tygrysio_misio 18.10.06, 14:58 ehhhh ale nowa fryzura mnie poladniła..nie wiedzilam,ze moge tak ładnie wygladac;] no i te oko...ładne jak zawsze ale teraz tak mocno podkreslone... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 14:59 oj to teraz kurwexy będą włazić drzwiami i oknami Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:02 Niebojsia, Nekro! Trzeba założyć specjalne hełby antykurweksowe i po kłopocie! <Zewsi znów uratował ludzkość> Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:03 Och Zewsi jesteś taki genialny! <Nekro znowu opiewa sukcesy Zewsiego> Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:04 Ale nie tak ładny jak ja :PP a co do chlopow to sie nie martwcie..bo ja jestem oziebla Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:05 niektórych kręcą takie na przykład nekrofilów Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:11 myślisz, że jestem łatwy? polecę na jedną fryzurę? musisz mnie zdobywać, próbuj, próbuj, a może Ci się uda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:16 a polecisz na kompleksowa zmiane owlosienie..na glwoie juz mam inaczej...wieczorem zadbam o reszta ciala:D Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:07 tygrysio_misio napisała: > Ale nie tak ładny jak ja :PP > > a co do chlopow to sie nie martwcie..bo ja jestem oziebla Ufffffffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:06 <skromnie> Dziękuję Nekro. Pamiętaj, że masz wyłączność na spisywanie i publikowanie moich wyczynów. Kiedyś Twoje książki Minister Edukacji Narodowej będzie wpisywał w kanon lektur szkolnych, więc niczego nie pomiń. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:08 Chodzą plotki, że dostanę za me dzieła literacką Nagrodę Nobla, a Zewsi dostanie pokojową w 2007 i dodatkowo na 10 lat na przód. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:09 To prawda. Są czynione już pewne starania. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:05 tygrysio_misio napisała: > ehhhh ale nowa fryzura mnie poladniła..nie wiedzilam,ze moge tak ładnie > wygladac;] > > fajnie ci... też bym tak chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:06 i że niby teraz czekasz, aż ktoś napisze, że jesteś ładna? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:08 Zawsze mozesz tez isc do fryzjera... ja dzis bylam w Tokio na Zachodniej..bo raz tam bylam i dobrze mnie sciela to i dalam im 2 szanse..byla inna babka i jeszcze lepiej jej wyszlo chyba juz zdjeto ze mna klontwe tempych fryzjerek przez ktora tyle lat balam sie scinac wlosy u fryzjerek i zawsze mowilam "prosze tylko podciac"...nastepnym razem zadzialam na tym gruncie jeszcze bardziej radykalnie i moze bede jeszcze ładniejsza;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 15:12 ja tez tak myslalam..i sie dalo mam proste jak druty wlosy..bardzo geste i bardzo cienkie wiec srednia wychodzi ze jest ich niewiele objetosciowo..nie daja sie ukladac i cholera cud...babka tak mnie sciela ze jest fajnie i wydaje sie ze jest ich wiecej..i jakos tak jakby sie ukladaly troche... no i te oko.... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: A ja jestem ładna 18.10.06, 17:16 nutopia napisała: > u mnie niewiele się da zrobić.... i tu się zgodzę! bo cóz zrobić? Nutopia jako najpiękniejsza kobieta zarówno będąc tu jak i przebywając tam rzecz jasna nic nie musi zmieniać ani poprawiać. (uff...wyrzuciłem to z siebie) (zajechałem mocno wazeliną przebijając nawet Nekro, ale co tam zwłaszcza, że to prawda com rzekł publicznie schylając się po mydło) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A ja jestem ładna 19.10.06, 10:01 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > u mnie niewiele się da zrobić.... > > i tu się zgodzę! bo cóz zrobić? > Nutopia jako najpiękniejsza kobieta zarówno będąc tu jak i przebywając tam rzec > z jasna nic nie musi zmieniać ani poprawiać. (uff...wyrzuciłem to z siebie) > > Maku. Mamy identyczną wadę wzroku więc nie wiem jak to możliwe, że ty widzisz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: A ja jestem ładna 19.10.06, 10:18 ale jak wiesz ja w każdej sytuacji noszę okulary więc...wybacz, ze to powiem...ale widzę lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A ja jestem ładna 19.10.06, 10:32 makbrajd napisał: > ale jak wiesz ja w każdej sytuacji noszę okulary więc...wybacz, ze to > powiem...ale widzę lepiej:) yyyyy <zatkało mnie> Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: A ja jestem ładna 19.10.06, 10:34 cóz zatkało cię? i w jakiej formie owo zatknięcie się objawiło? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A ja jestem ładna 19.10.06, 10:48 makbrajd napisał: > cóz zatkało cię? i w jakiej formie owo zatknięcie się objawiło? jak to przeczytałam to gwałtownie nabrałam oddechu Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: A ja jestem ładna 19.10.06, 11:09 coś jakby taki bezdech chwilowy jak podczas snu? to też znam, znam... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A ja jestem ładna 19.10.06, 11:20 makbrajd napisał: > coś jakby taki bezdech chwilowy jak podczas snu? > to też znam, znam... wiesz, że na taki bezdech można umrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: A ja jestem ładna 19.10.06, 11:21 podobno.dlatego starałem się być czujny Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A ja jestem ładna 19.10.06, 11:30 makbrajd napisał: > podobno.dlatego starałem się być czujny czuj czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: A ja jestem ładna 19.10.06, 17:45 a ja jestem brzydka, pryszcz mi wyskoczył... to nic i tak nekro mnie kocha :) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: A ja znowu wyszłam z wanny 24.10.06, 00:03 fajnie to było w wannie :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: A ja znowu wyszłam z wanny 24.10.06, 00:03 ehe../zachłysnąłem się żółtym serem / Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: A ja znowu wyszłam z wanny 24.10.06, 00:06 a ja znow jestem ladna ale tym razem tylko wewnetrznie:) Odpowiedz Link Zgłoś