ebi3 01.12.06, 13:28 ogladalam ostatnio ten film...jest swietny, jak dla mnie to ma to cos w sobie, ogladalam go z zapartym tchem, niby taki normalny a jednak...i ta muzyka.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulkina Re: Wyznania Gejszy 01.12.06, 13:30 polecam przeczytać ksiażkę, naprawdę warto :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Wyznania Gejszy 01.12.06, 13:31 Nie oglądałam...ale czytałam książkę i baaaaardzo mi się podobała...dlatego pewnie film mi sie nie spodoba...mam już swój doskonały obraz z książki i film pewnie mnie rozczaruje... Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Wyznania Gejszy 01.12.06, 13:34 wlasnie slyszalam o ksiazce ale jakos nie mialam okazji przeczytac:( Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Wyznania Gejszy 01.12.06, 14:01 a ja mam film :) ale jeszcze go nie obejrzalam.. musze wtakim razie to zorbic jak najszybciej.. Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Wyznania Gejszy 01.12.06, 14:03 Atka obejrzyj mowie Ci, tylko najlepeij bez facecika.....moj sie nudzil tak bardzo az zaczal czyscic kominek;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wyznania Gejszy 01.12.06, 14:05 ebi3 napisała: > Atka obejrzyj mowie Ci, tylko najlepeij bez facecika.....moj sie nudzil tak > bardzo az zaczal czyscic kominek;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Wyznania Gejszy 01.12.06, 14:07 kominek kominek;))))))) Ewelina bez skojarzen hihihiihih Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wyznania Gejszy 01.12.06, 14:08 ebi3 napisała: > kominek kominek;))))))) > > > Ewelina bez skojarzen hihihiihih no jakbym smiała:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowika21 Re: Wyznania Gejszy 01.12.06, 15:19 film dosyć fajny a książka jeszcze lepsza. przeczytałam najpierw książke a potem obejżałam film a chyba powinno się robić na odwrót bo troche się rozczarowałam filmem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: Wyznania Gejszy 01.12.06, 15:21 ksiezke czytalam za mlodu, pod poduszka;) A film ladny, choc z Japonia to chyba jakos nie ma zbyt wiele wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Wyznania Gejszy 01.12.06, 22:23 Książka super, film klimatyczny. O dziwo mój mąż nie przysnął, nie zabrał się za kominek ;)) za to skomentował urodę aktorki grającej Hatsumomo. Jeśli lubicie te klimaty to polecam do przeczytania "Gejsza z Gion" (nie pamiętam autora ale napisała to kobieta na podstawie której opowieści powstały "Wyznania Gejszy") i "Gejsza" Lizy Dalby. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Wyznania Gejszy 01.12.06, 22:33 czytałam, nie oglądałam fajne nie mogłam się oderwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
czaj_ka Re: Wyznania Gejszy 02.12.06, 12:35 mnie tez sie podobał:):):) uwielbiam takie klimaty:] a oglądałyście ostatniego samuraja?? Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Wyznania Gejszy 03.12.06, 14:13 ja oglądałam "Ostatniego samuraja"..i to był wtedy dla mnie film roku:) Wyznania gejszy - rewelacyjna książka i baaardzo dobry film, urokliwie zrobiony, piękne chinki w roli gejsz:) i to chyba mankament ale tylko dla specjalistów..Więcej takich filmów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Wyznania Gejszy 02.12.06, 22:26 Oglądałam wczoraj film ... zaciekawił mnie. Fajny klimacik;) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Wyznania Gejszy 02.12.06, 22:48 dlugo [przed filmem przeczytalam ksiazke i baaaardzo mi sie podobala... Musze powiedziec ze film mnie nie zawiodl....byl piekny po prostu.... Odpowiedz Link Zgłoś