mnietka.kokietka 10.10.06, 13:12 jak słucham tych polityków Polskiej tv prawie wogóle nie da się teraz oglądać! Zapodaje sobie więc Animal Planet albo Vh1 lub MTV2. Bojkot. No dobra, Smsa obejrzę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja27-09 Re: łeb mnie boli 10.10.06, 13:35 Przyłonczam się do bojkotu. Na wymiot mi się zbiera jak ich słucham. Dziś se zapodam MjM lub Magdę M. łotewer. Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: łeb mnie boli 10.10.06, 15:00 mnie tez strasznie wkurzają, ale z racji tego że na chacie zostałam sama i nie ma mnie kto wq... to se oglądam NASZYCH wspaniałych politikierów - równowaga musi byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: łeb mnie boli 10.10.06, 16:15 O kurczę :) A wręcz przeciwnie :) Bardziej mi się politycy podobają niż Luckowa czy Magdunia :) Ale nie odmówię sobie dzisiejszej porcji serialów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: łeb mnie boli 10.10.06, 16:23 nie. poczekaj, wez cos silniejszego. ....lufe moze walnij? a najlepiej dwie! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: łeb mnie boli 10.10.06, 16:56 to jak mnie w krzyżu dziś łupie, to myslisz,ze to tez przez to? o maaatko..a ja chciałem do lekarzu pójść... no, to już nie muszę :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: łeb mnie boli 10.10.06, 21:30 kur de nawet nie można radia włączyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiecie co? wiecie co ja zrobię? ja normalnie usiądę, wezmę prześcieradło i czerwoną farbę i namaluje hasło 'spier****ć' w stylu 'solidarność' i pójdę na tą wiejską i im pokażę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: łeb mnie boli 11.10.06, 11:03 A my w telewizorni na to popatrzymy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: łeb mnie boli 11.10.06, 11:06 Ta wczorajsza heca o puczu doprawdy rozbrajającą była... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: łeb mnie boli 11.10.06, 11:38 a na apel Tuska-Dziki Kamien sie wziun i obraził zabawne :-D) Odpowiedz Link Zgłoś