rasgeea 15.11.06, 13:32 jakie sa Wasze słabości? słabostki? do czego macie słobość?... jest coś takiego?:)a moze kogos takiego? jakies sławy??? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: nasze słabości... 15.11.06, 13:34 rasgeea napisała: > jakie sa Wasze słabości? słabostki? do czego macie słobość?... jest coś > takiego?:)a moze kogos takiego? jakies sławy??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nasze słabości... 15.11.06, 13:41 to tak jak ja:)) jeszcze mam słabośc do JEANA RENO i NUNO GOMEZ :) Lubie na nich popatrzec :) zreszta wiele takixch zreczy jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: nasze słabości... 15.11.06, 13:44 piwko mniam;) ponadto do czekolady...i wszystkiego co czekoladowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nasze słabości... 15.11.06, 13:47 własnie wcinam białą :) mniam , mnieam, piwa tez bym sie napiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: nasze słabości... 15.11.06, 14:00 obstaw ;) aj a piwka chyba sie dzis napije;) Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: nasze słabości... 15.11.06, 14:06 słodycze, wszystko co czekoladowe piwo również, szkoda, że brzuch rośnie maciej zakościelny:-) jeansy Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: nasze słabości... 15.11.06, 14:20 do czekolady :) do johnnego deppa :P do hmmm... no wiadomo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: nasze słabości... 15.11.06, 14:31 ja w zasadzie slabosci tez nie mam do zadnych slaw, chociaz przyznam sie ze rozczula mnie kazdy film z Tomem Hanksem. Moj pies jest moja slaboscia ale ciiicho bo W. bedzie zazdrosny;p Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: nasze słabości... 15.11.06, 14:33 Tez lubie filmy z Hanksem baaardzo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nasze słabości... 15.11.06, 14:59 czerwone wino, zakupy (nowe płyty, książki i ciuchy zwłaszcza) zimne piwo, mazidła różne, restauracje (uwielbiam dobrze jeść), wszystko co związane z lataniem, sportami 'powietrznymi' - ale to odwieczne marzenie ludzkości, więc całkiem naturalna słabość ;) o facetach nie wspomnę, sławnych i niesławnych, bo to oznaczałoby pół dnia wyliczania... Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: nasze słabości... 15.11.06, 15:27 Czekolada i wszystko co czekoladowe,dobre jedzenie,piwo,białe,słodkie(lub półsłodkie) wino,książki ... i pewnie jeszcze coś by się znalazło;) Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: nasze słabości... 15.11.06, 16:12 zakupy;) ksiazki, white chocolate mocca, piwo miodowe, spotkania z moimi przyjaciolkami.... i duzo, duzo wiecej;) Odpowiedz Link Zgłoś