nati.82 21.11.06, 14:29 Dziewczyny dajcie jakiś pomysł na fajny opis gg!!!! coś oryginalnego, bo niemal wszyscy mają na mojej liście opis: w pracy, a to takie nudne.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goscinnie_ino Re: opis gg 22.11.06, 15:38 u mnie dzisiaj: "mam bloka na telefonie - ku chwale mojej sklerozy!!!" - ale nikomu nie polecam :-) często wstawiam teksty z moim ulubionych piosenek, w zależności od nastroju. o! teraz leci Grechuta, dla przykładu: "gdzieś w nas idą ludzie niezłomni!!" Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: opis gg 22.11.06, 15:44 ja mam dzisiaj "wynik doswiadczen i poznania oduczyl mnie utożsamiania" ale moj standrdowy to jest: state of love and trust wtedy znaczy, ze wszytsko u mnie w porzadku;) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillla3 Re: opis gg 22.11.06, 18:25 chyba gdzies na tym forum podejrzalam, ale bardzo mi sie spodobalo zdanko, ktore teraz czesto mam w opisie: "mężczyźni są z Marsa a kobiety... ze Snickersa:)", poza tym: "ten nade mną to głupek;)" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vanillla3 Re: opis gg 23.11.06, 17:12 aaa przypomnialam sobie jeszcze:): ''wszystko mija nawet najdłuższa żmija'':)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: opis gg 23.11.06, 17:14 z tym głupkiem niezłe hihihihi jeszcze tego u nikogo nie widzialam, moze bede pierwsza;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: opis gg 23.11.06, 17:27 ja ie lubie opisów który deklaruja wszem i obec całemu światu jakie mam szczescie, co u mnie, standradowe KC(imie), i masa innych, które maja na celu wzbudzenie zazdrosci, zawisci, pochwalenia się, oszukiwania innych ze nie jest sie samotnikiem....generalnie najlepszy opis wedlug mnie to brak opisu Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: opis gg 23.11.06, 19:24 hehe, niektóre opisy zamieniają się w blogi... Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: opis gg 23.11.06, 20:58 frrancuzeczka napisała: > hehe, niektóre opisy zamieniają się w blogi... no dokładnie i to takie z pikantnymi szczegółami nierzadko Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: opis gg 24.11.06, 15:17 Śledząc niektóre opisy można dowiedzieć się wielu szczegółów z życia prywatnego, seksualnego itp. To jednak nie w moim stylu. Ja ostatnio miałam "Ten kot nie lubi aby mu głaskać metafizyczne futro pod włos." Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: opis gg 24.11.06, 18:01 frrancuzeczka napisała: > Śledząc niektóre opisy można dowiedzieć się wielu szczegółów z życia > prywatnego, seksualnego itp. To jednak nie w moim stylu. > Ja ostatnio miałam "Ten kot nie lubi aby mu głaskać metafizyczne futro pod włos > ." dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: opis gg 23.11.06, 20:31 Ostatnio...Po co mężczyźnie krawat...? Bo bydło musi być wiązane;) Zycie nie jest ani gorsze ani lepsze od naszych marzeń...jest tylko inne... Sex rozładowuje napięcie...miłość je potęguje. Te mi się ostatnio spodobały...lubię kombinować fajne statusy;)Długo długo miałam(gdy jeszcze mieszkałam z rodzicami) Za górami...za lasami...gdzieś w Gliwicach mieszka Młoda Czarownica:)) A mój P miał ostatnio...strrrasznie mi się spodobało... Owinę się w papierek i będę słodki jak cukierek...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zenobia27 Re: opis gg 23.11.06, 21:26 moje ulubione: -Najtrudniejszy jest koniec miesiąca, zwłaszcza ostanich trzydzieści dni... -Nie w każdej muszli słychać morze... -Uczę się pływać, zbyt często tonę w marzeniach -Mężczyźni rozwijają się do szóstego roku życia ,potem tylko rosną...;) -Dziewczyna to piec ,w którym powoli piecze się baba...;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcos80 Re: opis gg 24.11.06, 15:28 nerri napisała: >Długo długo > miałam(gdy jeszcze mieszkałam z rodzicami) Za górami...za lasami...gdzieś w > Gliwicach mieszka Młoda Czarownica:)) patrząc na zdjecie we wizytówce to faktycznie opis do ciebie pasował! Odpowiedz Link Zgłoś