malena+ 13.11.01, 15:32 Szukam panow ,potencjalnych kandydatow na partnerow zyciowych. Preferowany wiek po 30-tce ,reszta do indywidualnego uzgodnienia. Pilne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:38 Mogłabym się założyć, że wszyscy kandydaci teraz będą rozważać swoją potencję! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:40 No wlasnie , a ja szukam takich ktorzy rozwazania maja juz za soba i wiedza czego chca. o. Odpowiedz Link Zgłoś
camouflage Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:42 Obowiązuje kandydatów jakaś rejonizacja czy cały kraj ? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:47 Ale Ty camuflage musiałbyś pewno samolotem przylecieć, więc nie jest pewne, czy chciałbyś...??? Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:47 camouflage napisał(a): > Obowiązuje kandydatów jakaś rejonizacja czy cały kraj ? Preferencje -Polska poludniowa , ale wiesz jak jest: "za Toba nawet na koniec swiata", "milosc nie zna granic" itd. , wiec na poczatek moze byc nawet caly swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
camouflage Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:51 Samolotem ? Właśnie u nas we wsi otworzyli nowy terminal więc dlaczego by nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:55 no i czy dostosowałbyś się do naszej strefy czasowej, bo my tu wstajemy o godzin wcześniej od Ciebie?! Odpowiedz Link Zgłoś
camouflage Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:58 Postaram się dostosować. To gdzie mam wysłać podanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:00 A gdzie chciałbyś??? Mamy tu kilka komisji weryfikujących...(???) Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:03 Magnolia - jak rozumiem dolaczasz sie do moich poszukiwan? czy tak sobie tylko teoretyzujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:05 serfuję, ale wychodzę, bo wynoszę się do domu, z zaślubinami poczekajcie na mnie - do jutra! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
camouflage Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:08 Komisje ? To nie brzmi zbyt obiecująco ale może jednak się zapiszę w kolejkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:30 |Obiecuję ulgowe traktowanie! I co Ty na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:51 Magnolia. Ja tu jestem szefowa komisji!! I nawet mam lotnisko dla awionetek niedaleko domu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:53 Kochana ja mam vtu 100% udziałów i płacę Ci taką pensję, żebyś przeprowadziła solidną weryfikacją, biorąc też pod uwagę moje osobiste preferencje! Pozdr... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:58 mag_nolia napisał(a): > Kochana ja mam vtu 100% udziałów i płacę Ci taką pensję, żebyś przeprowadziła > solidną weryfikacją, biorąc też pod uwagę moje osobiste preferencje! > Pozdr... > PA! A jakie masz preferencje ? Bo moze sie okazac ze lubimy taki sam typ panow i sama rozumiesz ze zrobi sie problem.. a w tych sprawach zadne pieniadze nie robia na mnie wrazenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 09:01 myślę, że się dogadamy, na razie powierzam Ci pracę nad kandydatami, PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: ja wiem czego chce... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 06:16 a Ty jestes, ten krach, czy ta kracha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: ja wiem czego chce... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 06:32 a ja ten niunia, pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
krecha Re: ja wiem czego chce... 14.11.01, 06:43 to szkoda, bo myslalem, ze ta niunia, ktora na innym watku ma taka przyzwoita figurke to TA niunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: ja wiem czego chce... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 06:46 lepiej się kamuflować, bo widzisz co robią z kobietą z inteligentnymi wymiarami Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: ja wiem czego chce... 14.11.01, 08:45 Krecha? To swietnie ze wiesz czego chcesz ... a czego chcesz ? Zdradz - bo nie wiem czy myslimy o tym samym. Niunia! Jak sie juz zdecydujesz na wybor plci to zapraszam do klubu: /wlasciwe podkreslic/ 1.poszukujacych 2.poszukiwanych /wolalabym Cie widziec w pkcie nr2 ale rozumiem ze z natura walczyc sie nie da/ Odpowiedz Link Zgłoś
krecha Re: ja wiem czego chce... 15.11.01, 07:35 Odpisalem na Twoj post, bo mysle, ze myslimy o tym samym (a przynajmniej z grubsza podobnym). A konkretnie (choc zwiezle): Ja mysle o fajnej kobitce, ktora nie jest niepotrzebnie skomplikowana, ale tez nie jest zbyt uproszczona (jak to sie czesto zdarza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do Malenki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 07:43 dla Ciebie po cichutku bede menem, bo bardzo mi sie podobasz, ale to m-dzy nami oki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) IP: *.ipartners.pl 13.11.01, 15:42 Skoro trwały związek to dlaczego pilne? Co nagle to po diable. Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:45 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Skoro trwały związek to dlaczego pilne? Co nagle to po diable. Zastanawiac tez sie mozna cale zycie, a slowo "pilne" dziala mobilizujaco prawda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacko Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) IP: *.ipartners.pl 13.11.01, 16:05 malena+ napisał(a): > Gość portalu: Jacek napisał(a): > > > Skoro trwały związek to dlaczego pilne? Co nagle to po diable. > > Zastanawiac tez sie mozna cale zycie, a slowo "pilne" dziala mobilizujaco > prawda?;) Prawda ale brzmi również desperacko > Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:09 Gość portalu: Jacko napisał(a): > Prawda ale brzmi również desperacko > > Troszke tak . ale to oferta dla odwaznych!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) IP: *.ipartners.pl 13.11.01, 16:15 malena+ napisał(a): > Gość portalu: Jacko napisał(a): > > Prawda ale brzmi również desperacko > > > > > Troszke tak . ale to oferta dla odwaznych!:) > Do odważnych świat należy. Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:40 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Do odważnych świat należy. Wlasnie :) . Czasem trzeba podjac ryzyko i zrobic krok ktory zmienic moze wszystko, oczywiscie na lepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 15:48 ... jaki stopien pilnosci ? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:06 nie stopniuje , ale ...w normie! nie na gwalt !:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:44 malena+ napisał(a): > nie stopniuje , ale ...w normie! nie na gwalt !:) .. spieszymy sie "calkiem ..... powaznie", ale pomalu .... .. a gdzie oferta .... troszke tabascco i pieprzu prosze....!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:35 > .. spieszymy sie "calkiem ..... powaznie", ale pomalu .... > .. a gdzie oferta .... troszke tabascco i pieprzu prosze....!!! > Enancjo Oferta? No przeciez dalam! Ja tez mam oferowac swoje wymiary na forum publicznym? ;) Ale masz racje w koncu przez zoladek do serca wiec czasem trzeba sie postarac i dobrze przyprawic... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 10:04 malena+ napisał(a): > > .. spieszymy sie "calkiem ..... powaznie", ale pomalu .... > > .. a gdzie oferta .... troszke tabascco i pieprzu prosze....!!! > > Enancjo > > Oferta? No przeciez dalam! Ja tez mam oferowac swoje wymiary na forum > publicznym? ;) Ale masz racje w koncu przez zoladek do serca wiec czasem trzeba > > sie postarac i dobrze przyprawic... > .. miala byc oferta !!!! .. dobra oferta inspiruje .. winna byc publiczna .. dlatego jako zapowiedziana jest oczekiwana !!!!! Pozdrawiam Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 10:17 enancjo napisał(a): > > .. miala byc oferta !!!! > .. dobra oferta inspiruje .. winna byc publiczna .. dlatego jako zapowiedziana > jest oczekiwana !!!!! > > Pozdrawiam > Enancjo Dobra: daje oferte specjalnie dla Ciebie: Sliczna , zgrabna i powabna , Madra , inteligentna i wyksztalcona , Samodzielna ,samorzadna i samofinansujaca sie , Oczekujaca w zwiazku partnerstwa i zaufania , Ciepla , opiekuncza i umiejaca kochac , ... Szuka Pana powyzej lat 30-tu na dalsza droge zycia. Oferty ze zdjeciami prosze kierowac na adres i-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wdowka Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 13.11.01, 16:17 ja juz wdowek doswiadczony, wiec jak chcesz mozemu uzgadniac szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 08:29 czarna_wdowka napisał(a): > ja juz wdowek doswiadczony, wiec jak chcesz mozemu uzgadniac szczegoly Dobrze. Na razie szczegoly wprowadzajace : Jestes wdowek czy wdowka ? Czy Twoje ukaszenie (ugryzienie) jest smiercionosne ? Ewentualny gesty zarost - oczywiscie brunet ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) IP: *.access.nacamar.de 14.11.01, 11:46 To ja jestem odpowiedni kandydat. Jestem brunet z zarostem nie mam zadnej z tych cech , ktore Ty masz. Poludniowa Polska mi odpowiada. pan Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: A to jest calkiem powazna oferta matrymonialna!:) 14.11.01, 16:32 Gość portalu: pan napisał(a): > To ja jestem odpowiedni kandydat. Jestem brunet z zarostem nie mam zadnej z > tych cech , ktore Ty masz. Poludniowa Polska mi odpowiada. > pan Witam Pana. No tak , przeciwienstwa sie podobno przyciagaja. Mozemy sprawdzic czy nam obojgu to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Niunia. 15.11.01, 11:35 Gość portalu: niunia napisał(a): > dla Ciebie po cichutku bede menem, bo bardzo mi sie podobasz, ale to m-dzy nami > oki. Nie wiem co prawda czym sobie zasluzylam na az takie wzgledy ale dzieki! /po cichutku Ci powiem ze tez Cie lubie/ pa. Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Krecha. 15.11.01, 11:43 krecha napisał(a): > Odpisalem na Twoj post, bo mysle, ze myslimy o tym samym > (a przynajmniej z grubsza podobnym). > A konkretnie (choc zwiezle): > > Ja mysle o fajnej kobitce, ktora nie jest niepotrzebnie skomplikowana, > ale tez nie jest zbyt uproszczona (jak to sie czesto zdarza). Z "niepotrzebnych komplikacji" raczej juz wyroslam , "zbyt prosta"- tego o mnie nie da sie powiedziec ;) Mysle ze na tym poziomie nie dowiemy sie czy moje "nadmiary i braki" wspolgraja z Twoimi wyobrazeniami. zapraszam na priv. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Krecha. IP: *.hwr.arizona.edu 16.11.01, 07:53 czuje sie wyrozniony zaproszeniem na priva napisze do Ciebie troszke pozniej Odpowiedz Link Zgłoś