Gość: sałata IP: *.waw.zigzag.pl 13.06.01, 09:06 Jak tam z rana? Mam nadzieję,że gdziś poszedłeś i się wyspałeś. Brat chciał żebym Ci przekazała że prócz karate ćwiczy również boks oraz jestm mistrzem regionu - w jeżdzie figurowej - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 13.06.01, 09:57 Fajna ksywka co? Ta nazwa zawsze doprowadza mnie do histerycznego śmiechu.Bakłażan też, ha, ha!!! Twój brat - szuja może sobie trenować, co chce. Nie jest w stanie skutecznie odeprzeć ofensywy ze strony mojego mięśnia piwnego!!!A w ogóle to hasło: "kuchenka". Miłego dnia, sałato!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAŁATA Re: KAPUSTA IP: *.waw.zigzag.pl 13.06.01, 10:12 moje hasło ,,stekasz,, jak któś tu do nas zajży i przeczyta te teksty to sobie może pomyśleć że potrzebujemy pomocy psychiologa i to dobrego! bardzo miło mi sie rozmawiało /nie dzisiaj-wiem że nie było jak/ lubię z Tobą rozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 13.06.01, 11:42 COŚ!!! Ha, ha, ha... A poważnie - przepraszam, jestem ostro zajęty, więc dzisiaj już chyba nic więcej nie napiszę. List do Ciebie wyślę dziś wieczorem... Miłego dnia i nie zapomnij podlać się wieczorem, moja Ty sałatko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: *.waw.zigzag.pl 13.06.01, 11:55 oczywiście że nie zapomnę się podlać chcę duża urosnąć i być smaczna żebyś kiedyś mógł moimi listkami/chrupiącymi/ przelożyć sobie palniki od kuchenki czy drzwiczki i skonsumować smaczną kanapkę! więc pracuj pracuj ja też usiłuję --do miłego zobaczenia/ napisania/ w piątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 15.06.01, 07:41 Hej, hej!!! Jak tam po "koktajlu"? Mam nadzieję, że nie był to koktajl Mołotowa? Przy Twoim zacięciu do podpaleń... Ten "pracujący" piątek to porażka... Jest wpół do ósmej, a ja jeszcze się nie obudziłem (psychicznie)... Zrobię sobie kawusię i zjem kanapkę (albo fotelik)z SAŁATĄ - może się obudzę... Napisz coś pobudzającego... Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: *.waw.zigzag.pl 15.06.01, 09:12 witaj jak Cie tu pobudzić? hm... może tak : mam na sobie obcisłą bluzkę ,bardzo krótką /ale to naprawdę krótką/ spodnicę ,oraz buty na wysokim obcacie co mam podspodemnie powiem - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAŁATA Re: KAPUSTA IP: *.waw.zigzag.pl 15.06.01, 09:40 P.S. "pobudzić" czytaj i rozumuj jako odpowiedz na <<napisz cos co mnie obudzi>> I BEZ GŁUPICH SKOJAŻEŃ PROSZĘ !@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 15.06.01, 10:11 No, no, aż mi się ciepło zrobiło!!! Pobudzenie, przepraszam - obudzenie, nastąpiło natychmiast... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: *.waw.zigzag.pl 15.06.01, 12:35 patrzcie jaki dowcipniś!!!!!! mi sie Tylko żle coś napisało a ten od razu sobie <<<wszystko do serca bierze>> koniec tego <pobudzania> RAZ NA ZAWSZE --ZROZUMIANO??? a jak ja zasypiałam kilka dni temu to mi nic takiego ORZEŻWIAJĄCEGO nie napisałeś!!!! widzisz to tylko ja się o Ciebie tak martwię....... hmmmm.... mam nadzieję że mi to jakoś wynagrodzisz---tylko znów nie wyobrażaj sobie niewiadomo cooooooooooooooo!!!!! Twoja główka sałaty....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 15.06.01, 13:25 Ostatnio ciągle Ci się "coś źle pisze", ha, ha... Sama mówiłaś, że nie jesteś aniołkiem - Twoje różki prezentują się coraz okazalej... Określ sposób wynagrodzenia za Twoje "poświęcenie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: *.waw.zigzag.pl 15.06.01, 13:41 widzę ża żle się dzieje nie jestem jakąś nimfomanką której tylko jedno w głowie wiec nic Ci nie grozi co do moich rogów --- Twoje nie wychodzą na wierzch bo wolisz przemilczeć pewne temety,a pożniej mi mówić że to ja ciągle COŚ zle piszę taka jestem odważna i wygadana jestem w sieci bo nie stoisz na przeciw mnie wiec moge sobie pozwolić na luz czy Ci to przeszkadza? za krótko Cię znam żeby wiedzieć co znaczą Twoje komentarze - ale mam nadzieję że nie są to kąśliwości!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: *.waw.zigzag.pl 15.06.01, 13:43 żeby znów nie było niedopowiedzeń to może Ty sie określ co jesteś w stanie dla mnie zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! może wyjdą Twoje rogi.............. ha ha ha nooo ciekawa jestem........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 15.06.01, 14:36 Ha, ha!!! Nie wiem, co za kudłate myśli kręcą Ci się po główce, ale dało mi do myślenia kiedy od razu zaczęłaś tłumaczyć się, że nie jesteś nimfomanką!!! Co do moich rogów - jestem Koziorożcem, więc mam je od urodzenia... Ale jesteś w komfortowej sytuacji - nie będziesz musiała mi ich przyprawiać hi, hi... A propos tego, co mogę dla Ciebie zrobić - chyba wszystko w ramach obowiązującego prawa i moich możliwości finansowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: *.waw.zigzag.pl 15.06.01, 14:42 żle mnie odbierasz!! jak widzisz po ilości mojej korespondencji -dotknęło mnie to co napisałeś może jestem zbyt impulsywna....:( coż tak to odebrałam i nic na to nie poradzę dzwonic też przestaję bo jak widać nic dobrego z tego nie wynika a TY tylko wyrabiasz sobie zdanie które nie ma pokrycia z rzeczywistością będziesz mial ochotę to sam zadzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 15.06.01, 15:04 Hej, hej!!! Nie obrażaj się!!! Cały czas jaja sobie robię!!! Czyżbym źle ocenił Twoje poczucie humoru??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: *.waw.zigzag.pl 15.06.01, 15:11 obraziłam się i to STRASZNIE!!! nie znamy się i myślę że z tąd te niejasności ciesz sie że odpisałeś bo zaczynałem odpalać bąbę atomową w kierunku Twojego miasta!!! aby Cię zniszczyć Ty - rzucający błotem w POŻDNE dziewczyny czekam na kwiaty ............. bo inaczek koniec!!!!!!!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: *.waw.zigzag.pl 15.06.01, 15:55 tu sałata jak tam patison? wiesz dopiero jak wspomniałeś o tym ściskaniu żełądka zwróciłam uwagę, że na to samo >>choróję<< dziwnie się z tym czuję ale to chyba cos znaczy???? PRAWDA? ja będę miała dobry week-and a właściwie już mam /chociaż ścisk żełądka nic nie zmalał-a właściwie się nasilił-chyba z wrażenia,ale na twarzy pojawił sie uśmiech/ bo widzę że ci zależy i BARDZO się z tego powodu CIESZĘ :))))))!!!!!!!!!!!! tak dla lepszego samopoczucia MI TEŻ ZALEŻY! P.S. w ramach wyjaśnienia zależy mi żeby dobrze między nami się działo myślę że mogę tak napisać; TWOJA sałata..................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: *.waw.zigzag.pl 15.06.01, 16:17 p.s. chruje to chyba przez <<U<< nic już nie napoiszę chociaż mam wielką ochote ale w koncu to nie jast skrzynka do moich monologów tylko nasza <<<<wspólna>>>>> wiec czekam do poniedziałku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 18.06.01, 09:38 cześć właściwie to nie wiem co napisać ... ale chciałam się odezwać ,żeby nie było <tu> pusto p.s. dopiero dziś dotarła do mnie Twoja wiadaomość z 15,06,2001 godzina 14,36,25 więć w ramach odpowiedzi: ja również jestem koziorożcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / 62.21.16.* 18.06.01, 11:55 Witaj!!! Proponuję zakończyć temat pt."Przyprawianie rogów" i "Nie jestem nimfomanką". Nie chcę żeby powtórzyła się sytuacja z zeszłego tygodnia - nie mam do tego nerwów. Od myślenia przez cały weekend boli mnie głowa. Mam nadzieję,że list już doszedł - przepraszam, że krótki, ale poruszyłem temat, który bardzo mnie eksploatuje (chciałbym napisać o nim wszystko, a to po prostu niemożliwe). Mimo, że jest poniedziałek (błeee!!!) - życzę miłego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 18.06.01, 12:18 miło mi że przez całą sobotę i niedzielę myślałeś o mnie-ale mam nadzieje że coś w między czasie przekąsiłeś no i poszedłeś sie gdzieś przespać... ja wyładowywałam się /ku uciesze mojej rodziny /w kuchni sobota-sernik na zimno z truskawkami oraz inne prace o których szkoda gadać/bo chyba nie interesuje Cię zmywanie pranie itp./chciałam Ci wysłać na pojednanie kawałek tego sernika ale wątpię czy dotarłby w takiej formie jak bym tego oczekiwała... niedziela-pyszny obiadzik warzywa po chińsku młode ziemniaczki kotleciki z niespodzianką /cianek/mizeria-- jeny co ja robię w brzuchu mi burczy a teraz to już mi ślina kapie na klawiaturę /żartowałam mało przyjemnie by to jednak wyglądało/ poniedziałki to zmora chyba wszystkich pracusiów i pracusiek -czy jak tam nazwać moją płeć pracującą listu nie dostałam .... krótki co to znaczy 3--4 linijki tekstu? lepiej mnie nie denerwuj bo ja też mam nerwy zszarpane po tym <wspaniałym> week- andzie ,a jeśli to jest prawda to ja Ci przyślę pusta kopertę --jako odpowiedz! do napisania PATISONIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 18.06.01, 13:38 Dla 3-4 linijek tekstu szkoda by było zachodu, moja droga... Masz tam 2 strony + mały ogonek. I przestań mnie nęcić swoimi dokonaniami kulinarnymi - raz,że staram się zrzucić parę kilogramów, a dwa - i tak nie mogę spróbować, więc dlaczego mnie torturujesz???????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 18.06.01, 13:51 hm... to ciekawe... znęcam się nad Tobą? teraz jak zajdziesz mi za skórę to wiem jak mam się bronić a swoją drogą to chyba nie chciałbyś spróbować kotlecika z cjankiem ? no ale podobno na temat gustów się nie dyskutuje... co to znaczy że chcesz zrzucić kilka kilogramów--JEDEN GÓRA DWA na więcej nie pozwalam ba.. nawet zakazuję !!! może wyglądam na agresywną kobietę przez internet ale nie mam zamiaru Cię bronic przed jakimiś łobuzami/ jak się kiedyś spotkamy a oni nas napadną! zresztą jak bym chciała poznać same kości to bym napisała do poradni dla anorektyków-czy jak tam ich nazywają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 18.06.01, 14:36 W kwestii obronności - po to chcę zgubić sadełko, żeby odsłonić muskuły, którymi będę Cię bronił jak lew... I zgubię - nawet bez Twojej zgody, ha, ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 18.06.01, 15:04 jeśli tak to widzę że nic nie liczysz się z moim zdaniem ja sobie Ty sobie - w takim razie ja jutro golę głowę na zapałkę ! oj.. lepiej nie bo właściwie to szef chyba by dostał zawału, a zanim bym się z Tobą spotkała to włosy urosły by mi do kolan>>> ha ha ha ale z tymi muskułam to może być bardzo interesujące!!!! to kiedy mogę się spodziewać Twojego zdięcia w magazynie dla pakerów Muscle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 18.06.01, 15:12 Nie chcę wyglądać jak STERYD!!! A Ty lepiej nie gol sobie głowy - ktoś mógłby pomyśleć, że to przeze mnie, ha, ha... A w ogóle to chcę już Twoje zdjęcie - jest prawie koniec czerwca!!! I z długimi włosami ma być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 18.06.01, 15:23 cz to znaczy że jeśli mam zdięcie z krótkimi włosami to mam sobie dorysować? ja również nie chcę byś przypominał steryda PO OTRZYMANIU A NAWET PRZED OTWARCIEM MOJEGO LISTU PROSZĘ ZARZYĆ OGROMNE ILOŚCI ŚRODKÓW USPAKAJAJĄCYCH !!! takie robuiiię wrażenie --do końca czerwca mamy 2 tygodnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 19.06.01, 07:35 Wczoraj zgodnie z zaleceniem dr Kasi dokonałem zakupu 1 kg Prozacu. Jestem gotów na ujrzenie Twego zdjęcia - ale dlaczego dopiero za 2 tygodnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 19.06.01, 09:23 hm... nie wiem jak na Ciebie diała ten lek ale dla pewności skocz jeszcze po poł kilo... dziś odbieram zdięcia więc jutro z rana ta NIEBEZPIECZNA przesyłaka zostanie wysłana! cieszysz się ???? wczoraj dostałam list...więc zadzwonię! to do uasłyszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 19.06.01, 09:32 Huraaaaaaaa!!! A Prozacu już nie ma - wykupiłem zapas dla całego regionu... I mam pytanie - co to jest "przesyłaka"? (hi, hi - tylko znowu mi się nie obraź) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 19.06.01, 09:41 Ty hihhu! przesyłka to jest cos zapakowanego co się wysyła przeważnie pocztą na adres adresata przez nadawcę ale poważnie /jeśli wogóle my kiedykolwiek rozmawiamy poważnie/ dlatego napisałm przesyłka bo tyle jest przeróbek makijażu RETUSZU /chyba znajome słowo co ?/że ze zdięcia powstał obraz grubości kilku centymetrów-- żartowałam zwykłe zdięcie /tylko teraz zastanawiam się czy Ci je wysłać --a może nie wysyłać i jeszcze troszeczkę Cię przetrzymać ? co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 19.06.01, 11:37 No, no, proszę mi tu nie ściemniać - zdjęcie ma być!!!!!!!! (błagam...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 19.06.01, 11:51 proszę proszę .... to ostatnie słowo bardzo mi się spodobało i mam nadzieje że czę ściej będziesz ZMUSZONY jego używać! -zdięcie obiecałam wiec będzie / tylko czy moje? hi hi hi / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 19.06.01, 13:24 czy masz może za dużo pracy ? chętnie coś przyjmę bo okropnie się nudzę!!! a może załatwisz mi jakieś chałupnictwo tylko wtedy by się nazywalo pracownictwo jak go zwał tak go zwał warzne żeby jakos zabić ten czas! a może mi napiszesz coś ORZEŻWIAJĄCEGO ?/bo zasypiam na siedząco i z otwartymi oczami/ obiecuję się nie obrażać CZEKAM CZEKAM CZEKAM................................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 19.06.01, 15:06 bardzo ładnie poszedłeś sobie do domku a mi nawet słowa napocieszenie nie napisałeś żebym jakoś te 2 godziny wytrzymała...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarazka Re: KAPUSTA IP: 10.10.41.* 19.06.01, 15:43 tak sobie czytam, czytam, czytam... droga sałato, na pocieszenie, na te dwie dreczace godziny: fajna musi byc z ciebie kolezanka pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 19.06.01, 16:07 hm... uważam że to nie podlega żadnej dyskusji dziękuję bardzo tylko jestem ciekawa jak zareaguje PATISON na Twoją wizytę podczas jego nieobecności? wierz mi na słowo jest czego się bać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 20.06.01, 07:38 No, ładnie!!! Ja się tu zwalniam z pracy, 2 godziny tłumaczę się w Urzędzie Skarbowym z jakiejś głupiej pomyłki w zeznaniu podatkowym, a Ty już sobie znalazłaś jakąś "zarazkę"!!! Oczekuję wyjaśnień!!! (a już chciałem Cię przepraszać za to, że się do końca dnia nie odezwałem...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 20.06.01, 07:34 Panią "zarazkę" prosimy o usunięcie się z "Kapusty". Nie chcemy być chorzy, a poza tym to prywatne pogawędki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 20.06.01, 09:28 co to za wyżuty? przecież straszyłam <ją> Tobą a zreszta to Twoja wina bo zostawiłeś mnie samą - a sam obiecywałeś że będziesz bronić mnie jak lew aaaaaaaaa tu prosze gdy mnie zaczepiają Ty pijesz sobie kawusie z sekretarką w US a czy przypadkiem nie miałeś załatwiać <naszych > formalności w USC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 20.06.01, 09:39 Kawusię!!! Dobre sobie!!! Zapomniałaś, że US raczej zabiera niż daje ha, ha. A do USC w najbliższych 3 latach się nie wybieram (co to za sugestia)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 20.06.01, 09:44 rozumiem że będziesz ze mną się <kolegował> do póki moje listki nie zżółkną a na wiosnę znajdziesz sobie nową - młodą sałatę? bardzo mi miło z tego powodu!!!! :( co do USC to TEŻ nie zamieżam się tam z Tobą pokazywać /nawet za 5 lat/ bo jak by to wyglądało krzyżówka patisona i sałaty -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 20.06.01, 10:54 Nooo, ciekawe!!! Pierwszy raz widzę osobę, która faceta odbiera tylko na dwa sposoby: albo "kolega", albo "mąż". Ja w chwili obecnej jestem zwolennikiem określeń: "partner życiowy" lub "przyjaciel". Ale to oczywiście z czasem może się zmienić hi, hi... (a propos "hi, hi" - widzę, że też zaczęłaś "hihać"!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 20.06.01, 11:16 mąż -jedno z najokrótniejszych słów w moim słowniku proszę więcej go nie używać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak na marginesie to może się określ sam kim dla mnie jesteś bo jak widzisz sama napisałam kolega w cudzysłowie żebyś nie miał problemów podam kilka propozycji: przyjaciel partner życiowy /to są Twoje/ kumpel znajomy nieznajomy ale przyjaciel] listowny chłopak listowny duży mój Patison koleżanka do zwierzeń/hi hi to chyba nie pasuje?/ ALE JESTEM CIEKAWA CO NAPISZESZ ale znajac życie ucieniesz od poważnej odpowiedzi zasłaniajac się że sałata Ci sie już przejadła!!!!!!!!1 co do hi hania to się zaraziłam>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 20.06.01, 12:46 Czy jestem Twoim przyjacielem? Hmm, tylko Ty możesz o tym zdecydować. Myślę, że za krótko się znamy, żeby stwierdzić takie rzeczy... Przyjaźń wymaga czasu... W chwili obecnej sądzę, że jestem "kandydatem na przyjaciela, a może na kogoś więcej". I zmartwię Cię - z "hihania" już się nie wyleczysz hi, hi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 20.06.01, 12:52 hm............... pięknie napisane z dystansem bez zobowiązań ale z nutką nadzieji.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 20.06.01, 13:47 I to ma być chwytanie za słówka??? Oj, ta "wojna" z Tobą chyba nie będzie zbyt krwawa, hi, hi... (a poza tym nie chcę toczyć z Tobą żadnych wojen) Do jutra, hej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 20.06.01, 14:44 Co chciałaś napisać SAŁATO C ??? (hi, hi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 20.06.01, 14:52 kurcze! napisałam tylko pewnie zjadłeś tekst więc brzmiało to tak: CHCIEĆ TO SOBIE MOŻESZ KOŚCI ZOSTAŁY RZUCONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 20.06.01, 15:18 to do jutra moje >>COŚ WIĘCEJ<<............................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarazka Re: KAPUSTA IP: 10.10.41.* 20.06.01, 18:01 Szanowni! Nie jestem panią zarazką, tylko panem zarazką. Pozdrawiam serdecznie. Jesteście tacy fajni, że powinnieście to USC razem odwiedzić. Potem najwyrzej sie rozwiedziećie, a to juz w innym urzędzie. I podatki bedziecie mogli razem płacić, a zdaje sie ze to cie Patison uwiera? Bierz sałatę - czysty zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / 62.21.16.* 21.06.01, 07:56 A zatem Panie "zarazko": 1. Gratuluję podejścia do kobiet ("bierz sałatę"). 2. Jeśli podczas swojego tajniackiego podglądania NASZYCH rozmów wywnioskowałeś, że jestem sknerą (bo tak odebrałem tekst o podatkach, które z resztą płacę sumiennie - mimo pomyłek w zeznaniach podatkowych), to się mylisz. Po prostu znam swoje możliwości finansowe i nie wstydzę się o nich rozmawiać. Poza tym pracując już od dłuższego czasu - uczciwie - doceniłem wartość pieniądza i nauczyłem się go szanować. Życzę miłego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 21.06.01, 08:00 I coś jeszcze - jaki jest sens "odwiedzania" USC, jeśli w planach ma się już rozwód? Może w celach turystycznych albo kiedy jesteś nielegalnym imigrantem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 21.06.01, 07:46 Łeee!!! Jak słodko mi napisałaś!!! Więc jest już "jutro"... Miło nam się wczoraj gawędziło, nie sądzisz??? A skoro Ty tak ładnie się do mnie zwracasz, to jak ja mam się zwracać do Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 09:19 dzień dobry -bo słoneczko mi świeci prosto w oczy ale nie zasłaniam go żaluzjami bo muszę sie nim nacieszyć /w końcu niwewiadomo kiedy znów się zobaczymy.../ ja zawsze staram się do Ciebie ładnie zwracać - tylko nie bardzo wiem jak jesteś taki agresywny i porywczy że strach mi coć napisać żebyś się niepotrzebnie nie denerwował/a sam wspomniałeś że proszki Ci się już skończyły/ jak masz się do mnie zwracać .......hm.......... właściwie to Ty mi też nic nie podpowiedziałeś więc coś wymyśl a ja Ci powiem czy mi się podoba czy nie p.s. co do wojny z zarazką a właściwie zarazkiem to się nie martw żadna choroba mi nie grozi jestem PRYSKANA - ALE JENOCZEŚNIE EKOLOGICZNA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 09:27 oczywiście że miło nam się rozmawiało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdyby tak nie było to przecież bym nie dzwoniła!!!! p.s. nie rób krzywdy zarazkowi jak go spotkasz ponownie - sam mi napisałes że trzeba szanować życie drugiej istoty /nooo najwyżej jak już musisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 10:51 Witam Państwa! Przepraszam że tak bez zapowiedzi. Patsonie dlaczego nie pchasz tej znajomości na przód - przecież Sałata wydaje sie być w porządku dziewczyną co żadko się trafia! Żeby ktoś Ci jej nie porwał sprzed nosa. Sałato jestem Twoim wielbicielem - czy masz e-maila? Reszta prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 10:55 mam e-maila ale czy uważasz ze to w pożadku wobec Patisona Ci go podawać? bo ja bym się czuła co najmniej nieswojo gdyby on podawał swoje namiary innej sałacie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 10:58 Widzę ,że coś jest ,albo będzie! Moje gratulacje. Ale czy niesądzisz ,ze to troszeczke zaborczość ze strony Patsona -miec Cię tylko dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 11:00 hary ty to jesteś gościu tak dziewczynę bajerowac i nie dajesz za wygraną jesli nawet ona cie (delikatnie) splawia tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 21.06.01, 11:13 Nieładnie tak podpuszczać ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 21.06.01, 11:09 Nie twoja sprawa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 21.06.01, 11:07 Sałato!!! Masz rację, że nie mógłbym pogrywać na dwa fronty... W wolnej chwili zadzwoń do mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarazka Re: drodzy moi! 21.06.01, 10:59 Drodzy moi! Ja tu bardzo was lubie, a tu mi patison takie coś... Chłopie, nadal wierzę, ze masz poczucie humoru; póki co bardziej jednak wole salate; co do połamania nóg i rąk, to niestety musze was kochani zmartwić - choc nie jestem agresywnie nastawiony - i portfel, zegarek itp. dałbym sobie odebrać - to połmąc obu nóg i rąk chyba nie... Co ty tam cwiczyłeś patison? karate? no, tobysmy sobie chwilke podebatowali; zycze dnia dobrego, jestem waszym fanem wielbicielem i kocham was i zycze wszystkie dobrego (dobrze patison, ze placisz podatki, ja tez i to spore) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: drodzy moi! IP: 217.11.134.* 21.06.01, 11:05 zaraz zaraz panowie czy nie sadzicie że to lekka przesada? jak na razie Patison NIE JEST ZABORCZY i mam nadzieje że tak zostanie a co do bajerowania to nic takiego nie wyczuwam! moje splawianie wynika z dużej sympati jaka czuję do Patisona a czy coś będzie-- TO NASZA PRYWATNA SPRAWA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: drodzy moi! IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 21.06.01, 11:16 Dziękuję za wsparcie, słonko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: drodzy moi! IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 21.06.01, 11:15 No, dobra! Możemy zawrzeć rozejm... Ale sałatę zostaw w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 21.06.01, 11:04 Zjeżdżaj koleś!!! Ta znajomość trochę już trwa, więc nawet się nie wysilaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 11:09 Pani Sałata zaczyna mi się coraz bardziej podobac . Czy na prawdę Patson mógłby sie czuć urażony gdybysw podała mi swój mail? Przecież /z tego co przeczytałem /wy nawet sie nie spotkaliście ,a i może nigdy do tego nie dojdzie więc dlaczego nie Salato? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 11:12 bo nie i kropka . czy nie dociera jak po polsku mówię /piszę/? jeśli jesteś samotny to zajrZyj na forum tam na pewno znajdziesz bratnia duszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 11:15 hary czy ona tak samo jak mnie zaczyna cie intrygować - ze też wczesniej tu nie zajrzalem pewno nie jedno mnie omineło! ty -hary mam nadzieje ze sie niespłoszyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 21.06.01, 11:21 Widzę, że koniecznie chcecie mnie zdenerwować... No cóż, zastosuję coś, co jest gorsze od nienawiści - OBOJĘTNOŚĆ. Na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 21.06.01, 11:19 Popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 21.06.01, 11:18 Słyszałeś o terytorializmie??? Jak się nie wyniesiesz z naszego ogródka, to odczujesz jego skutki na własnej skórze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 11:24 jaki wasz przecież ty jej nawet nie znasz a walczysz jak by ci ktos dziewczyne odbieral przeciez sam napisales ze ,kandydat na cos wiecej, a to nic zobowuiazujacego nie znaczy a skutki to moga byc takie ze bedziesz sobie musial szukac pani patsonowej gzie inndziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 11:30 co tu się dzieje?????? czy ja jestem jakaś panna na wydaniu czy może jakiś anons do kawalerow wysłałam szczerze mówiąc nic mi o tym nie wiadomo a skoro sprawa sie wyjaśnila to miłego dnia życzę ale na innym podwórku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 11:35 Dlaczego Pani Sałata się tak denerwuje? Tak pieknie piszesz do Patsona, że aż zazdrość bierze, a do innych tak oschle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 11:37 skoro to zauwarzyłes to wyciągnij z tego właśćiwe wnioski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 11:43 Patisonie ja do Ciebie dzwonie a Ty nie odbierasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 11:45 Widzisz jak mu zależy! Daj mi tego maila -przecież pisać możesz z każdym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 12:11 pewnie że moge ale może nie chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 13:31 ale cisz chyba hary sie nie zmyles? to moze teraz ja napisze pare slow do WSPANIALEJ salaty chcialbym poczuc twoj zapach dotknac twojej skory moc przyciagnac cie do siebie i nigdy nigdy nie dac odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 13:33 Nie wiedziałem ,ze Ty Peter jestes takim romantykiem. Ale kolego - czy nie uważasz ,że troszeczkę wchodzisz mi w paradę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 21.06.01, 14:39 Uwaga!!! Po fakcie: no przecież w końcu odebrałem, ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 21.06.01, 14:44 miałam nadziejeże jeszcze sie odezwiesz przed pójściem do domciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 22.06.01, 07:19 Przepraszam, kłopoty techniczne... I jak Ci się podobali Twoi nowi wielbiciele? Znając życie dzisiaj też będą usiłowali popsuć mi humor. Ale stwierdziłem wczoraj, że i tak im się to nie uda. Chyba, że dołączysz do ich teamu. Oczywiście głęboko wierzę, że tak się nie stanie...(?)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 22.06.01, 09:20 witam Cię z razna /mokrego i zimnego/ czy mi sie podobają <nowi> wielbiciele- hmm .. skoro oni są nowi to znaczy że Ty jesteś <stary>? nie podobali mi się ... zresztą mam nadzieję że od tych glupich pomysłów wysiadłu im monitory koty myszy wykończyły a ich podłączenie do internetu spaliło się ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 22.06.01, 09:36 widze ze juz wstalas dlaczego nie podoba ci sie deszczyk przeciez dobrze wplywa na twoje liscie czynie podobala ci sie moja ostatnia wiadomosc bo niic nie odpowiedziasleas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 22.06.01, 09:48 tak się zastanawiam kim Ty Peter właściwe jesteś? czy nie przypadkiem zakompleksionym emerytem którego bawi wtracanie się w cudze sprawy ? albo kobietą która w chwili nudy postanowiła zabawić się w meżczyznę i spróbować jak to jest podrywać obce dziewczyny? co do Twojej wiadomości to takie teksty wysyłają /obcym kobietom / osoby które nie mają zielonego pojęcia o tym co piszą przeczytały gdzieś -spodobało im się -i teraz kopiują i myślą że zaraz dziewczyna padnie jak cos takiego usłuszy żeby mi się spodobało to musialabym uslyszeć to w innej sytuacji przez osobę na której mi zalerzy i po dłuższej znajomości niż 3-4 maile jak widzisz nie zaimponowałes mi wcale...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 22.06.01, 10:01 i tu sie mylisz nie jestem kobieta mam 26 lat studiuje pracuje i nie mam kompleksow pochodzwe z Warszawy a ty moze faktycznie zbyt szybko wyggosilem ta wiadomosc ale daj mi szanse naprawienia bledu nie interesuj mniewtracanie sie w cudze sprawy tylko z tego co przeczytalem nic nie widac zebycbyla w jakims zwiazku z tympatsone a skoro wydajesz mi sie fajna kobieta chcialbym cie blizej poznac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 22.06.01, 10:09 do Ciebie to chyba nic nie dociera nie mam czasu ani ochoty się z Toba spotykać TY mieszkasz w Warszawie a ja na polu z sałata więc nigdy nie dojdziemy do porozumienia raz na zawszwe żegnam................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 22.06.01, 10:11 No, sałatko, ładnie z Peterem pojechałaś!!! Jestem pełen uznania... Chyba wyprowadziłaś go z równowagi (zobacz, ile błędów w jego wiadomości - pobił rekord "Forum") ha, ha... A propos pogody - nie zostaje nam nic innego, jak czekać na pierwszy śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 22.06.01, 10:41 mam nadzieje że tak żle nie będzie podobno od początku przyszłego tygodnia ma byc już prawdziwe lato /coraz cieplej/ jak wiesz wcale się z tego powodu nie cieszę a Ty? chyba nie muszę pytać ! nalwyżej w week-andy będę skakać nad Zegrze -to będą takie moje dwudniowe wakacje co tydzień a tak właściwie to mi mówiłeś ale wysiadły mi wczoraj baterie i cała pamięć została skasowana - wiec ile masz tego urlopu? chcesz żebym do Ciebie zadzwoniła? p.s. a myślałam że to ja jestem specjalistą od byków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 22.06.01, 11:09 Czy to Ty dzwonisz? Spróbuj jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 22.06.01, 11:21 to nie ja na razie nie mogę /to w takim razie kto dzwoni??????????????????????????????????????/ czyzby jakaś dorodna rzodkiewka????????????????????????? lepiej nie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 22.06.01, 12:55 Już wiem kto dzwonił... Jak nie możesz dzwonić to trudno... Skup się na tym, co robisz... Przyjemności, hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 22.06.01, 13:07 zadzwonię zadzwonię........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 22.06.01, 13:08 Witam Panią Sałatę. Czy mogę prosić o telefon również do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 22.06.01, 13:12 dalas mi wiadro zimnej wody jesli zamierzasz spedzac czae nad Zegrzem to mose tam sie spotkamy ja rowniez lubie tam spedzac czas co robisz w ten week-and? chyba nie oceniaz czlowieka poo ilosci popelnianych bledow ortograficznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 22.06.01, 13:18 panowie LITOŚCI!!!! czy Wy jesteście z klubu "" namolnych ""? w tą sobotę ani niedziele na pewno nie spędzę nad Zalewem bo chyba sam widzisz jaka pogoda się zanosi radzę znaleść sobie partnerkę w kolumnie --czy tylko ja jestem sama --szukam i nic --co zrobić gdy żuci cię chłopak na forum tam możecie spotkać samotne panie które na pewno z chęcią Was poznają po raz kolejny i mam nadzieje ostateczny żegnam!!!!!!!!!! NA ZAWSZE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 22.06.01, 13:43 drogi Patisonie właśnie zostałam wysłana z tajna misją jak wrócę zadzwonię............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 22.06.01, 14:46 No, proszę! Mam nadzieję, że nic Ci nie zagraża... W razie niebezpieczeństwa krzycz głośno! Na telefon będę czekał z niecierpliwością (będę w stanie odebrać po 16:30). A w ogóle to mi Cię żal - tych dwóch apsztyfikantów z bożej łaski chyba nie da Ci spokoju. Poważnie, doradzam obojętność... No, i żegnam Cię (ale tylko na łamach Forum!!!) do 10 lipca. Tylko nie znajdź sobie w tym czasie nikogo!!! Pozdrawiam gorąco, hej... Twój PATISON. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 25.06.01, 00:00 rozpędziłam się by przeczytać wiadomość która zawsze rano na mnie czekała a przecież Ciebie <tu> przez jakiś czas nie będzie... hm.. już mi smutno i wiem że będzie mi brakowało tych naszych pogawędek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seler Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 25.06.01, 00:00 Dzien dobry Pani Sałato! Mam na imię Sebstian (25 l.)i chciałbym Ci dotrzymać towarzystwa pod nieobecność Twojego (przyjaciela) Patsona. Mieszkam w Warszawie na Służewcu , obecnie jestem w pracy gdzie nie zawsze jest dużo do roboty. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 25.06.01, 00:00 5ha co to z a ksywa mie bardzo wiem ci chcesz zdzialac koles ale od razu wes sobie na wstrzy6manie ico to za dekilaracja 25 moze jaeszcze powiesz ze jestes wysportowany cwiczysz na silowni jestes wolnu m brunrtem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 25.06.01, 00:00 tak sobie czytam i czytam i sie zastanawiam że Peter to ma pretensje do wszystkich i wszystkiego a sam nic nie daje z siebie- nic o nim nie wiemy - noo poza tym ze chciałby <dotykać i nie puścić> no i oczywiście juz z góry zakładam że z Selerem kuplem nie zostanie... życzę Panom miłego słonecznego poniedziałku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajeczka Re: KAPUSTA IP: *.oiz.pz.zgora.pl 25.06.01, 00:00 mozecie mi wytlumaczyc o co w tym wszystkim chodzi? Gość portalu: sałata napisał(a): > tak sobie czytam i czytam i sie zastanawiam że Peter to ma pretensje do > wszystkich i wszystkiego > a sam nic nie daje z siebie- nic o nim nie wiemy - noo poza tym ze chciałby > <dotykać i nie puścić> > no i oczywiście juz z góry zakładam że z Selerem kuplem nie zostanie... > życzę Panom miłego słonecznego poniedziałku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 25.06.01, 00:00 myślę że będzie to dosyć trudne... jest to hm... a właściwie była skrzynka do prywatnych pogaduszek - do chwili gdy pojawili się Haryy i Peter a póżniej Seler teraz prywatne pogaduszki są chwilowo zawieszone TO WIADOMOŚĆ DLA WSZYSTKICH NASZYCH /sałaty i patisona/ PODSŁUCHIWACZY!!!! ale prosimy wszystkich naszych wielbicieli oo cierpliwość c.d.n.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 26.06.01, 00:00 widze ze salaci przez najblizszy czas bedzie sie nudzilo wiec moze jest zainteresowana niezobowiazujacym seksem moje namiary woland@poczta.gazeta.pl czekam na maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 26.06.01, 00:00 już dawno stwierdziłam że dla niektórych przypadków to na leczenie jest już za póżno Twój niwątpliwie jest nieuleczalny............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renii Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 26.06.01, 00:00 Popieram - to niewyleczalny przypadek. A gdzie jest Sałato Twój Patson? Czuję do niego ogromną sympatię i nie mogę doczekać się cd. waszych pogawędek. Wasza wielbicielka... Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkaaa Re: KAPUSTA 26.06.01, 00:00 Renia Ty lepiej uważaj z tym ogłaszaniem sympati do Patsona - ta Sałata może sie okazać bardzo trudną do pokonania przeciwniczką. Ja bym doradzała dystans- poczekaj jak sie sytuacja rozwinie. Sama widzisz ,ze nie wszystko miedzy nimi idzie tak jak powinno. Życzę powodzenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 28.06.01, 09:27 cześć WIELKA STOPA !!!! sam widzisz co tu sie dzieje... wczoraj czaję sie żeby zadzwonic do Ciebie jak nikogo nie będzie , a tu jak na złość dzwonię a moja kochana rodzinka przychodzi nooo... i oczywiście mama zaraz mi daje sygnały żebym kończyła bo wyobraża sobie że siedzę na telefonie już kilka godzin.... ale w piątek /jeśli w piątek dostanę WKOŃCUlist/ obiecuję poprawę!!! a co tam u Ciebie ? wypoczywasz i lenisz się pewnie.... ale widzę że tęsknisz do szefowej skoro dziś się pojawiłeś...to się chwali każdy DOBRY pracownik powinien na urlopie myśleć o pracy.... życzę milego leniuchowania - tylko nie pij za dużo!!! p.s. wczoraj zapomniałam sie zapytać kupiłeś sobie sandałki klapeczki czy kierpce? sałata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 28.06.01, 12:07 Padam do Twych stóp, o Bogini!!! Jestem zgodnie z obietnicą... Widzę, że na naszej Kapuście gromadzi się coraz więcej "robali"... W tym niewyżyty seksualnie "witek", ale połączmy się z nim w jego cierpieniu, ha, ha... W kwestii butów - adidasy. A rozmowa była chyba najkrótsza w naszej "karierze", hi, hi... Mi też brakuje naszych pogawędek na Forum, ale nadrobimy to po 9 lipca (wciąż jednak martwię się, że nie opędzisz się od tych "amantów"...). W takim razie błagam o cierpliwość! Zadzwoń do mnie po otrzymaniu listu. A, i zapomniałem Ci powiedzieć - w piątek wieczorem dzwoń na komórkę (niestety!!!), bo przecież akurat będę w drodze do Tuczna!!! No cóż, pozostaje mi tylko pozdrowić Cię jeszcze i do usłyszenia. Trzymaj się dzielnie i broń naszej Kapusty (użyj nawet pestycydów hi, hi...). Hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLAND Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 28.06.01, 12:08 no to jak sałata wymiwniamy się e- mailami? woland?poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 28.06.01, 13:08 ok mój mail: sałata@poczta.4.pole.od.miedzy.Kusińskich.na.trasie.Wwa.płock czyli inaczej zjazd stąd!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 05.07.01, 08:01 Cześć maleńka!!! No, ładnie sobie dajesz radę na tej Kapuście, ha, ha... Nie wiedziałem, że jesteś taka wojownicza!!! Twój list dostałem wczoraj, więc będę dzwonił dzisiaj zgodnie z ustaleniami... Jak widzisz znowu zostałem podstępem zwabiony do pracy... Byłem na tomografii. Po tej 52-minutowej rozmowie przez komórkę, w głowie rozwinął mi się piękny 2-kilogramowy guz!!! Wypchnął mi gałki oczne i wyglądam jak ślimak hi, hi... No cóż, więc do usłyszenia wieczorem (jeśli do tego czasu nie zaniknie mi zdolność mowy...) HEJ!!! P.S. I nie obijaj się - wszystko widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 05.07.01, 10:10 cześć ślimak ale jestem zdziwiona - milo zaskoczona Twoim pojawieniem się tutaj mam nadzieję że szefowa częściej będzie Cię zwabiać /ale tylko do pracy/ z diagnozy jaką przedstawiłeś wynika że praca mózgu jest praktycznie niemożliwa więc może lepiej nie dzwoń!!! bo o czym i jak my będziemy rozmawiać? zartowałam... więc nie pozostaje mi nic innego tylko okupować telefon............. /i wytępić wszystkie szuje,,,,,,,,,/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 09.07.01, 09:50 Dzień dobry!!! Hm.. dla Ciebie to chyba to nie będzie on zbytnio dobry... Zostałeś ZMUSZONY /HI HI HI / opuścić kołderkę łóżeczko swawolne i pełne krwawych rozrub życie i powrócić do krwiopijczej szefowej / bez której jak można zauważyć nie mogłeś wytrzymać/. Listu jeszcze nie dostałam - czego się spodziewam - od Ciebie idzie miesiąc, ale może dziś . Bo ja tą wiadomość do Ciebie piszę w poniedziałek ,żeby czekało na Ciebie coś pocieszającego jak przyjdziesz jutro czyli dziś noooo... wiesz o co chodzi. p.s. jak już sie domyślasz bardzo sie CIESZĘ ,że urlop Ci się skończył!!!! ale .... to miała być pocieszająca wiadomosć więc u mnie w pracy bez zmian nudy nie ma co robić, zupełnie jak u Ciebie teraz -prawda? /hi hi hi/ Jak dostanę list to zadzwonię - tymczasem odpoczniesz sobie odemniei będziesz mógł całkowicie poświęcić się obowiązkom. Więc do usłyszenia ... I do napisania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 10.07.01, 09:21 hm...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 10.07.01, 10:23 Co za hm...? Przecież się nie rozdwoję!!! A przydałoby się... Tak więc wracam na Forum, gdzie siać postrach będę wśród Kapustowego robactwa!!! Oczywiście w wolnej chwili... Muszę kończyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 10.07.01, 10:52 Żadne hm.. po prostu takie zwyczajne hm.. a co to za "w wolnej chwili musze kończyć"? nic z tego nie rozumiem /hi hi hi/ jesli chodzi o robadztwo to wczoraj bylo pryskanko na polu i jak widać wszystkie niepoządane szkodniki skutecznie zniszczono miłej pracy w pracy....................... p.s. nie bede już hmmm....ychać bo się jeszcze rozdwoisz!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 10.07.01, 12:53 No, nie nabijaj się ze mnie kwiatuszku!!! Czekaj, czekaj humor Ci się popsuje jak list dostaniesz - za co z góry przepraszam naprawdę!!! Wiesz, czasem coś człowieka najdzie i palnie głupstwo... Dzisiaj już nic więcej nie napiszę - wychodzę w teren (w poszukiwaniu wiesz czego - ciepły, czerwony, smakowity płyn...). Miłego dnia, hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 10.07.01, 13:07 Bardzo mi się podobalo to "KWIATUSZKU"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawa jestem za co mnie przepraszasz ?- wlasciwie to jak nie dostanę dzis tego listu to moge umżec z ciekawości /więc niezdziw się jak niec nie bedę odpisywać/ Udanych łowów....krwawych i smakowitych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123456 Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 10.07.01, 13:14 Witajcie Kochani! Z pewnością wielu z nas może to powiedzieć ,że brakowalo nam Was! Mamy nadzieję jako grono Waszych wielbicieli, że zbyt prędko nas nie zostawicie. Powodzenia! Pozdrowienia dla Patsona oraz uroczej Sałaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 11.07.01, 09:28 witam! czyżby <moje coś więcej> jeszcze nie wstało ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 11.07.01, 11:51 Wstało, wstało!!! I szału dostawało próbując okiełznać to pudło, na którym pracuje... Widzę, że mamy wielbiciela - to miłe... Myślałem, że "podglądają" nas tylko typy w stylu Petera i Harry'ego. W dodatku zauważyłem, że zadrgała we mnie dawno skrywana nutka ekshibicjonizmu hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 11.07.01, 12:09 Tak się zastanawiam ,że może zalożyć jakiś FAN KLUB "kapusty" Ja miałam w poniedzialek problemy ze swoim sprzętem, ale przy użyciu siły ,mocnych argumentów oraz sztuki negocjacji doszliśmy do porozumienia. Z pewnością masz dużo pracy Kruszynko? U mnie też się w koncu coś ruszyło - tzn. dali mi cos do zrobienia! Nareszcie!!! hm,,,, Listu nie dostalam, /nie mam ręki - ciekawość mi ją z zżarla/ Zauważyłeś jak ładnie się do Ciebie zwróciłam?? Podoba Ci się ? Długo nad tym myślalam i stwierdziłam ,że najlepiej do Ciebie pasuje. Milej pracy......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 11.07.01, 14:25 Noo, jak słodko się do mnie zwracasz!!! Ale w końcu jestem malutki, drobniutki... Ach, i te ciągłe zmagania z wiatrem targającym moje wątłe ciałko!!! (chcę z powrotem na urlop....) Do napisania jutro, Kwiatuszku... Trzymaj się grządki hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 11.07.01, 14:40 no to do jutra Maleńka!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 12.07.01, 07:56 Ale się rozpisałaś!!! Godzinę czytałem... I nie mów do mnie "Maleńka", KATARZYNO!!! No to mamy nowy, wredny roboczy dzień... Na szczęście jutro piątek i znowu będzie można się sponiewierać (ale tylko trochę...). No, i zauważ, że to piątek 13-go - będzie strasznie: trup na drogach będzie ścielił się gęsto, czarne koty doznają kolejnych prześladowań, a sprzedawcy amuletów zbiją majątek... Najlepiej, że te amulety i tak nie pomogą - w mojej bajce to zło zawsze zwycięża hi, hi, hi... (to ma być hihanie w tonacji demonicznej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 12.07.01, 09:21 witam Cię KRUSZYNKO!! HM.. mam sie rozpisać więc: po pierwsze dostałam list - zadzwonię jak tylko firma sie opróżni z niepożądanych osobników po drugie myślę że nie tylko szklanka ale ze dwie tej słociutkiej krwi dla Ciebie zosło po trzecie również się cieszę że jutro jest piątek chociaż chciałabym by ten czwartek trwał troszeczkę dłużej bo po pracy spotykam sie z siostra której nie widziałam wieki- i myślę że zabraknie nam czasu by do konca dnia obgadać całą rodzinę po nastepne dlaczego nie chcesz bym mówiła do Ciebie Maleńka? Przecież to idealny pseudonim dla Ciebie!!!! Sam chyba zdajesz sobie z tego sprawe że drugi równie trafny dosyć ciężko będzie mi znaleść. Po ostatnie muszę przyznać że już stęskniłam się za Twoim głosem!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 12.07.01, 10:29 A więc słuchaj, Słonko: - po raz pierwszy słyszę, że masz siostrę... Oczekuję wyjaśnień!!! - nie dzwoń na komórkę (zdycha mi, a nie mam ładowarki przy sobie). Jeśli możesz to po 18:00 dzwoń do domu, a jak tak bardzo tęsknisz to próbuj pod numer 061/867-24-89 i poproś mnie po nazwisku, ale dopiero koło 14:00. - no i mam nadzieję, że się na mnie nie obraziłaś (ale chyba nie, bo inaczej nic byś mi tu nie napisała...). Do usłyszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 12.07.01, 11:33 Wiedziałam ze jak nie napisze siostra < cioteczna >to zaraz będziesz się cepiał i chciał jaj adres by sie z nią umawiac ale nic z tego !!! JESTES TYLKO MÓJ!!!!!!!!!!!!!!!/hi hi hi.. i bez żadnych tam romansów na boku!/ Bo jak przyłapię to zabiję!! Nie romans tylko Ciebie-to tak w ramach wyjaśnień. Z domu nie zadzwonię bo jak wspominałam spotykam się z siostrą CIOTECZNĄ i nie wiem kiedy i w jakim stanie wrócę /już zapowiadała że jej chłopak mnie odwiezie więc wyobraż sobie co ona planuje/. A w stanie nieważkości to nie chciałabym z Tobą rozmawiać - ze względów bezpiczenstwa! A co Ty nie tęsknisz? Postaram się zadzwonic do pracy albo jutro na komurkę jak sie przedtem nie wykończy - co w domciu prąd odcieli???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAŁATA Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 12.07.01, 14:21 chyba najpierw to mi wszystkie liście zżółkną za nim się do Ciebie dodzwonię!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 13.07.01, 09:47 Cześć Misiu!!! Jak widać zaspałeś .../hi hi.../ Zaraz zadzwonię to Cię obudzę!!! Ja dzisiaj jestem w paskudnym humorze i nawet nie pomogły cukierki Cadbury Eclairs które dostałam od kolegi... Mam nadzieję ,że u Ciebie jest lepiej - bedzie jak wstaniesz hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 13.07.01, 10:24 Ty fałszywa zielenino!!! Najpierw mi piszesz, że jestem tylko Twój, a potem czego się dowiaduję??? Z kolegą z pracy do kina na "Pearl Harbour" (pewnie razem, trzymając się za rączki będziecie ronić łzy nad romantycznymi scenami), kolega z pracy osładza Ci życie jakimiś słodkościami...!!! Noo, ciekawe do czego jeszcze tam dojdzie!!! Skandal!!! Nie pozostaje mi nic innego, jak "puścić" się z jakąś kalarepą... I pogadamy przez telefon, wredzizno!!! A na Twojego "koleżkę" właśnie podpiuję wyrok śmierci. Ekipa z Poznania już jedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAŁATA Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 13.07.01, 11:22 Kolega prosi o przebaczenie i tłumaczy swoją uprzejmość tym ze domyśla sie jakie to musi być okropne uczucie gdy kobieta pracuje z facetami i nie ma z kim poplotkować - a cukiereczki to na osłodzenie dnia. Prosi o litość bo dopiero co wyleczył rany po ostatnim mordobiciu a tu już szykuje sie następne. Za rączki się nie będziemy trzymali bo................ A właściwie to co ja się Ci tak tłumaczę ??????????????? Troszeczkę zaufania!!!!!!!!!!!!!!!! /hi hi hi/ p.s. ja go do Ciebie mam za cały grosz!!!!!!!!!!!!!! I nie wykręcaj kota ogonem bo przez telefon to ja Ci miałam wygarnąć a nie na odwrót!!!! Mila rozmowa się zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 13.07.01, 11:40 LITOŚCI NIE BĘDZIE!!! Poza tym "ekipa" już zbliża się do Warszawy, tak że sorry...za późno... A z Tobą to ja sobie jeszcze pogadam!!! Tłumaczyć będziesz się zawsze, a zaufania do mnie musisz mieć conajmniej za złotówkę (no, powiedzmy, że "hi, hi..."). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAŁATA Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 13.07.01, 13:02 Co Ty za bandytów przysłałeś ?!? Krew się na korytarzu leje wiadrami,zęby w ściany powbijane, jakaś reka lezy u mnie pod biurkiem, winda zblokowana bo czyjeś kości wkreciły się w tryby, dzwi nie mogę otworzyć do łazienki bo czyjeś kudły wkręciły sie w zamek.....itd itp.. Kolegi jak nie ma tak nie ma... wyszedł o 12,00 siusiu i wszelki ślad po nim zaginął,,, Oni całkowicie zdemolowali moje pietro jak masz z nimi kontakt to poproś o troche litości.... chciałbym wyjść na pocztę a oni z tego co słychać po krzykach przerażenia tłuka ochroniaży Czy mnie przy OKAZJI również kazałes poobijać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 13.07.01, 13:23 WŁAŚNIE W TEJ CHWILI PĘKNĄŁEM ZE ŚMIECHU!!! Wariatko, chcesz żebym się przekręcił??? Za ten tekst wybaczam Ci wszystkie DZISIEJSZE grzeszki!!! Ale co się stało, to się nie odstanie - wszystkim ofiarom mojej furii urządzimy godny zbiorowy pogrzeb (może uroczystości a la Jedwabne, co myślisz?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAŁATA Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 13.07.01, 13:36 Nic nie napisałeś czy już akcja odwołana????????? Koledzy szukają Tomka - jednak ciągle nic !!!!!!!!!! ooooo WIADOMOŚĆ z ostatniej chwiliiii za sklepem 3 przecznice z tąd znaleziono sznurówkę od jego buta... czy te zbiry ciągną go za samochodem???????? Wariatką nie jestem!!! Ale jak ten terror bedzie sie dłużej ciagnał to z pewnością wyląduje w Tworkach. Pogrzeb kogo???? Muszą najpierw byc ofiary a tu jedynie resztki ich odiezy :guziki,spinki od włosów, włosy z nosa i uszu ,resztki paznokci Sprzątaczka jak zobaczyła piętro to podobno w lazience sobie żyły otworzyła... Widzisz ile zła czyni zazdrość???????? A to jeszcze nie koniec!!! Bo Tomcia jeszcze nie znaleziono!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 13.07.01, 14:06 Odwołana, odwołana... A Tomka nie znajdziecie - jeden z kumpli gustuje w "człowieczynie" więc sama rozumiesz (to sznurowadło, które znaleźliście, zapewne posłużyło mu do oczyszczenia zębów po "posiłku" he, he... ). Resztki współpracowników zapakuj do jakiegoś pudełka i przyślij mi do kolekcji... Zauważ, że zastosowałem NOWOŚĆ czyli HE, HE... Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: KAPUSTA 13.07.01, 13:47 taki z Ciebie woland jak z koziej .... Gość portalu: WOLAND napisał(a): > no to jak sałata > wymiwniamy się e- mailami? > woland?poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 13.07.01, 14:24 Szkoda bo było dosyc fajnie!!!!!!!!!! A Tomcio sie znalazł - płakał sobie w kibelku że w dziób zarobił! Ale jest nieugienty i stwierdził że nie da soba pomiatac i koniecznie sie domaga Twojego adresu by wyjść na solówke. Więc kości zostały rzucone!!!!! Pudeleczko wysłane ale za nim dojdzi to może byc dosyć AROMATYCZNA PRZESYŁKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 16.07.01, 11:21 Noo, ładnie!!! Poniedziałek, a Ty zostawiłaś mnie tu samego od rana!!! O, jej, a może Ty chora jesteś - no, wiesz, fizycznie, bo psychicznie... (hi, hi...) Przyznaj się - nie wysłałaś tych resztek po bitwie, tylko sama zjadłaś. A fe, co za łakomczuch! I żeby tak się ze mną nie podzielić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 16.07.01, 11:33 Jestem!!! Byłam <w delegacji> w US - a sam wiesz, że tam spraw nie załatwia sie w pięć minut. Jak tam po week-andzie? Ja jeszcze śpię! W pokoju mam ze 39 stopni - sauna gratis. Pozdrowienia od Tomcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 16.07.01, 12:41 teraz to mnie zostawiłeś samą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 16.07.01, 12:48 Nie ględź, Mała!!! Ja tu PRACUJĘ!!! A może Ty wyjątkowo też... Co mi tak z tym Tomciem wyjeżdżasz? Planujesz jakiś trójkącik, czy coś w tym stylu??? Ja nie mam nic przeciwko - wg zasady: "Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek" (HI, HI...). Ładny chociaż jest? Ale zmieniając temat: GDZIE JEST LIST OD CIEBIE??????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 16.07.01, 15:06 Ja nie ględzę ale mogę ZACZĄĆ! List jest w drodze -tak myślę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co do Tomcia to nie sięga Ci do pięt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A w trójkąciki to możesz sam się bawić!!!! Jak widzisz dzisiaj troszeczkę pracuję, a jak nie pracuję to staram się opanowac to pudło dzięki któremu mogę coś Ci napisać ale dziś jest coś strasznie oporne. Jest 15 więc pewnie już gnasz do domciu a ja dziś tu będę gnić do jakiejś 20 więc miły wieczór mi się zapowiada. Ale oczywiście z Twojej strony zero współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 17.07.01, 09:27 Jak jesteś taka mądra, to dlaczego nie domyśliłaś się skąd masz coraz więcej pracy? Dam Ci wskazówkę - ja też mam telefon do Twojej firmy... Co do Tomcia - to fizycznie niemożliwe żeby ktoś wyglądał gorzej ode mnie... List dostałem, więc wypadałoby zadzwonić wieczorem. Ale jeszcze się zastanowię - byłaś wczoraj niegrzeczną dziewczynką dla swojego Patisonka, więc trzeba pomyśleć o stosownej karze hi, hi... Poza tym jeśli "pracujesz" do 20:00, to pewnie będziesz zbyt "zmęczona" żeby prowadzić logiczny dialog. Chociaż są pewne plusy - nie będziesz miała siły na śmiech i "no, mów coś" - więc zrobię z Tobą co zechcę he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 17.07.01, 10:25 No, co jest grane? Przestań obżerać się "Eclairs'ami" i napisz coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 17.07.01, 10:30 Jaka kara za co?????????????? Tak właściwie to i tak wiem że zadzwonisz / więc bez straszenia/ a jeśli nawet nie to będzie Cię nosiło po całym domu podwórku osiedlu z tęsknoty za moim głosem!!!/hihihi/ Z tymi telefonami do mojej pracy to już od jakiegoś czasu Cię podejżewałam ,ale teraz skoro się przyznałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 17.07.01, 10:34 Tamte cukiereczki już dawno się skończyły dziś mam Werther's Original .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAŁATA Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 17.07.01, 11:17 HM............................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 17.07.01, 11:48 no już przestań ryczeć po kątach! - jak chcesz to przecież Ci moge dać JEDNEGO cukierka - nie trzeba odrazu tak szlochać!!!!!!!!!!!!!!!!! a jeśli zbierasz papierki to mogę ze dwa odłożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 17.07.01, 12:17 "Mróweczka" - to brzmi słodko... Jak te "Werthersy", którymi się objadasz. Jeszcze trochę i Twoje gabaryty dogonią moje hi, hi... I nie odgrażaj mi się tu! Nie takie Sałaty przerabiałem na surówki... Hmm, najlepsza będziesz chyba ze śmietaną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 17.07.01, 12:28 Ty tak ciągle narzekasz na figurę że postanowiłam Cię dogonić byśmy mogli sobie razem pomarudzić A ponieważ powiedziałeś że nie oceniasz ludzi po wyglądzie to nie muszę się niczym przejmować --50 kg w tą 50 kg w tamtą.. No i bedziesz mógł mi ciuchy pożyczać i nie będziesz miał już żadnej wymówki że nie będą pasowały. Ze śmietaną faktycznie jestem wyśmienita ale nalezy dodać troszeczkę cukru. Bo że z kanapkami smakuję wybornie to już wiesz. Kiedy odbierzesz te papierki od cukierków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 17.07.01, 13:59 Proszę, proszę, jaka wygadana... Papierków nie chcę - jak wydam rozkaz, to moi "ciecie" przytargają mi ich każdą ilość - DETALISTKO!!! A nad tą śmietaną z cukrem trzeba się poważnie zastanowić... No wiesz, czy zasłużyłaś... A teraz się ciesz - Patisonek wieczorkiem zadrynda do Sałaci!!! Cieszysz się??? Cytując Ciebie - spróbowałabyś się nie cieszyć hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 17.07.01, 14:27 no pewnie że się CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jeśli nie masz kasy na cukier to powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 18.07.01, 09:32 Dzień dobry! Mam nadzieję że będzie lepszy od wczorajszego! Wiesz tak naprawdę pomimo że Ci było ... no nie wiem jak to ująć - no może przykro jak przeczytałeć ten nadprogramowy list to się cieszę że wyjaśniliśmy sobie tę kwestię. Węś to pod uwagę że to byla jadna z kilku milionów....kwesti do wyjaśnienia. Hm... mówisz że żle Cię zrozumiałam - brałam Cię za kogo innego a okazujesz się z dnia na dzień coraz coraz - nie będę kończyć bo jeszcze zakochasz się sam w sobie. Mam nadzieję że uda Ci się rozwiązać ten problem który wczoraj popsuł Ci humor-- a jeśli nie to nie poddawaj się bądż twardy jak stonka po oprysku!!! Milej środy Mróweczko!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 18.07.01, 11:12 czesc wam widze ze dalej sobie gadacie jak tam sprawy czy jakas malaklutnia była? za co ty go przepraszasz sałata nic nie rozumiem spotkaliscie sie w koncu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 18.07.01, 11:14 No, witam!!! W "naszej" sprawie jest już trochę lepiej. W tej drugiej - dolina. Ale jak to wczoraj ujął Prince w piosence "The most beautiful girl in the world" - hmm, cholera nie pamiętam o czym on śpiewał (byłem zbyt pochłonięty zazdrością o jego fikuśne fatałaszki hi, hi...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 18.07.01, 11:23 Nie dawaj się tej zazdrości lepiej rozejrzyj się za takimi jak on miał pantofelkami!!! Co do doliny to zapowiadają deszcze więc problem albo się utopi albo zaleje tą dolinę całkowicie i wszystko wyjdzie na prostą . Już sobie wyobrażam jak masz całY czas przed oczami tego PIEKNEGO FACETA z MTV i jego wspaniałe stroje biżuterię /te łańcuszki i wisiorki to na odpustach można tanio dostać/ Co do jego makijażu to może ja bym mogła Ci w tej kwestii pomóc - ma się trochę tego towaru w łazience -więc jeśli potrzebujesz jakiś cieni kredek szminek pudrów to dzwoń! Co do tel. to już kilka razy próbowałam i nie mogę się do Ciebie dodzwonić - sygnał zawraca! /wielkie HI HI HI/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 18.07.01, 12:52 No, wiesz!!! Oburzające!!! Jestem profesjonalną "Drag Queen"!!! Biżuterii i kosmetyków mam pod dostatkiem, jakieś ciuchy w szafie też się znajdą... Ale te buciki - chyba umrę, jak nigdzie takich nie dostanę, moja droga!!! HA..........HA...........HA........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 18.07.01, 12:59 hm.... to z braku laku będziesz musiał wystąpić w tych klapeczkach co sobie ostatnio kupiłeś dlaczego ha ha ha a nie hi hi hi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 18.07.01, 13:24 "hi, hi, hi" poszło na urlop, he, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 18.07.01, 13:28 oh co za rozbudowana odpowiedż ! A dlaczego nie odbierasz jak do Ciebie dzwonię co?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 18.07.01, 14:56 Komórka (telefon, nie szara) coś mi nawala - stara już jest, jak ja... Do jutra!!! (IDĘ DO DOMCIU) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 18.07.01, 15:02 no to pa ! Ja też się już zrywam, do zobaczenia w domciu! /hi hi hi / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 19.07.01, 06:57 Witaj o poranku!!! Na pewno już zauważyłaś tę ciotę, co się tu zaplątała. Boże, co za prymityw!!! Takiego śmiecia jeszcze tu nie było, nie sądzisz??? Tak więc parę słów do "bossa" (skąd ta kretyńska ksywa u takiego pedzia?): jak ci coś nie pasuje, to dupa w troki i na drzewo (po z niego w ogóle złaziłeś?). A tobie Sałato - miłego dnia (i już jutro piątek!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Re: KAPUSTA IP: *.citicorp.com 18.07.01, 18:54 Co to kurwa za szajs ? Powinni Was wywalić z tej strony ! Nie możecie się wymienić adresami. Nikogo nie interesuje, czy trenujesz judo, czy kung-fu. Boss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 19.07.01, 09:19 do Bossa: "nikogo nie interesuje czy trenujesz...." - widać ciebie interesuje skoro czytasz cudze listy baławanie! znikaj kapuściany głąbie!!!! do Pokemona ; Już od rana myślę o tym piątku , wybieram się ze znajomymi nad wodę , no i ostatnia szuja znika z pokładu - więc chyba mnie rozumiesz. Zaraz wyruszam na miasto w poszukiwaniu taniego czajnika - zadanie specjalne od szefa.Oczywiście wiem gdzie mogę go szybko kupić ale nie zamierzam wracać wcześniej niż po 2 godzinach. Pracuj ciężko bo jak nie to na Ciebie doniosę i znów będziesz malował ławki ale tym razem na moim osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 19.07.01, 09:35 Idziesz na miasto szukać nowej głowy?! Hmm, mogę to zrozumieć, ale dlaczego ma być tania, hi, hi...? A ja pracuję - ZAWSZE (w przeciwieństwie do NIEKTÓRYCH fanek Prince'a)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 19.07.01, 09:50 pracujesz????????? nie widzę tego tzn widzę że masz czas na pogaduszki na forum więc .... 0 10 33 61 867 itd........... /hi hi hi już nakablowałam/ p.s. jeśli Twoja głowa przypomina czajnik to zaczynasz mi się coraz bardziej podobać! co do śpiewaków z MTV to lepiej daj im spokój bo powiem tym pierwszoklasistom co Cię ostatnio napadli i Ci poprawią!!!! Ale będe też dobre strony tego mordobicia - w końcu będziesz mógł wykorzystać ten różowy plasterek!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 19.07.01, 11:13 Ty mściwolu!!! Nie podawaj mojego numeru - nawet w części!!! Zwariowałaś??!! A myślałem,że jesteś dyskretna... Chyba widzisz, jaki bezwzględny element się tu kręci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 19.07.01, 11:34 sam podałeś ten numer do publicznej wiadomości więc o co się rzucasz? aaaaaaaaa rozumiem nie możesz sie teraz odpedzić od telefonów wielbicieli i wielbicielek /hi hi/ mściwa jestem to fakt - więc lepiej nie zadzieraj p.s. myślałam że jesteś odważny! ale jak widać boisz się zemsty tego cytuję "prymitywa cioty pedzia śmiecia" nie dawaj się ,a w razie czego krzycz to ruszę z odsieczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 19.07.01, 15:00 O Ty małpiszonie!!! Czekaj, czekaj - teraz Cię załatwię: IDĘ DO DOMU, A TY TAM GNIJ W TEJ ROBOCIE HA, HA, HA..................................!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Re: KAPUSTA IP: *.citicorp.com 19.07.01, 15:08 Niestety wpieprzacie się z tymi swoimi głupawymi listami na publiczne forum. To, co sugerowałem, to żebyście sobie otworzyli skrzynki mailowe i nie zaśmiecali Forum. Boss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAŁATA Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 19.07.01, 15:16 POJEBIE GENETYCZNY JAK CI COŚ PRZESZKADZ TO WYPAD NIKT CIĘ TU MAMISYNKU NIE ZAPRASZAŁ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 20.07.01, 07:15 Sałatko, jak Ty się wyrażasz?! A do "Bossa" mam pytanie - masz jakieś upoważnienie z "Gazety.pl" do przeprowadzania "czystek" na Forum? Nie sądzę... Więc życzę miłego dnia - NA DRZEWIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: 217.11.134.* 20.07.01, 09:37 W odpowiedzi na Twoje pytanie - stosownie do zaistnialej sytuacji. Zmokłam jak kura jak szłam do pracy /nie każdy śmiga sobie "gaciowymi " sprzetami ale w końcu jak wynosi cale kartony środków do higieny to może sobie na taki luksus pozwolić/ Więc zmokłam a póżniej suszyłam włosy pod suszarka do rąk w łazience więc sobie wyobraż jak to wyglądalo. Tak się zastanawiam czy nie kupowałbyś lub nie został przynajmniej dilerem jak bym podprowadzała mydło z łazienki i płyn do zmywania z kuchni? Moglibyśmy stworzyć spółkę no i za jakieś 30 lat też bym śmigała jakimś sprzętem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: KAPUSTA IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 23.07.01, 13:35 Witam po weekendzie!!! Na początek - wielkie PRZEPRASZAM!!! Już mówię, za co... Otóż, hmmm, jak to ująć? Przeczytaj to szybko i zaraz zapomnij - zapomniałem wysłać listu... Naprawdę!!! Miałem taki kocioł, że nie wiedziałem za co najpierw się zabrać... Tak, że padam na kolana i błagam o przebaczenie!!! Ze skruchą czekam na bezlitosną chłostę!!! Hmmm, albo wymyśl coś sama, bo mógłbym to potraktować jako nagrodę hi, hi, hi... Jako zadość uczynienie zadzwonię dzisiaj wieczorem, abyś mogła mnie swobodnie sponiewierać. I w ogóle napisz mi coś!!! Chociaż nie wiem, czy będę w stanie cokolwiek przeczytać - wejście na "Forum" zabrało mi ok. 3 godzin. Przez kalkulator szybciej bym wszedł... To na razie, Mała. I nie gniewaj się na swoją kruszynkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: *.waw.zigzag.pl 24.07.01, 13:08 Nie zazdroszczę tej sytuacji w pracy. I tylko jedno pytanko odnośnie tego wypadku - czy mięsko z grillla bylo dobre? Zartowałam!!! To straszne co się w Twoim miescie dzieje ! Rozumiem Twoje zmartwienie - to w końcu był diler tych płynów do szyb więc teraz Ci się meta urwała. Jesli masz problemy ze zbytem to moja koleżanka 2 sztuki by kupiła - oczywiście chcę mieć udział w zyskach. Kwiatuszek......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sałata Re: KAPUSTA IP: *.waw.zigzag.pl 25.07.01, 10:11 CO SIĘ DZIEJE? GDZIE JESTEŚ? Odpowiedz Link Zgłoś