kingapaulina 26.10.06, 13:32 że wygrałam książkę na onecie "Wata cukrowa i inne przyjemności" czy jakoś tak. Nawet nie ja wysłałam zgłoszenie, tylko siostra (dla mnie i dla siebie), ale wygrałam tylko ja i siostrę teraz skręca:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 13:35 :-D))) jest li to wiadomość optymistyczna czy wprost przeciwnie...? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 13:38 zajebiście!!!!!!!!!! na allegro są nawet maszyny do robienia takiej waty;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 13:46 a w spożywczaku mozna se kupić watę w pudełku za 0,90groszy:))) Ale wiesz co mnieciu, jest to jakaś myśl, mogłabym rozkręcić watowy interes:D Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 13:44 Dla mnie optymistyczna, bo ostatnio to jedyna dobra rzecz, jaka mnie spotkała. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 13:45 ej kinia ty sie tak nie dołuj a przepraszam a to forum i my to co kij na watę czy jak?! Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 13:49 A skąd, oprócz tej waty jesteście jedną z nielicznych rzeczy (jeśli mogę tak napisać), które szczerze lubię:)ew. jak już zabiorę się za masową produkcję waty, będę ją wam sprzedawać po promocyjnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 14:39 kinga , nie bądź skąpiradło daaaj siostrze poczyyytaaać Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 14:43 ale czy jej wystarczy na te waciki??? powiedz siostrze,ze ty sie zajmiesz teorią a ona praktyką... co będziesz w mróz po mieście latać... :-} Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 14:55 Książkę przeczytamy we dwie: ja strony parzyste, ona nieparzyste, a później kartki powyrywamy, pozgniatamy i będziemy mieć dwa w jednym: waciki, ktore zdzierając naskórek, dają efekt pylyngu:D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 15:05 waciki pylyngowe? pyszota! Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 15:10 Czyli co w końcu powstało z tego projektu? Różowa wata cukrowa obsypana złuszczonymn naskórkiem? Mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 15:12 Co, różowa??? Taki kolur to ino pedały noszom, tfu. Moja wata jest jedyną słuszną watą w kolorach patriotycznych Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 15:15 Pedały to kolorowe skarpetki noszom. Tak w telewizorze mówili. Powazni ludzie to mówili, przez naród wybrani. Nic nie było o kolorze różowym! Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 15:24 "Ona jest pedałem, właśnie się dowiedziałem, że duszą i ciałem - ona jest pedałem" lalalala Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina chciałam się pochwalić 26.10.06, 15:10 Zazdrościsz Drzejms, co?:)prześlę ci parę na pocztę, nie będę skapiradłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 15:27 wszyscy jesteśmy pedałami a najbardziej ja :-[ zara. czy można być bardziej lub mniej pedałem? ach ta semantyka automat do waty, to zawszeć chciałem posiaść- lubię ryzyko! Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: chciałam się pochwalić 26.10.06, 16:16 Dżejms, wychodzi z tego, że jesteś bi. Bo i automat, i wata Odpowiedz Link Zgłoś