crimen Re: brrr....zmarzłam:) 04.10.06, 15:28 To ja staram się jak mogę aby Cię rozgrzać, a Ty skarżysz się za plecami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: brrr....zmarzłam:) 04.10.06, 15:30 crimen napisał: To ja staram się jak mogę aby Cię rozgrzać, a Ty skarżysz się za plecami? ;) Ty mnie karmisz budyniem:) A tu kocyk potrzebny włochaty;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: brrr....zmarzłam:) 04.10.06, 15:37 Nie potrafię sobie wyobrazić co Ty z tym kucykiem chcesz robić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: brrr....zmarzłam:) 04.10.06, 15:39 crimen napisał: Nie potrafię sobie wyobrazić co Ty z tym kucykiem chcesz robić:))) Chyba pod kocykiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: brrr....zmarzłam:) 04.10.06, 15:40 Widzisz co w podświadomości siedzi? Nawet nie powiem Ci jakie miałem fantazje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: brrr....zmarzłam:) 04.10.06, 15:41 crimen napisał: > Widzisz co w podświadomości siedzi? Nawet nie powiem Ci jakie miałem > fantazje;))) Potrafię sobie wyobrazić;) Ale to plagiat byłby;) Po carycy;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: brrr....zmarzłam:) 04.10.06, 15:46 To wszystko przez ten Twój rozbuchany erotyzm. Prowokujesz, a potem zostawiasz samczyki z ich nabrzmiałym problemem, nierzadko w ręce i jeszcze innych oskarżasz o powszechne wywoływanie syndromu niedopchnięcia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: brrr....zmarzłam:) 04.10.06, 15:50 crimen napisał: > To wszystko przez ten Twój rozbuchany erotyzm. Prowokujesz, a potem zostawiasz > samczyki z ich nabrzmiałym problemem, nierzadko w ręce i jeszcze innych > oskarżasz o powszechne wywoływanie syndromu niedopchnięcia;))) beeee...be.em beeee.... naprawdę:) biję się po łapkach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: brrr....zmarzłam:) 04.10.06, 16:00 Za późno. Teraz to już sam Twój nick wywołuje skojarzenia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: brrr....zmarzłam:) 04.10.06, 15:57 puść sobie nadmuch pod spódnicę :)) niech Cię porządnie przedmucha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: brrr....zmarzłam:) 05.10.06, 08:17 szubrawiec76 napisał: puść sobie nadmuch pod spódnicę :)) niech Cię porządnie przedmucha :)) pod spódnicę to ja wpuszczę jednego takiego;) myślę, ze przedmuchaniem też sobie poradzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: brrr....zmarzłam:) 05.10.06, 09:38 no.. niech dmucha bo pewnie zakurzone od nieużywania :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: brrr....zmarzłam:) 05.10.06, 20:30 szubrawiec76 napisał: > no.. niech dmucha bo pewnie zakurzone od nieużywania :) taaa...i pajęczyną zarosło;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: brrr....zmarzłam:) 05.10.06, 20:35 miałem to napisać ale wiedziałem że mnie wyręczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: brrr....zmarzłam:) 05.10.06, 20:44 szubrawiec76 napisał: miałem to napisać ale wiedziałem że mnie wyręczysz :) no przecież nie będę łgać, skoro i tak wyprostujesz kazde moje słodkie kłamstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś