fantka 21.11.06, 17:45 być asertywnym, czy po prostu wtedy jak potrzeba to zastosować, po prostu zapominacie, że tak można ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: asertywność - czy udaje się Wam 21.11.06, 17:54 ja się przyznam bez bicia, że mam z tym duży problem... nawet nie wiem dlaczego tak jest ;( Odpowiedz Link Zgłoś
aldar1975 Re: asertywność - czy udaje się Wam 21.11.06, 20:39 Dla mnie jest to olbrzymi problem ....nie potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: asertywność - czy udaje się Wam 21.11.06, 20:46 myślałam że tylko ja tak mam ... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: asertywność - czy udaje się Wam 21.11.06, 21:03 ... myślę , że to sprawa własnej psychiki - mnie w jakimś takim "teście" wyszło żem "obserwator" - no jak obserwator ma być asetrywny ...??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: asertywność - czy udaje się Wam 21.11.06, 21:07 Asertywność to chyba nie tylko powiedzenie - nie Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: asertywność - czy udaje się Wam 21.11.06, 21:13 czasem się zastanawiam dlaczego nie potrafię być asertywna ? dlaczego nie umiem skutecznie upomnieć sie o swoje ? Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: asertywność - czy udaje się Wam 21.11.06, 21:02 heh - a no ;) jestem jestem ;) w najtrudniejszych sytuacjach umie powiedzieć "nie" hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: asertywność - czy udaje się Wam 21.11.06, 21:06 ... no to chyba nie dokońca jest tak - w krytycznej sytuacji potrafimy tak czy inaczej się zachować ... ale czy na codzień po prostu nie dajemy się manipulować ???... Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: asertywność - czy udaje się Wam 21.11.06, 22:03 hehehe ja no... ten tego .. nie robie rzeczy których nie chce robic... i jak na seri o nie chce... to mozna naciskac, prosic, błagac... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: asertywność - czy udaje się Wam 22.11.06, 16:42 lepiej póżno niż wcale asertywności się uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: asertywność - czy udaje się Wam 22.11.06, 18:22 istnieje dobra asertywność. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: asertywność - czy udaje się Wam 22.11.06, 18:23 dobra? myślałam że każda asertywność jest dobra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: asertywność - czy udaje się Wam 22.11.06, 18:49 trochę się zgubiłam... jak to jest z tą dobrą asertywnością ?? Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: asertywność - czy udaje się Wam 22.11.06, 18:55 ależ to Ja się zgubiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: asertywność - czy udaje się Wam 22.11.06, 18:57 ale to miło tak w towarzystwie się pogubić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: asertywność - czy udaje się Wam 22.11.06, 19:01 czy ja wiem? .... pugubiłem się, zagadałem i spaliłem pierszą patelnię kolacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: asertywność - czy udaje się Wam 22.11.06, 19:03 pierwszą patelnię? a co smażyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: asertywność - czy udaje się Wam 22.11.06, 19:07 pierścionki cebulowe.. moczy się pierścienie cebulowe w piwie.. a potem obtacza w cieście i na patelnię :) ale druga partia już mi wyszła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: asertywność - czy udaje się Wam 22.11.06, 19:08 nie jadłam, nie znam tej potrawy, to coś jak jabłka w cieście ale z cebulą moczoną w piwie? Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: asertywność - czy udaje się Wam 22.11.06, 19:13 teraz z koleji Ja nie wiem o czym piszesz :)) cebule kroji się na grube pierścionki.. następnie moczy się je w piwie około godziny a potem robi się proste ciasto do obtaczania.. tzn. mąka, woda, jajko, pieprz cayenne, pieprz ziołowy, sól.. następnie smaży się te pierścionki na złoty kolor na patelni z olejem i ewentualnie wykłada na papier żeby tłuszcz odsiąknął i ew. wstawia się do piekarnika żeby jeść ciepłe. A co z tymi Jabłkami?.. smaży się je na patelni? czy do piekarnika? :) Odpowiedz Link Zgłoś