Dodaj do ulubionych

pytanie - seks singla

22.10.06, 12:51
mam 22 lata, jestem z porzadnej rodziny, wychowywany w twardych katolickich regulach jednak od kilku lat udajacy tylko przed rodzicami zeby sie odczepili. nie mialem nigdy dziewczynny. pytanie do tych co juz tzw. "bzykali" na lewo i prawo ale bedac sami SINGLAMI. czy to ma sens ? wiadomo jak sie wyjdzie za maz to juz nie bedzie mozna zrealizowac pewnych marzen. a ja takowe mam :) np seks z biusciasta kobieta, seks ze starsza kobieta, itd.

czy to bylo przyjemne i warto probowac ? moze sie ktos wypowie ...
Obserwuj wątek
    • bartnik5 Re: pytanie - seks singla 22.10.06, 12:53
      zeby nie bylo niejasnosci - chce po prostu tego sprobowac zeby miec swiadomosc jak to wyglada i jak sie "czuje". moze dzieki temu juz na starsze lata mnie nie bedzie "kusilo" ze nigdy nie sprobowalem :> ?
      • niedobry_duszek Re: pytanie - seks singla 22.10.06, 14:10
        Chłopie,jeśli Ty chcesz "wyjść za mąż"-jak napisałeś,
        to nie Ty będziesz bzykał,tylko Ciebie będą bzykać !!!!
        ;-)
        A tak poważnie-używaj życia,boś młody!
        Resztę sobie dopowiedz ;-)

^(- -)^
        • bartnik5 Re: pytanie - seks singla 22.10.06, 15:16
          no przepraszam zapedzilem sie z tym "za maz". no ale slyszalem historie dziadkow 70letnich co to chodza na dyskoteki gdzie bawi sie mlodziez i 2 razy w tygodniu conajmniej musza "umoczyc". czy to sa ci ludzie ktorzy w mlodosci byli "grzeczni" i nie szaleli (nawet rozwaznie, w humkach) ?
          • crimen Re: pytanie - seks singla 22.10.06, 17:53
            Jeśli poczekasz jeszcze ze dwadzieścia lat, to starsze przestaną cię kręcić:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka