Dodaj do ulubionych

SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24.03.03, 10:35
W Kraku pierwsze oznaki lata!!!
Slonce na niebie, gwiazdki na ulicach, swieze powietrze i swieze mozliwosci:))

Take a Trip out to the Beach
Let the Sunshine in your Heart
Makes you feel good
Makes you smile
Be free and let your self go
Take a look up to the Stars
They are shining bright tonight
Makes you feel good
Makes you smile
Makes you feel
Like flying away

The Summer is calling your Name
And it feels and it feels like in Heaven
Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 24.03.03, 13:14
      w tropikach to maja dobrze :)))
      • emperor Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.03.03, 13:26
        nie wiem, nie moge byc wszedzie:P :))
        • Gość: anka1 Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 24.03.03, 13:27
          ale wiosna moglaby :)))
          pa Imperatorze !
          • emperor Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.03.03, 13:30
            i znow mi uciekasz?? :(((
            • Gość: anka1 Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 25.03.03, 08:46
              zostaje tyle Kobiet na forum a Ty sie smucisz :)
              • barthezz Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.03, 09:27
                zadnej pewnosci nie mam ze to kobiety:))
                • Gość: anka1 Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 26.03.03, 13:01
                  ja przeczytaja to Ci udowodnia ze jak najbardziej ale nie chcialabym byc wtedy
                  na twoim miejscu:))))
                  • emperor Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.03, 13:38
                    no co ty?? do kobiet to im troche brakuje:)) ewentualnie mozna je nazwac stanem
                    posrednim:))) mam na to dowody...
                    • mathildae Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.03, 15:18
                      tiaaaa....
                      wiesz Empek, jesli ktoras powie, ze sie przy Tobie nie czuje sie jak kobieta,
                      to bedzie prztyk raczej w Twoja strone, prawda?:
                      ;)))
                      • emperor Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.03, 15:27
                        Mathi, kolego sympatyczny, nie wiem o co ci gosciu chodzi:))
                        • mathildae Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.03, 16:58
                          Empek, stary, jak Ci lune w ucho, to od razu zajarzysz co i jak;)))
                          • ulalka Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.03, 17:03
                            jak mu się pory roku mylą, to nic dziwnego, że nie dowidzi, Mathi ;P dyć
                            dopiero wiosna przyszła, a ten z latem.... ;)
                            • emperor Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.03, 17:05
                              panowie jutro wrocimy do tego tematu, tymczasem strzaleczka:)
                              • ulalka Re: SUMMER IS CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.03, 17:09
                                ;PPPPPPPPPPPPPPPP u wish, Lady ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka