Dodaj do ulubionych

A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:)

13.11.01, 15:32
Szukam panow ,potencjalnych kandydatow na partnerow zyciowych. Preferowany wiek
po 30-tce ,reszta do indywidualnego uzgodnienia. Pilne.
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:38
      Mogłabym się założyć, że wszyscy kandydaci teraz będą rozważać swoją potencję!
      PA!
      • malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:40
        No wlasnie , a ja szukam takich ktorzy rozwazania maja juz za soba i wiedza
        czego chca. o.
        • camouflage Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:42
          Obowiązuje kandydatów jakaś rejonizacja czy cały kraj ?
          • mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:47
            Ale Ty camuflage musiałbyś pewno samolotem przylecieć, więc nie jest pewne, czy
            chciałbyś...???
          • malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:47
            camouflage napisał(a):

> Obowiązuje kandydatów jakaś rejonizacja czy cały kraj ?

Preferencje -Polska poludniowa , ale wiesz jak jest: "za Toba nawet na koniec
            swiata", "milosc nie zna granic" itd. , wiec na poczatek moze byc nawet caly
            swiat.

• camouflage Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:51
              Samolotem ? Właśnie u nas we wsi otworzyli nowy terminal więc dlaczego by nie ?
              • mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:55
                no i czy dostosowałbyś się do naszej strefy czasowej, bo my tu wstajemy o
                godzin wcześniej od Ciebie?!
                • camouflage Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:58
                  Postaram się dostosować. To gdzie mam wysłać podanie ?
                  • mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:00
                    A gdzie chciałbyś???
                    Mamy tu kilka komisji weryfikujących...(???)
                    • malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:03
                      Magnolia - jak rozumiem dolaczasz sie do moich poszukiwan? czy tak sobie tylko
                      teoretyzujesz?
                      • mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:05
                        serfuję,
                        ale wychodzę, bo wynoszę się do domu,
                        z zaślubinami poczekajcie na mnie - do jutra!
                        PA!
                    • camouflage Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:08
                      Komisje ? To nie brzmi zbyt obiecująco ale może jednak się zapiszę w kolejkę ...
                      • mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:30
                        |Obiecuję ulgowe traktowanie!
                        I co Ty na to??
                        • malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:51
                          Magnolia. Ja tu jestem szefowa komisji!! I nawet mam lotnisko dla awionetek
                          niedaleko domu! :)
                          • mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:53
                            Kochana ja mam vtu 100% udziałów i płacę Ci taką pensję, żebyś przeprowadziła
                            solidną weryfikacją, biorąc też pod uwagę moje osobiste preferencje!
                            Pozdr...
                            PA!
                            • malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:58
                              mag_nolia napisał(a):

> Kochana ja mam vtu 100% udziałów i płacę Ci taką pensję, żebyś przeprowadziła
                              > solidną weryfikacją, biorąc też pod uwagę moje osobiste preferencje!
                              > Pozdr...
                              > PA!

A jakie masz preferencje ? Bo moze sie okazac ze lubimy taki sam typ panow i sama
                              rozumiesz ze zrobi sie problem.. a w tych sprawach zadne pieniadze nie robia na
                              mnie wrazenia!

• mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 09:01
                                myślę, że się dogadamy, na razie powierzam Ci pracę nad kandydatami,
                                PA!
        • krecha ja wiem czego chce... 14.11.01, 06:09
          ...ale nie mam z kim.
          • Gość: niunia Re: ja wiem czego chce... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 06:16
            a Ty jestes, ten krach, czy ta kracha
            • krecha Re: ja wiem czego chce... 14.11.01, 06:29
              ten krecha
              • Gość: niunia Re: ja wiem czego chce... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 06:32
                a ja ten niunia, pozdrowka
                • krecha Re: ja wiem czego chce... 14.11.01, 06:43
                  to szkoda,

bo myslalem, ze ta niunia, ktora na innym watku ma taka przyzwoita figurke
                  to TA niunia
                  • Gość: niunia Re: ja wiem czego chce... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 06:46
                    lepiej się kamuflować, bo widzisz co robią z kobietą z inteligentnymi wymiarami
                    • malena+ Re: ja wiem czego chce... 14.11.01, 08:45
                      Krecha? To swietnie ze wiesz czego chcesz ... a czego chcesz ? Zdradz - bo nie
                      wiem czy myslimy o tym samym.

Niunia! Jak sie juz zdecydujesz na wybor plci to zapraszam do klubu:
                      /wlasciwe podkreslic/
                      1.poszukujacych
                      2.poszukiwanych /wolalabym Cie widziec w pkcie nr2 ale rozumiem ze z natura
                      walczyc sie nie da/
                      • krecha Re: ja wiem czego chce... 15.11.01, 07:35
                        Odpisalem na Twoj post, bo mysle, ze myslimy o tym samym
                        (a przynajmniej z grubsza podobnym).

A konkretnie (choc zwiezle):

Ja mysle o fajnej kobitce, ktora nie jest niepotrzebnie skomplikowana,
                        ale tez nie jest zbyt uproszczona (jak to sie czesto zdarza).
                      • Gość: niunia Re: do Malenki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 07:43
                        dla Ciebie po cichutku bede menem, bo bardzo mi sie podobasz, ale to m-dzy nami
                        oki.
    • Gość: Jacek Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) IP: *.ipartners.pl 13.11.01, 15:42
      Skoro trwały związek to dlaczego pilne? Co nagle to po diable.
      • malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:45
        Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Skoro trwały związek to dlaczego pilne? Co nagle to po diable.

Zastanawiac tez sie mozna cale zycie, a slowo "pilne" dziala mobilizujaco
        prawda?;)

• Gość: Jacko Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) IP: *.ipartners.pl 13.11.01, 16:05
          malena+ napisał(a):

> Gość portalu: Jacek napisał(a):
          >
          > > Skoro trwały związek to dlaczego pilne? Co nagle to po diable.
          >
          > Zastanawiac tez sie mozna cale zycie, a slowo "pilne" dziala mobilizujaco
          > prawda?;)

Prawda ale brzmi również desperacko
          >

• malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:09
            Gość portalu: Jacko napisał(a):
            > Prawda ale brzmi również desperacko
            > >

Troszke tak . ale to oferta dla odwaznych!:)

• Gość: Jacek Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) IP: *.ipartners.pl 13.11.01, 16:15
              malena+ napisał(a):

> Gość portalu: Jacko napisał(a):
              > > Prawda ale brzmi również desperacko
              > > >
              >
              > Troszke tak . ale to oferta dla odwaznych!:)
              >

Do odważnych świat należy.
              • malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:40
                Gość portalu: Jacek napisał(a):
                > Do odważnych świat należy.

Wlasnie :) . Czasem trzeba podjac ryzyko i zrobic krok ktory zmienic moze
                wszystko, oczywiscie na lepsze!

• enancjo Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:48
      ... jaki stopien pilnosci ?

Enancjo
      • malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:06
        nie stopniuje , ale ...w normie! nie na gwalt !:)
        • enancjo Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:44
          malena+ napisał(a):

> nie stopniuje , ale ...w normie! nie na gwalt !:)

.. spieszymy sie "calkiem ..... powaznie", ale pomalu ....
          .. a gdzie oferta .... troszke tabascco i pieprzu prosze....!!!
          Enancjo
          • malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:35
            > .. spieszymy sie "calkiem ..... powaznie", ale pomalu ....
            > .. a gdzie oferta .... troszke tabascco i pieprzu prosze....!!!
            > Enancjo

Oferta? No przeciez dalam! Ja tez mam oferowac swoje wymiary na forum
            publicznym? ;) Ale masz racje w koncu przez zoladek do serca wiec czasem trzeba
            sie postarac i dobrze przyprawic...

• enancjo Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 10:04
              malena+ napisał(a):

> > .. spieszymy sie "calkiem ..... powaznie", ale pomalu ....
              > > .. a gdzie oferta .... troszke tabascco i pieprzu prosze....!!!
              > > Enancjo
              >
              > Oferta? No przeciez dalam! Ja tez mam oferowac swoje wymiary na forum
              > publicznym? ;) Ale masz racje w koncu przez zoladek do serca wiec czasem trzeba
              >
              > sie postarac i dobrze przyprawic...
              >

.. miala byc oferta !!!!
              .. dobra oferta inspiruje .. winna byc publiczna .. dlatego jako zapowiedziana
              jest oczekiwana !!!!!

Pozdrawiam
              Enancjo
              • malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 10:17
                enancjo napisał(a):

>
                > .. miala byc oferta !!!!
                > .. dobra oferta inspiruje .. winna byc publiczna .. dlatego jako zapowiedziana
                > jest oczekiwana !!!!!
                >
                > Pozdrawiam
                > Enancjo

Dobra: daje oferte specjalnie dla Ciebie:

Sliczna , zgrabna i powabna ,
                Madra , inteligentna i wyksztalcona ,
                Samodzielna ,samorzadna i samofinansujaca sie ,
                Oczekujaca w zwiazku partnerstwa i zaufania ,
                Ciepla , opiekuncza i umiejaca kochac ,
                ...
                Szuka Pana powyzej lat 30-tu na dalsza droge zycia.
                Oferty ze zdjeciami prosze kierowac na adres i-mail.

• czarna_wdowka Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:17
      ja juz wdowek doswiadczony, wiec jak chcesz mozemu uzgadniac szczegoly
      • malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:29
        czarna_wdowka napisał(a):
        > ja juz wdowek doswiadczony, wiec jak chcesz mozemu uzgadniac szczegoly

Dobrze. Na razie szczegoly wprowadzajace :
        Jestes wdowek czy wdowka ? Czy Twoje ukaszenie (ugryzienie) jest smiercionosne ?
        Ewentualny gesty zarost - oczywiscie brunet ?
        • Gość: pan Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) IP: *.access.nacamar.de 14.11.01, 11:46
          To ja jestem odpowiedni kandydat. Jestem brunet z zarostem nie mam zadnej z
          tych cech , ktore Ty masz. Poludniowa Polska mi odpowiada.

pan
          • malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 16:32
            Gość portalu: pan napisał(a):

> To ja jestem odpowiedni kandydat. Jestem brunet z zarostem nie mam zadnej z
            > tych cech , ktore Ty masz. Poludniowa Polska mi odpowiada.
            > pan

Witam Pana.
            No tak , przeciwienstwa sie podobno przyciagaja.
            Mozemy sprawdzic czy nam obojgu to odpowiada.

• malena+ Niunia. 15.11.01, 11:35
      Gość portalu: niunia napisał(a):

> dla Ciebie po cichutku bede menem, bo bardzo mi sie podobasz, ale to m-dzy
      nami
      > oki.

Nie wiem co prawda czym sobie zasluzylam na az takie wzgledy ale dzieki!
      /po cichutku Ci powiem ze tez Cie lubie/
      pa.
    • malena+ Krecha. 15.11.01, 11:43
      krecha napisał(a):

> Odpisalem na Twoj post, bo mysle, ze myslimy o tym samym
      > (a przynajmniej z grubsza podobnym).

> A konkretnie (choc zwiezle):
      >
      > Ja mysle o fajnej kobitce, ktora nie jest niepotrzebnie skomplikowana,
      > ale tez nie jest zbyt uproszczona (jak to sie czesto zdarza).

Z "niepotrzebnych komplikacji" raczej juz wyroslam , "zbyt prosta"- tego o mnie
      nie da sie powiedziec ;)
      Mysle ze na tym poziomie nie dowiemy sie czy moje "nadmiary i braki"
      wspolgraja z Twoimi wyobrazeniami.
      zapraszam na priv.
      pozdrawiam.
      • Gość: krecha Re: Krecha. IP: *.hwr.arizona.edu 16.11.01, 07:53
        czuje sie wyrozniony zaproszeniem na priva

napisze do Ciebie troszke pozniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka