drzejms-buond Re: ty też jesteś zomowcem 02.10.06, 16:38 Dzidzia bojowa nie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ty też jesteś zomowcem 02.10.06, 16:41 sama jesteś pauka! zomowcu! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: ty też jesteś zomowcem 02.10.06, 16:42 ty się uspokój? co tak pióra stroszysz?! :P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ty też jesteś zomowcem 02.10.06, 16:45 jak mam to stroszę, zanim powyrywajo.. zomowce! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: ty też jesteś zomowcem 02.10.06, 16:47 to uważaj żeby ci nie sklapły - a na wyrywanie za maue :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: ty też jesteś zomowcem 02.10.06, 17:22 Ja osobiście jestem wykształciuch! Nie imputować mi tu zomowca! Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: ty też jesteś zomowcem 02.10.06, 17:29 chyba wykształciuch in spe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: ty też jesteś zomowcem 02.10.06, 17:32 Już wiem o co chodzi! Chodziło o SPA :-D Wykształciuch ze SPA :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ty też jesteś zomowcem 03.10.06, 09:50 aaaaaaaaa ja też już wiem o co chooo no niestety, mnietka rację miała.. zostaliśmy ZOMOWCAMI :-o} jesssuuuu, mój ojciec sie w grobie przewraca.. nie! zara mój ojciec jeszcze żyje... a , to ales gut! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ty też jesteś zomowcem 03.10.06, 10:29 drzejms-buond napisał: > Dzidzia bojowa nie jest! Wzruszyłam się Drzejms:(((( Dzięki za obronę, ale wtedy gdy oni byli po jednej stronie, to ja, gdybym była w odpowiednim wieku, tzn nie w pieluszkach, to na pewno byłabym tam gdzie wtedy byli zomowcy. Zdaniem Jarosława K. na wiecu. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ty też jesteś zomowcem 03.10.06, 10:49 no taaa. tylko WIC polega na tym, jak sie wczoraj dowiedziałem..że WSZYSCY KTÓRZY SĄ OBECNIE W OPOZYCJI, są jak TAMCI zomowcy..wiec ja też... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ty też jesteś zomowcem 03.10.06, 11:03 o to mi chodzi właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: ty też jesteś zomowcem 03.10.06, 13:34 zaprzeproszeniem ale muszę powiedzieć im chyba kompletnie jebneło na mózgownicę. z każdym dniem poprostu wydaje mi się, że mi się wydaje że widzę to co widzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ty też jesteś zomowcem 03.10.06, 13:47 powiedz co widzis, bo mnie zamgliło Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: ty też jesteś zomowcem 03.10.06, 13:48 paranoję. podziały. a reszta stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ty też jesteś zomowcem 03.10.06, 13:56 a widzis a u mni na widoczności widać paranoję. podziały. a reszta leży :-[ maniaaaana Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: ty też jesteś zomowcem 03.10.06, 14:05 znalezione na forum onet Bohaterska przeszłość opozycyjna prezesa na tle wydarzeń historycznych! 1. Rok 1956 Poznań protesty robotników, prezes nie protestuje - za młody, 6 lat później kręci film `O dwóch takich co ukradli księżyc'. 2. Rok 1968, protesty studentów, inteligencji, Michnik wyrzucony z uczelni, aresztowany Kuroń, prezes już starszy, ale spokojnie sobie studiuje prawo marksistowskie, nie protestuje ze studentami. 3. Rok 1970 wydarzenia na wybrzeżu, prezes jeszcze starszy i nadal studiuje prawo marksistowskie, nie protestuje z robotnikami, nie działa w opozycji, rok później zostaje magistrem marksistowskiego prawa. 4. Rok 1976 protesty robotnicze: Radom, Ursus, Płock, prezes się doktoryzuje, praca ginie w dziwnych okolicznościach, temat i treść znika z pamięci prezesa. W tym samym roku prezes pracuje w Instytucie Polityki Naukowej i Szkolnictwa Wyższego. Prezes nie pamięta jaką polityką zajmował się instytut w latach 70. 5. Rok 1981 stan wojenny, Kuroń trafia do więzienia, tysiące członków solidarności jest internowanych (w tym brat prezesa), prezes nie zostaje aresztowany, nie zostaje internowany, pracuje sobie spokojnie w Ośrodku Badań Społecznych Region Mazowsze. 6. Rok 1989 brat prezesa siedzi obok Wałęsy i późniejszych członków UW przy okrągłym stole, następnie prezes negocjuje rząd Mazowieckiego, finał działalności opozycyjnej prezesa. A gdzie on stał naprzeciw ZOMO? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: ty też jesteś zomowcem 03.10.06, 14:34 Taaaa, chyba na przejściu dla pieszych .. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ty też jesteś zomowcem 03.10.06, 15:06 to nawet JA stałem naprzeciw... JA! może on stał pod bramą wyjazdową z koszar? krzycząc: chłoooopcy..chłoooopcy dokąd jedziecie.....? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: ty też jesteś zomowcem 03.10.06, 15:08 :-D oooooooooooj, bo się doigrasz! Odpowiedz Link Zgłoś