desmocezetici 30.10.06, 15:12 Polecacie jaks szkole u nas w miescie...kogos kto nauczy jezdzic i zdac egzama. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evik3 Re: szkoła we Wrocławiu 30.10.06, 15:19 Polecam szkołe Gawlika Przesympatyczni instruktorzy, dobrze przygotowują do egzaminu. Trase egzaminacyjną miełam w jedym paluszku. Sprzęt mają ten sam co na egzaminie. Dobrze przygotowują też do pytań s obsługi i budowy motocykla. Ogólnie są bardzo pomocni np przy planowaniu godzin jazdy itp. Jak dlav mnie rewelacja www.gawlik.wroclaw.pl/ to link do nich Odpowiedz Link Zgłoś
desmocezetici Re: szkoła we Wrocławiu 30.10.06, 15:26 czy uczyl sie jazdy ktos w szkole na dominikanskim?...ze wzgledu ze blisko domu fajnie jakby ta szkola byla dobra Odpowiedz Link Zgłoś
evik3 Re: szkoła we Wrocławiu 30.10.06, 15:34 owszem fajnie jest mieć szkołe jazdy koło domu. Ale tak na prawde jeździć po mieście nauczysz się później. Natomiast muszisz umieć zdać jazde na trasie egzaminacyjnej. Możesz wybrać oczywiście inną szkołe niż polecałam ale proponowałabym jednak taką która jest blisko ośrodka egzaminacyjnego. Trasa egzaminu nie jest prosta i moim zdaniem np 2-krotne jej przejechanie jest niewystarczające. A z placu dominikańskiego masz daleko więc nie bedziecie tam jeździć na każdych zajęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
desmocezetici Re: szkoła we Wrocławiu 30.10.06, 15:38 dobrze mowisz..moja umiejetnosc jazdy w sumie jest zerowa, dlatego potrzebuje instruktora ktory powaznie nauczy jazdy a nie bedzie sie chichrał Odpowiedz Link Zgłoś
evik3 Re: szkoła we Wrocławiu 30.10.06, 15:40 moja też taka była. Jeździć nauczyłam się na trasie egzaminacyjnej a doskonale umiejętności już sama Odpowiedz Link Zgłoś
a_virago535 Re: szkoła we Wrocławiu 31.10.06, 09:42 Ja tam miałam kurs - w końcu zdałam (za 3. razem). Zaleta jest taka, że moto jest takie jak jedno z egzaminacyjnych - z tego co wiem, w WORDZIE są dwa. Ale jazdy polegają na kręceniu się po boisku, są dwie jazdy na mieście, ale generalnie mam wrażenie, że prawko zawdzięczam raczej sobie a nie kursowi. Jest wprawdzie miło i sympatycznie, ale to chyba wszystkie zalety Odpowiedz Link Zgłoś