zlota-puma 04.11.06, 08:57 W Wawie śnieżyca jak się patrzy. Nic z tego nie rozumiem, jeszcze butów letnich nie zdążyłam schować na pawlacz ! Czuję sie oszukana :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazia Re: Lepimy bałwana ! 04.11.06, 09:03 Ja sie autentycznie szykuje dzis na balwana z mlodym. No, moze na malutkiego balwanka :) Jak zobaczylam wczoraj, jak sie dziecko cieszy ze sniegu, to postanowilam, ze musze mu pokazac balwana:) Aha, wczoraj bylam w adidasach na spacerze, bo zimowe buty ciagle na strychu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Lepimy bałwana ! 04.11.06, 09:12 No to ja cos czulam bo od dwoch dni chodze z a'la zimowych :). Czas zmienic gumy w samochodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Lepimy bałwana ! 04.11.06, 09:15 Wlasnie sciagam chlopa z lozka, zeby zdazyl w moim aucie wymienic opony, zanim wyjedzie. U mnie beda obowiazywaly zapewne do kwietnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Lepimy bałwana ! 04.11.06, 09:24 Moje dziecko też się ucieszyło na widok śniegu i chciał od razu wyjść na...rower. Chłop jedzie zaraz na Białołękę w jakimś bliżej nieokreślonym celu (Ciotka, wiesz coś o tym?), a potem, jak mu się uda wrócić, to do jakiegoś warsztatu będzie trzeba furą zajechać coby gumki zmienili. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Lepimy bałwana ! 04.11.06, 09:27 Moj stoi pod balkonem z nosem w szybie "nieg, nieg!" Tez przezywa te opady ;P. Nadia, z Twoim sie nie umawialam :). A on moze do kogos w tym duzym zakladzie, jaki tu mamy nieopodal? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Lepimy bałwana ! 04.11.06, 09:34 Ciotka, twierdzi, że jakiś komputer jedzie podłączyć. Ale cholera go wie, bo szykuje się conajmniej jak na bal maturalny Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Lepimy bałwana ! 04.11.06, 09:40 Oł dżizas, to moze niech wstapi do mnie na kawe :). Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Lepimy bałwana ! 04.11.06, 09:45 Ciotka, może lepiej nie:) Nawet czapkę założył. Perfumami się spryskał:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Lepimy bałwana ! 04.11.06, 10:15 No, no... :) Tylko niech nie jedzie za szybko, bo ja jeszcze taka poranna jestem ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
jezelina Re: Lepimy bałwana ! 04.11.06, 19:13 i tym białym g****m sypać pewnie będzie do kwietnia...;/ fuck Odpowiedz Link Zgłoś