jtka Re: poniedziałek miły... 16.06.03, 05:54 W poniedziałek, u mnie zachmurzony... słonko chyba zaspało po tej imprezce;-))), witam poduchowo:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: poniedziałek miły... 16.06.03, 06:17 -I ja witam poduchowców,niestety też "z poza chmur":) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 16.06.03, 17:16 a ja dziś serwuję serniczek na zimno i truskaweczki:-)))) proszę się częstujcie:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 16.06.03, 17:50 witajcie :)))) a taki fajny to dzionek był.. ludzie!... co się dzieje? czy to wpływ burzy, że ludziom wali na dekielek?? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 16.06.03, 18:24 heh... Rzulwiku... tak mnie jakoś wszyscy dziś obrugali prawie... :( ale już Jitka leczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: poniedziałek miły... 16.06.03, 18:41 odpowiednie miejsce wybrałaś :) Tu Ciebie nikt nie obruga :))) Sama widzisz, że wręcz przeciwnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 16.06.03, 18:46 ano fakt Rzulwiku :)))) pewnie dlatego zawsze wracam do Waas, męczący dzień czy nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 16.06.03, 20:14 to jak już tyle radości mam , to i jeszcze jedną się podzielę.... szampanik przyniosłam.... serniczek ... truskawki do szampanika.... uhm.. uhm... z taka pewną nieśmiałością pragnę poinformiować ... o.... fakcie ;-)) ... posiadania dziś imieninek;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 zdazylem :) 16.06.03, 20:50 wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego Jtko najlepszego a w prezencie masz caly wagon arbuzow, kosz roz herbacianych - jak wyschna to zrobisz herbaty hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: zdazylem :) 16.06.03, 20:57 dzięki Nictcie:-)))))) no jak herbatkę zrobię to Ciebie zaproszę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: zdazylem :) 16.06.03, 21:00 Nictcie... szampanika z truskaweczkami? serniczka kawałek? też są w nim truskawki:-) no niestety arbuza nie udało mi się do serniczka włożyć;-))) ale to byłoby za dobrze... dwie ulubione rzeczy w jednym;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: zdazylem :) 16.06.03, 21:11 Jtko, jak mozna, to wszystkiego podwojnie i na zapas hehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: zdazylem :) 16.06.03, 21:14 na zapas nie najesz się;-)))) zwłaszcza łakoci;-)))) obyś się też nie napił na zapas, bo znowu bąbelki łapac będziesz;-))))) ale bierz , ile dusza zapragnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: zdazylem :) 16.06.03, 21:18 jtka napisała: > ale bierz , ile dusza zapragnie;-) dusza, jak dusza, cialo jesc chce hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niestety... 16.06.03, 21:26 nict1 napisał: > dusza, jak dusza, cialo jesc chce hehehe :) to ciała oczami wyobraźni nie nakarmisz;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: niestety... 16.06.03, 21:35 jtka napisała: > to ciała oczami wyobraźni nie nakarmisz;-)))) bez wyobrazni, tez nie hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: niestety... 16.06.03, 21:43 czyli najlepiej bierz pajde chlebka , posmaruj czymś i rzuć coś na wierzch ... i zajadaj;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: niestety... 16.06.03, 21:52 jtka napisała: > czyli najlepiej bierz pajde chlebka , > posmaruj czymś byle nie pasta do butow :-) > i rzuć coś na wierzch ... byle nie czyms niejadalnym :-) > i zajadaj;-) z wyobraznia hehehe :) Jtko, dzieki za przepis na kolacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: niestety... 16.06.03, 22:07 jtka napisała: > czyż nie prosty i wspaniały?;-) EXTRA MOCNY jak cale PODUCHY :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: najlepszego 16.06.03, 21:03 Rzulwiku a truskaweczkę zjadłeś?;-) bo pysznie smakują:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: najlepszego 16.06.03, 21:44 zdroooveczko i samych dobrych chwil imieninowo :))) <toast> :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: poniedziałek miły... 23.06.03, 16:31 jest, tylko Was nie ma :( Wylazcie spod tych poduch i chodzcie na trawke do slonka sie usmiechac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 23.06.03, 16:41 nict1 napisał: > jest, tylko Was nie ma :( > Wylazcie spod tych poduch i chodzcie na trawke do slonka sie usmiechac :-) NO WLASNIE !!!!!!!!!!! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 23.06.03, 16:53 Nictcie, poduń no się...;-) Całą ławkę zająłes;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: poniedziałek miły... 30.06.03, 07:49 jtka napisała: >zaczyna się mili, >słoneczko wyjrzało, >oj, bedzie nam dzis grzało! - Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 30.06.03, 11:48 witam wszystkich :))) u mnie sloneczkowo :)) podsylam wszystkim promyczki radosne, fluidkowe :)) ps. Rzulwikowi slodkich snow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: poniedziałek miły... 30.06.03, 14:48 ..a ja nie lubie poniedzialku... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 30.06.03, 16:51 popołudnie nas już zastało i po pracy wypocząć kazało, zatem biorę podusię swoją i rozkładam się na szerokość swoją;-)))) pozdrowienia poniedziałkowe;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: poniedziałek miły... 30.06.03, 21:13 ..tule sie do podusi..marzeniami sie otaczam i ze dopiero poczatek tygodnia wcale nie rozpaczam..(choc nie lubie...) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re:dzisiejszy poniedziałek mniej miły :(((((( 07.07.03, 08:50 Dzien dobry wszystkim w poniedzialek :) Spotkanie juz sie skonczylo :( pozostaly tylko poducha do ktorej mozna sie przytulic :( ale pozostana przemile wspomnienia z udanego weekendu i szalonych nocek (nieprzespanych:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re:dzisiejszy poniedziałek mniej miły :(((((( 07.07.03, 10:35 Witajcie moi mili :) Z błogiegu stanu utraty świadomości wyrwał mnie sanitariusz Irek Bielelinik gapiąc się na mnie z telewizora i paplając cos o jakichś literkach. Właśnie kontynuuję powracanie do świata realnego pijąc kaffkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re:dzisiejszy poniedziałek mniej miły :(((((( 07.07.03, 10:48 A ja wrocilam do realnej pracy :( kawke wypilam ale oczka same mi spadywuja. ale warto bylo nie spac :))))))))) bedzie co wspominac, zwlaszcza te noce :) przegadane ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 07.07.03, 16:11 Kochani, kochani, kochani!:-))))) Miło mi powitać Was w poniedziałek:-))) Choć oczka zaspane, w sumie wymęczona jestem i podróżą i dniem dzisiejszym, ale wpadłam na momencik:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: poniedziałek miły... 07.07.03, 16:15 Heja Jtko ! Fajoffki Cię widzieć... Szkoda, że nie mogłem zobaczyć Twojego machania z pociągu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 07.07.03, 16:19 nie widziałeś???????? niemożliwe!!!!! wiatr mi chusteczkę z tego machania porwał i nad morze zaniósł;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: poniedziałek miły... 07.07.03, 16:27 jtka napisała: > nie widziałeś???????? > niemożliwe!!!!! > wiatr mi chusteczkę z tego machania porwał i nad morze zaniósł;-)))) a może jeszcze płynie... przez morze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 14.07.03, 11:48 nawet nawet... :) choc nie do konca... dzis zmierze sie z przemijaniem twarza w twarz :( nie ma nas coraz wiecej.... znikla skowronkowa Itka :( wyjechał Kruczek na tygodni 3-4, nie ma pana Dyrektora od paru dni :( tylko Slonko swieci niezmiennie :)) Jasminka pachnie latem :)) i.. heh... od czasu do czasu pare innych ludziów... i ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 14.07.03, 22:39 witajcie kochani:-)))) Ulalko, no ja przymusowo znikłam:-( ale pamiętam o Was i jak tylko mogę to zaglądam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 14.07.03, 22:55 ale ważne, że wracasz jak bumerang Itko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 14.07.03, 23:21 uwaaaaagaaaa.... nadciągaaaaam... nadciągnęłam;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 21.07.03, 08:17 Witam po weekendzie :( a tak bylo fajnie :( i komu to przeszkadzało :( zeby weekend sie zakonczyl?:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: poniedziałek miły... 21.07.03, 16:04 no komu?? ja chcę na urlop (ZNOWU!!) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 21.07.03, 18:02 witajcie :)) nie marudzcie.. ja bym daleko nie pociagnela, jakby ten cuuudny weekend jeszcze trwal ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: poniedziałek miły... 21.07.03, 18:56 Witajcie :) Weekend?...do bani... ale co mi tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 21.07.03, 19:08 ulalka napisała: > witajcie :)) nie marudzcie.. ja bym daleko nie pociagnela, jakby ten cuuudny > weekend jeszcze trwal ;)) Eeeeeej tam Ulalka, nie pociaglabys, a bo to jeden weekend nieprzespany?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 28.07.03, 08:10 Eh, co tam bede tworzyc, po prostu witam wszystkich, ktorzy juz nie spia :)))))))) i zycze przemilego jak zwykle nielubianego poniedzialku:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: poniedziałek miły... 28.07.03, 08:36 witanko Słoo :) Siedem minutek zabrakło do pełnego tygodnia, od Twojego wpisu w zeszły poniedziałek :)))))) witanko wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 28.07.03, 09:31 dziendoberek :)))) zaczelam go dzis wczesniej i w sumie postanowilam sie przywitac, zanim wybrykne :))) ludziska poduchowe, o tej porze, to ja zazwyczaj ostatnio odklejam drugie oko nad kawa ;))) hi hihi... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: poniedziałek miły... 28.07.03, 09:33 hejka :) a ja już miałem zlegnąć na poduszce, a tu znów trzeba drogę pokazac :) ...co czynię z ochotą :) Odpowiedz Link Zgłoś
slefka Re: poniedziałek miły... 28.07.03, 10:06 A u mnie leje i spędzam mój pierwszy dzień urlopu przysłuchując się z zainteresowaniem (może się czegoś nauczę) w konwersacje Panów na rusztowaniu, przy bloku na przeciwko... Próbują go ocieplić... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 28.07.03, 10:10 I jak zwykle maja milion problemow po drodze?;-) a to mlotek upadl, a to zaklac tzreba, now alsnie to sa nasi pracownicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: poniedziałek miły... 28.07.03, 10:50 Zobacz Słoo :) położyc się nie dadzą :))) Ale co mi tam ... chyba się kaffki napiję. Życzysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 28.07.03, 14:21 ja bym zyczyla, jesli nie za pozno, Rzulwiku i jeszcze nie spisz :)) bom zmachana po tym rowerku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: poniedziałek miły... 28.07.03, 16:28 a ja płynę... prysznic poproszę zamiast kawki... help!!! help!! sloonko nie świć tak intensywanie, dobrze?? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 28.07.03, 17:50 Robie co moge Kasiku, chowam sie ale ten upiorny wiatr caly czas rozgania chmurki :( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 28.07.03, 20:25 a ja już pożegnać się muszę:-( proszę przesłać mi kilka placków, tylko ładnie zawinąć, by liścika nie poplamić;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: poniedziałek miły... 28.07.03, 20:50 to siuuuup placki do Jtki :) częściej wpadaj...moze zachodź... albo może jednak odwiedzaj nas :))) <papapa> Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 28.07.03, 20:55 szkoda Itunia :( taka jestes jak bryza od morza osatnio... wpadasz i wywiewasz.. ;)) wracaj czesciej :)) <papapa> Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: poniedziałek miły... 04.08.03, 00:39 i z niedzieli do ponioedziałku wskocze :) a właściwie, to z yakudzi ;)...zanąłem troszkię w nim :P Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 04.08.03, 11:11 rzulw napisał: > i z niedzieli do ponioedziałku wskocze :) > a właściwie, to z yakudzi ;)...zanąłem troszkię w nim :P co niedobrze dla lazienki sie zakonczylo ;)) witaj Rzulwiku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: poniedziałek miły... 04.08.03, 21:24 > > co niedobrze dla lazienki sie zakonczylo ;)) oj tak :) witaj Rzulwiku :))) witanko :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 04.08.03, 21:19 radośnie witam Was:-)))) powolutku kończę remont pokoju , gdzie stoi kompik... juz mam biurko,a na nim kompik podłączony.....:-))))) i nie muszę już przez kable skakać!!!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: poniedziałek miły... 04.08.03, 21:25 hejka :) nio :) wreszcie te kabelki na swoim miejscu som :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 04.08.03, 21:32 ale zakurzone były;-)))) i jak farbom pooblewane;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: poniedziałek miły... 11.08.03, 08:22 jtka napisała: > zaczyna się mili, > słoneczko wyjrzało, > oj, bedzie nam dzis grzało! > > Cieplutkiego Wam życzę dnia > i miękkich poduch do wypoczywania:-))))))))) Jtka powiedziała, dokładnie to, co ja powiedzieć teraz chciałam. Nie będę więc powtarzać, bo bez mojego powtarzania rozpoczął sie poniedziałek i słoneczko wyjrzało, z pewnościa będzie grzało i cieplutko będzie, a poduchy.. one TU - i bez mojego powtarzania - zawsze są miękkie i milusie. Dziękuję, że także dla mnie TU taka właśnie wśród Was JEST :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 11.08.03, 09:40 Witam w poniedzielnik sloneczny i mily:) Mily bo w koncu "urlopowy" :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 11.08.03, 19:47 cześć i czołem:-)))) jak tam zaczął się tydzień, co? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 18.08.03, 16:26 witam poniedziałkowo:-))))) jak humorki po wczorajszej uroczystości?głowy nie bolą? świat nie wydaje sie przejaskrawiony?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 18.08.03, 16:27 i tak to bywa,jak nad głowa siedzi siostrzenica i myśli moje przerywa;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 18.08.03, 17:11 hihihihihi.. RZulwiku, zdradziłeś się... Twój stan dzisiejszy wsazuje na dzień wczorajszy!!!;-))))))))) nooo tak... a Transik to się wcale jeszcze nie pokazał;-)))) i co o tym myśleć chloopaki?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: poniedziałek miły... 18.08.03, 17:16 fakt, głowę mam nie lekką ale nie od wczorajszego oblewania poduch ... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 25.08.03, 16:54 bry poniedziałkowe:-))))) a u mnie dziś deszczowo, mokro, chłodno, ehhh dobrze ,że chociaż na koniec dnia słonce wyszło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły...nie do konca :( 01.09.03, 07:46 Bo po urlopie jestem :( dlaczego urlopy sa za krotkie? :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły...nie do konca :( 01.09.03, 10:38 slo-onko napisała: > Bo po urlopie jestem :( dlaczego urlopy sa za krotkie? :((((( witam i ja :)) zobaczymy jak to bedzie... poki co zakonczenie urlopu nie jest takie zle :)) ale racja jest Slo, ze nie jest dobrze wracac... heh.. <glaszcze> Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 01.09.03, 22:00 witam :-) jeżeli cały tydzień ma być taki jak dzisiejszy dzień.... to ja wysiadam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 08.09.03, 07:33 To moze ten tydzien bedzie inny od poprzedniego ? Oby, oby :( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 08.09.03, 19:44 bry:-))))))))) no ja tyż mam taką nadzieję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 15.09.03, 07:49 Witam Was baaaardzo seredecznie w ten nielubiany poniedzialek :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 15.09.03, 15:40 slo-onko napisała: > Witam Was baaaardzo seredecznie w ten nielubiany poniedzialek :)))))) dzieeeeen dobry bardzo :))) usmiecham sie do Was dzis :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 15.09.03, 17:05 no prosze jak milo :) od razu inaczej jak nasza bajkopisarka usiadla i sie do nas usmiecha :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 22.09.03, 06:16 Witajcie Poduchy po króciutkiej nieobecności:-))))))))))))) wrażeń mnóstwo było.... hihihi... a teraz powrót znowu do remontu;-) nic w swoim pokoju znaleźć nie mogę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 22.09.03, 11:26 witam sie z Wami w ten sloneczny, cieply, sliczny dzien mimo, ze to nielubiany poniedzialek i usmiecham sie z niebka do WAS :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 22.09.03, 15:26 odpoczęłam, wzięłam się już za prackę, okienka w pokoiku mam już umyte, meble też,teraz tylko ustawiać... łomatko , gdzie ja to wszystko tam upchnę?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 22.09.03, 15:58 taaaak, kolano wzna rzecz a jaka pomocna w tych ze sprawach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 22.09.03, 18:15 witam i ja Was :)) wrocilam!.. bo po podrozach dobzie odpoczac na poduchach jest :)))) buziaki :*))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 29.09.03, 08:28 juz tradycyjnie jak w kazdy pierwszy dzien tygodnia witamw szytskich serdecznie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Z poniedzialkowym usmiechem:)))) 29.09.03, 09:50 Witam witam:))) Oby sie dobrze tydzien zaczal - trzymam kciuki:))) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Z poniedzialkowym usmiechem:)))) 29.09.03, 17:21 witajcie poniedziałkowo:-))))) ciepły jesienny dzień dziś u mnie:-) a może tak popołudniową herbatkę?lecę samowar nastawić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Z poniedzialkowym usmiechem:)))) 29.09.03, 21:09 witam i ja :)))) usmiecham sie do Was:)))) to chyba dobry znak... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Z poniedzialkowym usmiechem:)))) 06.10.03, 08:26 w zimny poniedzialek witam sie z Wami cieplo bo inaczej nie wypada :) ogrzewam wszystkich swoim usmiechem i cieplem jakem slo-onko :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Z poniedzialkowym usmiechem:)))) 06.10.03, 15:06 witam sie z Wami w przerwie :)))) zaraz znow gnam swiatem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 06.10.03, 16:20 pozdrawiam poniedziałkowo:-))))) mam nadzieję ,ze macie lepszą pogodę niż ja - bo dopiero teraz przestało padać, ale nadal jest ziiimnoooo... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 13.10.03, 08:35 Haaaaalooo pobudkaaaaa :))) Wstawac spiochy juz ranek :)))))) Jakby kiedys powiedzial niejaki Edward G. "do pracy rodacy" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 13.10.03, 09:54 wtanelam - jaka za to nagroda ? ;))))) witajcie :)) ruszam w tany tego dnia, mam nadzieje,ze rownie spiewnie wszystko pojdzie i Wam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 13.10.03, 14:07 no ajk to jaka nagroda Ulalu????? Plan bedzie wykonany. A przodownica pracy zostanie posadzona na traktor i obwieziona po wsi ;-) a wizerunek zostanie oplakatowany i widniec bedzie "przodownica ze 174 % planem" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 13.10.03, 18:32 czyść i czołem;-))))) W trzynastego - ita wita;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 20.10.03, 10:33 witam Was serdecznie i milego dnia calego zycze :))) Odpowiedz Link Zgłoś