Dodaj do ulubionych

PREZES MARIO HIBERNETICUS

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 10:01
ten tytul to dzielo Enancja.Moi drodzy parafianie! Serce Prezesa stwardnialo i
zapiera sie lapami i pazurami ,ze na forum nie wroci . Kochani ,chlapnijcie tu
zdzebko ciepla zeby Mario stajal i odwolal swoja
obietnice .Tawariszczi ,druzja ! Kto zyw niechaj przekona Prezesa ,ze to
niehigieniczne, nieludzkie, nieestetyczne tak porzucac POTWORA ,ktorego sie
stworzylo ! Mario!Tys nam jak guru ,ojciec ,brat! Jak Lenin zyjesz w naszych
sercach ! Goralu,wracaj do hal! Nooo,pomozcie bo brak mi konceptu!!!
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 13.11.01, 10:03
      no ale po co go zmuszać?! może chłopakowi się inwencja skończyła i głupoty będzie pleść!
    • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 13.11.01, 10:04
      No wlasnie Mario, nie tylko na mojej poczcie siedziec, zalotow mu sie zachcialo.
      Forum tez Cie potrzebuje....A ja juz sily nie mam na te twoje maile
      odpisywac... A ty myslisz ze ty jeden taki?
      • jasmina_tdi Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 13.11.01, 10:09
        Ups! Ale wsypa hehehehehe..... chcesz doprowadzić do wojny? takich skrzynek jest tu więcej! swoją
        drogą ciekawe czy wszystkim pisze to samo czy tez nie?! No dziewczyny! Przyznawać się!

onlyania napisał(a):

> No wlasnie Mario, nie tylko na mojej poczcie siedziec, zalotow mu sie zachcialo
        > .
        > Forum tez Cie potrzebuje....A ja juz sily nie mam na te twoje maile
        > odpisywac... A ty myslisz ze ty jeden taki?

• anka1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 13.11.01, 10:40
          przepraszam a kto to jest Olyania ? ( sorry jesli zle nicka napisalam ) bo jakos nie kojarze.:)))
          Mario wroc i zabierz weteranow na portal Nie jesli taki bedzie!!! robimy secesje, ewakuacje,
          rezerwat dla starych gdzie bedziemy mogly juz nie skowyczec ale wyc bez glupich uwag
          jakichs smarkul !!!
          • Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 10:42
            A do mnie nie pisze.Buuuuuuuuu:(((((((((((((((((((((
        • ja_nek Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 13.11.01, 10:41
          Aha, teraz to każda będzie mówić, co to Mario jej pisał.
          Mario wróć i przetnij te ploty.

Pozdrowienia
          Janek
          • anka1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 13.11.01, 10:43
            do mnie tez nie pisze buuuuu((((
            • Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 10:45
              A w ogole to tak nedznie namawiacie GO do powrotu ,ze zaczynam podejrzewac ,ze
              tylko mi go brakuje!
              • Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS Anka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 10:45
                Jakie my jestesmy bieeedne misie dwa;((((((((
                • anka1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS Anka 13.11.01, 10:54
                  nooo((( na dodatek moja sz. juz przybyla znow musze sie na Achtung ustawic (((.
              • anka1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS Samanta!!! 13.11.01, 10:47
                Samanta ktos o nicku Mario2 byl na watku : witajcie !!!! chyba nie podpucha? ale na pewno
                ma dobra zabawe jak nas czyta !!!
                • Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS Samanta!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 11:03
                  kazalas polaczyc sie z nim wczoraj?kazalas! to jest Mario ..te wpisy.Czyta a
                  wrocic nie chce:(
                • Gość: Ronja Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS Samanta!!! IP: 212.244.252.* 13.11.01, 11:05
                  Cholera, chyba jedna się taka uchowałam, do której Mario nie pisał...
                  Cieszyc się czy płakać?:)

Mario wróć! Czasami brakuje nam pieprzu w naszych potrawach!
                  I jak tam góry jesienią?
                  • Gość: jasmina Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS ronja IP: 193.178.143.* 13.11.01, 11:08
                    Nie martw się..... może jeszcze napisze! chłop żywemu nie przepuści!

Gość portalu: Ronja napisał(a):

> Cholera, chyba jedna się taka uchowałam, do której Mario nie pisał...
                    > Cieszyc się czy płakać?:)
                    >
                    > Mario wróć! Czasami brakuje nam pieprzu w naszych potrawach!
                    > I jak tam góry jesienią?

• anka1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS Samanta!!! Ronja!!! 13.11.01, 11:10
                    chcialabym zobaczyc kogos co tobie cos kaze Samanta:)))
                    Ronja nie tylko jak pieprzu jak powietrza tyz (((!
                    • Gość: jasmina wszyscy!!!!! IP: 193.178.143.* 13.11.01, 11:12
                      Mam genialny pomysł!!!!!!!!!!!!!!! zróbmy sobie nowego mario!!!!!!! wersja udoskonalona!!!!!!!!!
                    • Gość: Ronja Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS Samanta!!! Ronja!!! IP: 212.244.252.* 13.11.01, 11:13
                      A tam Jasmina mogę uchodzić za tą ostatnią dziewiczą na forum, a co!:)

Pieprz jest pikantny, powietrze nie, Aniu!
                      • Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS Samanta!!! Ronja!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 11:16
                        Forum bez Mario to jak fasolowa bez majeranku!!!!!!!!!:(((
                      • anka1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS Samanta!!! Ronja!!! 13.11.01, 11:16
                        powietrze czasem bywa morowe Ronja :)))
    • enancjo Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 13.11.01, 14:59
      hihi... ale mu dobrze....
      sprobujcie .. go powiedzmy ze prosic ...
      Np mario .. mam ochote na ciastko .. co mam zrobic ?
      Prezes.. nie mam kasy ... moze cos zaradisz ??? ...
      .. wydaje sie ze taki Prezes lub jako Prezesowi ... hmmm
      nie wypada mu odmowic komus w potrzebie !!!!

Pozdrawiam
      Enancjo
      PS mam troszke malo czasu wiec bawcie sie dobrze hej !!!!
      • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 14.11.01, 08:25
        Jak sie dalej bedziecie publicznie przechwalac- nie napisze juz do zadnej :o)))
        Musze Wam przyznac, ze nie odpowiadajac na postz- a czytajac je tylko ma sie o
        wiele wieksza satysfakcje. Bawcie mnie dalej :o)))
        • anka1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 14.11.01, 08:27
          i cos mi tu dalej islamem jedzie :)))
        • mag_nolia Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 14.11.01, 08:27
          minimalistyczne podejście...
          ale różne są upodobania co do sposobów czerpania przyjemności...
          • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 14.11.01, 08:31
            Kiedys moze opowiem Wam o takich a nie innych motywach mojego postepowania.
            Zareczam, ze zrozumiecie :o)))
            • anka1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 14.11.01, 08:33
              a co napisales juz slownik jezyka damsko-meskiego ?:)))
            • mag_nolia Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 14.11.01, 08:34
              daruj sobie...
            • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 14.11.01, 09:17
              no wlasnie, Mario2 zarecza (sie)......!!!!!
              • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 14.11.01, 20:24
                zareczam, ze sie nie zareczam :o)))
      • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 14.11.01, 08:39
        Na razie kochani- nowe obowiazki wzywaja :0)))
        • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 14.11.01, 11:25
          no wlasnie, z zareczaniem to zawsze wiaza sie nowe obowiazki...
          no a potem to juz dopiero sie zacznie....
        • Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 13:32
          A stare obowiazki olales! Do bani szefie z takim urzedowaniem! ;)
          • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 14.11.01, 20:23
            Widze tutaj wielu moich nastepcow- mlodsi, dowcipniejsi i w ogole... miodzio
            dla takich dziewczyn jak Wy. Po co Wam zgorzknialy dziadek odartz z uczuc
            wyzszego rzedu? Niech zyje mlodosc :o)))
            • Gość: jasmina Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS IP: 193.178.143.* 14.11.01, 20:26
              Na nic! Ale lubimy być miłe hehehe....

mario2 napisał(a):

> Widze tutaj wielu moich nastepcow- mlodsi, dowcipniejsi i w ogole... miodzio
              > dla takich dziewczyn jak Wy. Po co Wam zgorzknialy dziadek odartz z uczuc
              > wyzszego rzedu? Niech zyje mlodosc :o)))

• Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:28
              racja,ale co zrobic gdy sie koooocha zgorzknialego dziadka???
              • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS 14.11.01, 20:33
                Nalezy zalatwiac mu wiagre na recepte
                • Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:35
                  jestem optymistka i mam znajomych lekarzy:))))
                • Gość: jasmina Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS m IP: 193.178.143.* 14.11.01, 20:45
                  albo wiadro betonu! słyszałam, że starcza na dłużej i bez recepty!

mario2 napisał(a):

> Nalezy zalatwiac mu wiagre na recepte

• Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS m IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:48
                    Cale wiadro???Nie przesadzasz??????;))))))))
                    • Gość: jasmina Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS m IP: 193.178.143.* 14.11.01, 20:49
                      Musi całe! Bez popitki! W końcu chłopak się zaręcza! Z Onlyanią... tak tam napisanie...

Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Cale wiadro???Nie przesadzasz??????;))))))))

• Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS m IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:51
                        To bedzie jednak ta obiecana impreza???????:))))))))))
                        • Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS m IP: 213.76.59.* 14.11.01, 21:06
                          Nie wypada kochac sie w zareczonym ...odkochuje sie:(
                          • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS m 14.11.01, 22:34
                            i w ten sposob Mario2 mam tylko dla siebie....
                            Ile my tu planujemy dzieci aby wsaystkie te panie zadowollic???
                            Musisz sie Mario@ kilkakrotnie sklonowac.....
                            A mnie i dziadzio zadowoli....
                            • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS m 15.11.01, 08:25
                              Tylko nie wiem, czy ja potrafie zadowolic- wiagre mi ostatnio na recepte chca
                              wydawac :o(((
                              • Gość: mag Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS m IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 08:26
                                Onylania czeka z wiadrem betonu, ponoć, więc zmartwienia nie będzię!
                                Udanego pożycia życzę!
                                • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS m 15.11.01, 08:32
                                  lepiej 5 litrow mleka z gipsem- dluzej i ... twardziej :o)))
                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS m 15.11.01, 09:52
                                    hi, hi, hi
                                    odpowiem tylko....
                                    Bo niektorym sie wydaje.....
                                    A Mario2 i tak na forum sciagnelam wiec poprosze o wyrazy podziekowania pod
                                    moim adresem....
                                    W sensie od wszystkich niun, Samanth i tak dalej....
                                    • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS m 15.11.01, 09:58
                                      nie sciagnelas mnie tylko majtki- to mnie zaintrygowalo :o)))
                                      • Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 10:00
                                        samanta pisze sie bez"h".Poza tym nigdy nie dziekuje za cos czego sama nie
                                        zdobylam
                                        • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 10:20
                                          to bylo sie nie rozbierac,
                                          tak mnie to podniecilo ze musialam sciagac....
                                          ale bezczelny to ty dopiero teraz byc zaczynasz...
                                          nie ma sprawy, wybaczam.....
                                          tylko nie licz ze dzis rozbierac czy sciagac cie zaczne....
                                          musisz przeciez uwazac aby betonik sie nie pokruszyl....
                                          • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 10:21
                                            acha, do samanty
                                            a ja myslalam ze od nadmiaru glowa nie boli,
                                            a tu popatrz, popatrz, o "h" bezdechowe taka pretensja....
                                            • Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 10:23
                                              O "H"czesto sie wojny tocza!;))))))))))
                                            • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 10:24
                                              Zaraz wida, ze lubisz sie na mrozie rozbierac. Nie boisz sie, ze cos
                                              przemarznie?
                                              • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 10:27
                                                kurcze, jaki mroz....
                                                slonce swieci a ci tu o mrozie....
                                                Kurcze, pod pierzynka to ja sie lubie golocic....
                                                • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 11:07
                                                  a ja golnac :o)))
                                                  A i jeszcze aerobik uskuteczniac :o)))
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 11:12
                                                    aerobik na golasa po gulnieciu?
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 11:23
                                                    i w dodatku pod ciepla kolderka. Potem kolacyjka przy swiecach ( bron boze
                                                    gromnice) i powtorka z rozrywki :o)))
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 11:28
                                                    zostalo mi kilka zniczy po ostatnich swietach.....
                                                    jak juz sobie pohasasz to pewnie nie zauwazysz roznicy.....
                                                    A gromnice to ci sie udaly...
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 11:44
                                                    onlyanizujesz sie zniczami?
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 11:49
                                                    nie, do onlyanlizowania uzywam onlygromnic....
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 11:50
                                                    nie lepiej uzyc odgromnika?
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 11:54
                                                    odgromnik nie dziala tak jak sprawdzona przez trzy pokolenia gromnica...
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 12:20
                                                    Problem polega na tym- skad wziely sie pokolenia przy nagminnym uzywaniu
                                                    gromnicy?
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 12:56
                                                    tez sie zastanawiam.
                                                    Ale ja to juz chyba to pokolenie zakoncze, bo ciezar gromnicy przygniata mnie
                                                    niemilosiernie wraz z pokoleniami....
                                                    (eee, Mario2, ale ktos cie tam zje.... na jakims watku, nie daj sie, wal w
                                                    morde i nie pytaj kto, trzymam kciuki)
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 13:01
                                                    Aniu- niestety to brak odpowiedniego przeciwnika powoduje, ze po prostu rak z
                                                    kieszeni nie chce mi sie wyciagac. Z drugiej jednak strony nie znosze
                                                    napastliwego paszkwilanctwa. Teraz jednak juz zamilkne. Szkoda klawiszy w
                                                    kompie :o)))

Moze zamiast gromnicy, a przy awersji do plci brzydkiej dasz sie namowic
                                                    przynajmniej na in vitro? :o)))
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 13:05
                                                    ej, ej, Mario2
                                                    nie uciekaj bo tak sie cieszylam ze cie sciagnelam a przeciez to nie moja wina
                                                    ze jakies dupki dzialajac przeciwko mnie chca cie stad wykurzyc......
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 13:07
                                                    wlasnie- to dla mnie niewyjasniona zagadka- w jaki sposob mnie
                                                    sciagnelas :o))) ???
                                                    Chyba nie przez moja sympatie do Anny 26 :o)))

A dupkami juz dawno sie nie przejmuje. Szkoda klawiszy jak juz napisalem
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 13:11
                                                    a co ty masz do Anny26?
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 13:28
                                                    zawsze Was obydwie lubilem :o)))
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 13:46
                                                    w kupie czy osobno?
                                                    I dlaczego dopiero teraz sie o tym dowiaduje?
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 13:51
                                                    a lubilem sobie Was poczytac :o)) Najlepiej w kupie- wtedy cos sie dzialo :o)))
                                                    A dlaczego sie teraz o tym dowiadujesz??- nie wiem nigdy wczesniej nie chcialas
                                                    ze mna slowa zamienic :o(((
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 13:54
                                                    no bo ty zawsze byles taki chwalony i daleki,
                                                    coz ja, poczatkujaca forumiczka moglam ci powiedziec
                                                    nie mnie na panskie stoly.....
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 14:03
                                                    daleki jestem i teraz :o))) 1200 km nie w kij dmuchal. A co do chwalenia-
                                                    zobacz jak mnie dzis ten Fiut-Kong chwalil :o)))
                                                    Zreszta kazdy byl kiedys poczatkujacy. A Wasze dyskusje z Anna26 byly dla mnie,
                                                    przy ich czytaniu, zawsze duza przyjemnoscia. Naprawde
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 14:12
                                                    Milo mi bardzo ze bylam w stanie wprowadzic cie w stan przyjemnosci.....
                                                    A jakims tam fiutkiem to ty chyba sie nie przejmujesz...
                                                    Zreszta my z Anna26 zesmy sie na poczatku gryzly o zonatego-dzieciatego, a
                                                    teraz to my kumpele i na prive sobie rzucamy od paru dni. No i fajnie jest, bo
                                                    wcale sie nie gryziemy, wrecz przeciwnie
                                                    Tylko tego juz oko forum nie dostanie, hi,hi,hi
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 14:25
                                                    Swieta racja. Wiesz, ze i ja najwieksze przyjemnosci i najscislejsze kontakty
                                                    to na privie uskuteczniam?. Co komu z pospolstwa do tego, jaki to ja naprawde
                                                    jestem i kogo (co) naprawde lubie ??? :o)))
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 14:31
                                                    no i o to chodzi...
                                                    jak mnie ktos na priva dupe chce obrobic to w odpowiedni i niecywilizowany
                                                    sposob, bezpieczny dla wzroku forumiczow, moge odpowiedziec...
                                                    a tu po jaka to ... mam sie brzydko wyrazac....
                                                    chociaz w stosunku do Anny tez stosowalal zaczepny sposob, ale na zdrowie mi to
                                                    wyszlo, no i chyba nie bylam az tak wulgarna aby skrzywdzic Anie....
                                                    Prawda Aniu?
                                                  • Gość: Cato Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o IP: 10.72.44.* 15.11.01, 14:36
                                                    mario2!
                                                    Cham jestes, prostak i kawal nieokrzesanego buraka!!! Spadaj z tego forum
                                                    intelektualny imbecylu!!! Idz pogadac z typkami jak ty pod budke z piwem ty
                                                    troglodyto!!!
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 14:39
                                                    kurde, ale intelygent.....
                                                    sam se spadaj jak cie to bawi, idioto
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 14:51
                                                    Oj Aniu, czego sie zloscisz. Cato, vel Fiut- Kong juz taka ma nature, a
                                                    internet zezwala tego typo zdegenerowanym i zakompleksiontm palancikom na
                                                    wyartykulowanie tego, co ich przepocony mozg wytworzy.

Masz racje, chociaz niekiedy w Twoich dysputach z Anna 26 tez mozna bylo wyczuc
                                                    subtelna nitke sympatii. W gruncie rzeczy jestescie bardzo podobne
                                                  • Gość: Cato Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o IP: 10.72.44.* 15.11.01, 14:54
                                                    Mario - TY CIULU!!!
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 15:03
                                                    tak calkiem zdrowy to ten ktos-fiutek nie jest
                                                    ciezko mi pisac w takim towarzystwie....
                                                    trzeba sie ukryc
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 15.11.01, 14:59
                                                    dzieki, dzieki
                                                    Anne wlasnie na prive zlapalam....ma sie dobrze co mnie cieszy
                                                    tylko mnie nie zdradzaj i nie mow nikomu ze z tym naszym prive to tylko ja tak
                                                    sobie, zeby sie podraznic....

• mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 16.11.01, 09:07
                                                    A dlaczego mialobybyc "tylko sobie tak"? Zawsze jestem otwarty :o)))
                                                    Tym czyms 2 posty wyzej sie nie przejmuj. Net zostal stworzony wlasnie jako
                                                    ostoja schizofrenicznych frustratow :o))
                                                  • Gość: Hanysek Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o IP: *.lit.hamburg.de 16.11.01, 09:32
                                                    Mario!
                                                    Ty lebrze jedyn - mioles zadzwonic po urlopie pra? Abo sie myla... A jak niy to
                                                    mie pocaluj w zic... Pozdrowiynia do Lady_I
                                                  • Gość: mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 09:37
                                                    pieronski gizdzie- wejrzij ino do skrzinki e-mailowyj i na adressa skond
                                                    nadowom, to bydziesz wszystko wiedziol dzienciole.
                                                  • mag_nolia Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 16.11.01, 09:57
                                                    Hanysku!
                                                    A co słychać u apodyktycznego Brzydala???!
                                                    hm, miałabym ochotę na pinakoladę...
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 16.11.01, 10:00
                                                    Hanysek ostatnio to ino ciegiem brynol pije. Wiysz on bol prawie 4 tydnie w
                                                    Polsce z czego 38 dni na Podolu!!!
                                                  • mag_nolia Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 16.11.01, 10:04
                                                    to dlaczego nie umówił sie ze mną na kawę???
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 16.11.01, 10:20
                                                    o to musisz juz jego spytac...:o))) Ale sadze, ze mial ku temu powody!!!
                                                  • mag_nolia Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o 16.11.01, 10:21
                                                    jakie?
                                                  • mag_nolia Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS oHanysek 16.11.01, 09:58
                                                    dzień dobry do Hanysa-jeden post wyżej
                                                    PA!
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o.Hanysek 16.11.01, 10:02
                                                    Hanys kurde dziolchy sie o Cie bijom. A ta jest z Dolnego Slonska- moge sie
                                                    nadac :o)))
                                                  • mag_nolia Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o.Hanysek 16.11.01, 10:23
                                                    a do czego Ty się możesz nadać?, moja skrzynka nie przyjmuje już Twojej poczty
                                                    PoZdrów Hanyska!
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o.Hanysek 16.11.01, 10:25
                                                    nie przyjmuje???- a to swinia z tej skrzynki :o)))
                                                  • Gość: Hanysek Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o.Hanysek IP: *.lit.hamburg.de 16.11.01, 13:02
                                                    Mario! Ty mamlasie nawet niy poradzisz maila richtik wyslac... Jo nic we moij
                                                    skszince niy mom od Ciebie...
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o.Hanysek 16.11.01, 13:11
                                                    to sie zaloz w koncu skrzynka na polskim portalu. Myslisz ze mie za granica tak
                                                    lekko wysylac poczta do Ciebie. Zaro jeszcze roz sprobuja
                                                  • Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o.Hanysek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 13:15
                                                    Oooo!hanys!!!! Wy mnie nie znocie Hanys ale jo was znom i pozdrowiom
                                                    piknie!!!:)))
                                                    Lubie Was podczytywac .:)
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o.Hanysek 16.11.01, 13:35
                                                    polubiela bys bardziej jakby sie z Toba napiol!
                                                  • Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o.Hanysek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 13:45
                                                    Ty pieronie! Znowu mi psypominos o spotkaniu forum? Oj!Dlacego jo gorolka znad
                                                    Baltyku???:(
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o.Hanysek 16.11.01, 13:48
                                                    wez sie wydej za Slonzoka! To takie gryfne karlusy. A niekiere jeszcze samotne-
                                                    tak jak o.Hanysek :o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o.Hanysek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 14:20
                                                    jejku!Mario! tak zle Hanyskowi zyczysz????A mowl Ty ze przyjaciel to Twoj!:)
                                                    taka Baba Jage mu raisz?;)
                                                  • Gość: Hanysek Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o.Hanysek IP: *.arcor-ip.de 17.11.01, 08:41
                                                    mario!
                                                    Teroski kejs mie pszipomniol, ze mie zodno niy chciala spierniczoles mie caly
                                                    lykend... Chyba sie zaroski zrobia na maras tom gorzolom co my jom razym mieli
                                                    wyslepac... Pozdrowiynia do Lady_I co mie juz downo zodnygo postu niy
                                                    naszkryflala
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o.Hanysek 17.11.01, 09:47
                                                    jeronie my sie sami wczora na maras zrobieli. Dzisio momy zamiar do Muzeum
                                                    Narodowego isc. Lady godo, cos Ty niy odpisol na Zobrzu na jyj ostatni post.
                                                    Ona Ci wirtualnie przaje, a jeszcze bardzyj przaje sie z Tobom wirtualnie
                                                    wadzic :o)). Bydziesz miol czas- wejrzyj co jo pod warszawskim adresem na forum
                                                    Katowice nawyrobiol ( no i co wszawe Slazactwo). Wiysz to frajda jak mogesz
                                                    warszawioka poudowac. Na razicho. Napisz co!
                                                  • Gość: Hanysek Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS o.Hanysek IP: *.lit.hamburg.de 21.11.01, 11:04
                                                    Pierrona! Niy godej cos sie pszeprowadziol do stolycy... A tak fajnie bolo we
                                                    Faterlandzie, pra? Jo kukol we moij skszince, ale zech zodnygo postu od Ciebie
                                                    niy znaloz... Napisz co robisz wsrod Warszawiokof (pierronie - Slonzok na
                                                    obczyznie... to by sie nadowalo, zeby jako nowela na podstawie tego wontku
                                                    napisac...) Suchej - jakbych Ci dobrze niy zycol, to czorno to widza, tyn Wasz
                                                    zwionzek - bo jak Cie ta dziolcha blizyj pozno (tzn. kej minie piyrsze
                                                    zaslepiynie...) to sowieso dostaniesz papiyry... Mom ino nadzieja, ze jom do
                                                    tyj pory niy rozpijesz, co pszi Tfojym paskudnym charakterze je blank mozliwe...
                                                    Jo tysz sie jusz stesniol za tym, coby sie trocha ze Lady_I powadzic - niy!!!-
                                                    to bolo blyndne wyrazynie - "kontrowersyjnie podyskutowac" jak godajom ludzie,
                                                    kere tom sprachom trocha lepij wladajom niz Ty Mario (ale teroski mosz szansa
                                                    sie trocha podszkolic, nawet kej mie sie wierzyc niy chce, ze we Tfojym fallu
                                                    to cosik do...) Pozdrowiynia
                                                  • mag_nolia Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS Hanys 21.11.01, 11:18
                                                    Nowina niesie, że Mario powrócił...skąd przybył...i ponoć na forum nie
                                                    zaglada...
                                                    PA!
                                                  • Gość: Lady_I Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Hanyska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 22:49
                                                    Hanysku drogi,
                                                    ale Ty mi dobrze zyczysz, niech Cie! A jeszcze lepiej oceniasz! Zaslepiona
                                                    Warszafianka, pfe! Ale jak taka by sie do Faterlandu Waszego przeprowadzila -
                                                    to by dopiero tragifarsa wyszla. Juz lepsza ta nowela, z dwojga zlego ;).
                                                    Serdeczne pozdrowienia.
                                                  • Gość: Hanysek Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I IP: *.lit.hamburg.de 22.11.01, 11:02
                                                    Szanowna Lady_I!
                                                    Doprawdy nie wiem juz, w jaki sposob mam swe przemyslenia przelewac na ekran
                                                    monitora (duzo ladniejszym ale nie calkiem poprawnym wyrazeniem byloby "przelewac
                                                    na papier"...), aby znowu nie zostac opacznie zrozumianym... Alez wlasnie
                                                    dlatego, iz tak dobrze Tobie zycze, moj ostatni post az tchnie glebokim
                                                    zatroskaniem... Inaczej jest bowiem, kiedy poddawani jestesmy od czasu do czasu
                                                    poddawani destrukcyjnemu dzialaniu ludzi, z ktorymi sarkastyczny los nas zwiazal,
                                                    a zupelnie inaczej, kiedy to ow Ikarowy lot staje sie rzeczywistoscia... A mario -
                                                    no coz, on nie tylko buzke ma jak sloneczko, z pewnoscia tez potrafi spalac...
                                                    Stad owa zatroskana wypowiedz, stad ow niepokoj o Twa rownowage psychiczna, stad
                                                    gleboka wiara, ze nie zasnal jeszcze Twoj Aniol Stroz... Parafrazujac jednego z
                                                    politykow Vaterlandu, do ktorego jak Wanda szlachetnie nie chcesz, chyba slusznie
                                                    obwawiajac sie tragikomedii, powiedzialbym, iz zycie jest sztuka balansowania
                                                    miedzy naszymi zyczeniami a jego proza - i czesto nasz portret innego czlowieka
                                                    poddany dzialaniu czasu, nie tylko traci pastelowe barwy, ale wrecz przypomina
                                                    owo dzielo pewnego wybitnego sarkasty, ktorego to Mario zwykl byl z drugiej reki
                                                    (bo nie podejrzewam go o to, aby sam kiedys po jakiekolwiek dzielo Mistrza
                                                    siegnal...) cytowac... Pozdrawiam pelen obaw

Gość portalu: Lady_I napisał(a):

> Hanysku drogi,
                                                    > ale Ty mi dobrze zyczysz, niech Cie! A jeszcze lepiej oceniasz! Zaslepiona
                                                    > Warszafianka, pfe! Ale jak taka by sie do Faterlandu Waszego przeprowadzila -
                                                    > to by dopiero tragifarsa wyszla. Juz lepsza ta nowela, z dwojga zlego ;).
                                                    > Serdeczne pozdrowienia.

• mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I 23.11.01, 08:25
                                                    Drogi Hanysku,
                                                    doprowdy niy wiem jako Ci odpowiadac. To znaczy tresc niy stanowi problymu. Do
                                                    tak niyskomplikowany natury jak Ty zes jesz, trzeba tyz nieskomplikowanie
                                                    pisac. Chodzi sam o godka w kery mom pisac. Zdecydowolech sie na nasza- tzn.
                                                    moja rodzinno a Twoja wyuczono godka (jo wiedziol, ze te z Podola majom
                                                    zdolnosci jenzykowe).
                                                    Widzisz, to je tak- jo juz tam wola jedna baba rozpijac, a niy tak jak Ty
                                                    samymu na maras sie robic. Potym moz problyma z sprawdzaniem Twoi skrzinki
                                                    mailowy i piszesz mi sam pierdoly, ze niy pisza do Cia. To nie je prowda-
                                                    mogesz jeszcze roz obejrzec!
                                                    Do tego musza ci juzas nazdac: cieloku, skond to mogesz wiedziec, co jo czytom,
                                                    i co do rynkow biera? Jo wiem, ze te Twoje kompleksy Cie kiedys o zawal
                                                    przidom, bestorz wez sie kolejno ksionzeczka ze serii "poczytej mi mamo" naucz
                                                    sie na pamienc i sam nom cytuj jako mondrosci Hanyska.
                                                  • Gość: mina Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I IP: *.turboline.skynet.be 23.11.01, 08:36
                                                    jeronie, chopcy, wyboccie ze sie ftruncom, ale zech lobocyla co ponoszymu
                                                    godajom! trzimcie sie sam w tym Vaterlandzie, ja!
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I 23.11.01, 17:04
                                                    witej- niy wszystkie som sam w tym Vaterlandzie tak blank zadowolone! Jo mom
                                                    juz serce a dusza kans indzi. Ale po naszymu niy zabywom, powiem wiency- chwola
                                                    sie nim wiela wlezie!
                                                  • jasmina_tdi Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I 23.11.01, 17:06
                                                    Ej Kurczak! niby ręka Ci odpada :-)) a to to tutaj to niby co?! hihi

mario2 napisał(a):

> witej- niy wszystkie som sam w tym Vaterlandzie tak blank zadowolone! Jo mom
                                                    > juz serce a dusza kans indzi. Ale po naszymu niy zabywom, powiem wiency- chwola
                                                    >
                                                    > sie nim wiela wlezie!

• Gość: Mina Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I IP: *.turboline.skynet.be 23.11.01, 18:52
                                                    ja, tu sam f tym Bengalu, co ji tu siydza, to tyz sie chwola i godom, ze znom
                                                    jydyn jynzyk wiyncy! Jerona, sam zach sie raduja co nie fszyskie chopoki z
                                                    Vaterlandu zblazowane som!
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I 23.11.01, 19:20
                                                    Dziolcha niy mosz pojyncio jak jo Cie mom rod. Kejby niy wspomniano Lady-
                                                    bylabys tom co jo by jyj przol. Mosz jeszcze szansa na tego przyszywanego
                                                    Slonzoka Hanysa- tyn pieron do dzisio niy no staly baby, tuz bier sie do dziela!
                                                  • anka1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - Mario 23.11.01, 19:22
                                                    przepraszam ze sie wtracam ale chcialam sie przywitac punkcie znikajacy:)!
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - Mario 23.11.01, 19:25
                                                    i jo, i jo...
                                                    ale ja po mazowiecku.....
                                                    nie po slazacku.....
                                                  • szpieg007 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - Mario 23.11.01, 19:26
                                                    punkcie zanikający hihihi...
                                                    czy on ma taki pseudonim czy to krytyka randki???? :o))))))

nka1 napisał(a):

> przepraszam ze sie wtracam ale chcialam sie przywitac punkcie znikajacy
                                                    > :)!

• anka1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - Mario 23.11.01, 19:29
                                                    nie bede Ci tlumaczyc bo to skomplikowane:))) a jest piatek pozno i nie wiem czy nie bede
                                                    belkotac a Ty zajarzysz:)
                                                    ale mam podejrzenia pewne co do Twojej osoby:))))
                                                  • szpieg007 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - Mario 23.11.01, 19:59
                                                    chętnie wysłucham teorii :o))) i na pewno zajarzę... a jak zgadniesz - w nagrodę potwierdzę :o)))

anka1 napisał(a):

> nie bede Ci tlumaczyc bo to skomplikowane:))) a jest piatek pozno i ni
                                                    > e wiem czy nie bede
                                                    > belkotac a Ty zajarzysz:)
                                                    > ale mam podejrzenia pewne co do Twojej osoby:))))

• anka1 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - Mario 23.11.01, 20:05
                                                    teoria brzmi: Ty jestes Mario albo nie jestes:))) wylogowanie i logowanie zajmuje toche czasu:)) a ja juz go nie mam! ale pozdrawiam sciskam i caluje:)
                                                    pa!
                                                  • szpieg007 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - Mario 23.11.01, 20:08
                                                    uuuuuuuuuuuuuuuuu....(to publiczność :o))))))
                                                    prawidłowa odp brzmi : NIE
                                                    zresztą już enancjo ustalił, że szpieg maluje paznokcie ......

również pozdrawiam

szpieg ;-)

anka1 napisał(a):

> teoria brzmi: Ty jestes Mario albo nie jestes:))) wylogowanie i logo
                                                    > wanie zajmuje toche czasu:)) a ja juz go nie mam! ale pozdrawiam sci
                                                    > skam i caluje:)
                                                    > pa!

• mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - Mario 23.11.01, 23:54
                                                    Dyc jo pieronskie gorole ino do <<<<<<<<<<hanyska pisol- chcecie juzas, coby my
                                                    sie po polsku wadzieli- dejcie ino znac. Wiecie, mie jest to wsjo rawno, ino
                                                    musza tymat wadzynio sie z Hanysym przez telefon uzgodnic :;<o)) Terozkji
                                                    mogecie me wszystkjie w zic pocalowac!!! Hihi
                                                  • Gość: Mina Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I IP: *.turboline.skynet.be 23.11.01, 20:16
                                                    ja synek, dziekuja, ino jo juz tu chopa chyciyla - Dude go wolajom. Gryfny uon
                                                    jyst, do dom na noc nie wraco, a jak juz to uozarty, to sie moga tu nadupcyc
                                                    jakiyms jabcokiem z omom i momy swjynty spokoj. Potym sie wluncymy telewizja i
                                                    sie oglondomy jakiys fest progrom i idymy szlafen. Ani warzic z omom nie
                                                    musiymy, ani ordnungu robic, nic jeronie. Jak te krolowy se zyjymy z nim. Z
                                                    gruby go sam zwolniyli to lodprawa wzion i terozki my som pany!
                                                    ale jak sie te piniundze z lodprawy skuncum, to dom znoc, trza bedzie jakiygo
                                                    innego chopa znalyz, a i oma tyz zolundek majom i swoje wypiyc muszom.
                                                  • Gość: samanta1 WIELKI BRACIE IP: 213.76.59.* 23.11.01, 22:17
                                                    ..jestem pod wrazeniem :) serio!
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I 24.11.01, 00:52
                                                    Dziolcha- Ty sie ino dej znac, co Ty abo dupcyc, abo kochac sie chcesz. Wiysz-
                                                    co do dupcynio- to moj kolega Hanys der Beste ist, jo juz niy powiem nic. Som
                                                    mi to pedziol. ze u niego web Chalupia sie nadupca- i co f`tym?
                                                    >Terozki ino byda wyzdzierol, co lon ty Lady lodpisze - hihi
                                                  • mina.mina Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I 24.11.01, 01:06
                                                    a kiery wyciepnom go z gruby? dostanie jakiys piniundze? jo niy fco sie dupcyc,
                                                    oma fce! a starki cza suchac, niy? ja, ale jak bedzies wiedziol cosik lo tym
                                                    Hanysku i Lejdy, to sam szibko przydz powidz! sam muszymy wjydzic co kumy
                                                    robiom!
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I 24.11.01, 03:17
                                                    Dziolcha- a Ty sama wjysz lo co Ci sie rozchodzi? Dyc to je Slonmski co go
                                                    nawet tyn gorol Hanys niy rosumie. Jo to poradza fersztyjowac.- ale te inksze
                                                    gorole.? Tego Ci niy garantuja
                                                  • mina.mina Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I 24.11.01, 03:24
                                                    Jo tam wola tygo, co pisol o sniyniu choby z dymu kolkow, przyczulyniu co
                                                    bydzie jutro i hybonowej cornyj szkotulce. To przinojmiyj rozumia jak z omom
                                                    halba obalymy.
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I 24.11.01, 12:34
                                                    te- to dobrze, zes miy czytala o tym, co to pisol o domach ze szkla!. A co do
                                                    halby na 2 pyski- niy jest Wom tego za malo? :o))) Jak znom Hanyska to mon by
                                                    to na jakies pol godziny styklo! :o)))
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Lady_I 24.11.01, 12:37
                                                    ja dzien dobry tylko.....,
                                                    po mazowiecku
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 24.11.01, 12:43
                                                    witom Cie dziolcha- mom do Ciebie wielkie pisanie na dyskietce- mozno zaroski
                                                    wysla!
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 24.11.01, 12:46
                                                    morda juz sie cieszy
                                                    :)))))))
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 24.11.01, 12:53
                                                    moja sie cieszy a Twoja?
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 24.11.01, 12:55
                                                    to moja sie cieszy
                                                    :)))
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 24.11.01, 13:29
                                                    wjysz- jo sie ino zastanawiom- co robiom na weekend te wszystkie frele, co sam
                                                    w tygodniu z roboty piszom- dyc jo by te chcharstwo roz-dwa zwolniol- keby u
                                                    mie pracowalo!
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 24.11.01, 13:34
                                                    ja tera z chalupy popisuje...
                                                    ale kurde, po jaka ja mam pracowac jak mnie nie placa....
                                                    beda placic - bede robic
                                                    nawet i w robocie
                                                    a jak nie to wypierdolka z firmy, niech sie sami bujaja z tym co niby ja mam
                                                    robic.....
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 24.11.01, 16:40
                                                    myslisz dzolch, ze ino Ty mosz tyn dylemat? Jo tyz to wszystko srom- ino jo mom
                                                    jeszcze moja cera- a ona niy moze byc pomacoszymu traktowano. Bezorz musza na
                                                    nia robic. Przaja Ci za Twoja inwyncjo- mysla- co jak sie we Stolycy spotkomy
                                                    to sie ozerymy jak dwa krasnale
                                                  • mina.mina Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 24.11.01, 22:27
                                                    czes synek, to my , dzolchy mina i cort. oma juz padla na pysk lozarto, my
                                                    jesce pijem. Jam, tego lod sklonych dumow to jo tez lubiela, jako nieliczno.
                                                    Onlyanio, idz sie z mariem lozryc dziolcha. Lon jes nasz synek, ze Slunska, a
                                                    na Slunsku som porzundne chopy!
                                                    mina

terozki bydzie godac cort (jo za to nie ponosza lodpowiydzialnosci):
                                                    w mojej parafii tez sa porzadne chlopy. Amen.
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 25.11.01, 09:19
                                                    s kuli tego wirtualnego picio leb mi dzisiok pynko. Ale mosz racjo- na Slonsku
                                                    som same porzondne sykni. Jak juz cos robiom to na fest! Poprawiomy dzisiok abo
                                                    niy? Kurde jutro trza zas isc do roboty!
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 25.11.01, 09:57
                                                    oj trza, oj trza...
                                                    a nie chce sie jak ch...a

wspolcierpiaca na te sama chorobe
                                                    Onlyania
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 25.11.01, 11:40
                                                    syndrtom "czym sie strules- tym sie lecz- bedziemy uskuteczniac?
                                                  • mina.mina Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 25.11.01, 11:49
                                                    ja, to siy nazywo homeopatia...
                                                    a jo kaca ni mom, ani moj monz ani szwagiyrko! lobocymy, cy cort bydzie miol
                                                    jak sie sewlece ze wyra.
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 25.11.01, 13:21
                                                    a tyn diobolk jeszcze spi?
                                                  • czort Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 25.11.01, 13:56
                                                    Juz nie spi, wpieprza sery i pije kae, kaca niet!
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 25.11.01, 14:26
                                                    moz sexa chcet?
                                                  • Gość: cort Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... IP: *.turboline.skynet.be 25.11.01, 14:29
                                                  • Gość: Czort Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... IP: *.turboline.skynet.be 25.11.01, 14:31
                                                    kcem sexa. 25 sasiado bylo za malo!
                                                  • maryjo2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 26.11.01, 06:51
                                                    Gość portalu: Czort napisał(a):

> kcem sexa. 25 sasiado bylo za malo!

Czekaj no, niech tylko kac mi minie- to Ci dopiero pokaze, co to Slunzok
                                                    potrafi :o)).
                                                  • Gość: onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 06:56
                                                    cccoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    o Maryjo, jom myslala zem pierwsza.......
                                                  • maryjo2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 26.11.01, 07:03
                                                    Hi,hi- to nie mysl wiecej-to Ci szkodzi chyba ???
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 26.11.01, 07:05
                                                    z doswiadczenia to wiesz i stosujesz????
                                                    hi, hi
                                                  • Gość: cortmin Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... IP: *.turboline.skynet.be 26.11.01, 07:16
                                                    onlyaniu, nie przejmuj sie, maryjo straszy tylko, toz on obronca! obronca
                                                    kobitek ucisnionych menowo, tacy nie dupcom swoich wyzwolonych.
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 26.11.01, 07:36
                                                    ale wuku Maryjo to nie to samo co wuku Mario....
                                                    buuuuuuuuuuuuuuu :(((
                                                  • mina.mina Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 26.11.01, 07:38
                                                    onlyania won na dziada! czekamy
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 26.11.01, 09:43
                                                    cptp za ciulik sie podymie podszywo?
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 26.11.01, 09:47
                                                    wuku Mario, ty ne wuku Maryjo???
                                                    :)
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 26.11.01, 09:49
                                                    jo jest jo tyn inny po Slonsku niy poradzi godac!
                                                  • onlyania Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 26.11.01, 09:58
                                                    ale wuku Mario i po polskiemu gada.....
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 26.11.01, 10:04
                                                    owszem- partycypuje we wladaniu tym jezykiem
                                                  • maryjo2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 26.11.01, 17:33
                                                    mario2 napisał(a):

> cptp za ciulik sie podymie podszywo?

Tylko nie ciulik, tylko nie ciulik!
                                                    Jom jest, kolego Twoje alter ego :o))
                                                  • mario2 Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... 26.11.01, 17:40
                                                    cos jest?
                                                  • Gość: alterego Re: PREZES MARIO HIBERNETICUS - do Only... IP: *.turboline.skynet.be 26.11.01, 17:46
                                                    ja sem terminator! ty mnie tu chlapcze ne blaznij! to je moja pistoleta! je to
                                                    straaaaaaach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka