ebi3 28.11.06, 12:35 to czekoladowe. wlasnie sobie robie, jest poprostu przepyszne:) pila je ktoras z was?? kupujecie w ogole cappucino? jesli tak to jakie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasgeea Re: Cappucino Jacobs:) 28.11.06, 12:38 kiedyś pijałam bardzo namiętnie ale po jakimś czasie stwerdziłam, że nawet nie słodzac jest dla mnie za słodkie. Teraz nie pijam - nie lubie:) Odwidziało mi się:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Cappucino Jacobs:) 28.11.06, 12:47 nie, w ogóle nie uznaję takich syntetycznych wynalazków. cappuccino tylko tradycyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Cappucino Jacobs:) 28.11.06, 12:55 a ja uwielbiam..... szkoda ze juz wypilam:( Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Cappucino Jacobs:) 28.11.06, 12:57 :) ha pojde i dzis sobie kupie :D Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: Cappucino Jacobs:) 28.11.06, 13:17 Cappucino tylko z ekspresu cisnieniowego, zadnych sztucznych takich nie uznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Cappucino Jacobs:) 28.11.06, 16:09 ja kiedys namietnie piłam advocatowe i amaretto i rumowe :)) szaleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
colleen83 Re: Cappucino Jacobs:) 29.11.06, 12:10 Ja uwielbiam capucino, ale tego Jacobsa nie pilam. Zwykle pijam waniliowe mokate. Ostatnio kupilam sobie waniliowe i rumowe i dosypywalam do tego waniliowego lyzeczke rumowego. Pycha :) I jeszcze sobie dodalam takiej bitej smietany z takiej puszki z aplikatorem co to sobie z chlopakiem kupilismy do wspolnych igraszek :P Tak mi zasmakowalo, ze zjadlam cale i z igraszek ze smietana nici ;) Serio taki dobry ten jacobs? Moze nastepnym razem kupie tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: Cappucino Jacobs:) 29.11.06, 20:04 jacobs czekoladowe jest pyszne! niestety nie widizlaam jeszcze w zadnym skepie :( pracowalam latem w niemczech i nawiozlam z 7 puszek;)gdzie to mozna w polsce dostac??? Odpowiedz Link Zgłoś