miia1 24.11.06, 13:43 A chodzicie Wy Państwo czasem jeszcze do teatru? Czy tylko z wiadrem popcornu w multipleksie zasiadacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa3603 Re: Teatr kontra popcorn 24.11.06, 13:58 Miia, mnie raczej cześciej ten popcorn się zdarza... Ale masz rację - trzeba sprawdzić co grają w teatrze a nie tylko w kinie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Teatr kontra popcorn 24.11.06, 15:22 rzadko jedno i drugie :)ale w TV1 nadrabiam w poniedziałki. Odpowiedz Link Zgłoś
jagus007 Re: Teatr kontra popcorn 24.11.06, 16:51 Miiko, Chodzić to raczej mi trudno, bo z tej mojej prowincji jednak daleko... A jak mnie znudzi kino (nawet najlepsze) - to sobie robię teatr;) Odpowiedz Link Zgłoś
valmont79 Re: Teatr kontra popcorn 24.11.06, 18:30 Wstyd się przyznać ale moje życie kulturalno-rozrywkowe leży. Nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem w teatrze czy kinie. ps. ale wiem, że w Teatrze Nowym w Poznaniu leci "Proces" - pana K. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szajba_a Re: Teatr kontra popcorn 24.11.06, 19:05 akurat dzis bylam w teatrze ..aktorzy chodizli miedzy widzami siedzialam z otwartymi ustami ....bardzo duzo tracimy nie chodząc do teatru az mialam ciarki.. Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Teatr kontra popcorn 24.11.06, 19:53 szajbo, taki opis, jak Twoja sygnaturka widzialam na mojej liście, czy to Ty?:> Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Teatr kontra popcorn 24.11.06, 21:25 A ja od czasu do czasu bywam. W tym roku ( co prawda na początku roku), byłam na balecie "Giselle", oraz na "Błękitnym Zamku"- to musical w/g książki Lucy Maud Montgomery. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Teatr kontra popcorn 24.11.06, 21:29 No i byłam podczas wakacji w kilku antycznych teatrach greckich, ale chyba nie o takie bywanie chodzi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaszarm Re: Teatr kontra popcorn 24.11.06, 21:49 miia1 napisała: > A chodzicie Wy Państwo czasem jeszcze do teatru? Czy tylko z wiadrem popcornu > w multipleksie zasiadacie? O! Miia była w teatrum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Teatr kontra popcorn 24.11.06, 22:34 Właśnie nie była, już 3 miesiące i ubolewa... i robi sondę społeczną, czy tylko ona taka zapuszczona kulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: Teatr kontra popcorn 24.11.06, 22:41 Ja tylko na scene letnią, więc wypada raz do roku:) Ale kukiełki bywają zabawne i tutaj, miiu;) Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Teatr kontra popcorn 24.11.06, 23:00 Ja mam wymówkę, na "nie chadzanie do teatru". Musze do niego jeździć dziesiąt km., i z tej racji wypadam blado, na tle innych bywalców.;) Odpowiedz Link Zgłoś