justysbytomianka 12.11.06, 22:35 Powitalne cmoki w powietrze nikt nie wie, co mają wyrażać, nikt nie pyta, nikt nie zrezygnuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reginka50 Re: cmok nonsensy 13.11.06, 07:34 ..moze dlatego ,ze sa takie mile ? a po co pytac ? Justysiu wszyscy wiemy co znaczaja ,a czasem sobie dopiszemy sami znaczenie..i jest fajnie milego dnia -reginka Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: cmok nonsensy 13.11.06, 08:15 Wiesz Justyś, bo tu nie ma o co pytać. Kiedy pojawiłam się na początku na tlenie myślałam, że może oznaczają jakieś ciepło czy emocje. Ale szybko się przekonałam, że są puszczane wszędzie, każdemu i bez oparcia na jakichkolwiek emocjach. A służą ? Zdobywaniu sympatii u drugiej osoby. Wiesz ja bardzo bym sie cieszyła, gdyby ludzie mieli do siebie rzeczywiście tyle życzliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: cmok nonsensy 13.11.06, 08:25 --ale w tych cmokach nonsensach nie kryja sie żadne emocje:( a poza tym czasami takie slinienie w realu bardzo mi nie pasuje:O a nie mam w sobie asertywnosci by tego zdecydowanie zapobiec":( Justysia ma beznadziejne poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: cmok nonsensy 13.11.06, 08:29 Własnie o tym pisałam Justyś. W większości i to bardzo dużej nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś