Dodaj do ulubionych

Nie znoszę śmierdzących potem,

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 22:39
brudem albo alkoholem mężczyzn.
Wnoszę o segregację płciową w autobusach i innych środkach masowej
komunikacji. Niech się niedomyte i przepite dziady kiszą we własnym sosie.
Obserwuj wątek
    • Gość: martucha_ Re: Nie znoszę śmierdzących potem, IP: *.chello.pl 19.03.03, 22:48
      rozumiem Maryjko, ze sie nie wpiszesz na liste Lezia?
      • Gość: maryjo2 Re: Nie znoszę śmierdzących potem, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 22:51
        Na jaką listę?
        Nic nie wiem o żadnej liście, Martuszko, ale jeśli to ma związek z dobrowolnym
        upajaniem się męskim smrodem, to na pewno się nie wpiszę.
        • Gość: martucha_ Re: Nie znoszę śmierdzących potem, IP: *.chello.pl 19.03.03, 22:56
          Maryjko, przeczytaj Leziowy watek o zapachu meskiego potu!
          • Gość: maryjo2 Re: Nie znoszę śmierdzących potem, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 23:08
            Własnie przeczytałam. Dziękuję, nie reflektuję.
            Ale nie potępiam, jeśli ktoś ma inne zdanie, bylebym tylko nie musiała wąchać
            smrodów.
            Mam tylko nadzieję, że Lezio jednak nie przestanie sie myć :)
            • Gość: leziox Re: Nie znoszę śmierdzących potem, IP: *.arcor-ip.net 19.03.03, 23:26
              Naukowcy nie mogą się mylić.Zwłaszcza ci co mają za dużo pieniędzy.
              Na razie się nie myję,a co.
              • Gość: maryjo2 Re: Nie znoszę śmierdzących potem, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 23:32
                A nic, to się nie myj. Za dwa tygodnie daj znać, co za lata za Twoim zapachem.
                Obstawiam psy i muchy :)
                • dzdzownica_magda Re: Nie znoszę śmierdzących potem, 19.03.03, 23:53
                  Amen!!
                  nic dodać nic ując!
                  :)))
    • onlyania Re: Nie znoszę śmierdzących potem, 20.03.03, 11:35
      No to jak smierdzi potem, w przedtem nie smierdzial ani brudem ani alkoholem,
      to i tak trzeba dojsc do wniosku ze w trakcie smierdzenia wszystko jest oki....
      • Gość: lepian Re: Nie znoszę śmierdzących potem, IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.03, 15:13
        onlyania napisała:

> No to jak smierdzi potem, w przedtem nie smierdzial ani brudem ani alkoholem,
        > to i tak trzeba dojsc do wniosku ze w trakcie smierdzenia wszystko jest
        oki....

W trakcie smierdzenia lata sie w chmurach, a tam przeciag jest tak nieziemski,
        ze zapominasz na chwile o niedomytym smrodzie. Potem spadasz zlany(a) potem i
        smierdz jeszcze gorzej, bo potem. Dlatego polecam potem tez kapiel, bo panie
        nie lubia smierdzacych potem.
        >
    • reindeer Re: Nie znoszę śmierdzących potem, 20.03.03, 13:00
      na studiach miałam takiego kolegę z grupy który potrafił sie nie myć nawet dwa
      tygodnie. mówił ze nie ma na to czasu, ale za to litrami wylewał na siebie
      Farrenheita. Capił tak, że jak wchodził do sali to nawet zimą wszyscy otwierali
      okna, łącznie z wykłądowcą który nawet zwracał mu uwagę że mógłby się mniej
      perfumować a zacząć myć. Nawet został wyproszony z egzaminu u pewnej nobliwej
      pani. Omijałam kolegę WIEEELLLLLKKKKKIIIMMMMMMM łukiem i do tej pory nienawidzę
      zapachu tej wody.
      więc Leziu jeśli chcesz na prawdę mieć kolejkę kobiet to umyj się. najlepiej
      dobrym mydłem i nie słuchaj durnych amerykanów. uf uf.....:)

pzdr
      • dzdzownica_magda Re: Nie znoszę śmierdzących potem, 20.03.03, 13:07
        może oni lubią swój właśny zrący smród:))
    • ulalka Re: Nie znoszę śmierdzących potem, 20.03.03, 17:12
      popieram w całej rozciągłości! :)))) fuuu... może nie wiedzą, że mydło się
      moczy, zanim się użyje? ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka