black_magic_women 07.12.06, 00:13 tak mi ktos dzisiaj powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joe_anna Re: miec piekne kosci 07.12.06, 12:06 rozumiem, że nie był to pieś bo do Wigilii jeszcze troszkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: miec piekne kosci 07.12.06, 12:11 Mniemam,ze to byl obojczyk;)Zabawny jest kontekst zarzenia,ale troche przydlugawy;) Odpowiedz Link Zgłoś
joe_anna Re: miec piekne kosci 07.12.06, 12:15 no to nie dziwię się już napisz koniecznie cały kontekst, teraz mnie zaciekawiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: miec piekne kosci 07.12.06, 16:18 w skrocie bylo tak,ze opowiadalam facetowi/nie mojemu;)/,ze moja babcia ma takie powiedzenie,ze facet nie pies,na kosci nie poleci,i zebym sie nie odchudzala,i ze ona nigdy nie byla szczupla,a sa z dziadkiem ponad 50 lat,blablabla,Martusiu pamietaj.Facet,ktory nie znal tego przyslowia,o malo nie spadl z krzesla,potem zagapil sie /kolejny raz/na moj dekolt i stwierdzil,ze mam piekne kosci.W sensie fizjologicznym i kazdym innym;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: miec piekne kosci 07.12.06, 16:21 gwoli scislosci-wyciecie w bluzce bylo co tu kryc,duze,ale widac bylo tylko te moje obojczyki;) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: miec piekne kosci 07.12.06, 18:06 pomyslalam w pierwszej chwili o kosciach policzkowych, bo tez masz na pewno piekne :) Odpowiedz Link Zgłoś
joe_anna Re: miec piekne kosci 07.12.06, 20:01 szczerze mówiąc to było moje drugie skojarzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: miec piekne kosci 08.12.06, 10:56 Wczoraj ten ktos napisal mi w sms-ie,ze"mam dwa obojczyki zalotnie usmiechniete ku szczesciu" Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: miec piekne kosci 08.12.06, 15:18 Poeta:)ale ma dziecko i matke dziecka i to jej dedykowal najlepsze wiersze/pisze bez zalu!/ Odpowiedz Link Zgłoś