radz!u 15.11.01, 12:23 Ludzie wy nawet nie macie pojęcia jak mi się nic nie chce, ja otwieram książkę i niemoę nawet literki mnie drażnią. Potrafię zrobić wszystko, byle tylko nie zabrać się do czegoś konstruktywnego, czy jest to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: NIEMOC 15.11.01, 12:26 jak najbardziej! lepiej spędzić czas w towrzystwie męsko-damskim!, po co marnować go na książki?! Odpowiedz Link Zgłoś
radz!u Re: NIEMOC 15.11.01, 13:16 Ja tu o nauce piszę, że chcę ale nie mogę, a ty mi dostarczasz kolejnego powodu żeby nic nie robić to podłe :) ale przyznam się szczerze że bardzo lubię być rozpraszanym przez płeć przeciwną. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: NIEMOC 15.11.01, 13:22 ok mogę Ci przesłać wirtualnego buziaka, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: NIEMOC IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.11.01, 13:28 wtrynie sie na sekunde. nic mi sie nie chce , ciagle bym tylko...no wlasnie walila w te cholerne lterki na klawiaturze.nawet nie chce mi sie z chaty po jakies plyny wyskokowe,wyskoczyc:))) to nie jest normalne, no chyba ze ktos kiedys za te moje brednie tu wypisywane da mi tyle kasy, zebym sie marnacja czasu juz nie musiala martwic. taaaa..mozan sobie pomarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: NIEMOC 15.11.01, 15:30 a juz myslalam ze to ja jestem okazem ideologicznie uzasadnionego lenia :))) nie ma to jak dobre towarzystwo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: NIEMOC IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.11.01, 17:08 yhhhhh czy moje towarzystwo jest dobre to bardzo dyskusyjna kwestia no chyba ze podadza wino!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: NIEMOC :) 15.11.01, 17:23 Gość portalu: aCH napisał(a): > yhhhhh > czy moje towarzystwo jest dobre to bardzo dyskusyjna kwestia > no chyba ze podadza wino!!!! > :)) i wtedy niemoc zamieni sie w moc... hihi ale z winkiem trzeba poczekac!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: NIEMOC :)grapefriut IP: 193.178.143.* 15.11.01, 17:25 Masz nr 42! staw się jutro na losowaniu! i bez wykrętów! grapefruit_dead napisał(a): > Gość portalu: aCH napisał(a): > > > yhhhhh > > czy moje towarzystwo jest dobre to bardzo dyskusyjna kwestia > > no chyba ze podadza wino!!!! > > :)) > > i wtedy niemoc zamieni sie w moc... hihi ale z winkiem trzeba poczekac!;) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: NIEMOC :)) 15.11.01, 17:29 Gość portalu: jasmina napisał(a): > Masz nr 42! staw się jutro na losowaniu! i bez wykrętów! i mikserków?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: NIEMOC :)) IP: 193.178.143.* 15.11.01, 17:32 Staw się bez niczego :-) grapefruit_dead napisał(a): > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > > Masz nr 42! staw się jutro na losowaniu! i bez wykrętów! > > i mikserków?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: NIEMOC IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.11.01, 18:11 wiec pijmy i bawmy sie wszak zyjem tylko raz!!!!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radz!u Re: NIEMOC IP: *.zabrze.net.pl 17.11.01, 19:33 A ja właśnie chlepce winko i nareszcie jest mi bardzo dobrze, co wcale nie zmienia faku że dalej mi się nic nie chce, to się nazywa pozytywna niemoc, a co do przesyłania buziakow to bardzo proszę, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randolf Re: NIEMOC IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.01, 03:34 dzisiaj wszystko jest normalne,tyle ze inaczej....... Odpowiedz Link Zgłoś