jtka Re: witaj środo:-))))))) 11.02.04, 15:15 witam środowo-zimowo-śniegowo-zimnawopodwórkowo-aleciepłoserduchowo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witaj środo:-))))))) 11.02.04, 18:04 i ja tez i ja tez :)) witam srodkowo :D Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witaj środo:-))))))) 18.02.04, 08:37 Ello :))))) Pobudka juz 8,35 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witaj środo:-))))))) 18.02.04, 16:21 rzulw napisał: > ło matko! już 8 ? :D > witanko :)) dla spoznialskich gorzka kawa za kare :PP Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 18.02.04, 18:08 dobrze,że ja się spóźniłam, bo ja gorzkiej kawy to już totalnie nie lubię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witaj środo:-))))))) 18.02.04, 19:24 a to ja wypije ta gorzka kaffke, byle podgrzana ;))) buziaki na mily wieczorek :D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 25.02.04, 14:56 w u mnie piekny dzionek w srode popielcowa z platkami sniegu i sloneczkiem od czasu do czasu sie usmiechajacym mrozikowo.... pieknego popoludnia....:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 25.02.04, 17:08 a u mnie strasznie zimno... brrrrr... i na dodatek zmarzłam dziś okropnie i jeszcze mi skóra drży na wspomnienie tego zimna;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 25.02.04, 20:01 wierze Ci Itus.... ja tak zawsze straszecznie marzne jak jestem w kraju groza....Mama mi juz zabronila sie odwiedzac przezemnie zima,,,, mowi jestes witana latam.... jestem z Dolnego Slaska a tam zimy sa zawsze ostrzejsze bo z gor - Sudety,jakby ciaglo tym mrozem ale jest cudownie, jedzac co rano siniadanie w pokoju widzi sie szczyt Sniezki i tego mi tu brakuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 25.02.04, 20:49 kendo napisała: > ale jest cudownie, > jedzac co rano siniadanie w pokoju widzi sie szczyt Sniezki > i tego mi tu brakuje.... ja się wcale nie dziwie ,że tego Ci brakuje... mi też brakowałoby moich jezior, lasów, łąk.... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 25.02.04, 20:59 tu wiecznie wieje,a w kwietniu to najwiecej..... i wtedy bym chciala byc w kraju,,,:(((( Itus,to tez masz ladne widoczki,,,, zwlaszcza wiosna chyba,jak sie wszystko budzi do zycia.... zaczyna kwitnac wszystko hmmmmmmmmmm,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witaj środo:-))))))) 25.02.04, 21:04 jtka napisała: > > ja się wcale nie dziwie ,że tego Ci brakuje... mi też brakowałoby moich jezior, > > lasów, łąk.... a mnie brakuje prawdziwie wiejskich łąk, lesnych polan z bialymi stokrotkami i lesnych wodnych oczek, strumykow i odglosu kukulek i dzieciolow. oooooooj tego mi brakuje, pamietam u babci w lasku tak cudnie bylo. > > Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 25.02.04, 21:11 dziewczyny to ja mam tu to wszystko w 10 minut drogi spacerkiem z psiuna podziwaiam to codzien i kukulki/dziecioly/zurawie/szpaki/wiewiorki/labedzie/ itp. mam to, ale tego malego Szczytu brak o! ..:(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: witaj środo:-))))))) 30.06.04, 06:37 ...dzieńdoberek środowy, deszczowy, burzowy... ...kto w poduszlandii za pogodę jest odpowiedzialny, przyznać się natychmiast... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witaj środo:-))))))) 03.03.04, 08:06 czeeeeeeeeeeeeesc poduszaaaaaaaaaaaki :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 03.03.04, 10:33 hejjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!! milunio witam i zmykam... do zobaczenia potem,,,:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 03.03.04, 18:22 chyba dzis wszystkich zasypało;-)))) witajcie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 03.03.04, 19:03 mnie nie zasypalo.... gnacieta troche bola, mysle,mysle co dalej gdzie utknac w domciu..... a tak ,to dzionek milo uplyna.... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 09.03.04, 13:19 Witajcie "poduszanki" mam nadzieje,ze po wczorajszym "dniu" czujecie sie wspaniale.... szkoda ,ze tradycja wchodzi w zapomnienie,,,, tak bylo kiedys przyjemnie obchodzic "dzien kobitek" wiosna jakos sie gdzies zatrzymala/zabladzila zima twardo trzyma sie ziemi.... pozdrawiam cieplunio zyczac milusinskiego dzionka :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 09.03.04, 18:57 kendo , ale dzis to chyba wtorek jest? co??????;-)))))))) hihihihih... ja kiedys też tak namieszałam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-)))ale co ja myslalam wczoraj ??? 10.03.04, 00:13 no,! teraz moge z czystym sumieniem Wszystkich przywitac.... w Szufladuni tak samo zrobilam usch.... alem gapiszon zemnie.... Na razie ciemna noc za okienkiem u mnie ksiezyc prawie w pelni a ja spac niechce wcale.... miejcie sobie milunio o poranku.... kawusie/ciasteczka orzechowe/ swieze buleczki/maselko i marmoladke z pomaranczy zostawiam -smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-)))ale co ja myslalam wczoraj ?? 10.03.04, 18:51 i juz wieczor.... nikogusieniko nie bylo.... a moze sniadanko niesmaczne naszykowalam ?????????? to ide jesc zaraz kolacje, sledziki w zalewie z borowkami pierwszy raz kupilam by posmakowac.... hmmmmmmmmm...ciekawe czy przeazyje,,,???? po degustacji napisze.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-)))ale co ja myslalam wczoraj ?? 10.03.04, 20:42 Kendo , ja się tu ledwo co dopchałam.... cały net mi człapie w miejscu:-( nie tylko gazeta:-( ehh ta technika... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witaj środo:-)))ale co ja myslalam wczoraj ?? 10.03.04, 21:03 a ja zaraz odczlapie :(((((((( z poduch na pielesze domowe :((((((( padam, padam, padam :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 17.03.04, 06:04 zaczynam coś widzieć na oczy.... ale nadal pozostaję głucha i bez powonienia;-) ;-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witaj środo:-))))))) 17.03.04, 08:33 glucha?????? bez pozwolenia???????? ale pociagjaca na pewno tak;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 17.03.04, 19:06 ehhh..lepiej nie mówić;-) ale i chyba ślepa jestem , tak mało wpisów dziś?;-)))) idę chyba po mocniejsze okularki;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 17.03.04, 20:33 Itus, zaniedlugo wiosna.... wszystko sie zazieleni i bedziesz zdrowa, by przyciagac w inny sposob hi,hi, Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 17.03.04, 21:05 hahahahahaha.... Kendo:-))))))))))))))))))) co za ciekawe perspektywy;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 17.03.04, 22:27 hi,hi, no a co Itus?, tak sie przecie mowi, ze wiosna jestesmy bardziej pociagajacy w rzeczywistosci i w przenosni...:)))))))) budza sie w nas jakies inne instykta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witaj środo:-))))))) 24.03.04, 08:12 i znow srodek tygodnia. od jutra juz z gorki:) pozdrawiam slonecznie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 24.03.04, 19:19 mówicie z górki???? to chyba ja dzis dopiero na sam szczyt sie wrapywałam , bo tak mi ciężko było...;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 31.03.04, 19:20 kwiatuszków już dziś trochu nasadziłam, ale rozczarowałam się niektórymi , bo umyśliłam sobie ,że w tym roku mi zakwitną ,a one dopiero za rok będą:-( Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 31.03.04, 20:37 moje kwiatunie,te pierwsze wiosenne juz przekwitaja, tulipany duze listki maja, jak i hjacynty perlowe a inne dopiero wychodza z ziemi... paczki coeraz grubsze..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: witaj środo:-))))))) 07.04.04, 07:04 kendo napisała: > moje kwiatunie,te pierwsze wiosenne juz przekwitaja, > tulipany duze listki maja, > jak i hjacynty perlowe > a inne dopiero wychodza z ziemi... > paczki coeraz grubsze..:)) - opowiedz jak wyglądają dziś, pewnie już na dobre, wyszły z ciemnych podziemi, żeby ogrzać swe listki... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 07.04.04, 10:30 transoptor napisał: > kendo napisała: > > > moje kwiatunie,te pierwsze wiosenne juz przekwitaja, > > tulipany duze listki maja, *** juz sa paczki do rozkwitniecia **** > > jak i hjacynty perlowe **** i one maja paczki coraz wieksze **** > > a inne dopiero wychodza z ziemi...**** zonkile listki wieksze maja **** > > paczki coeraz grubsze..:)) **** bazie prawie przekwitly,bzy wnet listki rozwina **** > - opowiedz jak wyglądają dziś, pewnie już na dobre, wyszły z ciemnych podziemi, > > żeby ogrzać swe listki... odpowiedzialam miedy **** gwiazdkami **** Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 07.04.04, 18:16 bry witam :-))))) i lecę robić sernik:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 14.04.04, 11:01 witam wiosennie zyczac pieknego i owocnego dnia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witaj środo:-))))))) 14.04.04, 11:09 piekny jest:) sloneczny:) a owocny w co?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 14.04.04, 17:53 cieplutko i u mnie:-)))) słonko na niebie, kwiatuszków coraz więcej... po prostu super;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 14.04.04, 18:42 jtka napisała: > cieplutko i u mnie:-)))) słonko na niebie, kwiatuszków coraz więcej... po > prostu super;-) moje tulipanki zaczynaja kwitnac i niebieskie hiacynty.... ptaszyny koncert coraz glosniejszy odstawiaja hmmmmmmm..zaczyna byc cudownie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 14.04.04, 18:40 slo-onko napisała: > piekny jest:) sloneczny:) > a owocny w co?;-) owocny w rezultat pracusiowania Slo ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 21.04.04, 11:44 skandynawska piekna wiosna nareszcie wita Was cieplutko zyczac cudownego dnia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 21.04.04, 17:13 cieplutko u mnie:-)słoneczko plecy mi wygrzało podczas siania:-) przydało się na stare kości;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 21.04.04, 18:02 cos Ty Itus jakie stare kosci??? a co ja mam powiedziec o swoich kostusiach???? ja zawsze mowie,ze lubie sie plozyc na trawce ja zmijka na kamieniu w sloneczku sie grzac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witaj środo:-))))))) 21.04.04, 18:35 witam :) a w domkach to zimniej niz na zewnatrz.... cieplutkie wieczorowe pozdroovki :D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 21.04.04, 18:48 rono zamykamy system grzewczy, chatka grzeje sie od sloneczka przez szybki, ale poznym wieczorem podkercamy ciepelko minimalnie zeby rano bylo przyjemniej wstac. ten zbawienny chlodek w domkach bedziemy doceniac Ulalko w srodku lata;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 28.04.04, 15:31 w piekny dionek klaniam sie slicznie i zapraszam na kawcie z bita smietana i torcika za jagodami zalanym galaretka.... milego dnia Wszystkim.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 28.04.04, 18:16 ja , ja chcę;-)))) witam piknie:-) dzionek słoneczny , ale nadal zimny....a magnolia próbuje rozkwitnąć w ogrodzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witaj środo:-))))))) 28.04.04, 19:56 ano witaj :) i witajcie Wy :D milego wieczorka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 28.04.04, 20:27 czestujcie sie dziewczyny torcikiem bo bardzo pysznosciowyyyyyyyyyyyyyy;)) juz kawunia polewam ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ i psikam bita smietanka ******* prosze bardzo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 28.04.04, 21:59 oj Kendo.... takie pyszności na noc...;-))))) hihihihi.... znowu tu i tam za dużo przybędzie po tej śmietance;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 28.04.04, 22:25 hihi,dla Was wirtualne pychotki.. ,nizaszkodzi, ja sie w realu pychotka objadalam, ale raz w roku mozna "zgrzeszyc" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 05.05.04, 19:22 dopiero po dłuższej chwili uświadomiłam sobie , jaki dzis jest dzień tygodnia... chyba coraz gorzej ze mną;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 05.05.04, 19:25 ** Itus odpocznij zdziebko, bo widze,ze stresujesz okropnie.... skopalas juz ogrodeczek ??;)) milego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 05.05.04, 19:42 Kendo, część, tak ok. pół kawałka takiego jednego... ale weź i się nie stresuj jak cię atakują z każdej strony , a i tak się nie wyrabiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 19.05.04, 13:24 witam,witam.... ale dzis wieje straszecznie:((( milego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 19.05.04, 17:05 ano witojcie;-))) u mnie pochmurno , chłodno , słonko zaa chmurkami grubymi... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witaj środo:-))))))) 26.05.04, 08:57 czesc Ulalki, Jtki i inne :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 26.05.04, 10:14 hmmmmm.... inna sie klania ..:)) dzionek pochmurny sie zapowiada.... moze nie bedzie padac.... milego dnia Wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 26.05.04, 15:05 cześć wszystkim:-))) hihihihi... fajne te dzisiejsze powitania:-) a poza tym wszystkiego najlepszego dla wszystkich piszących tu mam:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 26.05.04, 18:59 kropilo podczas dnia zdziebko...a teraz leje ale na horyzoncie widac jasna smuzke zachodzacego slonca,moze jutro bedzie cieplej ???? milego wieczoru... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 02.06.04, 15:57 ojej,to juz popoludniu... witam Wszystkich cieplutko...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 02.06.04, 16:49 i ja witam:-) czy zauważyliście ,że już czerwiec mamy?????? ehhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: witaj środo:-))))))) 09.06.04, 11:29 jtka napisała: > i ja witam:-) czy zauważyliście ,że już czerwiec mamy?????? > ehhh.... ...ehe, zauważyliśmy ;) Dzień dobry w środku tygodnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 09.06.04, 11:33 **transik czerwiec chlodny niestety, nic nie przypomina zblizajacego sie lata... milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 09.06.04, 17:29 zimno , zimno i to strasznie:-( a na dodatek wietrznie... dopiero w południe troszku słońce przygrzało , ale to tylko w zacisznych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 09.06.04, 17:50 wraca wczesna wiosna, a kiedy bedzie lato??????? Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: witaj środo:-))))))) 09.06.04, 21:35 ..lato wiecznie w naszych sercach.. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 16.06.04, 05:55 środowo witam:-)))) mało co mnie w nocy nie zalało;-) dobrze ,że śpię wysoko;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witaj środo:-))))))) 16.06.04, 06:57 jtka napisała: > środowo witam:-)))) > mało co mnie w nocy nie zalało;-) dobrze ,że śpię wysoko;-))))))))) i ja tez witam i o zdroovko pytam :) a u mnie tyz pada ;) heh... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 16.06.04, 09:44 ....dziewczyny nie odplyncie jenooooooooo;)))))))))) sloneczko u nas ale wietrznie w dalaszym ciagu.... milego dzionka.. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 16.06.04, 18:00 u mnie głowę urywa... lepiej nie wychodzić z domu;-) i pod drzewami nie chodzić;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 23.06.04, 13:03 najlepiej zostac miedzy poduniami.... z pralinkami i dobra lektura;)) ** milego poludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: witaj środo:-))))))) 23.06.04, 13:07 ...niektórym to dobrze: poduchy, praliny, lektura, jak w raju... ...pozdrowień moc... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 23.06.04, 19:01 noo ... już środek tygodnia:-))))) albo mi system pada albo serwer gazety się zaciął, ledwo co się wcisnęłam tu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witaj środo:-))))))) 23.06.04, 20:27 kendo napisała: > najlepiej zostac miedzy poduniami.... > z pralinkami i dobra lektura;)) > > ** > milego poludnia. ni da siem... zreszta i tak niecierpie pralinek ;) wieczorowe witasy :D Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 30.06.04, 18:34 środa jak nic mija już powoli... jak zwykle deszczowa, żeby za dobrze nie było;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 14.07.04, 10:30 srodek tygodnia.... niech bedzie milym dniem dla Was.... ** pieknego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: witaj środo:-))))))) 14.07.04, 12:05 A środa jak zwykle w centrum.... Środocentryzm? Hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 14.07.04, 18:53 mam zakręcony tydzień... już dziś adam na pyszczek , a to dopiero środek... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 04.08.04, 11:03 witam w polowie tygodnia.... **Gini Nickt1 to "rodzaj meski" ** milego poranka.. Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: witaj środo:-))))))) 04.08.04, 11:08 ahaaaaa.... Ale wiesz, to nie pierwsza pomyłka dzisiaj. Wcześniej jeszcze, jakąś godzinę temu powitałam wtorek.... <wstydzi się> Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witaj środo:-))))))) 04.08.04, 11:21 wylizlo u mnie slonko nio to ide robic co do mnie nalezy :) dzis bendem mondra :D a Wy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: joo niii ;) 04.08.04, 15:04 **a jaki chcesz byc Nicktosiu1??? ** Gini, ja tez kiedys takie pomylki robilam wpisywalam w zlym dniu tygodnia a co tam,zwalmy to na pogode i juz.... ** Ulalus oj dziewcze! a kto to robi glupota?? madre dziewczynki robia madre rzeczy. ja juz swa "dniowke zrobilam":-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: joo niii ;) 11.08.04, 09:20 spacer mgla spowity, sloneczko na sile zza chmur sie wynurza malujac sznur perlowy z rosy uslanej na lace ptaszyny dzwiecznie spiewaja oczekujac goraca ** milego dzionka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: doberek :)))) 11.08.04, 12:30 slonka ci u nas dostatek :) nasza Malenka SLo pracuje dzielnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: doberek :)))) 11.08.04, 18:34 witam:-)ciężki dzień dziś był... marzę o odpoczynku, ale jeszcze muszę trochę poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: doberek :)))) 11.08.04, 21:39 tak,tak...Slo dzielnie pracuje nawet na urlopie.... swiecilo u nas cudownie.... dzionek tez pracowity ale spelniony do reszty..... Itunia juz pewnie spunka...zmeczone biedactwo. ** milego wieczoru i nocki.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witaj środo:-))))))) 18.08.04, 10:47 i witajcie Podusznicy :)))) milego dzionka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: witaj środo:-))))))) 25.08.04, 07:42 ...pogoda jesienna deszczowo i ciemno... ...życzę wszystkim zaspanym i zapracowanym miłego dnia bez stresów i trosk... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 25.08.04, 09:34 po nocnych opadach poranek ponury i chlodny.... lato juz za nami czekajmy na piekna ,pelna upojnych zapachow jesien.. ** milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: witaj środo:-))))))) 25.08.04, 16:24 nick000 napisał: > ...pogoda jesienna deszczowo i ciemno... > ...życzę wszystkim zaspanym i zapracowanym miłego dnia bez stresów i trosk... i u mnie popadywuje...skroce sobie dzis dzien pracy..wezme ksiazke do reki,wsune sie do lozeczka i odplyne w inny swiat.. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 25.08.04, 19:01 a u mnie rano zimno i padało, w południe w miarę ciepło i świeci słonko:-) miłego wieczoru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 01.09.04, 10:12 ..w deszczowy u mnie poranek zycze Wam sloneczka w serduchach niech dzionek bedzie piekny dla Was.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 01.09.04, 20:22 u mnie w sumie tez dzis było słonko:-) objadam się śliweczkami... już miejsca na nic innego nie ma;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witaj środo:-))))))) 01.09.04, 21:03 jakos dluuuugi byl to dzionek... choc pol przespalam ;) milego wieczorka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 01.09.04, 21:13 czesc,obzartuski i spiace krolewny.... sliweczek cos w tym roku malunio u mnie i jakos drzewko zaczelo usychac hmmmmmmmmm...ciekawa sprawa..... zawsze strasznie duzo,ze rozdawalam po rodzinie.... a takie pychotkowe.... Ulalus a co w nocka bedziesz robic,jak tyle pospalas???? ** milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 08.09.04, 16:01 chyba was dzis zamroziło, co???? taka cisza.... u mnie jesień na całego sie zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 08.09.04, 17:36 jtka napisała: > chyba was dzis zamroziło, co???? taka cisza.... > u mnie jesień na całego sie zrobiła Itus ,u nas jeszcze jest pieknie, tak przedjesiennie i prawie letnio.... ** milego popoludnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 15.09.04, 15:51 pada u mnie, przelotowo na szczęście, ale ciepło jest:-) a poza tym spaaać mi się chcee... jakos się nabiegałam dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 15.09.04, 18:27 jtka napisała: > pada u mnie, przelotowo na szczęście, ale ciepło jest:-) > a poza tym spaaać mi się chcee... jakos się nabiegałam dziś... podobnie mamy pogodowo.... spanie mnie rowniez mozy, psiun mnie wczesnie obudzil:-(((((((((((((((( ** milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 22.09.04, 16:57 pierwszy dzień jesieni... pochmurny, wietrzny, szary.... życzę dużo słonka w duszy, by rozpogadzała te szarości jesienne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 29.09.04, 18:24 latam dalej;-))))) chyba sobie samolot kupię;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 29.09.04, 18:47 jtka napisała: > latam dalej;-))))) > chyba sobie samolot kupię;-)))) to wtedy bede chciala z Toba razem polatac:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 06.10.04, 10:44 sloneczko zapowiada optymistycznie piekny dzionek zycze Wam udanego dnia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 06.10.04, 16:12 i u mnie dziś pięknie było,ale czuć deszcz w powietrzu...pewnie będzie padać w nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 20.10.04, 17:17 jestem padnięta po dzisiejszym dniu.... za dużo spraw tych do załatwienia i nie załatwionych wiszących nad głową...każdy tylko odpycha od siebie....ciekawo jak to jest w tej próżni.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 27.10.04, 19:39 środa minęła , to teraz tydzień z górki już leci;-) Odpowiedz Link Zgłoś
odin-2 Re: witaj środo:-))))))) 03.11.04, 08:41 autostrada dookoła mnie pędzą samochody i ja pędzę z nimi raz ja wyprzedzam ich raz oni mnie sznurek pędu za czym nie wiem ale tak pędzę że nie dostrzegam zjazdów a tak bardzo chciałbym zjechać na polną drogę Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 03.11.04, 20:11 Odinie... jak Ty pięknie nas witasz:-)))))) o duszę naszą dbasz:-) dzieki Ci za to:-) pozdrawiam środowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: witaj środo:-))))))) 09.11.04, 23:51 Na dziendobry kawal... Skoki spadochronowe w jednostce wojskowej. Porucznik mówi do szeregowego Fąfary: - Szeregowy Fąfara to jest spadochron. Kiedy wyskoczycie z samolotu to pociągnijcie za tą linkę, wtedy otworzy się spadochron. Jeśli spadochron się nie otworzy to pociągnijcie za drugą linkę. Jeśli to nie podziała to pociągnijcie za trzeci linkę. A jeśli to nie podziała to macie w kieszeni instrukcję obsługi. Fąafara wyskoczył z samolotu i chce otworzyć spadochron. Pociąga za pierwszą linkę i nic, pociąga za drugą linkę i nic, pociąga za trzecią linkę i nic. Wyjmuje instrukcję obsługi i czyta: - Ojcze nasz któryś jest w niebie... Milego dzionka..Mala Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 10.11.04, 19:52 jestem ja , jestem:-)))) zakręcony dzień był dziś,a na dodatek rozmyślania po książce jakieś takie przygniatające... teraz czyszczę wszystcko co się da, żeby jutro mieć trochę wolnego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 17.11.04, 20:54 a ja ledwo zyje po dzisiejszym dniu...i spac mi się chce....<ziiieeewww> :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 17.11.04, 20:58 a na dodatek to nałożyłam dziś koszulkę na lewą stronę !!!! i jakby tego było mało to tył na przód:DDDDDDDD zakręcony dzień;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 24.11.04, 20:14 ukłony wieczorno-środowe:-))))) jak ten dzień szybko minął;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 01.12.04, 11:41 na razie nie pada, mgliscie i chlodno.... ** milej spokojnej srody. Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: witaj środo:-))))))) 01.12.04, 16:48 Chlodno,ale slonecznie...kawka goraca,pachnaca..ach...Mala Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 01.12.04, 19:35 leje deszczydlo:((((((((((((((( czarno za oknem:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 01.12.04, 19:41 uff...dopiero co do domu wróciłam:-) a u mnie pogoda całkiem znośna , bierze mrozek na noc, ale już nie ma bajkowych krajobrazow Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 22.12.04, 21:10 dziś padam na mordkę...zasypiam chodząc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 29.12.04, 15:39 już środa.... jak ten czas leci.... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 29.12.04, 19:33 ostatnia siroda w starym roku;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 29.12.04, 19:42 czyli to ostatnia stara środa???;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 29.12.04, 20:13 jtka napisała: > czyli to ostatnia stara środa???;-))))) dolkadnie ituniu, nastepna bedzie juz w Nowym Roczku 2005.... ale czas szybko mi ucieka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 05.01.05, 10:09 gdyby nie styczniowa kartka w kalendarzu, uwierzylabym,ze dzis pierwszy dzien wiosny;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witaj środo:-))))))) 05.01.05, 18:09 a u mnie głowę urywa... lepiej z domu nie wychodzić;-) a poza tym boli mnie skrzydełko!!!! MASAŻYSTY potrzebuję!!!!;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: witaj środo:-))))))) 05.01.05, 20:37 jtka napisała: > a u mnie głowę urywa... lepiej z domu nie wychodzić;-) > a poza tym boli mnie skrzydełko!!!! MASAŻYSTY potrzebuję!!!!;-))))))))))) bidna itunia:((((((((((((( moze sie jakis pojawi....nadstaw szybciudko skrzydelko pod masowanie;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś