Dodaj do ulubionych

wątek na piątek

16.11.01, 10:29
Dla tych,którzy chcieliby się odezwać a nie pasują do innych wątków.
A nie chcieliby zabierać się do pracy,bo im to nie pasuje.Bo jest piątek.
Stąd ten wątek.
Obserwuj wątek
    • Gość: trapszo Re: wątek na piątek IP: *.access.nacamar.de 16.11.01, 10:37
      Ja nie musze sie do pracy zabierac, jestem na zwolnieniu.
      Co nie chce Ci sie robic?

Pozdrawiam
      • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 10:45
        właśnie się dowiedziałam,że jutro pracuję.
        No to dzisiaj zrobię sobie sobotę !
        • Gość: trapszo Re: wątek na piątek IP: *.access.nacamar.de 16.11.01, 10:52
          Dobry pomysl, A jutro bedzie niedziela. Mam nadzieje ze masz ladna pogode w
          sobote, To w wolne dni bardzo wazne.

Pozdrawiam
          • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 11:00
            tak,to jest dopiero dobry pomysł!Dzięki trapszo!
            Czyli jutro też nic nie będę robić w pracy...
            Tylko co ma być w tą prawdziwą niedzielę?
    • .karita Re: wątek na piątek 16.11.01, 10:49
      ja dzisiaj nic nie robie w pracy tylko odpoczywam po ciezkim tygodniu orki na
      delegacji.
      • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 10:54
        No to już jest nas conajmniej dwie.Jak miło,czuję się prawie rozgrzeszona z
        lenistwa w pracy.A przynajmniej podbudowana tym,ze nie ja jedna....
        • Gość: trapszo Re: wątek na piątek IP: *.access.nacamar.de 16.11.01, 11:04
          Jak to co bedzie piatkiem, zeby bylo blisko do konca tygodnia.

Pozdrawiam
          • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 11:09
            ...I znowu lenistwo bo praca w piątek to już nie praca!
            Widzisz,i bez zwolnienia można sobie miło spędzić tydzień w pracy
            • Gość: trapszo Re: wątek na piątek IP: *.access.nacamar.de 16.11.01, 11:16
              To ja wiem, ze mozna. Ten pomysl chcialem nawet opatentowac ale minie z pracy
              wyrzucili.

Pozdrawiam
              • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 11:19
                Mówisz?!Myślałam,że to zwolnienie chorobowe.Ups,dobrze,że nie zdążyłam
                się nikomu pochwalić tym wspaniałym pomysłem.
                • Gość: trapszo Re: wątek na piątek IP: *.access.nacamar.de 16.11.01, 11:26
                  Ale dlaczego, ten pomysl trzeba rozpowszechnic. Poczatki sa zawsze trudne.
                  Pamietasz ile nasi dziatkowie walczyli o 8 gozinny dzien pracy.

Pozdrawiam
                  • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 11:32
                    No tak,Ty już nic nie masz do stracenia,więc możesz być rewolucjonistą
                    Mnie rOzsądek każe siedzieć cicho.Ale spróbuję z nim powalczyć!
            • .karita Re: wątek na piątek 16.11.01, 11:23
              a poza tym w piatek poprostu nie wypada pracowac
              • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 11:25
                powiem więcej:dzień święty należy święcić.I nie grzeszyć pracą
                • Gość: trapszo Re: wątek na piątek IP: *.access.nacamar.de 16.11.01, 11:44
                  Masz racje. Ale przyznasz ze pomysl dobry. Ide do "Kuroniowki" na obiad, potem
                  na piwo. Bede znowu okolo 18. Zycze milego leniuchowania.

Pozdrawiam
                  • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 11:47
                    To jest życie....Chyba Ci zazdroszczę! Pa pa!
                    • Gość: domin Re: wątek na piątek IP: 172.30.31.* 16.11.01, 12:50
                      Kończę prace, jadę w góry sprawić sobie głupi łeb, podobno to zdrowe. Miłego
                      weekendu
                      • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 12:59
                        A Tobie to już z całą pewnością zazdroszczę!Pozdrów góry ode mnie
                        • Gość: domin Re: wątek na piątek IP: 172.30.31.* 16.11.01, 13:04
                          Jeszcze masz czas coś sobie zorganizować
                          • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 13:12
                            mam wspaniałe plany na jutro-prrrraca....brrrr i to od siódmej
                            • Gość: Domin Re: wątek na piątek IP: 172.30.31.* 16.11.01, 13:15
                              Mam nadzieję ze niezbyt ciężka i wspaniale sobie poradzisz.Powodzenia
                              • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 13:18
                                Z całą pewnością-tak jak dziś.Ale serce boli gdy w sobotę trzeba wstać o 5.30.
                                Chyba mnie rozumiesz...
                                • Gość: Domin Re: wątek na piątek IP: 172.30.31.* 16.11.01, 13:22
                                  Doleko masz do tej pracy skoro zaczynasz o 7 .Rozumię cie doskonale.Wypiję
                                  twoje zdrowie tj;miłego zapracowanege nieznajomego
                                  .
                                  • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 13:26
                                    czy miłego to nie mnie oceniać,ale z tym zapracowanym to bym polemizowała.
                                    Pracować a być w pracy to czasem spora różnica
                                    • Gość: Domin Re: wątek na piątek IP: 172.30.31.* 16.11.01, 13:33
                                      O jak miło - Płeć przeciwna,z pewnością miła. Praca siedząca cz stojąca.W takim
                                      razie wypiję "JEJ" zdrowie.
                                      • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 13:37
                                        oj,chyba rzeczywiście miła,bo nie obraziła się za bycie wziętą za
                                        mężczyznę.Praca siedząca,ewentualnie spacerująca po pokoju w celu zrobienia
                                        herbatki.Wypiję ją za Twoje zdrowie!
                                        • Gość: Domin Re: wątek na piątek IP: 172.30.31.* 16.11.01, 13:44
                                          Cóż miło się z Tobą gawędziło, za chwilę wychodzę.Czy Jesteś młodą
                                          kobietą.Powodzenia i wielu serdeczności.
                                          • mabell Re: wątek na piątek 16.11.01, 13:47
                                            Mnie też było bardzo miło.Czy młodą kobietą jestem?
                                            30 lat-a interpretacja należy do Ciebie.Wracaj cały i zdrowy z tych gór!
                                            • Gość: trapszo Re: wątek na piątek IP: *.access.nacamar.de 16.11.01, 18:38
                                              Tylko czlowiek wyszedl na piwo i juz mu dziewczyne porwali.
                                              Do poniedzialku,to znaczy do "piatku".

Pozdrawiam
                                              • mabell Re: wątek na piątek 17.11.01, 10:37
                                                Ale przecież wczoraj,czyli w piątek,była sobota,więc dzisiaj jest niedziela,a
                                                jutro miał być piątek,żeby było blisko weekendu. No to w poniedziałek będzie
                                                sobota,jakby nie liczyć.Tylko co ja robię w niedzielę w pracy ???
                                                • mabell Re: wątek na piątek 19.11.01, 08:46
                                                  ...a więc sobota-czyli sprzątanie.
                                                  No to papiery z biurka do szuflady.
                                                  Zaraz,jakieś te sprawy przedawnione-to do kosza!I od razu przyjemniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka