tupotek 21.10.06, 17:24 Mlodzi pewnie nie pamietaja, a starsi? Kogo zapamietaliscie z I Programu TV? Pamietacie np. Bozene Marki? Jana Suzina? Anne-Wande Glebocka? Kto tam jeszcze wam sie tli w pamieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pendzonce-kalesony Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 21.10.06, 17:26 jak to młodzi nie pamiętają? tu nie ma młodych tu same stare pryki są na tym forum:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 21.10.06, 17:29 Pamientajom Suzina. I Bogumiłe Wander. I Loske. I Edytke, boszzz, jak było Edytce? Odpowiedz Link Zgłoś
tupotek Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 21.10.06, 17:32 around_the_sun napisała: > Pamientajom Suzina. > I Bogumiłe Wander. > I Loske. > I Edytke, boszzz, jak było Edytce? > > Edytka Wojtczak a Elzbiete Poniatowska ktos pamieta? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 21.10.06, 17:34 tupotek napisał: > around_the_sun napisała: > > > Pamientajom Suzina. > > I Bogumiłe Wander. > > I Loske. > > I Edytke, boszzz, jak było Edytce? > > > > Edytka Wojtczak > > a Elzbiete Poniatowska ktos pamieta? > > cos mi swita ale słabo natomiast tą Beatę czy Bożenę to wogóle nie kojarze Odpowiedz Link Zgłoś
tupotek Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 21.10.06, 17:37 Bozena Marki zwykle zapowiadala w sobote rano 5-10-15 - a Loska chyba zwykle byla w niedziele- tak jakos mi to utkwilo Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 21.10.06, 17:43 Bożeny nijak nie kojarzę, innych tak. A Chmurke pamiętacie i Wicherka? Odpowiedz Link Zgłoś
tupotek Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 21.10.06, 17:45 around_the_sun napisała: > Bożeny nijak nie kojarzę, innych tak. > A Chmurke pamiętacie i Wicherka? > Chmurke i owszem- kojarze, a o Wicherku to slyszalem od mamy:-) Dorzucam jeszcze Marek Gajewski i Irena Dziedzic w Tele-Echo Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 21.10.06, 17:46 around_the_sun napisała: > Bożeny nijak nie kojarzę, innych tak. > A Chmurke pamiętacie i Wicherka? > Chmurka to chyba Elzbieta Sommer? ona przecież jeszcze niedawno zapowiadała a Wicherka nie pamietam standardowa para to była Elzbieta Sommer i Lucyna Grobicka przynajmniej ja tak kojarze Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 21.10.06, 17:30 Edyta Wojtczak chiba:) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 21.10.06, 17:35 pan od Starego Kina! jak on sie nazywał,Janicki? Suzina oczywiście pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 21.10.06, 17:36 romcia.p napisała: > pan od Starego Kina! > jak on sie nazywał,Janicki? Stanisław Janicki, to pamietam i chyba Jan Werner albo jakos tak to był drugi > Suzina oczywiście pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzonce-kalesony Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 21.10.06, 17:44 a koncert życzeń i bukeity z kwiatami?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 21.10.06, 17:45 no to haj lajf był :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 23.10.06, 10:04 A Torbicka jest córą Loski czy tej drugiej? a w piątek rano była Bożenka Walter..bożżż, ona nadal urodziwa jest! ja to pamietam takiego "generała" z dziennika telewizyjnego...w mundurze był, w okularach..ale nie pomnę nazwy...straszny zakapior...( nie o jaruzela mi chodzi!) Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 23.10.06, 10:34 A ja to uwielbiałam Jasia Suzina... boski był.....Tak na marginesie to stwierdzam, że skoro pamiętam tych wszytkich dziadków leśnych to stara gropa jestem:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 23.10.06, 10:45 Tobicka Loski corka jest... Marek Baranski? Grzegorz Wozniak (i jego zona Barbara Grad, czasem z offu jeszcze) Malgorzata Szelewicka... Andrzej Kozera (stad to slynne "teyowe" w rozmowie z Pelagia "...bez kozery powiem piecset..." budzilo taki smiech) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 23.10.06, 11:37 był jeszcze niejaki pan Targosz Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 23.10.06, 13:16 byla tez Bozena Targosz Odpowiedz Link Zgłoś
ellutka Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 24.10.06, 00:05 Może nie ulubieńcy, ale... Eugeniusz Pach (starszego spikera, to już chyba nikt nie pamięta) Bogusław Kielczyk ? - prowadził sto lat temu teleturniej "Drzewko mądrości" Joanna Rastawicka - "Wielka Gra" Marta Przybora Grażyna Nowicka? Jerzy Rosołowski Irena Falska (zdecydowanie nie ulubienica Roztworowski? Poza tym pamiętam sporo twarzy, ale nazwiska mi jakoś wyleciały z pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
ellutka Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 24.10.06, 00:11 A jeszcze pamiętam pana prowadzącego teatrzyki dla dzieci (Jan Wilkanowski?) "Zamykamy nasz teatrzyk, a jak w nim bajka znów zamieszka, zaprosimy wszystkie dzieci ja - Kubuś i ja - Agnieszka" :)) Aaa i jeszcze Zofia Raciborska ("Jacek i Agatka") Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Spikerzy PRL-u - nasi ulubiency 24.10.06, 00:16 ellutka napisała: > A jeszcze pamiętam pana prowadzącego teatrzyki dla dzieci (Jan Wilkanowski?) > "Zamykamy nasz teatrzyk, > a jak w nim bajka znów zamieszka, > zaprosimy wszystkie dzieci > ja - Kubuś i ja - Agnieszka" :)) > > Aaa i jeszcze Zofia Raciborska ("Jacek i Agatka") ho ho same nazwiska które prawie nic albo nic mi nie mówia:) z tych co jeszcze nie byly to Janusz Świerczynski(?) - Dziennik Marek Tumanowicz - Dziennik Odpowiedz Link Zgłoś