Dodaj do ulubionych

DLA DWÓCH MIŁYCH I UROCZYCH DZIEWCZYN -część 2-ga

IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 23:11
tylko dla Nich Dwóch i żadnej innej :)))

Obie są bardzo miłe i czułe tylko, albo tym jeszcze nie wiedzą, albo tylko
czasami o tym zapominają - JUŻ WIEDZĄ - TYLKO JAK IM TO WYPERSWADOWAŁEM, TO
CORAZ RZADZIEJ TUTAJ ZAGLĄDAJĄ !!!

Nieprawdaż moje miłe, przeurocze dwie Panie.

OBCYM WSTĘP WZBRONIONY ! - TYLKO TERAZ MÓWIĘ POWAŻNIE, ŻEBY NIE BYŁO TAK, JAK
NA POPRZEDNIEJ CZĘŚCI TEGO WĄTKA !!!

Obserwuj wątek
    • Gość: ach Re: DLA DWÓCH MIŁYCH I UROCZYCH DZIEWCZYN -część 2-ga IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.11.01, 23:18
      oki, ja tylko w kwestii formalnej:)
      czesc dwaga?????
      • Gość: och Re: DLA DWÓCH MIŁYCH I UROCZYCH DZIEWCZYN -część 2-ga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:29
        ach, och...
        tak mi sie tylko wzdechnelo.....
        • Gość: aCh Re: DLA DWÓCH MIŁYCH I UROCZYCH DZIEWCZYN -część 2-ga IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 00:36
          olga sobie jaja robi?
          orzeciez to watek prywatny
          hehehehe
          • Gość: och Re: DLA DWÓCH MIŁYCH I UROCZYCH DZIEWCZYN -część 2-ga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 05:31
            och, a kto to jest olga?
            ach, nie wiedzialam ze to watek prywatny
            och, co za to grozi ze sie narazam
            ach, zaraz sie wyniose
            A co tam, znowu Mana wkurze, on tez z Wawy, ale i tak mnie nie zlapie...
            • Gość: AcH Re: DLA DWÓCH MIŁYCH I UROCZYCH DZIEWCZYN -część 2-ga IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 08:26
              robta co chceta och, tu istnieje wolnosc wypowiedzi na dowolnie zadany temat
              na zartach sie znasz? nieeee, wolisz cos wyzszych lotow, ot co
              to rzeczywiscie nie w tym watku
              :)
              • czarna_wdowka Re: DLA DWÓCH MIŁYCH I UROCZYCH DZIEWCZYN -część 2-ga 13.11.01, 09:00
                ach koleś, uważaj żeby Cię intelekt, nie zeżarł
                • Gość: ach Re: DLA DWÓCH MIŁYCH I UROCZYCH DZIEWCZYN -część 2-ga IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 15:30
                  ty tam, wdowo czarna, zadnym kolesiem nie jestem
                  a po drugie doceniam , iz w mych wypowiedziach ach bynajmniej nie naladowanych
                  intelekualnie ktos sie czegos madrego doszukal
                  aa moze ty sobie kpisz?
                  ach i co ja poczne?

skad to zdenerwowanie, nie rozumiem.
    • Gość: niunia Re:do Mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 13.11.01, 07:43
      masz jakieś nowe propozycje, w związku z odnową wątkową
      • onlyania Re:do Mena 13.11.01, 10:00
        odnowe waglikowa proponuje.....
        • czarna_wdowka Re:do Mena 13.11.01, 16:23
          cos mena nie widac, moze faktycznie jakas zaraza, go porwala
          • Gość: Men Re:do czarnej wdowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 23:36
            Opisać tę "zarazę" ?:)))
        • Gość: Men Re:do Onlyani IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 23:34
          onlyania napisał(a):

> odnowe waglikowa proponuje.....

A może odnowę "blondwłosową" ?:))
          A Ty "TylkoAniu" nie czaruj, tylko mów, jak na spowiedzi: byłaś w tym salonie,
          czy nie; są w końcu blond czy nie ?)))

pozdrawiam

• Gość: Men Re:do Niuni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 22:13
        Pewnie, że mam, ale dopiero jak mi naprawia to cholerne łącze ..:))

Na wszelki wypadek dobranoc
        • Gość: niunia Re:do Mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 05:58
          coś się mijamy ostatnio, ale i tak nadal chcę się z Tobą i Karinką koleżankowac
          • Gość: Men Re:do Mena IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 10:30
            Dzień dobry,
            Ty to Niunia, czy nie Niunia ?:)
            Coś dziwnie Niunia jest spokojna - czyżby cisza przed burzą (miłą ?) :)))
    • Gość: Men Re: DLA DWÓCH MIŁYCH I UROCZYCH DZIEWCZYN -część 2-ga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 22:09
      No tak, jak myślałem, znowu ich nie ma ..:(((

A Mena dopadła zaraza, która nazywa się "13-ty", a nie wąglik - nawet teraz
      musze sie męczyć z tym ślimakiem, tfu chciałem powiedziec modemem.

Dobranoc i spadam, i tak sie juz cyba nie doczekam :)))

• Gość: Men Poprawka: JEDNA dzisiaj się zjawiła, ale tylko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 23:49
        na chwilę i zaraz bezpowrotnie zniknęła :(((
        • karina_17 Re: Poprawka: JEDNA dzisiaj się zjawiła, ale tylko 14.11.01, 10:38
          Znów się ktoś wpakował. Coz tymi nowymi propozycjami? Nowy wątek , nowe
          oczekiwania.

pozdrawiam, karina
          • Gość: M.., Re: Poprawka: JEDNA dzisiaj się zjawiła, ale tylko IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 18:57
            karina_17 napisał(a):

> Znów się ktoś wpakował. Coz tymi nowymi propozycjami? Nowy wątek , nowe
            > oczekiwania.
            >
            > pozdrawiam, karina

Są, a pewnie, że są i to "strasznie" ciekawe i miłe :))

Ale o tym później.

• Gość: Men No tak, Druga tez sie pojawiła, ale za to Pierwsza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 18:55
      zniknęła. Mam ja utrapienie z nimi dwoma.
      Czy te kobitki nie mogą usiedzieć razem w jednym miejscu (wątku) na p..,
      cholera ! :)))

Zamyślony M>
      • karina_17 Re: No tak, Druga tez sie pojawiła, ale za to Pierwsza 14.11.01, 19:07
        Przykro mi Słońce, ale nie. Tylko się nie irytuj. To i tak nic nie da, lepiej
        sie przyzwyczaić.

Całusy, karina
        • Gość: Men Re: No tak, Druga tez sie pojawiła, ale za to Pierwsza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 19:14
          karina_17 napisał(a):

> Przykro mi Słońce, ale nie. Tylko się nie irytuj. To i tak nic nie da, lepiej
          > sie przyzwyczaić.
          >
          > Całusy, karina

Nie, ale że nie bedzie obydwóch Pań ? - a przeczytałaś Aniołku mo drugi wpis z
          godz. 18.57 ?:))

M>

• Gość: M.., Re: No tak, Druga tez sie pojawiła, ale za to Pierwsza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 19:52
          karina_17 napisał(a):

> sie przyzwyczaić.
          >
          > Całusy, karina

A poza tym, pamiętasz, jestem strasznie uparty (nietylko do flamenco)

• Gość: M.., Re: Karinka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 21:31
          karina_17 napisał(a):

> sie przyzwyczaić.
          >
          > Całusy, karina

Słoneczko, do czego mam sie przyzwyczaić: że nie bedzie dwóch na raz.., na tym
          wątku :))

(żartowałem)

• Gość: niunia Re: BIG BROTHER IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 19:38
        ja obserwuje
        • Gość: Men Re: BIG BROTHER IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 19:40
          Gość portalu: niunia napisał(a):

> ja obserwuje

Ty SB czy UOP ?????

• Gość: niunia Re: BIG BROTHER IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 19:44
            KGB,ale witaj moje menisko, i jakie to pozycje z okazji odwatlenia
            • Gość: Men Re: BIG BROTHER IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 19:47

> KGB,ale witaj moje menisko, i jakie to pozycje z okazji odwatlenia

To chodziło o propozycje, a nie pozycje - tak, czy nie ?
              oj, bo mi chodzi po głowie jedna fraszka ...

• Gość: niunia Re: BIG BROTHER IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 19:51
                melduje, ze jako pierwsza zawatkowalam die na swiezo otwartym forum "narty", no
                to lec z ta fraszka
                • Gość: Men Re: BIG BROTHER IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 19:57

> melduje, ze jako pierwsza zawatkowalam die na swiezo otwartym forum "narty", no
                  >
                  > to lec z ta fraszka

wstydzę się, a poza tym już zapomniałem

• Gość: niunia Re: BIG BROTHER IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 19:58
                    bardzo nieobyczajna byla?
                    • Gość: niunia Re: BIG BROTHER IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 20:10
                      gdzies Ty polazl przypomiac sobie, ta oblesna fraszke
                      • Gość: Men Re: BIG BROTHER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:28
                        JUz , w orde, jestem - znowu musiałem sie przesiąść na tego slimaka , tfu, na
                        modem TPSA.
                        Dzisiaj nawrzucałem operatorowi (od stałego łącza) - tez tpsa od baranów -
                        łacze działało pół dnia - to ile mam im nawrzucać na miesiąc z góry ???

Strasznie sprośna, mydełko fa to przy tym pryszcz (żart) :)))
                        • Gość: Men Re: O w morde IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 20:31
                          Popatrz Niunia, ale mnie sie barany boja - ledwo pomyślałem, ajuz łacze działa .

A Ty gdzieś teraz "polazła" ? - znowu na łowy
                        • Gość: niunia Re: BIG SISTER IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 20:33
                          ja lece przez netie i nie narzekam, ale przed snem zdolasz wykrztusic te
                          fraszke, to moze przyjade do Ciebie i pomoge Ci skonfigurowac, to polaczenie
                          • Gość: Men Re: BIG SISTER IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 20:36
                            No przecież juz działa - barany mnie sie przestraszyły - za to teraz fruwa tak,
                            że Twoja netia siada przy tym ..:)
                            O jaką fraszkę chodziło ?
                            Co pentium 1/ poszło spać juz :))
                            • Gość: niunia Re: BIG SISTER IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 20:39
                              ale obiecalo mi pokazac swoj uklad scalony
                              • Gość: Men Re: BIG SISTER IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 20:42
                                Ale juz zaprogramowany, czy jeszcze pusty - ma zainstalowany jakiś program ?
                                • Gość: niunia Re: BIG SISTER IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 20:44
                                  jak to u mlodego z podkarpackiego: chuc, jego programem
                                  • Gość: Men Re: BIG SISTER IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 20:46
                                    Kurcze, a co pwiesz na temat młodych (tzn. chodzi mi o One) z gór
                                    • Gość: niunia Re: BIG SISTER IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 20:48
                                      pamietasz, jak kiedys Karinka mi powiedziala, zes inteligent
                                      • Gość: Men Re: BIG SISTER IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 20:51
                                        Niunia: to było pytanie retoryczne, a Ty odrazu po nazwiskach - chcesz, żebym
                                        znowu dostał op....

A poza tym juz pisałem, że wiem o tym od dawna (że jestem cholernie inteligenty
                                        i oczywiście sliczny).
                                        dawaj dalej .., proszę , uuuuuuu
                                        • Gość: niunia Re: BIG SISTER IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 20:54
                                          to w zwiazku z takim naszym goralkowatym dowcipem, troszke nieobyczajnym, ale
                                          duzo mowi o mlodych goralkach i inteligentach
                                          • Gość: Men Re: BIG SISTER IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 20:56
                                            Nic nie rozumiem, jam nie goral.

Czyja to zasługa, że pentium wyzionął ducha - chyba jakiś Wirus wkradł sie do
                                            programu ???:)))))))0
                                            • Gość: niunia Re: BIG SISTER IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 20:58
                                              narazie spadam, bo mam klienta, pa
    • Gość: Men Re: Nie to nie ... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.01, 21:17
      Wracam prowadzic szkolenie mojego działu handlowego ..:))
      • karina_17 Re: Nie to nie ... 14.11.01, 23:10
        Tak dla niezorientowanych - Nowy Sącz to nie góry ( prawie),a ze mnie taka samo
        góralka jak i warszawianka.

całusy dla wszystkich, karina
      • Gość: niunia Re: Nie to nie ...do Mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 19:03
        znowu, Cie TPSA wywaliła
        • karina_17 Re: Nie to nie ...do Mena 15.11.01, 19:31
          Może nie płaci rachunków? Co M..

karina
          • Gość: niunia Re: Nie to nie ...do Mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:11
            nie stać, go na rachunki, a chce się kolegować z uczciwymi dziewczynami
            • Gość: Men Re: Nie to nie ...do Mena IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:14
              Bo zmienię adresik i udam kogoś innego (kogo ?) i co to będzie ?

A Ty lubisz płacic rachunki ?
              • Gość: niunia Re: Nie to nie ...do Mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:22
                coś mi tam przelewają, ale za bardzo w to nie wnikam
                • Gość: Men Re: Nie to nie ...do Mena IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:30
                  Tamten adres mój, tylko tak nie lubię "po nazwisku".

Chyba cosik Ci sie pokręciło - ja mówiłem o wydawaniu pieniążków na bzdurne
                  rachunki, a nie zbieraniu i chowaniu do kieszonki - to drugie bardzo, bardzo
                  lubie ...
                  • Gość: niunia Re: Nie to nie ...do Mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:32
                    Ty wawiak wielkopolski, czy szkocki bez lodu
                    • Gość: Men Re: Niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:36

> Ty wawiak wielkopolski, czy szkocki bez lodu

Niunia coś Cie ugryzło - bo ja znowu nic nie łapię

• Gość: niunia Re: Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 22:41
                        no, że tak kisisz pieniążki, zamiast wydawać na uczciwe dziewczynki
                        • Gość: Men Re: Niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 22:54

> no, że tak kisisz pieniążki, zamiast wydawać na uczciwe dziewczynki

Na uczciwe dziewczynki, które są śliczne jak malinki ? - uwielbiam, mniam, mniam
                          Malinki

• Gość: M.., Re: o w morde ..:))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 19:55
      Moje obie Panie, które bardzo lubię, naraz na moim wątku - jestem pijany ze
      szczęścia ....
    • Gość: M.., Re: Spokojnie, to tylko awaria, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 19:58
      której juz dawno nie ma (do "zgryźliwej Niuni").
      Ale za to teraz to muszę zamykać okno, bo moje liściki wręcz chca fruwać, a nie
      iśc grzecznie po kabelku ..,

hi, hi - i mogę sobie zmieniać moje adresiki, które widać ..
      • karina_17 Re: Spokojnie, to tylko awaria, 15.11.01, 22:58
        hihihi -pijany ze szczęści. No pięknie - cóż za meskie skojarzenie.

• karina_17 Re: Spokojnie, to tylko awaria, 15.11.01, 22:59
        Źartowałam, mam dość tych obleśnych stworzonek i musze komuś podokuczać.

Dobranoc, karina
        • Gość: niunia Re:do Karinki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:03
          chyba trzeba będzie wymienić mena, za bardzo awaryjny
          • karina_17 Re:do Karinki 15.11.01, 23:05
            trzeba o tym pomyśleć...
            na kogo moznaby było wymienić?
          • Gość: Men Re:do Karinki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:06

> chyba trzeba będzie wymienić mena, za bardzo awaryjny

Spoko Niunia, Men odbierał instrukcje z poczty private :)))))

• Gość: Men Re:to powyżej było do Niuni IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:07
        • Gość: M.., Re: Karinka , uff IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:05
          karina_17 napisał(a):

> Źartowałam, mam dość tych obleśnych stworzonek i musze komuś podokuczać.
          >
          > Dobranoc, karina

Uff, a już sie na chwileczkę przeraziłem.

Dobrej Nocki

• karina_17 Re: Karinka , uff 15.11.01, 23:07
            na razie tylko na chwileczkę.....

pa pa, karina
            • Gość: M.., Re: Cholera jasna !!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:14
              Znowu uciekła, mam ja sie z tym moim Utrapieniem słodkim !!!!!!
              • Gość: niunia Re: Cholera jasna !!!!!!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:16
                poszła się rozglądać za bardziej bezawaryjnym modelem
                • Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.11.01, 23:37

> poszła się rozglądać za bardziej bezawaryjnym modelem

Jak bede sie niedługo wybierał do Opola to przypomnij mi, żebym Ci przylał w d..,
                  pasem, pasem, nie rączką !!!!!1

• Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:40
                    znowu sadysto tylko obiecujesz, a ja potem jak durna w skórach na Krakowskiej
                    na Cibie czekam
    • Gość: niunia Re:KARINKA UWAŻAJ IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 23:54
      jak doniosły służby specjalne, MEN to domniemany Ciul z Pruszkowa, uwodzi
      małoletnie oraz wykorzystuje je moralnie i materialnie
      • Gość: Men Reniunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 00:05

> jak doniosły służby specjalne, MEN to domniemany Ciul z Pruszkowa, uwodzi
        > małoletnie oraz wykorzystuje je moralnie i materialnie

I Tobie odp......?
        • Gość: niunia Re: Reniunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.11.01, 00:13
          trudno, musisz poddać się lustracji, jeżeli dalej mamy się kolegować
          • Gość: Men Re: Reniunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 00:14
            zOSTAŁA JUZ TYLKO JEDNA UROCZA, PRZEMIŁA

• Gość: niunia Re:WRACAJ MENIE IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.11.01, 00:56
      taki teraz fajny jestes: podniecony i rozochocony
      • Gość: Men Re:WRACAJ MENIE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 00:58

> taki teraz fajny jestes: podniecony i rozochocony

ble, ble, ble, ble .....
        • Gość: niunia Re:WRACAJ MENIE IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.11.01, 01:01
          przeszedles pierwsza probe ognia, jeszcze dwie i bede Twoja
          • Gość: Men Re: to dla mnie małe piwo przed sniadaniem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:04
            Pamiętasz moje wcześniejsze nicki na tym forum ?????

p.s.: tylko nie strasz, bo uciekne :))

A W OGÓLE ZBRUKAŁYŚCIE TAKI ŁADNY WĄTEK ?????
            • Gość: niunia Re: to dla mnie małe piwo przed sniadaniem IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.11.01, 01:10
              zrobisz nowy, lubisz to, a od jutra pij dwa duże piwa przed sniadaniem,
              • Gość: Men Re: to dla mnie małe piwo przed sniadaniem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:12
                nowy to była pestka, jednak nie pamietasz, a jeszcze 2 godziny temu miałem Cie
                za bystra dziewczynke :)))

Ach ta solidarność jajników ......
                • Gość: niunia Re: to dla mnie małe piwo przed sniadaniem IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.11.01, 01:14
                  trudno menie, live is brutal, smutno mi, że ten nowy wątek nie będzie już dla
                  mnie
                  • Gość: MEN Re: NA TWOJE WŁASNE ZYCZENIE ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:18
                    • Gość: niunia Re: NA TWOJE WŁASNE ZYCZENIE ! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.11.01, 01:20
                      ale otwórz już część 3-cią, bo mi za wolno wchodzisz
                      • Gość: Men Re: NA TWOJE WŁASNE ZYCZENIE ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:22
                        Spoko, rano zmienie nick i adresik
                        • Gość: niunia Re: NA TWOJE WŁASNE ZYCZENIE ! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.11.01, 01:26
                          ja tez i IP podmienie
                          • Gość: Men Re: NA TWOJE WŁASNE ZYCZENIE ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:30

> ja tez i IP podmienie

No to co ? wymieniamy znak pokoju, idziemy spac i papa

• Gość: niunia Re: NA TWOJE WŁASNE ZYCZENIE ! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.11.01, 01:33
                              pa pa, bo te Twoje ruchy posuwiste teraz takie wolne, że przysypiam w m-czasie
                              • Gość: men Re: NA TWOJE WŁASNE ZYCZENIE ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:35

> pa pa, bo te Twoje ruchy posuwiste teraz takie wolne, że przysypiam w m-czasie

cześć

• karina_17 Re: DLA DWÓCH MIŁYCH I UROCZYCH DZIEWCZYN -część 2-ga 16.11.01, 22:30
      Co to ma być Słońca? (kurcze zaraz stworzę całą galaktykę!)

karina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka