xemxija 05.11.06, 18:17 Nawet na te tancy tak czekam i nie czekam...jak Liszowskiej nie ma, to ja nie wiem...eee... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemxija Re: Nuuudy, panie 05.11.06, 20:47 No ale znowuz paczac na te tancy To cza-cza jako taka w wykonaniu Rusin i partnera (w mych oczach laika) nie byla wstrzasajaca, ALE ALE jakims sposobem byla NIEPOKOJACA, ze sie tak wyraze reszta jak na razie jakas MGLA Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Tancy 05.11.06, 21:26 Niech zgadnę- odpadł Mister Szakal, czyli Lucas Peter i mamy finał: drewniany Mroczek kontra faworyzowana Rusin? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Tancy 05.11.06, 21:40 Kiedy dziś rano otworzyłam oczy, czułam, że wydarzy się coś dobrego, coś podnoszącego na duchu, coś równoważącego przepaskudną pogodę- i stało się!!! Drewnialdo Mroczek paszoł won! Dziękuję przeszanownemu żyri i dziękuję ludziom, którzy wreszcie odzyskali wzrok i nie głosowali na tego Chochoła z kijem od szczotki w tyłku, yeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Tancy 05.11.06, 21:58 dzisiaj oprocz kija mial jeszcze beben piwny z przodu i ruda peruge:)))))))))) ucieszylyby sie Twoje oczy, bo mial tez rumience wymalowane na policzkach:)) aha, i trampki, i trampki mial:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Tancy 05.11.06, 22:46 Chochoł z rumieńcami? Och, dlaczegóż nie oglądałam??!! Nic to, na pewno mi to wynagrodzi jutro w MJM:D Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: Nuuudy, panie 06.11.06, 07:49 A w tym tangu to Rusin wygladała jak kuzynka z Janówki na weselu. Co ona na sobie miała? To jakas garsona? Coś okropnego. Duży jakiś ten jej tyłek i te nogi takie jak dla mnie jakieś "prosięce". W poprzednim programie ten jej złoty blask tez mi sie nie podobał :((( Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Nuuudy, panie 06.11.06, 08:20 Kinia fajna była:))) Coś mi mówi, że przez ciebie, Jolka, babska zazdrość przemawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Nuuudy, panie 06.11.06, 09:18 mnie tam się też Kinia podobała. W każdym razie na pewno lepsza od Lucasa na drewnianych szczudłach. Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: Nuuudy, panie 06.11.06, 09:51 O nie! żadna zazdrość, moze jestem jakaś uprzedzona do niej, sama nie wiem. Wczoraj jak dla mnie wyglądała nieładnie, z resztą nie tylko ona. Herbuś w tej tandetnej cyrkowej kiecce też była jakas taka dziwaczna i jeszcze z tym pajacem na gumce. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nuuudy, panie 06.11.06, 10:39 podobno tydzień temu grało tam dziewcze na harmonijce?? prawda to? to moja koleżanka zza ściany! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Nuuudy, panie 06.11.06, 12:52 w czasie reklam w helikoptzrze w ogniu luknełam na tvn no i Kinia we finale , brrr... a mówiłam ? a mówiłam ? w tej jej czaczy to wiecej było czołgania sie po parkiecie niz czaczy no ale to kij warte bo Kinia MUSI byc w finale i kropka FINAŁU NIE OGLĄDAM Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Nuuudy, panie 06.11.06, 14:40 mnie sie tez kina nie podoba. nigdy, chocby sie ubrala w najelegantsza odziez. nie pasi mi jej rybia uroda. przesłodka. cukiereczek. landrynunka. cukrzycy mozna dostac;) Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: Nuuudy, panie 06.11.06, 15:14 Sama bym tego lepiej nie nazwała "rybia uroda" :)) Odpowiedz Link Zgłoś