestem mężatką, więc cel
            matrymonialny wykluczony ;-) prawdę mówiąc nigdy nie miałam bliskich koleżanek
            raczej więcej przebywałam z facetami ( może miała na to wpływ specyfika pracy,
            tak się złożyło, że zawsze była to branża motoryzacyjna.. i to nie dlatego, że
            ją lubię, po prostu tak się jakoś złożyło)chwilowo siedzę w domu ( szukam
            czegoś nowego)i zaczyna mi brakować typowo babskich pogaduszek o wszystkim i o
            niczym... to co? napiszcie na maila a potem skontaktujemy się na przykład
            poprzez gg...oczywiście, jak któraś będzie miała ochotę... ps. poza tym
            studiuję, mieszkam w Krakowie, za miesiąc się przeprowadzam do naszego
            wyczekanego mieszkania ( niestety kupionego na kredyt), resztę opowiem
            później... pozdrawiam !
            • ajusia7 Re: poszukuję ZNAJOMYCH 06.10.06, 21:07
              witaj
              ja chętne poznam Cię bliżej
              napisz na mojego e-maila to się zgadamy ajusia7@wp.pl
              gazetowego nie używam
              pozdrawiam
    • labondek Re: poszukuję ZNAJOMYCH 13.10.06, 08:30
      czesc!
      Czuje sie nieco osamotniona, nie wiem jak to sie stało ale nia mam bliskich
      przyjaciól (najbardziej brakuje mi prawdziwej przyjaciółki, takiej z którą
      można pogadac o wszystkim). Fakt, teraz nie bardzo mam czas, bo mam małe
      dziecko i pracuje no ale mimo wszystko chetnie nawiąże jakiś miły kontakt.
      pozdrawiam
      Aśka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka