zlota-puma 15.11.06, 21:43 Ssie mnie w żołądku, ale o tej porze dla mnie to nóż w brzuch ;) A Wy coś jeszcze miażdżycie ? --- "Zdrowy rozsądek jest zbiorem uprzedzeń nabytych w wieku lat osiemnastu" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalajza Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 21:44 ja dopiero co zjadlam...bo wrocilam z uczelni i to mnie tlumaczy...tak mysle;) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_asia Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 21:46 Ja przed chwila zjadlam 3 kromki chleba a teraz jem wafelki orzechowe.Chlopa nie mam to sobie pojem przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
curla Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? nie - pije 15.11.06, 21:48 rum z herbatą tak tak, wcale nie herbatę z rumem! Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? nie - pije 15.11.06, 21:49 O, podoba mi się ta proporcja, nawet bardzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
agent_asia Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 21:49 Ale mam taki katar ze, nic nie czuje.Wiec na dwoch wafelkach zakonczylam dzialalnosc bo i tak nie mam zadnej przyjemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 21:50 może popatrz na nie, jeśli ładne. Wrażenia wzrokowe tez są ważne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_asia Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 21:53 Dzisiaj to moge sobie patrzec na nie do woli,nic mnie nie ruszy.Wokol nosa mam wielkie czerwone plamy i zero powonienia. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 21:55 Ja zaraz lece do domu i zrobie sobie piekna salatke grecka i zezre ja na oczch wszystkich czlonkow. Mi tam cellulit nigdy nie szkodzil! Ja sie dopiero na noc rozkrecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 21:54 Wiesz co Puma, normalnie chyba mnie przez okno widzialas ;P. Opedzlowalam wlasnie kawalek bagietki z serem plesniowym i pomidorem. A zazwyczaj nie jadam tak pozno. Tez mam katar i wlasciwie moglam zjesc whiskasa... Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 21:55 ja bym coś zjadła, ale nie chce mi się kanapek robić:( Odpowiedz Link Zgłoś
agent_asia Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 21:56 Whiskas ze dobry zeby tak jesc bez czucia.Ja to bym mogla zjesc najtansza karme marketowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 21:59 O nie, mozna wysypki dostac. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_asia Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 22:01 Nic mi juz nie zaszkodzi.Wygladam fatalnie.A bym mogla zaoszczedzic troche. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 21:59 jeny, konam ze śmiechu :) łiskas :))) Ja może troche suchej karmy mojej Jagi ?... Odpowiedz Link Zgłoś
curla whiskas 15.11.06, 22:02 a moja babcia kiedyś zjadła, dawno to było z 10 lat temu, nocowała u nas i opędzlowała z lodówy, kiedyś nie było to takie popularne, myślała, że to konserwa mięsna i w sumie miała rację Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Jezuuuniuuu 15.11.06, 21:59 przeczytałam ten wątek i przez Was idę jeść, wredziochy! Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Jezuuuniuuu 15.11.06, 22:00 wara od kuchni ! :) Albo nie, idź , posil się i wróć. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Jezuuuniuuu 15.11.06, 22:01 Nic mi nie mowcie, mialam obiad wydac o 22. Jesu, jak mi sie nie chce kotleta smazyc, ziemniakow obierac... Czy ktos jeszcze o tej porze robi takie rzeczy!? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Jezuuuniuuu 15.11.06, 22:03 a ja jeszcze godzine temu zastanawiałam się, czy się nie wziąć za robienie chałki, bo za mną chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
curla ja czasem robię 15.11.06, 22:03 ale nie dziś, jestem sama i zamierzam się wstawić z premedytacją, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Jezuuuniuuu 15.11.06, 22:15 No, pyrki sie gotuja, de volay smazy :). Jeszcze kanapki zrobilam... Ale juz nie pozmywam... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Rany 15.11.06, 22:17 jak dla mnie, obecna pora nadaje się wyłącznie do czytania czegoś do poduszki, albo półprzytomnego oglądania czegokolwiek w telewizji. Jedyny większy wysiłek, do jakiego byłabym skłonna, to umycie zębów :D Gotowanie kartofli i smażenie de volaille'a o tej godzinie to jakiś kosmos zupełny... Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Rany 15.11.06, 22:18 a widzisz, Polcia jest nieziemska, zawsze tak myślałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Jezuuuniuuu 15.11.06, 22:25 E tam nieziemska. Ziemska az za bardzo. Nawet powiedzialabym ziemista. ;) Taka karma, kochane. Hehe, doslownie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Jezuuuniuuu 15.11.06, 22:28 No to dobranoc. Ide tluc pyrki pieprzone. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Jezuuuniuuu 15.11.06, 22:30 właśnie też się kładę. I niczego tłuc nie będę ;) Pysznych snów :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Re: Jezuuuniuuu 15.11.06, 22:44 No nawzajem :) Pewnie mi się w nocy będą koszmary śniły, bo dostanę niestrawności po wrąbaniu dwóch kanap :p Odpowiedz Link Zgłoś
madzix255 Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 22:35 ja 20 minut temu skonczylam jest pieczaca kielabaske:) bo przyjechalam z pracy a tam czasu na jedzienie nie ma ,pycha byla :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 22:48 A mnie ssssyyyysie... ale nie... nie złamię się, bo koszmary mieć będę - arbatku sobie dziabnę :) łyd a cytryna o! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka16 Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 15.11.06, 22:54 A ja mecz obejrzałam i dopiero sie zastanawiam co zjeść.I zawsze o tej godz. mnie nachodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 16.11.06, 01:04 ja pije,wino białe deserowe-na smutki Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Zmiażdżyłam kawałek białego sera 16.11.06, 22:42 z łyżeczką wiśniowej konfitury - tak dla oszukania głodu ;) Bo tak mi burczało w żołądku, że zagłuszało dźwięk z telewizora ;) I tym sposobem, niezwykle najedzona, za moment kładę się spać. Jeśli ktoś coś jeszcze je- smaczego i ZDRÓWKA ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Zmiażdżyłam kawałek białego sera 16.11.06, 23:28 Ja nic nie jem dzisiaj. Mam tak zapchany nos, ze... Szkoda gadac. Tez zaraz spadam w kime. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.hyde Re: Zmiażdżyłam kawałek białego sera 16.11.06, 23:52 ja zjadłam kanapkę z łososiem wędzonym i majonezem :) bardzo kurfa dietetyczne :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Zmiażdżyłam kawałek białego sera 17.11.06, 00:07 A ja bym tak chetnie wegorza wedzonego o i bagietke swieza,ale nie mam i pringgelsy wpieprzam Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Zmiażdżyłam kawałek białego sera 17.11.06, 00:33 na diecie jestem więc nic.Normalnie pewnie ukradkiem jadłabym coś czekoladowego. Odpowiedz Link Zgłoś
miss96 Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 22.11.06, 00:33 ja. Jest 00.39 i właśnie wchrzaniłam pysznego kabanosa. Mniam, mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
garbaty_aniou Re: Kto jeszcze o tej porze coś je ? 22.11.06, 00:46 ja też ale pracuje w nocy to się chyba nie liczy? właśnie dwie bułeczki i gorącey kubek.Pieczarkowy Odpowiedz Link Zgłoś