Dodaj do ulubionych

Posmiewisko calego Swiata

30.09.10, 06:26
www.stern.de/politik/deutschland/guido-westerwelle-die-lustigen-pannen-eines-aussenministers-1608806.html
;)

No ja, Niech sie Niemcy wstydzom, onio tego DUPKA wybrali, jou zawsze wiedziou , ze to je Wrobel, przebrany za Paradiesvogla!
Obserwuj wątek
    • cirano Re: Posmiewisko calego Swiata 30.09.10, 07:36
      No to mo Graf Lambsdorf "godnego" Vertryjtra. Borok
      • socer-schlesier Re: Posmiewisko calego Swiata 30.09.10, 08:13
        Richtig dol plama.My tyn "filmik" obejrzeli i za chwila bydymy miec inne problymy i o nim mozna powiedziec zapomnymy ale ci na szpicy co niy majom nic do roboty ci "na salonach" to bydom mieli sie z czygo nabijac.
        Jo na jygo miejscu to bych se pod stol schowol.
        • berncik Re: Posmiewisko calego Swiata 30.09.10, 12:01
          soker napisou:
          Jo na jygo miejscu to bych se pod stol schowol.
          Jo na jego miejscu .Bych se o chajziel rostrzasTakego drugego debila ausen Ministra jeszcze zodyn nie miou
          • ballest Re: Posmiewisko calego Swiata 30.09.10, 12:11
            Tysz se ale we Niymcach na niym poznali, ale tera jest po ptokach, tera go momy, dodom, ze to jest OSTATNI PTOK CO DO SWOJEGO GNIOZDA SROU, a tyn ptok, czytej Wrobel to wlasnie robi.
          • hans-jurgen Re: Posmiewisko calego Swiata 30.09.10, 12:21
            Gafy strzylac jest rzecza ludzka, kozdymu moze sie zdarzyc, ino czamu tak czynsto?

Westerwelle jest, jak Ballest godo, ein Paradiesvogel, ale mogymy sie pocieszyc,
            ze inksze kraje tyz maja swoich " westerwellerow ".
            Poza tym, musza przypomniec, ze w Niymcach niy wejlujymy konkretnyj osoby,
            ino wejlujemy partia. Kieby bolo inaczy, to Westerwelle niy bolby w rzadzie.

• ballest Re: Posmiewisko calego Swiata 30.09.10, 12:32
              Wlasnie niy, nie bylo by inaczy, bo to "GUGUI" czytej Gupek Guido ta partia doprowadziou do rzondu.
              Tylko kilkanascie % wyborcow niemieckich se dauo na PLEWY chycic!
              • hans-jurgen Re: Posmiewisko calego Swiata 30.09.10, 12:50
                ballest napisał:

> Wlasnie niy, nie bylo by inaczy, bo to "GUGUI" czytej Gupek Guido ta partia
                > doprowadziou do rzondu.

> Tylko kilkanascie % wyborcow niemieckich se dauo na PLEWY chycic!
                ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
                ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
                Musza Ci zaoponowac, bo po piyrwsze: ludzie glosowali na partia, a niy
                na przewodniczacego tyj partii. Po drugie: nigdzie niy stoi napisane,
                ze przewodniczacy partii musi odrazu dostac stanowisko rzadowe,
                jesli jego partia wejdzie do koalicji rzadowej.
                To ze tak sie dzieje ma oplakane skutki, co widzimy aktualnie.
                Zreszta baza FDP juz zaczyno wyrazac niyzadowolynie z niego,
                niy ino jako ministra SZ, ale przedewszystkim jako przewodniczacego partii.
                Mysla, ze na nastympnym kongresie go uwalom.
    • herbjelita Re: Posmiewisko calego Swiata 30.09.10, 09:54
      ballest napisal:
      No ja, Niech sie Niemcy wstydzom, onio tego DUPKA wybrali, jou zawsze wiedziou , ze to je Wrobel, przebrany za Paradiesvogla!
      ballest, to wideo wydaje mi sie tendencyjnym. Ja tez nie jestem zwolennikiem Guida ,ale gwoli sprawiedliwosci dodac musze, ze nikt, poza w tym filmie sie nie smial. Mowa ta jak zwykle byla symultantowo tlumaczona, przy czym tlumaczka ta przelozyla jego wypowiedz prawidlowo. W tym wlasnie wypadku nie smial sie caly swiat tylko nasze Grüne i SPD-owcy.
      Nieomylnym ministrem spraw zagranicznych byl Joszka Fischer, gdyz ten byl wyzniejszy od papierza. Brakowalo mu tyko aby wysiadajac z samolotu ziemie calowal.
      • kubiss Re: ja ja 30.09.10, 09:59
        Mota recht
        ja ja ja .
        Same jaja uech poczytouech :-)
      • ballest Re: Posmiewisko calego Swiata 30.09.10, 10:10
        Joszka se ale nie wzion chopa jako zony jak jechou najbardzi katolickie kraje Swiata, czytej Lacinskou Ameryka odwiedzic .
        TAKI Fauxpas se yno Pani Westerwelce wydarzyc moze, bo zodyn we Niymcach nie mou myni we ty durny goweczce jak tyn uosiou, bo jedyn co trochy myni miou, tyn pitnou do USA! notabene z niemieckim passem!
        • seppel Re: Posmiewisko calego Swiata 30.09.10, 16:40
          NIc niy ma tero jak kedys
          jusz Hans-Jürgen naschkryflou
          CDU niy ma jusz Christlich
          Grün straciyuo Farba
          FDP som yno dlo Schwuli Liberal
          SPD tysz niy ma jusz Sozial (moze yno dlo siebje)
          die Linke -wie man sagt ein mal Stasi immer Stasi
          myslam ze cza caukym inno Ecka na nostympny ros wyjlowac
          abo przidzie co nowego
          ................
          ... Joschi mou jusz pjonto(muodo) baba
          jakby niy bouo pervers ist das schon
          -a ciebje Balli ,
          boli yno to ze uon Schwul je
          -a jakby niy bou to by prima kerl bou?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka