forumowicz_pospolity Re: Ukryte 08.11.06, 17:07 oglądał jakiś czas temu i nie powiem- niezłe:) najpierw napięcie powoli rośnie, potem jest trzęsienie ziemi a potem napięcie powoli opada a widz siedzi i myśli o co tam tak do końca chodziło:) Auteuil dobry jak zawsze Benichou- wiadomo;) - chyba Cezara dostał za rolę drugoplanową no i rezyser Haneke to mocno pokręcony filmowiec, warto oglądać inne jego filmy, a już napewno 4 ostatnie Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Ukryte 08.11.06, 17:16 no ta rewolucja mnie interesuje ale nic nie mów bo zasnełam w połowie ( nie ze był nudny ale byłam zmordowana), za niedługo beda powtarzec to obejrze w całości Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ukryte 08.11.06, 17:31 pomme napisała: > no ta rewolucja mnie interesuje > ale nic nie mów bo zasnełam w połowie ( nie ze był nudny ale byłam zmordowana), > > za niedługo beda powtarzec to obejrze w całości dobrze ze nie wyskoczyłem z zadnymi niuansami z fabuły:) ale dwie rady ci dam: w okolicach środka filmu nic nie jedz na samym końcu bądź czujna i wpatruj starannie w ekran :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Ukryte 08.11.06, 17:35 dobra tak zrobię kurde coraz bardziej mnie to intryguje Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ukryte 08.11.06, 18:06 pomme napisała: > dobra tak zrobię > kurde coraz bardziej mnie to intryguje hihi, aż taki wbijający w fotel to on nie jest IMHO ale ciii dziś na tvp Kultura o 9 "Dziewczęta z St.Cyr" o szkólce dla dziewcząt czy coś - teoretycznie nuda jak sto pindziesiat:) ale podobnież nie najgorszy, otarł sie o Cezara chiba no i wogóle Isabelle Huppert gra czyli raczej warto Odpowiedz Link Zgłoś