Dodaj do ulubionych

problemy emjotyczne

17.10.06, 09:22
bożżż, przez ćwierć odcinka badano babci puls, przez nastepne ćwierć jakiśpan
czytaj byłymążnożycorękiej chodził pod domem a następne ćwierć papuga robiła
sie na bóstwo w ceentrum handlowym...
straszne
straszne
problemy całkiem jak z Osady!
Obserwuj wątek
    • panisiusia Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 09:41
      Ale za to jaki efekt tego makijażu był: od razu tulipan ulizany się znalazł...
      Bardziej fajowa była ta koleżanka w peruce i jej men...To dopiero była bzdura!
      • drzejms-buond Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 09:45
        ja myslałem,ze mnie choleraa weźmie na tego babiszona...no po kiego jeszcze
        wpakowali ten charakterek do filmu? mało to sie człowiek nacierpi i bez niej?
        • panisiusia Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 09:59
          No cóż chcieli podnieść współczynnik seksowności bohaterów serialu...
          • mozambique Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 10:09
            1.jeeeezuuu a jak ten zbrodzień w chałupie na kolana rymnął i Papuge po ręcach
            całował w podzięce ze go do pierdla zamkła , .. az zem sie wzruszyła ...
            bardziej niz na Zallinaczu KOniów, no !!!
            no , ciekawe czy syskie stołęczne sędziny na ulicy opedzac sie musza od
            klekających przed nimi morderców i gwałcicieli , których zapuszkowały

ILONA SIE CHYBA UPIŁA !!!!!

2.ŚŚŚŚŚLiczna Papuga ( z zielonymi powiekami do biało-czerwonej bluzki , no hit
            tygodnia naprawde) chyba tylko dlatego była robiona na fejsie i pod paznokciami
            zeby prodakt plejsmęt był. Ktoś zauwazyl co to był za gabinet? i w jakiej
            galerii?

3. Ulizany na lewo Tulipan - hit wieczoru !

4. Pieprznięta w dekiel przyjaciółka Papugi - model Dzidzia-Piernik z
            Warszawki .

5.Instruktor fitnessu z wyraźnym mięsniem piwnym i nalaną mordką - niezły.
            • panisiusia Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 10:18
              Ten zbrodzień miał nas nastraszyć, że to taka niby druga co kiedyś Papugę
              śledziła. Już szedł ją zabić i porwać Cebulankę w siną dal, a tu nagle padł na
              kolana...Aż czułam to spadające z narodu ciśnienie.

A zachowania, peruki i stroju tej kuleżanki nie mogę przeżyć.Una taka jakaś
              pokraczna i karykaturalna.

Galeria to chyba jakaś taka niezbyt młoda była, skoro panie po nieruchomych
              schodach dylały, a nad nimi wsiał szyld Pinokiopolu :/
              • mozambique Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 10:24
                schody nieruchome , bo zdjecia przed otwarciem krecili wiec prund oszczędzają
                • nioma Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 10:27
                  a ja olalam i nie obejrzalam
                  i jak czytam wasze komenty to wiem ze dobrze zrobilam
                  • drzejms-buond Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 10:48
                    a właśnie..a czemu nie ma kręconych schodów ruchomuch?
                    • panisiusia Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 10:51
                      1. Bo już kręcenie samo w sobie jest atrakcją.
                      2. Bo by się wwiercały w podłogę.
                      • rozmowy_kontrolowane Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 16:27
                        Jako zatwardziała wielbicielka eM jak Mdłość obejrzałam wczoraj ten żałosny
                        odcinek. I uwierzcie mi Państwo, tak klęłam jako jakaś ulicznica z rynsztoka,
                        BożeTymój.
                        Odcinek porażka, odcinek zapchajdziura, odcinek, żeby się emisje zgadzały.

Pytam wielkim głosem, krzyczę, tak, krzyczę: CO WNIOSŁY DO SERIALU WĄTKI,
                        PORUSZONE WE WCZORAJSZYM ODCIUNKU??!!

Po jaką cholerę do serialu włazi ta rozkrzyczana pokraka, przyjaciółeczka niby?
                        Papuga popada ze skrajności w skrajność, albo uduchowiona Ula albo to
                        rozwrzeszczane babsko.
                        W którym niby gabinecie Papugę tak skrzywdzili tym niby super makijażem, który
                        spowodował, że Tulipanowi włosy oklapły z wrażenia? Trzeba nazwę tego gabinetu
                        podać, żeby ludzie wiedzieli, gdzie nie chodzić.

Gdzie jest Toledo, czy ktos może mi powiedzieć? Tego biednego chłopa nigdy w
                        domu nie ma, a ta myszowata Ewunia do Kotowicza wydzwania, bo się ktoś koło
                        domu kręci, dwie baby w chałupie, a ona niedoszłego męża wzywa do byle
                        pierdnięcia.
                        Kotowicz jak Pudzian, wątłą piersią obroni Ewunię i jej Nożycoręką mamunię.
                        BTW: kto tę Ewunię tak uczesał??!! Pięć włosów na krzyż, a "koński ogon" na
                        czubku głowy sobie związała. Ja na nogach mam mocniejsze włosy, niż ona na łbie.
                        I te uszy, litości.

Z litości nie wspomnę o Rogowskim u starszej pani- kolejny wątek cholera wie,
                        po co.
                        No i oświadczyny Chochoła w knajpie, z Agnisią wyblakłą przy stole- i cała
                        knajpa bije brawo, wow, super, zajebiscie, Chochoł się oświadczył, niech płoną
                        staniki, meksykańska fala, niedorozwinięta Tereza przyjęła pierścionek,
                        jupiiiii!

A czy ona ma rozwód z tym psychopatycznym mężem swoim, tatusiem Agnisi?

Jestem wściekła na Ilonę Ł., że z cakiem przyzwoitego serialu robi gównianą
                        telenowelę z debilnymi problemami przerysowanych bohaterów.

Dziękuję.
                        • drzejms-buond Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 16:35
                          :-D)))
                          jesteś serialowym promyczkiem...
                          a juz myślałem,ze wczorajsze 45 minut było zmarnowane
                          no ale jakbym nie widział, to bym nie wiedział o co cho...

na hasło :
                          Dziękuję
                          odpowiadam ( po na inne nie umiem)
                          proszę!
                          • rozmowy_kontrolowane Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 16:49
                            Dzejms, ja jestem do tej pory wkur.wiona, ale tak serio.
                            Zastanawiam sie, czy to jeszcze ogladać.
                            A teraz gram reklamę, czytaną przez tę aktorke, która gra tę rozkrzyczaną
                            przyjaciółkę Papugi.
                            Nawet w pracy mnie atakuje ten babsztyl.
                            • drzejms-buond Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 17:06
                              no to z mojego wpisu dużo powyżej wiesz że ta una co to jej nazwy nie wymienię
                              strrrrrrrrrrasznie mnie wkurzyła.ciekaw jestem czy prywatnie ona też tak?
                              noż zaciukać to mało. bo nie zrozumie, za co?
                        • romcia.p Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 18:24
                          rozmowy_kontrolowane napisała:

>
                          > Pytam wielkim głosem, krzyczę, tak, krzyczę: CO WNIOSŁY DO SERIALU WĄTKI,
                          > PORUSZONE WE WCZORAJSZYM ODCIUNKU??!!
                          >
                          > Po jaką cholerę do serialu włazi ta rozkrzyczana pokraka, przyjaciółeczka niby?

żeby dotychczasowi bohaterowie jawili nam się na jej tle jako ósme cudy świata

>
                          > Gdzie jest Toledo, czy ktos może mi powiedzieć? Tego biednego chłopa nigdy w
                          > domu nie ma,

To jest delikatne wprowadzenie w wątek podwójnego życia Toledo,który już wkrótce sie rozwinie.Nie żałuj chłopa przedwcześnie :)

> Z litości nie wspomnę o Rogowskim u starszej pani- kolejny wątek cholera wie,
                          > po co.

To chyba oczywiste po co?Kolejny element zmiękczania serca Maryi.

> A czy ona ma rozwód z tym psychopatycznym mężem swoim, tatusiem Agnisi?

Ma.

Tak więc widzisz,że Ilona ma wszystko przemyślane,a nic nie dzieje sie bez przyczyny :)))
                          • rozmowy_kontrolowane Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 18:27
                            romciu, romciuniu, bzdury Ilonka pisze i już:)
                            • romcia.p Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 18:33
                              no wiesz,może ty po prostu niewyrobionym widzem jesteś ;)
                              • rozmowy_kontrolowane Re: problemy emjotyczne 17.10.06, 19:10
                                Ja niewyrobionym widzem?
                                Ja?
                                Ja zęby na eMjak Mdłość zjadłam!
                                Ja kupiłam ten tygodnik z płytą, bo nie widziałam pierwszych odcinków!
                                [biję się w piersi]- ja kiedyś za ten serial to życie bym oddała!
                                A Ilonka mnięu tutaj takie farmazony wypisuje!
                                Mnięu serce boli, że ten serial tak na psy zszedł!
                                Ach!
                                Zraniiłas mnięu, romciu. Zraniłaś na wskroś.
                                • drzejms-buond Re: problemy emjotyczne 18.10.06, 09:47
                                  proszę się nie ranić!
    • drzejms-buond Re: problemy emjotyczne 18.10.06, 09:51
      drzejms-buond napisał:

> bożżż, przez ćwierć odcinka badano babci puls, przez nastepne ćwierć jakiśpan
      > czytaj byłymążnożycorękiej chodził pod domem a następne ćwierć papuga robiła
      > sie na bóstwo w ceentrum handlowym...
      > straszne
      > straszne
      > problemy całkiem jak z Osady!

ojej..zgubiłem jedno ĆWIERĆ!
      :-o)

załóżmy, że te ostatnie ćwierć, to pleneeeeery...
      • drzejms-buond Re: problemy emjotyczne II 18.10.06, 10:02
        wczoraj wyrażnie słyszałem, jak panie idąc do nożycowego domu ( chyba nowy ogród
        mają?)
        mówiły ze zrobia kruche ciasto...
        a chwile potem
        EWUWUNIA do Oleńki mówi..."choć ino zrobie ci babkę"
        kłamstwo kłamstwem podszyte mówie paniom...
        panom też!
        • mozambique Re: problemy emjotyczne II 18.10.06, 10:50
          ale JAneczka u Rutkowskiego szkolenei chyba robiła
          jak Brodatego fachowo na dżwignię wzieła ze ani zipnął
          • rozmowy_kontrolowane Re: problemy emjotyczne II 18.10.06, 16:35
            Dopiero dziś obejrzę:D
            A Brodaty to Igor Michalski, czytał teksty w Oratorium Tu Es Petrus:)
            • drzejms-buond Re: problemy emjotyczne II 18.10.06, 17:19
              ..i pacz pani jak skończył...
              totus lumpus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka