makbrajd 27.11.06, 13:48 a moze dlatego, że pół niedzieli przespałem? że zasnąłem o 22? że przebudziwszy się z rana po 5 szukając telefonu po omacku on sie sam odezwało nagle i niespodziewanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd a teraz to już zupełnie nic mi sie nie chce.. 27.11.06, 13:54 3 kiełbaski francuskie z musztardą miodową, sałatka z ryżem, tuńczykiem, selerem i czymś tam jeszcze, dwie swieże buleczki serowe. uff po kilku dniach poszczenia przejadłem się idę zapalić Odpowiedz Link Zgłoś
igua tak nie mozna :( 27.11.06, 14:00 zanim zaczniecie pisac o jedzeniu, trzeba sie upewnic, ze nikt nie przymiera glodem przed kompem... w sobote ostatecznie popsula sie nam lodowka - teraz sa w niej 24 st.C - mimo reanimacji :( nie mam wiec nic do jedzenia, bo nie ma gdzie tego trzymac (okna tylko w dachu). zanim przywioza nowa, umre z glodu, a resztki ze mnie wypije zerczy syn - ktory jak na zlosc domaga sie karmienia co godzine (nigdy tak nie bylo). i myslisz, ze nie zjadlabym kielbasek z musztarda. wciaz mi chodza po glowie. reszte mogles zjesc sam, ale kielbaskami powinienes byl sie podzielic :( Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: tak nie mozna :( 27.11.06, 14:04 musztardy i kiełbasek dość jest nekro nagrzeje piec i bedzie cymes jadło dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
igua nawet nie wiecie, jak jestem zdesperowana... 27.11.06, 14:17 gotowa bylabym podac adres i zaplacic za przesylke kurierska, bo poczta przeciez dziala gorzej niz moja lodowka buuuuuu!!!!!!!!! :((((((((( tak sobie gawedzicie, a do mnie jedzenie przyjdzie dopiero po 16 :( ostal sie ino chleb wasa w liczbie 1. ide go pochrupac :( i moze woda zapije :( Odpowiedz Link Zgłoś
igua chrup... 27.11.06, 14:22 chlip, chlip... chrup chlip, chlip... chrup chlip, chlip... i co mnie obchodzi, kt wygral wybory, jak mam nagle dodatkowe wydatki chlip, chlip... chrup, chrup, chrup, chrup... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: chrup... 27.11.06, 14:35 igua napisała: > chlip, chlip... > chrup > chlip, chlip... > chrup > chlip, chlip... > > i co mnie obchodzi, kt wygral wybory, jak mam nagle dodatkowe wydatki > > a to się jakoś łączy? jakby ten ktoś ich nie wygrał to ty byś ich (dodatkowych wydatków) nie miała? Odpowiedz Link Zgłoś
igua :) 27.11.06, 14:46 > > a to się jakoś łączy? jakby ten ktoś ich nie wygrał to ty byś ich > (dodatkowych wydatków) nie miała? nie :D chodzi mi o to, ze ktokolwiek by nie wygral, moim problemem jest lodowka, ktorej sie wydaje, ze jest na karaibach i ze jak ma w srodku 24 stopnie, to juz chlodzi :) wiec niezaleznie od wynikow wyborow - moja sytuacja sie nie zmienia, bo mamy na glowie nagle kupowanie samochodu (wypadek), nagle kupowanie lodowki, kredyty... a gdzie nie spojrzec, wszedzie tylko njusy wyborcze... poza kopytkiem oczywiscie :) ale tu kielbasa - choc nie wyborcza, to dzis mi nie pasuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: :) 27.11.06, 15:00 igua napisała: > > > a to się jakoś łączy? jakby ten ktoś ich nie wygrał to ty byś ich > > (dodatkowych wydatków) nie miała? > > nie :D > chodzi mi o to, ze ktokolwiek by nie wygral, moim problemem jest lodowka, ktore > j > sie wydaje, ze jest na karaibach i ze jak ma w srodku 24 stopnie, to juz chlodz > i :) > > wiec niezaleznie od wynikow wyborow - moja sytuacja sie nie zmienia, bo mamy na > glowie nagle kupowanie samochodu (wypadek), nagle kupowanie lodowki, kredyty... > > a gdzie nie spojrzec, wszedzie tylko njusy wyborcze... > poza kopytkiem oczywiscie :) ale tu kielbasa - choc nie wyborcza, to dzis mi ni > e > pasuje :D igua byś sobie machnęla jakąś wizytówkę Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: :) 27.11.06, 15:11 A propos wizytówek. Nutka (mam nadzieję, że mogę się tak do Cibie zwrócić?), te usta w Twojej wizytówce to rozmazaną szminkę mają! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: :) 27.11.06, 15:16 skoropis napisał: > A propos wizytówek. > Nutka (mam nadzieję, że mogę się tak do Cibie zwrócić?), > te usta w Twojej wizytówce to rozmazaną szminkę mają! > ;) Widzisz Skoro to jest taki błyszczyk 3-D ktory powoduje, że wizualnie usta wydają się pełniejsze:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: :) 27.11.06, 15:21 skoropis napisał: > Ja, ja! Natürlich. > Pełniejsze. hahhaha:) no przecież musiałam coś wymyśleć skoro chodz na kurnik lepiej Odpowiedz Link Zgłoś