fantka 02.12.06, 11:43 Ja w większości mam sny kolorowe, ale czytałam że jest z tym różnie. Napiszcie czy śnicie kolorowo czy czarno-biało? i czy pamiętacie swoje sny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: Kolorowe sny ;))) 02.12.06, 14:57 hm to roznie bywa ale mam "kolorowe sny" dzisiaj nie pamietam co mi sniło ale chyba ze 2 dni temu snilo mi sie ze mialam az 2 nogi w gipsie i oczywiscie sama jak to ja gips nozyczkami zdejmowalam :)) a rano sie obudzialam i straszny skurcz w łydkach mialamm ze nie moglam chodzic taki ból był Podobno tak mi kolezanka z pracy mówila ze sny z piatku na sobote sprawdzaja sie :) ot taka ciekawostka :P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Kolorowe sny ;))) 02.12.06, 19:10 Skorpi to uważaj na nartach... a sen taki pewnie był dlatego, że skurcz Cię w nogi złapał, to bolesne bardzo, powinnaś poskarżyć sie lekarzowi, bo to chyba brak wapna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Kolorowe sny ;))) 02.12.06, 19:13 podobno jest tak, że większośc kobiet ma kolorowe sny, ja na pewno - kiedys nawet do głowy mi nie przyszło by snic można było "stary film" a za to większośc mezczyzn - cz-b i w dodatku mało zwracaja na to uwage :D Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Kolorowe sny ;))) 02.12.06, 19:28 ciekawe są tematy snów, czasem nawiązują do naszych przeżyć w realu a czasem to całkowita abstrakcja ;) skąd to się bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Kolorowe sny ;))) 02.12.06, 19:35 ponoć wszystko jest odnosikiem naszego zycia w realu, ale nie zawsze to kojarzymy...sny czasem robia taki abstarkcyjny misz - masz :D jak się postaramy i bedziemy bardzo dociekliwi to znajdziemy powody dla których przysniło sie nam wlasnie TO dlatego senniki sa trochę niewiarygodne ;) bo kazdy moze miec woje wlasne zanczednie danego symbolu :D i w tej kwestii trudno mnie przekonać!!! z 2 strony, mozna powiedzieć, że wszystko da się zinterpretowac - podciągnac pod dany temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Kolorowe sny ;))) 02.12.06, 19:36 senników nigdy nie czytam, chyba ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Kolorowe sny ;))) 03.12.06, 12:17 komu się co dzisiaj śniło? ja spałam i nic nie pamiętam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Kolorowe sny ;))) 03.12.06, 14:15 mi jak zazwyczaj bardzo rozwinieta przygodowka, z której zamapiatałam plaże, watek sesnacyjny (pościg), watek milosny (pocałunek), zakypy (okropny płaszcz przeciwdeszowy), no i wszystko sie dziło jakby 5 lat temu :D Odpowiedz Link Zgłoś
ania.sobota1 Re: Kolorowe sny ;))) 03.12.06, 12:23 Ja zazwyczaj mam kolorowe sny,lubię śnić,zwłaszcza ostatnio,mam takie sny...żę żal sie budzić...stan ducha przekłada się na sny... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Kolorowe sny ;))) 03.12.06, 12:34 Witaj Aniu :)) Dawno Cię nie było, czy u Ciebie też to samo słońce tak pięknie świeci? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Kolorowe sny ;))) 03.12.06, 13:46 przypomnialo mi sie ze dzis mialam pomieszane sny zreszta ostanio sni mi sie kilka sytacji naraz snil mi sie ze widzialam z daleka dom plonacy- a to znaczy nieszczecie oraz ze jakies osoby w podeszlym wieku mi nie znane chcialy mnie zeswatac z kims na sile a ja nie chcialam /niestety w senniku nie wiem jakie slowo odszukac aby miec tlumaczenie,pomysle nad slowem ktory byl by adekwatny ps,bo na marginesie to ja troszke intersuje sie interpetacja snow tzn mam w domu z 4 senniki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Kolorowe sny ;))) 03.12.06, 14:19 ja czasami pamiętam, ale chyba tylko jesli przed snem o czyms intensywnie myslalam, potem czesto to właśnie mi sie śni :) czasem dobrze czasem źle..zawsze w kolorze:) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Kolorowe sny ;))) 03.12.06, 15:42 Jak na razie to Inga przelicytowała wszystkich, ekstra sny przygodowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś