gresc 24.10.06, 19:30 Szukam partnerki do nauki tańca w Poznaniu (owarzyski, tango, salsa). Moje dane 31 lat, wzrost 180. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostra-milosierdzia Re: partnerka na kurs tańca 01.11.06, 23:52 witam, a gdzie odbywa się kurs i w jakich godzinach? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gresc Re: partnerka na kurs tańca 02.11.06, 13:06 W poznaniu termin jeszcze do uzgodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bia111 Re: partnerka na kurs tańca 05.11.06, 10:40 Hej!!Ja z przyjemnością się wybiorę. Zawsze chciałam iść na kurs tańca towarzyskiego, ale kłopoty ze znalezieniem tancerza! Tak, więc świetnie się składa! Z tego co się orientuję to są zajęcia np.salsy w muchos lub piano bar, chyba, że chcesz coś bardziej kompleksowego ( wiecej tańców)- dla mnie ok!Jesli masz coś na oku i jest jeszcze ta propozycja aktualna- daj znać! Co do szczegółów to mam 165cm wzrostu, 27 lat. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gresc Re: partnerka na kurs tańca 06.11.06, 16:22 Witam Odpowiedź wysłałem Ci na adres bia11@gazeta.pl. Napisz czy to jest poprawny adres e-mail, mój jest taki gresc@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś