mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 12:42 oj, sadzac po nicku nie Ciebie szukam:( Odpowiedz Link Zgłoś
77buba Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 13:41 Cześć mam na imię Kuba jestem z pomorza. Ja poszukuje bratniej duszy mam 29, jeśli masz czas i ochte na pogadanki ze mną to bedzie mi bardzo miło, pozdrawiam Kuba. Ps. a tak wogóle to skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 13:47 czesc Kuba:))) jestem z warszawy.. moze lepiej bedzie jak bedziemy rozmawiali przez @?? mellaverde@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
przemobil Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 14:14 Po co Ci facet? Przeciez kazdy facet to swinia? To jak to jest tak naprawde? Potrzebni jestesmy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 14:17 :))))) hehehee...... wygrzebales to z jakis moich wczesniejszych wypowiedzi czy stwierdzasz fakt? Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 15:09 chcesz powiedzieć, że trzeba gniazdka wymienić / kran zreperować / obraz powieszać / mebel wnieść / mebel wynieść / komputer naprawić / telewizor ustawić / internet założyć / internet podzielić / obiad ugotować / czy moze pranie zrobić? A wysoka jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 16:11 nie, nie.... z tym wszystkim radze sobie sama:)) a w sytuacjach krytycznych dzwonie do przyjaciela:)))) 1,69 m Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 16:17 no to po co ten facet? no kompletnie nie kumam... Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 16:28 tu nie ma nic do rozumienia.... jest potrzebny do wszystkiego, od naprawy kranu poczawszy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 16:32 ale ja wnioskuję, że Ty twardziel jesteś. No i zasady masz i twardy charakter. I pewnie będzie tak, żę gdy znajdzie się facet, bo żeby go odpowiednio wychodać będziesz mu wydzialać dobre gesty, trzymać na dystans. A jak się facet zapomni i przez dwa dni nie zadzwoni to go porzeądnie opieprzysz i zrobisz wykłąd na temat zdobywania kobiety. Tak będzie, prawda? A to tylko fragment zachowań :) Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 16:40 hmm.... psycholog i znawca kobiecych zachowan - tak sobie mysle, ze oceniasz mnie zbyt pochopnie i napewno na podstawie swoich (nieodbrych??) doswiadczen, co z reszta logiczne, bo ciezko oceniac na podstawie cudzych..... ale ja nie o tym chcialam. jak facet nie dzwoni bez zadnej konkretnej przyczyny, to dzwonie ja, w koncu nie zyjemy w sredniowieczu i korona mi z glowy z tego powodu nie spadnie. ale bez przesady sytuacja nie moze sie powtarzac notorycznie. co do zasad i twardego charakteru, to fakt nie jestem lalunia, ktora trzenba prowadzic przez zycie za raczke, ale to akurat uwazam za swoj atut. bardzo ciekawe jest "wydzielnia gestow" - ???? Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 16:44 Ale ja Cię wcale nie oceniam. Ja Cie nawet nie znam. Tak sobie tylko estymuję na podstawie najświeższych doniesieć jakie dostarczają mi moje receptory :) A doświadczenia zawsze są dobre, no chyba że mają przykre konsekwencje. Fajny masz atut :) A masz proste plecy? Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 16:47 plecow nie posiadam:((( przykro mi fajne masz receptory:) Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 16:53 po chwili refleksji dotarło do mnei że miałem na myśli zmysły Jak to nie posiadasz pleców? to gdzie odbywają się masaże? Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 16:59 :) taka mala chwila refleksji, a jak duzo mowi o Tobie... nie tylo wiesz, ze masz zmysly, ale potrafisz ich sluchac nawet... to rzadkosc ostatnio. a masaze z reguly odbywaja sie w sypialni:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:07 czy masaże polegają na czymś więcej niż tylko 7 minutach ugniatania mięśni wokół karku? Czy oliwka jest zaangażowana, czas zużywany to nie mniej niż 30 minut, a w tle leci relaksacyjna muzyka? a grasz na pianinie / fortepianie? Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:12 .......i do tego kilka swieczuszek z aromaterapii - i Ty pytasz do czego potrzebny jest facet??? niektorzy twierdza, ze potrafie grac na nerwach, ale to klamstwa i pomowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:13 jedno mi się tylk ociśnie na usta, paluszki i w umyśle przebrzmiewa. Facet jest po to aby być masowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:20 rozczarowales mnie:((( ja pisalam o milej atmosferze, a Ty potraktowales to jak ironie z mojej strony........ znowu oceniasz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:27 nie lubię rozczarowywać, dlatego przeanalizujmy sprawę. To nei ja rozczarowałem, ale moje zachhowanie, i właściwie to nei zachowanie ale to co napisałem, chociaż to też niekoniecznie to co napisałem, a raczej to jak odebrałaś moje literki. I ja miałem na myśli miłą atmosferę, co nei zmienia faktu, że masażu uczestniczą dwie strony: masująca i masowana. Stąd też, mając wrodzoną ciągnotę do pieszczot i innych zachowań sprawiających przyjemność (chociaż do tych które ból sprawiają też, ale o tym innym razem), połączenia synaptyczne w moim mózgu uaktywniły się i wygenerowały podaną wcześniej myśl. I gdzie tam ironia, a gdzie ocena? Chcesz oceny? proszę bardzo: myślę sobie, że urocza dama z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:37 ... no przeciez, ze nie Twoja wina, jak mi moglo cos takiego przyjsc do glowy?? tak na dobra sprawe to nawet nie Ty pisales te literki tylko Twoje palce... a i to w jaka literke akurat uderzyly, mozna roznie zinterpretowac np. ulozeniem klawiatury, prawda??? ale w jednym napewno sie zgadzamy, to wrodzona, pozowlisz, ze uczynie cytata: "wrodzona ciagota do pieszczot..", nie bede ukrywac, ze temat bolu wydal mi sie mocno intrygujacy. za "urocza" dziekuje, co do damy, to wole chyba byc "zwykla" kobieta z mozliwoscia bycia czasami "nie-dama":) Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:40 moja niska samoocena podpowiada mi że znowu coś palnąłem, a jak nei palnąłem to i tak jest to moja wina, więc chyba zwinę sie w kłębuszek i zniknę w niebycie BTW. ból o którym myślałem był też związany z masażem, a konkretniej masażem leczniczym BTW'. Kobiety są fajne Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:47 nie wierze...... klebuszek kojarzy mi sie z czyms bardzo cieplutkim i milym. szkoda, ze chcesz zniknac w niebycie.. bo z kim bede wtedy prowadzic takie urocze dyskusje?? a propos bolu, jak wiodac moje mysli powedrowaly w zlym kierunku, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:52 to teraz ja... w jakim kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:56 w przeciwnym, biorac za punkt wyjsciowy masaz leczniczy, ejj... no przeciez tak prawde nie chcesz zebym mowila wprost, prawda? tak jest o wiele ciekawiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 18:02 racja. nie chcę. .... co to ja chciałem???? Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 18:03 i tutaj kapituluje na dzisiaj. czekam na pomysly Twojego "chciejstwa" jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 18:07 jakiego chciejstwa? Ziś to się będe chciał wyspać chyba, a może jeszcze na basen pójdę, a potem będe wstęp i zakończenie pisał i może jeszcze bibliografię. A potem, a nie to już sie chyba nie da, więc może jutro na wieczorek taneczny pójdę, potańczyć, a co Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 18:15 straaaasznie duzo planow jak na jeden wieczor... potanczyc... fajna sprawa... a teraz to juz naprawde zmykam.. kurde, ale pada:( Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 18:19 fajnie pada, ale najfajniej to na wsi pada Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 18:17 pogadam sobie sam ze sobą, a co mi... wiec wakacje spędzam w kraju, jakoś nie ciągnie mnie mocno za granicę, ale jak zobaczyłem wątek pod tytułem tunezyjscy faceci i jak to się kobiety wymieniają doświadczeniami na ich temat, to pomyślałem że coś w tym świecie jest nie halo, a potem, że może warto by było zostać takim facetem. Tylko po pierwsze primo nie jestem tunezyjski, po drugie primo musiałbym sobie kręgosłup moralny chyba połamać, bo aż tak giętki to nei jest Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 03.10.06, 09:39 hehhe.... a jeszcze niedawno chciales mnie delikatnie inwigilowac, a teraz grzebiesz po starych watkach. az dziw bierze, ze nie krytykujesz moich wypowiedzi na inne tematy... milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 03.10.06, 10:12 na temat pudru nie będe sie wypowiadał, na temat tunezji chyba już się wypowiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
fred127 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 16:37 jestem, jak masz ochote to napisz na @ z Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:02 porażają mnie takie propozycje. Zobaczysz jak się zdziwisz, jak do Ciebie trzy strony A4 napisze. Zobaczysz jaka wtedy będzie presja,żeby chociaż pół strony odpisać. Uważam, żetaka postawa, a nawet więcej, że to wszystko to wina jest zbyt dużego wyboru i komercjalizacji społeczeństwa. Każdy chce żeby coś się działo za niego i to inni mają się starać. Ja tu mozolnie inwigiluję koleżankę, nie idąc na łatwiznę i nie wyszukując jej przeszłych postów, a tymczasem inni co? Już do dzieła!!! (zabrzmiało prawie jak wczorajszy apel J.K.) Zgłaszać się i zachęcać, nie tylko ogłaszać, że istniejecie, bo to tak jakbyście mieli jakieś zdanie tylko bali się je wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:08 hehehee..... wlasnie dokonalam fantastycznego odkrycia: powinnam urodzic sie jakies 20 lat wczesniej, zeby moc byc inwigilowana:)) to takie mile uczucie... ale jakos tak spokojnie odnosze sie do Twoich ostrzezen, nie ulegam presji i staram sie nie byc jedna z wielu skomercjalizowanych - to dlatego tak grzecznie poddaje sie Twojemu przesluchaniu:), inaczej juz bym skrobala mail'a. Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:12 ale ostrzeżęnie i presja dotyczyła tej drugiej osoby. Twoja rola ma polegać na wywarciu presji poprzez 3 strony A4 maila Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:16 no nie podejrzewasz mnie chyba o tego typu zagrywki??? predzej spodziewalabym sie dostac takiego @:) Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:22 ale w jaki sposób masz go dostać, skoro zostao wyraźnie napisane: napisz do mnie Ale spoko maroko, jeszcze trochę i zaczną siep ojawiać nr gg teefonów, nicki na skype itd. A wszystko z wspólnym mianownikiem: napisz do mnie. dziś poznamy nowe słowo. Prosze się skupić bo to trudne słowo: proaktywność. Podałbym definicję, ale w sjp nie ma a na google pierwszy rezultat to: Człowiek proaktywny osiąga wynik co najmniej 8 punktów (...) Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:31 jak to w jaki sposob??? niech zgadne jakiego masz @. sand80@gazeta.pl???? no nie??? znowu mi sie udalo?? wow! w taki sam sposob mozna "odkryc" jaki jest adres do mnie... nie mozesz wymagac od blondynki, zeby o tej godzinie uczyla sie takich trudnych zagadnien, zwlaszcza jesli przez caly dzien starala sie ksztaltowac zaistniale wydarzenia i sytuacje wg wlasnej wizji i dla wlasnych potrzeb..... Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:33 to nei o bariery techniczne idzie. masz jasne włosy, a jak długie? Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 17:39 barier technicznych obecnie, moim skromnym zdaniem, brak. w wiekszosci przypadkow. niedlugie, raczej krotkie Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 19:08 zacznę od nowej linijki, bo potem będize się tak fajnie układało. przejrzałem sobie wąki o facetach z tunezji i #1 odwołuję moje zapatwywanie (o ile go wcześniej nie odwołałem) na bycie facetm z tunezji #2 jak czytałem to przeszły mnie nieprzyjemne dreszcze #3 nie wiem czy gdy od jakiejś dziewczyny usłyszę, że była sama/z koleżanką w tunezji na wakacjach, to nie będę miał wyrobionego zdania (straszny szowinizm) #4 a może by się tak wybrać, samemu się przekonac. Tylko mnei zagranica to nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: facet potrzebny od zaraz! 02.10.06, 19:08 ... strasznie się panoszę na tym wątku, przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 03.10.06, 09:40 panosz sie do woli.. jstem otwarta na konstruktywna krytyke, ale tylko na taka.... Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: A co? 03.10.06, 12:08 ale mnie rozszyfrowales.... a przy okazji zawiesisz mi szafki w kuchni??? Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: A co? 03.10.06, 12:19 zdaje się że osobnik o charakterystyce "facet" został jednoznacznie zaklasyfikowany Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: A co? 03.10.06, 12:33 to jest tylko Twoja ocena i niech taka pozostanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A co? 03.10.06, 13:43 Powiedzmy ze bym naprawil ten kran i powiesil te szafki, to co pozniej? Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: A co? 03.10.06, 13:49 jak to "co pozniej"??? - to malo?? kran i szafki?, Ty pracowity jestes widze... chwali sie chwali taka postawe:))) a tak powaznie, to i kran jest sprawny i szafki juz dawno wisza i jakos zadna nie chce spasc... a facet potrzebny jest nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A co? 03.10.06, 14:01 Ano malo :) jezeli juz wisza i kran sprawny, to do czego On ma byc? Bo nie wiem czy zglaszac swoja osobe ;) jeszcze dobrze by bylo, jakbys powiedziala na co On moze liczyc i jakie wymagania musi spelniac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: A co? 03.10.06, 14:14 a do czego jestes chetny?:)))) co do wymagan: dwie rece, dwie nogi, glowa - z calym wyposazeniem:)) kurcze co za pytanie "do czego on ma byc", przeciez ja nie chce kupic odkurzacza z funkcja zmywarki ani tostera z widokiem na morze, chce faceta!! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A co? 03.10.06, 14:22 Moze do wszystkiego co warto zrobic, zobaczyc, dotknac... Cale wyposazenie, czyli? ;) teraz tylko tyle, a pozniej okazuje sie ze to nie ten, bo cos tam... a co Ty oferujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: A co? 03.10.06, 14:32 ladnie ujales w slowa to co mialam na mysli piszac, ze facet potzrebny od zaraz. do tego wszystkitgo co warto.... jest on wlasnie potrzebny:) nie wiem co sie okaze pozniej, przeciez mozesz sie okazac seryjnym zabojca albo jakims innym dewiantem. wiec na poczatek musi wystarczyc to o czym pisalam wczesniej, wyposazenie glowy no to caly ten balagan na twarzy , ktory ma kazdy z nas (nos, oczy itd...), chociaz fajnie byloby gdyby tworzyl on - ten balagan - jakas sensowna calosc. A czego Ty oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: A co? 03.10.06, 14:45 ale sie rozpisales.... chociaz to tak jak i ja, oferuje to co mi bedzie ofiarowane Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: A co? 03.10.06, 15:07 cwana bestia..... gdzie sobie pomieszkujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A co? 03.10.06, 15:14 Oj, teraz dalas pytanie :) tak jak Ty jestem z Warszawy, ale pol roku temu wyjechalem do Londynu, ale w tej chwili jestem w Irlandii kolo Limerick. Za ok miesiac bede w domu, czyli w Warszawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: A co? 03.10.06, 15:27 pieknie:)) przez miesiac napewno cos uda mi sie zepsuc w domu, a wtedy bede miala doskonaly pretekst zeby Cie do siebie zaprosic:)) co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A co? 03.10.06, 15:35 Dobry pomysl ;) a narazie mozemy porozmawiac gdzies na boku, co o tym myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: A co? 03.10.06, 15:40 jasne, ze tak masz mmaila gazetowego? ja tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A co? 03.10.06, 15:56 Teraz wolalbym cos innego, ale napisze na maila Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: A co? 10.10.06, 12:39 konrado80 napisał: > Powiedzmy ze bym naprawil ten kran i powiesil te szafki, to co pozniej? Zrób jeszcze pranie. I nie zapomnij o obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: A co? 10.10.06, 12:35 mellaverde napisała: > ale mnie rozszyfrowales.... a przy okazji zawiesisz mi szafki w kuchni??? Sweetassugar z tego co kojarzę jest dziewczyną :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: facet potrzebny od zaraz! 03.10.06, 16:21 Ja wolałabym napisać, że potrzebuję faceta, który będzie mnie p o t r z e b o w a ł (drobna róznica, a jednak). Faceta dla którego będę warunkiem koniecznym do życia i to... pieknego życia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 03.10.06, 16:48 naprawde chcesz zeby facet byl od Ciebie uzalezniony??? Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: facet potrzebny od zaraz! 03.10.06, 17:15 Nie napisałam, zeby był uzależniony, lecz żeby mnie potrzebował. :) Potrzebować kogoś, to kochać. Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: facet potrzebny od zaraz! 03.10.06, 17:22 pisaleas, ze chcialabys byc warunkiem koniecznym dla jego egzystowania - tak to zrozumialam, ale pewnie nie mam racji, sorry, dzisiaj mam taki dzien, ze sie czepiam..... jutro przeczytam to raz jeszcze i napewno sama siebie zaskocze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: facet potrzebny od zaraz! 03.10.06, 17:36 O, nie ma problemu. Wszyscy używamy tych samych słów, a czasem inaczej je rozumiemy. Słowa, słowa, słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
strahnawruble Re: facet potrzebny od zaraz! 03.10.06, 19:42 Heh, zabawne, mi potrzebna jest taka kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: facet potrzebny od zaraz! 04.10.06, 12:52 Kobieta, której będziesz potrzebny, czy której będziesz potrzebował? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
strahnawruble Re: facet potrzebny od zaraz! 04.10.06, 13:53 I jedno i drugie, taki mutualizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: facet potrzebny od zaraz! 04.10.06, 18:38 strahnawruble napisał: > I jedno i drugie, taki mutualizm :) I dobrze. :) Podobno potrzeba jest matką wynalazku, więc może taką kobietę znajdziesz. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
strahnawruble Re: facet potrzebny od zaraz! 04.10.06, 22:50 Badz konsekwentna. Nie >znajde< ale >wynajde< :) chociaz raczej w to watpie :( Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: facet potrzebny od zaraz! 05.10.06, 08:51 strahnawruble napisał: > Badz konsekwentna. Nie >znajde< ale >wynajde< :) chociaz raczej > w to watpie :( Muszę przyznać rację (choć z trudem :PP). Powinno być raczej "wynajdę", a niw "znajdę". ;) W co wątpisz? Możliwość znalezienia, czy wynalezienia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
strahnawruble Re: facet potrzebny od zaraz! 05.10.06, 12:24 I w jedno i w drugie :( Wokól tyle parek, a mnie sie wydaje ze jestem jedyny niesparowany :( Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: facet potrzebny od zaraz! 05.10.06, 17:04 strahnawruble napisał: > I w jedno i w drugie :( Wokól tyle parek, a mnie sie wydaje ze jestem jedyny ni > esparowany :( Tak jak napisałeś: w y d a j e Ci się. :) Nie jesteś jedyny niesparowany, takich ludzi jest mnóstwo. Kiedy przestaniesz skupiać sią na tyc sparowanych, od razu zobaczysz, że nie jest wcale ich tak duzo. :) Jaki jest Twój "patent" na "wynalezienie" kobiety, której szukasz? Gdzie jej szukasz? Uśmiechnij się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
strahnawruble Re: facet potrzebny od zaraz! 06.10.06, 13:11 Patent? Nie mam zadnego - raczej plyne z pradem, zwlaszcza, ze jestem obecnie na emigracji (na razie zarobkowej) i trudniej jest skupic sie na tych niesparowanych, w dodatku wiekszosc ich mówi w bardzo dziwnym jezyku (ni to niemiecki, ni dunski, ni islandzki, dokladniej - szkocka odmiana angielskiego :))). Raczej czekam na okazje, chociaz mialem kilka, ale z powodu niesmialosci i 'komleksu polskiego' wszystko spalilo na panewce. Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: facet potrzebny od zaraz! 07.10.06, 16:16 Być może najlepsza metoda to brak metody. :) Tak jak piszesz - płynięcie z prądem. Bo po co szukać kogoś na siłę? Trzeba wierzyć w to, że prąd rzeki, który Cię niesie płynie w najlepszym z możliwych kierunków. :) A kiedy następnym razem trafi się okazja... pamiętaj o tym, że komunikacja niewerbalna jest czasem bardziej zrozumiała (uniwersalna) niż ich "bardzo dziwny język". ;) PS A co do nieśmiałości... niektórym z nią do twarzy, bo dodaje tajemniczego uroku. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
strahnawruble Re: facet potrzebny od zaraz! 08.10.06, 13:43 Moja niesmialosc jest jak wielka kula u nogi :) mam nadzieje ze nie pociagnie mnie na dno tej rzeki, która nota bene jest czasem bardzo rwaca i ze jednak kogos znajde ;) A z jezykiem nie jest u mnie tak zle, po prostu maja bardzo mocny akcent, do którego niestety trzeba sie dlugo przyzwyczajac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: facet potrzebny od zaraz! 08.10.06, 14:32 Podoba mi się Twoje poczucie humoru z autoironią i... lekką nutką dekadencji. ;)) Hie, hie! Gdzie dokładnie przebywasz? PS Nie omieszkałam zajrzeć do Twojej wizytówki (ciekawośc mam wrodzoną :P) i w zwiazku z tym jeszcze jedno pytanko... czy 2x FF to Fear Factory i... Franz Ferdinand? ;> Czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
strahnawruble Re: facet potrzebny od zaraz! 10.10.06, 13:06 WOW ! (czytac [wow] :) A mnie sie podoba ze Tobie sie podoba :)! PS 1.W polowie zgadlas :) FF nr 2 to Foo Fighters PS 2. Siedze dokladnie w Gallery of Modern Arts w Glasgow (gdzie jest biblioteka z WiFi) Pozdrowienia serdeczne z dalekich krain Cheers ! Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: facet potrzebny od zaraz! 10.10.06, 19:23 strahnawruble napisał: > PS 1.W polowie zgadlas :) FF nr 2 to Foo Fighters :( Zgadłam, ale tylko w połowie. Są jakieą nagrody pocieszenia w tym konkursie? ;)) > PS 2. Siedze dokladnie w Gallery of Modern Arts w Glasgow (gdzie jest biblioteka z WiFi) > Pozdrowienia serdeczne z dalekich krain > Cheers ! Cholibka, że też fajni faceci muszą zawsze emigrować gdzieś hen, hen daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
strahnawruble Re: facet potrzebny od zaraz! 11.10.06, 12:59 nagroda pocieszenia : przosze jak najszybciej wypic za swoje i moje zdrówko :) (Najlepiej jakas dobra whiskey, szkocka najlepiej pasujaca do okolicznosci :) A czy ze mnie taki fajny facet ? No skoro tak twierdzi KOBIETA, klócic sie nie zamierzam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: facet potrzebny od zaraz! 11.10.06, 17:18 strahnawruble napisał: > nagroda pocieszenia : przosze jak najszybciej wypic za swoje i moje zdrówko :) > (Najlepiej jakas dobra whiskey, szkocka najlepiej pasujaca do okolicznosci :) Nie mam pod ręką! Moża być wino? :) > A czy ze mnie taki fajny facet ? No skoro tak twierdzi KOBIETA, klócic sie nie zamierzam :))) A spróbowałbyś się nie zgodzić. :P PS Ale się tu "czateria" zrobiła. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
strahnawruble Re: facet potrzebny od zaraz! 12.10.06, 12:32 Wino ? Jak najbardziej ! (ale uwaga ! Tylko czerwone lub biale 1/2 wytrawne :) Zgadzam sie co do joty, yes, yes, yes ;D heheh, rzeczywiscie, czat nam idzie jak po masle, wymiana zdan co 24 h :)) Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: facet potrzebny od zaraz! 12.10.06, 18:52 strahnawruble napisał: > Wino ? > Jak najbardziej ! (ale uwaga ! Tylko czerwone lub biale 1/2 wytrawne :) O! :) Też takie lubie. :) To co? Pijemy razem? Ty przed monitorem tam hen daleko, a ja tu... hen blisko. ;)) > heheh, rzeczywiscie, czat nam idzie jak po masle, wymiana zdan co 24 h :)) Tiaa. ;D I na dodatek cała młoda 20/30-letnia Polska patrzy. ;D Wstydzę się tak przy wszystkich. :P Odpowiedz Link Zgłoś
strahnawruble Re: facet potrzebny od zaraz! 13.10.06, 12:28 o_kropka napisała: > O! :) Też takie lubie. :) To co? Pijemy razem? Ty przed monitorem tam hen > daleko, a ja tu... hen blisko. ;)) No to za Twoje i moje :) <brzęk> > Tiaa. ;D I na dodatek cała młoda 20/30-letnia Polska patrzy. ;D Wstydzę się tak > > przy wszystkich. :P No to zaszyjmy sie gdzies :) Odpowiedz Link Zgłoś