ciociapolcia 09.10.06, 20:42 Boszszsz, niech tego moge chlopa dunder scisnie! Szkoda nawet pisac, tak mne wku... wkurzyl. Jutro nie bedzie obiadu, i w zastepstwie tez nic nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlota-puma Re: Maczo-men 09.10.06, 20:52 Popieram bunt :) Ale jeśli miałabym doradzić- zrób to jak najspokojniej, acz konsekwentnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Maczo-men 09.10.06, 21:36 Normalnie mam ochote poplakac nad swoim losem. Ech. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Maczo-men 09.10.06, 21:58 płacz, maleńka płacz ;) Ale swoje zrób ;) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Maczo-men 09.10.06, 22:00 Co znowu przeskrobał? Mój dzisiaj został z dzieckiem, a ja poszłam do fryzjera. 3,5h tam siedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Maczo-men 09.10.06, 22:12 Zle mnie traktuje. PiW jeden w morde i nozem! A przy tym jak zwykle odwraca kota ogonem i ma pretensje do mnie o to, co sam spieprzyl, powiem nawet - spierdolil. O! Swoje rób, czyli NICNIERÓB! Taki mam plan... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
curla Re: Maczo-men 10.10.06, 00:29 przysięgam ci ciotka, że to klon mojego dokładnie ta sama technika! Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Maczo-men 09.10.06, 22:14 n_nadia napisała: ...a ja poszłam do fryzjera. > 3,5h tam siedziałam. Ja tez bym poszla, ale nie... Kupie jutro farbe i bedzie mnie sam farbowal. Nadia, a jak fryz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Maczo-men 09.10.06, 22:29 Miałam włosy już takie za ramiona, więc kazałam opierdolić na krótko. Włosy mam naturalnie bardzo ciemne i w ogóle nie farbowałam ostatnie trzy lata, więc dla odmiany zrobiłam sobie cała głowę blond pasemek. Pomimo, że pasemek jest mnóstwo, to i tak giną gdzieś w gąszczu mej ciemnej czupryny. Tak, czy tak, efekt końcowy jest w porządku. Włosy ładnie obcięte, lekkie są i chyba wydaje się, że nie będę musiała co rano męczyc się z ich układaniem:) A to wszystko za 209zł. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Maczo-men 09.10.06, 22:31 A chłopa do pionu przywołaj, bo chyba znowu zapomniał, kto w domu rządzi. Oni wszyscy są tacy sami. Krótką pamięć mają chyba w genach. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Maczo-men 10.10.06, 04:35 Pewna starowinka mawiała, że mężczyźni to druga plaga po szczurach ;) Ja tam nie chcę odnosić się do tego, sama nie wiem, ale lekiem na całe zło to oni na bank nie są ... Odpowiedz Link Zgłoś